Έχω να δηλώσω πως από σήμερα αλλάζω την στάση μου, υπέρ των εμβολίων, υπέρ της προπαγάνδας των φασιστοειδων οπαδών του Κουλι, γενικά καραντίνα και σπέρμα στους ανεμβολιαστους...
Βίτσα πουτσα και σκληρά παπουτσα ένα πράγμα.
Εύχομαι ο τύπος Κουλις με τους φασιστοοπαδους του,Αλεξ,Ρχ,μπαρμπαψωλη,χλεχλερκ να γαμησει όλη την Ελλάδα γιατί δεν κάνουν εμβόλια,να την φτάσει χειρότερα και από Αϊτή...
Η τακτική τους είναι απλή, δείτε τα καμμένα... Σώζουμε τις ανθρώπινες ζωές, γιατί κάπως πρέπει να ξαναβγούνε, πληρώνουν φόρους,και γαμουμε τον τόπο...
Την στιγμή που μας έχουν ζαλίσει το πεουλο,με πράσινη ανάπτυξη, ηλεκτρικά επιδοτούμενα αυτοκίνητα, ρυπογόνα ντίζελ, βλαβερά τζάκια τον χειμώνα ως θέρμανση,το ότι κάηκε το ένα τρίτο της χώρας είναι μεγάλη επιτυχία...Κουλιάδα...
Ένα έργο δύο χρόνια, εκτός από την εισαγωγή και νομιμοποίηση ανθρωπίνων ψυχών, λαθρομετανάστες κυρίως, δεν έχει δει αυτήν η χώρα,οοοομως είμαστε ζωντανοί τύποι μου... Επιτυχία του Μητσοτάκη,να τον ευγνωμονούμε λένε οι φασίστες...
Κλείστε τα όλα και όλους, θέλουμε Άδωνι ποιο συχνά στην τηλεόραση να μας λέει πόσο δύσκολο είναι να βγαίνει κάθε μέρα στην τιβι,εεε το έργο του, θέλουμε περισσότερη ενημέρωση από χουντοχοΐδη... θέλουμε Καυλαλια να μας γαμει όπως την ξανθιά του...
Την στιγμή που όλη η Ελλάδα έχει μπει στον πάγο, λόγω πανδημίας για να δικαιολογήσει την αχρηστία της,η υπόλοιπη Ευρώπη οργανώνεται με ταχύς ρυθμούς... αυτά που είδα φέτος το καλοκαίρι έκλαψα και κατάλαβα πως οποιαδήποτε σύγκριση Ελλάδας με αφρικανικής χώρας, είναι ντροπή για την Αφρική...
Κ όλα αυτά για τα φασιστακια που παλεύουν να μας πείσουν πως είμαστε δέκα φορές καλύτεροι απ'το Βέλγιο, καλύτερα από Σουηδία κλπ πίπες...
Ευτυχως δεν ήρθε ποτέ καμμιά ανατροπή από φασίστες και θα πάρουν το αναλογούν αντίτιμο κάποια στιγμή.
Καραντίνα παιδιά στους ανεμβολιαστους και προσοχή η Δ σαρώνει...μην ξεχάσετε να πληρώσετε φόρους όμως ψεκασμενοι ανεμβολιαστοι για τις παροχές του Αδώνιδος