Οι δύο μάσκες που συγκρίνεις ειναι διαφορετικά προϊόντα, δεν διαφέρουν μόνο στο αν αποστειρώνονται πριν φύγουν από το εργοστάσιο.Παρότι έχεις δίκιο σε καποια που λες για εμενα στηρίζω τις απόψεις μου σε ενδελεχή μελέτη. Τι γίνεται στην Ελλάδα στα χειρουργεία μου είναι άγνωστο. Σίγουρα όταν υπάρχουν τόσες ελλείψεις, στο εξωτερικό προ κοβιντ μπαίνεις στο επισκεπτήριο και τα γάντια είναι διαθέσιμα από το κράτος, στην Ελλάδα από την άλλη πρέπει να τα φέρεις μαζί σου. Θυμάμαι μια εποχή που είχα την γιαγια μου στο νοσοκομείο πήγαινα και για τις νοσοκόμες.
Συγνωμη που δεν κατάφερες να ανοίξεις το λινκ αλλά επωθηκε ότι δεν υπάρχουν . Μπορεί να εννοούσες ότι δεν χρησιμοποιούνται.
500 κομμάτια.
non-sterile:
ενώ
Πρόσεξε τώρα ότι στο πρώτες ο ίδιος κατασκευαστής ούτε καν που αναφέρει σχετικά με ιούς.
φυσικά όλες αυτές είναι από τις καλές γιατί τα κινεζικά που γυρνάνε στο εμπόριο ούτε καν να το συζητήσουμε αν κάνουν παρά μόνο για τις καθαρίστριες.
«Non-sterile masks are ordinary dust masks, which are generally not effective in isolating bacteria and viruses. They are only suitable for general smog days, dust and wind protection.»
Sterile Mask Vs Non-Sterile Mask? - CBBR Shop Worldwide Delivery
Both sterilized and non-sterilized masks are also made in a 100,000-class dust-free workshop. Other indicators such as filtration efficiency or airflow resistance are the same. The difference is that the final sterilization process of the finished product no.The sterilization type is used in a...shop.cbbr.org.uk
Οι μάσκες που μπαίνουν στα χειρουργεία αποστειρώνονται στο εργοστάσιο γιατί δεν μπορείς τα μικρόβια που υπάρχουν φυσιολογικά στο υλικό και στο εργοστάσιο να τα εισαγάγεις στο νοσοκομείο και το χειρουργείο.
Το τι φιλτράρουν είναι άλλη προδιαγραφή και υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές και πάντα υπάρχει το ερώτημα τι τηρείται.
Αλλά σκέψου και μόνο πόσα λιγότερα εκατομμύρια σταγονίδια σκορπίζεις στο περιβάλλον όταν φταρνίζεσαι σε ένα απλό χαρτομάντηλο.... άρα και η πιο απλή μάσκα κάτι κάνει, η καλή πολλά περισσότερα. Και όταν φοράνε μάσκα 2 άτομα στον ίδιο χώρο, λιγότερα σταγονίδια θα ελευθερώσει στο περιβάλλον αυτός που βήχει, ακόμα λιγότερα θα εισπνεύσει ο υγιής. Όλα θέμα αριθμών και πιθανοτήτων είναι και πως αυτά θα τα γείρουμε υπέρ μας...
Νομίζω αρκετά κουράσαμε τους φίλους με τις προδιαγραφές των μασκών. Ας το αφήσουμε εδώ.
Καλά γαμήσια (για να μην ξεχνάμε το σάιτ που μας φιλοξενεί).