Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ακριβώς για αυτό. Το πρώτο και βασικότερο εργαλείο έπρεπε να ήταν η μάσκα.
Την οποία για να προτείνει κάποιος να εφαρμοσθεί στο γενικό πληθυσμό θα έπρεπε να είναι σίγουρος για τον τρόπο μετάδοσης. Γιατί μιλάμε για το γενικό πληθυσμό και οχι κλινικο προσωπικό. Αν ειχε λαθεψει και ο ιός δε μεταδιδοταν μεσω αναπνοής πχ, οι ίδιοι που τον σταυρώνουν τώρα, θα τον σταυρωναν και τότε, γιατί θα τους επέβαλε μάσκα για να κονομησει ο κολλητός του γιατρού, του υπουργού και πάει λέγοντας.
Η αντίδραση δεν έχει καμία σχέση με τα οσα δήλωσε και αυτό είναι ξεκάθαρο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Τύπε αυτο ηταν πραγματικα αδιανοητο
Θα πεθαινανε λεει ετσι κι αλλιως σε κανενα χρονο αρα δεν μετρανε ως νεκροι του ιου

Πολυ καλο επιχειρημα αυτο, θα το λεω σε τιποτα τροχαια, αν το θυμα ειχε ας πουμε καρκινο. Δεν πεθανε απο το τροχαιο κυριε προεδρε, ούτως ή αλλως σε κανενα χρονο θα ειχε πεθανει απο καρκινο.

Και αυτοι οι ανθρωποι ψηφιζουν ρε φιλε. Το διανοεισαι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι ίδιοι ειναι, που κρινουν και οσους βουτανε μεσα στις φωτιες για να τις σβησουν και δεν τα καταφερνουν οσο γρηγορα θα ηθελε ο καθε ξερόλας.
Για τις φωτιές εγώ δεν έχω γράψει τίποτα. Για τις μάσκες φώναζα σε αυτό εδώ το νήμα από τις πρώτες του σελίδες, ήταν αυτονόητο, αφού αυτο γινόταν και σε χώρες όπου υπήρχε επιδημία γρίπης παλιότερα.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Θα πεθαινανε λεει ετσι κι αλλιως σε κανενα χρονο αρα δεν μετρανε ως νεκροι του ιου

Πολυ καλο επιχειρημα αυτο, θα το λεω σε τιποτα τροχαια, αν το θυμα ειχε ας πουμε καρκινο. Δεν πεθανε απο το τροχαιο κυριε προεδρε, ούτως ή αλλως σε κανενα χρονο θα ειχε πεθανει απο καρκινο.

Οι ίδιοι ειναι, που κρινουν και οσους βουτανε μεσα στις φωτιες για να τις σβησουν και δεν τα καταφερνουν οσο γρηγορα θα ηθελε ο καθε ξερόλας.
Λέγονται ψηφοφόροι παλιοχουντικε και έχουν το δικαίωμα να κρίνουν.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
εσυ ρε παιξοπουλη ΠΙΝΑΤ, ουτε μια φετα ψωμι δε ξερεις να κοβεις.
Εγώ έμενα μόνος από τα 18 μου σε ξένη χώρα μικροψώλη αρχιμαλάκα! Εσύ με μπαμπά/μαμά ακόμα? :)

πλακα μας κανεις ?
ρε πως σε γλενταω ετσι ρε τιμημενε πως ???
:2funny:
Έλα ντε!!! Ούτε εσύ ξέρεις και νομίζεις ότι με γλεντάς! :tooth:

ακομα φωτος περιμενουμε μαλακα, τελειωνε.
Πω πω μαλάκα σε έτσουξε χοντρά που πήγα Σαντορίνη κι εσύ ψηνόσουν, ε? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Nα σου πω ρε αχριμαλάκα μικροψώλη... εσύ πήγες τελικά διακοπές ή την έβγαλες στην πόλη κι είσαι άσπρος άσπρος και ψήνεσαι ακόμα? Κάτι μου έλεγες ότι θα πας και θα μου κουνάς το μαντήλι... παπάρια μάντολες!!! :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

εχεις καταντησει θρυλος ιμιτασιον και εσυ.
και αυτος περιμενει την καβλιαρα κουνιαδα ΓΙΑ ΝΑ παει για μπανιο ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ βγαλει φωτος και μετα ΓΙΑ ΝΑ γαμησει :tooth:
Δεν έχω καμιά καβλιάρα κουνιάδα, το γκομενάκι μου εχω. Πως να το εξηγήσω.... χμμμμ.... να... όπως έχεις εσυ την παλάμη σου!!!! :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Θεωρώ ότι στη σύγχρονη κοινωνία δημοκρατικά δομημένη μπορούμε να ασκούμε κριτική από τη στιγμή που φορολογούμενα για μια υπηρεσία που τελικά όπως πιστεύουμε δεν είναι πετυχημένη
Δεν είμαι η δουλειά μου να σβήνω φωτιές ούτε να προλαμβάνω αυτές αλλά ούτε κ να αναλύω τον ιό
Είναι όμως δικαίωμα μου να κρίνω όταν υπάρχουν αστοχίες άπειρες ώστε με αυτό το τρόπο να ζήτω το λόγο που φορολογούμε όπως πχ ένας πυροσβέστης μπορεί να ασκεί κριτική για τη φοροδιαφυγή των ελευθ επαγγελματιων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Θεωρώ ότι στη σύγχρονη κοινωνία δημοκρατικά δομημένη μπορούμε να ασκούμε κριτική από τη στιγμή που φορολογούμενα για μια υπηρεσία που τελικά όπως πιστεύουμε δεν είναι πετυχημένη
Δεν είμαι η δουλειά μου να σβήνω φωτιές ούτε να προλαμβάνω αυτές αλλά ούτε κ να αναλύω τον ιό
Είναι όμως δικαίωμα μου να κρίνω όταν υπάρχουν αστοχίες άπειρες ώστε με αυτό το τρόπο να ζήτω το λόγο που φορολογούμε όπως πχ ένας πυροσβέστης μπορεί να ασκεί κριτική για τη φοροδιαφυγή των ελευθ επαγγελματιων
Ωραια λογικη, "φορολογουμαι αρα δικαιουμαι να εχω αποψη οτι ακολουθηθηκε λαθος τακτικη στην κατασβεση".
Προφανως επειδη φορολογεισαι εχεις και αποψη αν ενας γιατρος του δημοσιου εκανε σωστα μια εγχειριση?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Την οποία για να προτείνει κάποιος να εφαρμοσθεί στο γενικό πληθυσμό θα έπρεπε να είναι σίγουρος για τον τρόπο μετάδοσης. Γιατί μιλάμε για το γενικό πληθυσμό και οχι κλινικο προσωπικό. Αν ειχε λαθεψει και ο ιός δε μεταδιδοταν μεσω αναπνοής πχ, οι ίδιοι που τον σταυρώνουν τώρα, θα τον σταυρωναν και τότε, γιατί θα τους επέβαλε μάσκα για να κονομησει ο κολλητός του γιατρού, του υπουργού και πάει λέγοντας.
Η αντίδραση δεν έχει καμία σχέση με τα οσα δήλωσε και αυτό είναι ξεκάθαρο.
Δεν χρειαζόταν να προτείνει κανείς τίποτα. Δεν έπρεπε όμως να αποτρέψει τον κόσμο για την χρήση της μάσκας. Και δεν ξέρω τι είπε ο Μαγιορκινης. Εγώ τον Τσιοδρα άκουσα να λέει για την μη χρήση μάσκας και κτυπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο.

Ευτυχώς που ο Ευαγγελάτος με τα καμιόνια με τα φέρετρα από την Ιταλία που έδειχνε, τρόμαξε τον κόσμο και οι περισσότεροι φοραγανε μάσκα).

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Ωραια λογικη, "φορολογουμαι αρα δικαιουμαι να εχω αποψη οτι ακολουθηθηκε λαθος τακτικη στην κατασβεση".
Προφανως επειδη φορολογεισαι εχεις και αποψη αν ενας γιατρος του δημοσιου εκανε σωστα μια εγχειριση?
Έγραψα κρίνω αποτέλεσμα
Αποτύχαμε στις φωτιές άρα κρίνω κ ζήτω εξηγήσεις αλλιώς να γυρίσουμε στο σκοταδισμό

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
ο κινκς αναφέρθηκε στη γνώση των αρχαίων περί σφαιρικής Γης χωρίς να την προσδιορίσει χρονικά. Εσύ έβαλες χρόνο, εσύ να μας πεις πως και γιατί τους διαχωρίζεις.
Ο Σοπενχάουερ τι είναι ; πρωταγωνιστής ταινιών πορνό ;
Mon dieu que brutal. Δηλαδή αν είναι εκεί που σε συμφέρει είναι αρχαίοι και πριν που είχαν άλλη άποψη δεν σου κάθισε καλά.

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Έγραψα κρίνω αποτέλεσμα
Αποτύχαμε στις φωτιές άρα κρίνω κ ζήτω εξηγήσεις αλλιώς να γυρίσουμε στο σκοταδισμό
Αλλο ζητώ εξηγησεις, άλλο εχω αποψη για το τι πηγε λαθος
Ειμαι απολυτα συγκεκριμενος

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895

τα ίδια λέγαμε εδώ μέσα από πέρσι όταν ξεκίνησε αυτή η ιδέα ότι οι περισσότεροι θα πέθαιναν έτσι κι' αλλιώς. Αν θυμάσαι μάλιστα ο σεντρινο το είχε τερματίσει χτίζοντας πάνω σε αυτό τη πρότασή του για ευθανασια των ασθενών ουσιαστικά με βάση το προσδόκιμο ζωής στην ηλικία που βρίσκονταν.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν χρειαζόταν να προτείνει κανείς τίποτα. Δεν έπρεπε όμως να αποτρέψει τον κόσμο για την χρήση της μάσκας. Και δεν ξέρω τι είπε ο Μαγιορκινης. Εγώ τον Τσιοδρα άκουσα να λέει για την μη χρήση μάσκας και κτυπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο.

Ευτυχώς που ο Ευαγγελάτος με τα καμιόνια με τα φέρετρα από την Ιταλία που έδειχνε, τρόμαξε τον κόσμο και οι περισσότεροι φοραγανε μάσκα).
Και τελικά πριν αλεκτωρ λαλήσει τρις, βλέπεις την επιβεβαίωση των οσων λέμε.....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Αλλο ζητώ εξηγησεις, άλλο εχω αποψη για το τι πηγε λαθος
Ειμαι απολυτα συγκεκριμενος
Κ εγώ έγραψα να κρίνω διότι το αποτέλεσμα ήταν αποτυχία

Δεν έγραψα έχω άποψη
Μην αποπροσανατολιζεις την αίθουσα του δικαστηρίου :knuppel:

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Eν τω μεταξυ το σωστο ειναι "que brutal" και οχι "quel brutal", δηλαδη, "ποσο βιαιος" και οχι "ποιος βιαιος"

Αλλά τελος παντων

Γειά σου ρε ουζάκι κουρτάκι με τα γαλλικά Linguaphone.
Τύπε, καταφερε να κανει δυο λαθη σε τεσσερις λεξεις
Ξερεις τι ταλεντο θελει αυτο?

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Εγώ έμενα μόνος από τα 18 μου σε ξένη χώρα μικροψώλη αρχιμαλάκα! Εσύ με μπαμπά/μαμά ακόμα? :)

Έλα ντε!!! Ούτε εσύ ξέρεις και νομίζεις ότι με γλεντάς! :tooth:

Πω πω μαλάκα σε έτσουξε χοντρά που πήγα Σαντορίνη κι εσύ ψηνόσουν, ε? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Nα σου πω ρε αχριμαλάκα μικροψώλη... εσύ πήγες τελικά διακοπές ή την έβγαλες στην πόλη κι είσαι άσπρος άσπρος και ψήνεσαι ακόμα? Κάτι μου έλεγες ότι θα πας και θα μου κουνάς το μαντήλι... παπάρια μάντολες!!! :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Δεν έχω καμιά καβλιάρα κουνιάδα, το γκομενάκι μου εχω. Πως να το εξηγήσω.... χμμμμ.... να... όπως έχεις εσυ την παλάμη σου!!!! :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
ρε μπαγλαμα νανοτυροψωλη, τις μαλακιες που λες στους αλλους μου λες ?
χωρις να ξερεις ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ για μενα τιμημενε Β Λ Α Κ Α.
νομιζεις οτι μου τη λες τωρα δηλαδη... με ψεμματα ?
σε γραφω στο μεγαλο και χοντρο καβλι μου που τοσο το λιγουρευεσαι και κανεις διαφημιση συνεχεια και στα @@ μου μαλακα.
συνεχισε το, εσυ γινεσαι ρομπα.

αυτο περιμενουμε μικροτσουτσουνε, να δουμε φωτος απο το "μωρο σου"... και καλα.
(το μωρο σου ειναι αυτο :jerking: by the way).
αλλα ακομα χαρταετο και σοβατισμα στο ηλιοβασιλεμα διαβαζοντας τις κριτικες μου και παιρνοντας υλικο απο το ματι παραλια και φωτος απο γυναικες μας, που ολη μερα εκει μεσα εισαι και κανεις αποθηκευση φωτο.

πως σε γλενταω ρε και μου κωλοτριβεσαι συνεχεια πως :assshake:???
:2funny:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Προς Μπόκολο, Λεκλερκ, Billgor, Στοκαδουρα, Πιεξ75 και λοιπούς συνετούς και λογικους συνομιλητές:

Μήπως, λεω ΜΗΠΩΣ, πρεπει καποια στιγμη να απαξιωσουμε πληρως τους καθε λογης βλάκες που κυκλοφορανε εδω μεσα και να μην τους απανταμε καθολου? Μηπως να σταματησουμε να τους δινουμε αξία συνομιλωντας μαζι τους?

Βλεπω εδω και αρκετες σελιδες, να προσπαθειτε να συνδιαλεχθείτε σαν ανθρωποι με καποιους βλακες, και οι απαντησεις ειναι ενα επιπεδο πανω (μαλλον) απο τον πιθηκο. Μηπως δεν εχει κανενα νοημα και απλως τους αναβαθμιζετε σε ισοτιμους συνομιλητες ενω επρεπε να ειναι απλως απαξιωμενοι πληρως?
Καταλαβαινω οτι δεν θελετε (ούτε εγω) να μένουν αναπαντητες οι ανοησίες. Αλλά μηπως ειναι ματαιο?
κοίτα εγώ κυρίως σπάω πλάκα (υποθέτω και οι άλλοι), άλλωστε γράφω σποραδικά και αποφεύγω τα κατεβατά. Είναι και αυτό που λες τελευταίο, γιατί να μένουν αναπάντητες όλες αυτές οι βλακείες ; κάποιος μπορεί να μπει να τις διαβάσει (όπως και σε άλλα σάιτ) και αφού δεν δει αντίλογο να θεωρήσει πως έτσι είναι.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom