alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
"διακυβευμα"?αυτο να θεωρηθει διακύβευμα.
"διακυβευμα"?αυτο να θεωρηθει διακύβευμα.
Φίλε μου, ένα πολύ δικό μου άτομο ασχολείται με την εστίαση. Επειδή σέβεται τον πελάτη του, εδώ και πολλά χρόνια, όταν έχει το παραμικρό κρυοματακι, πάνω από την κουζίνα του, φοράει μάσκα. Δεν χρειάζεται να είσαι εξειδικευμένος γιατρός για να ξέρεις ότι φορωντας μάσκα προστατεύεις τον απέναντι σου, από τυχόν βηξιμο η, φτάρνισμα. Τόσο απλό.Με φίλους γιατρούς που εχω μιλήσει, και ειδικά ο ενας είναι μόνιμα ΜΕΘ, δεν εχω ακούσει κάτι τέτοιο.
Το Στέλλα έτυχε να τον ακούσω σε μία συνέντευξη. Κι αυτός τα πρωτόκολλα του Τσιόδρα ακολουθεί. Η διαφορά του με τους άλλους είναι οτι οι πνευμονολόγοι του είναι σε συνεχή επαφή με τους παθολόγους και τους εντατικολόγους των ΜΑΦ, ώστε να τους βοηθούν με το χειρισμό των μηχανών παροχής οξυγόνου στους νοσουντες και να προσπαθούν όσο μπορούν να τους κρατούν μακριά απο τις ΜΕΘ, με το χειρισμό αυτό. Είπε και οτι το ίδιο κανουν στο Σωτηρία. Αυτός κάνει οτι μπορεί για να παίρνουν εξιτήριο από τις ΜΑΦ και όχι από τις ΜΕΘ, είπε. Σίγουρα δεν κάνει του κεφαλιού του ο άνθρωπος και δεν εχω κανένα λόγο να μη πιστεψω πως η συνεργασια αυτή των ειδικοτήτων είναι αποτελεσματική.
Πάντως για απορριψη των πρωτοκόλλων θεραπείας του Υπουργείου ή μη τήρησής τους δεν ανέφερε κουβέντα.
και αν μεινετε μονοι σας με ποιους θα αλληλοβρίζεστε?Η λύση είναι να πατάτε όλοι σας το κουμπάκι αναφορά όταν βλέπετε κάποιο από αυτά τα νεκραναστημένα προφίλ να ποστάρει ψεκασμένες αηδίες. Και αν διαπιστώσετε ότι συνεχίζει να το κάνει τότε αναφορά το προφίλ το ίδιο. Αν το κάνουμε πολλοί αντί για ένας τότε θα ξεφορτωθούμε γρήγορα αυτούς τους μαλάκες και τους επίδοξους πρακτορίσκους του ξανθού γένους.
μου αρεσε η λεξη και την χρησιμοποιησα."διακυβευμα"?
αυτα εκαναν και οι δοσιλογοι εκτος και αν συμφωνεις με την τακτικη τους.Η λύση είναι να πατάτε όλοι σας το κουμπάκι αναφορά όταν βλέπετε κάποιο από αυτά τα νεκραναστημένα προφίλ να ποστάρει ψεκασμένες αηδίες. Και αν διαπιστώσετε ότι συνεχίζει να το κάνει τότε αναφορά το προφίλ το ίδιο. Αν το κάνουμε πολλοί αντί για ένας τότε θα ξεφορτωθούμε γρήγορα αυτούς τους μαλάκες και τους επίδοξους πρακτορίσκους του ξανθού γένους.
"δοσιλογοι"?μου αρεσε η λεξη και την χρησιμοποιησα.
αυτα εκαναν και οι δοσιλογοι εκτος και αν συμφωνεις με την τακτικη τους.
επειδη σε ειπα ρουφιανο ειπα μαλακια,μην ξεχασεις να πατησεις την αναφορα.Εσύ μήπως κατάλαβες τη μαλακία που είπες;
Είδες που καλά κάνω που τους μπινελικιάζω και δεν κάθομαι να ανοίξω κουβέντα μαζί τους?Προς Μπόκολο, Λεκλερκ, Billgor, Στοκαδουρα, Πιεξ75 και λοιπούς συνετούς και λογικους συνομιλητές:
Μήπως, λεω ΜΗΠΩΣ, πρεπει καποια στιγμη να απαξιωσουμε πληρως τους καθε λογης βλάκες που κυκλοφορανε εδω μεσα και να μην τους απανταμε καθολου? Μηπως να σταματησουμε να τους δινουμε αξία συνομιλωντας μαζι τους?
Βλεπω εδω και αρκετες σελιδες, να προσπαθειτε να συνδιαλεχθείτε σαν ανθρωποι με καποιους βλακες, και οι απαντησεις ειναι ενα επιπεδο πανω (μαλλον) απο τον πιθηκο. Μηπως δεν εχει κανενα νοημα και απλως τους αναβαθμιζετε σε ισοτιμους συνομιλητες ενω επρεπε να ειναι απλως απαξιωμενοι πληρως?
Καταλαβαινω οτι δεν θελετε (ούτε εγω) να μένουν αναπαντητες οι ανοησίες. Αλλά μηπως ειναι ματαιο?
χρησιμοποιω αγνωστες λεξεις."δοσιλογοι"?
Ρε τύπε τι εχεις παθει σημερα?
ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Φυσικά δε θα πατήσω αναφορά. Έναν γελωτοποιό τον χρειαζόμαστε εδώ πέρα.
εκείνη την εποχή, 400 χρόνια πριν, οι άνθρωποι πίστευαν τόσο πολύ, που δεν καταλάβαιναν την επιρροή της θρησκείας. Οι τότε Επιστήμονες ασχολούνταν με τη Φιλοσοφία, Η Φιλοσοφία δεν έχει αποδείξει κάτι, αφού δεν έχει πειράματα. Ας πούμε ο Νεύτων. Η Βίβλος βεβαιώνει ότι ο θεός έφτιαξε το Ουράνιο τόξο ΜΕΤΑ τον Κατακλυσμό, πριν δεν υπήρχε. Ο Νεύτωνας απέδειξε ότι το ουράνιο τόξο ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, αφού είναι ένα φυσικό φαινόμενο και το αντιλαμβάνονταν όσα όντα είχαν έγχρωμη όραση, και θα το αντιλαμβάνονται αν εμείς εξαφανιστούμε κι εμφανιστούν άλλες μορφές ζωής. Το ότι έκανε την πάπια σε αυτή την αντίφαση, αποδεικνύει την τύφλωση που του επέφερε η πίστη του. Γιασήμερα μιλάω, βρες Επιστημονική Θεωρία που καταρρίφθηκε
μη γράφεις τέτοια πράγματα, ο τροβαδούρος θα σου την πει, το σύστημα αντιντόπινγκ είναι τέλειο, τελεία και παύλαΚυκλοφορεί πάντως η φήμη οτι σε επίπεδο πρωταθλητισμού η εξαίρεση είναι να μην παίρνεις τίποτα , ενω ο κανόνας οτι όλο και κάτι παίρνεις , τωρα σχετικα με τις μαυρες τενίστριες δεν τις έχω προσέξει , αλλά πιθανών να οφείλεται και στα γονίδιά τους αλλά και στην προπόνηση που κάνουν ... δεν έχω ιδέα τι είδους προπόνηση κάνουν οι τενίστες. Αλλά αυτές που είναι σε επίπεδο πρωταθλητισμού το πιθανότερο είναι να παίρνουν κάτι , τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που ακούγονται.
Εννοείς δηλαδή ότι όποιος έχει το παραμικρό κρυωματακι πηγαίνει στη δουλειά του με μάσκα εδώ και πολλά χρόνια;Φίλε μου, ένα πολύ δικό μου άτομο ασχολείται με την εστίαση. Επειδή σέβεται τον πελάτη του, εδώ και πολλά χρόνια, όταν έχει το παραμικρό κρυοματακι, πάνω από την κουζίνα του, φοράει μάσκα. Δεν χρειάζεται να είσαι εξειδικευμένος γιατρός για να ξέρεις ότι φορωντας μάσκα προστατεύεις τον απέναντι σου, από τυχόν βηξιμο η, φτάρνισμα. Τόσο απλό.
ρε ΠΙΝΑΤ τραβα ματι παντου και φωτος απο γυναικες μας, να παρεις δουλεια για τη βραδυνη σουΕίδες που καλά κάνω που τους μπινελικιάζω και δεν κάθομαι να ανοίξω κουβέντα μαζί τους?
Στα λόγια μου έρχεσαι!
Ακριβώς για αυτό. Το πρώτο και βασικότερο εργαλείο έπρεπε να ήταν η μάσκα.Εννοείς δηλαδή ότι όποιος έχει το παραμικρό κρυωματακι πηγαίνει στη δουλειά του με μάσκα εδώ και πολλά χρόνια;
Κι αυτό συμβαίνει γύρω μας;
Είδες πολλούς γιατρούς να το κάνουν ή απλά να έχουν ενα πακετακι χαρτομάντιλα στην τσέπη; Καθε χρόνο έχουμε επιδημία γρίπης. Πεθαίνει κόσμος. Είδες κανεναν να φορά μασκα; Εδώ δεν ήξεραν το μηχανισμό μετάδοσης του ιού αρχικά και αναθεωρουσαν συνεχώς. Το σχόλιο Μαγιορκίνη ήταν λογικό για το χρόνο που έγινε και μάλιστα ηταν τμημα φράσης και οχι αυτόνομο, όπως προσπαθειται να παρουσιασθεί εδώ μέσα.
δεν είναι πρόβλημα κατανόησης του κειμένου. Ο geokoro όπως και άλλοι εμπίπτει στη κατηγορία "πιστός", έχουν φτιάξει μια θεωρία-δόγμα που λέει "νεκροί από κορώνα ή με κορώνα ;", συνδιαζόμενη με τη βεβαιότητα ότι αυτοί θα πέθαιναν έτσι κι αλλιώς φέτος !!!!! , οπότε κάθε πραγματικό δεδομένο τους είναι αδιάφορο. Η πίστη τους στο δόγμα δεν αλλάζειάντε πάλι οι άνθρωποι που είναι ανίκανοι να κατανοήσουν ένα απλό κείμενο.
1ον. Ο Ιωαννίδης προέβλεψε 10.000 θανάτους ΣΤΙΣ ΗΠΑ, κι έχουν φτάσει στις 626.000.
2ον. Ναι, άσχετα με το διάστημα, εμβόλια βγήκαν
Εσύ στις πόσες είσαι σήμερα ρε μικροψώλη? Κάνουν δουλειά οι παλάμες?ρε ΠΙΝΑΤ τραβα ματι παντου και φωτος απο γυναικες μας, να παρεις δουλεια για τη βραδυνη σου
Ποιο? Το καβλί σου το τεράστιο και χοντρό??? Τι λες? Αλήθεια???? Έχεις κάποιο λόγο που μας το γράφεις σε μια κριτική? Φυσικά! ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΨΩΛΑΚΗΣ!!!!εχει φεγγαρι αποψε, μην παει στραφι... και δες και καμια κριτικη μου να λιγουρευτεις το καβλι μου οπως εσυ ξερεις.
Έσκασε ο αρχιμαλάκας χαβαλές μικροτσούτσουνος που του κόψαμε τον χαβαλέ!το σοβατισμα με το φυστικακι σου πως παει στη σαντορινη, ολα οκ ? καλντερα εφτασες η' εχεις δρομο ακομα ?
εσκασε το τσιρκο μεντρανο συσσωμο
Τύπε αυτο ηταν πραγματικα αδιανοητοδεν είναι πρόβλημα κατανόησης του κειμένου. Ο geokoro όπως και άλλοι εμπίπτει στη κατηγορία "πιστός", έχουν φτιάξει μια θεωρία-δόγμα που λέει "νεκροί από κορώνα ή με κορώνα ;", συνδιαζόμενη με τη βεβαιότητα ότι αυτοί θα πέθαιναν έτσι κι αλλιώς φέτος !!!!! , οπότε κάθε πραγματικό δεδομένο τους είναι αδιάφορο. Η πίστη τους στο δόγμα δεν αλλάζει
Οι ίδιοι ειναι, που κρινουν και οσους βουτανε μεσα στις φωτιες για να τις σβησουν και δεν τα καταφερνουν οσο γρηγορα θα ηθελε ο καθε ξερόλας.Τι ωραία που είναι να κάθεσαι μπροστά σε ένα πληκτρολόγιο και να κρίνεις ανθρώπους που διακινδυνεύουν τη ζωή τους στα εργαστήρια και τα νοσοκομεία προσπαθώντας να βρουν τρόπο να καταπολεμήσουν έναν θανατηφόρο ιό.
εσυ ρε παιξοπουλη ΠΙΝΑΤ, ουτε μια φετα ψωμι δε ξερεις να κοβεις.Εσύ στις πόσες είσαι σήμερα ρε μικροψώλη? Κάνουν δουλειά οι παλάμες?
Ποιο? Το καβλί σου το τεράστιο και χοντρό??? Τι λες? Αλήθεια???? Έχεις κάποιο λόγο που μας το γράφεις σε μια κριτική? Φυσικά! ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΨΩΛΑΚΗΣ!!!!
Έσκασε ο αρχιμαλάκας χαβαλές μικροτσούτσουνος που του κόψαμε τον χαβαλέ!
Προς Μπόκολο, Λεκλερκ, Billgor, Στοκαδουρα, Πιεξ75 και λοιπούς συνετούς και λογικους συνομιλητές:
Μήπως, λεω ΜΗΠΩΣ, πρεπει καποια στιγμη να απαξιωσουμε πληρως τους καθε λογης βλάκες που κυκλοφορανε εδω μεσα και να μην τους απανταμε καθολου? Μηπως να σταματησουμε να τους δινουμε αξία συνομιλωντας μαζι τους?
Βλεπω εδω και αρκετες σελιδες, να προσπαθειτε να συνδιαλεχθείτε σαν ανθρωποι με καποιους βλακες, και οι απαντησεις ειναι ενα επιπεδο πανω (μαλλον) απο τον πιθηκο. Μηπως δεν εχει κανενα νοημα και απλως τους αναβαθμιζετε σε ισοτιμους συνομιλητες ενω επρεπε να ειναι απλως απαξιωμενοι πληρως?
Καταλαβαινω οτι δεν θελετε (ούτε εγω) να μένουν αναπαντητες οι ανοησίες. Αλλά μηπως ειναι ματαιο?
Οι μάσκες δεν δίνουν καμία προστασία σε μη ελεγχόμενα περιβάλλοντα . Αν ήταν έτσι θα είχαν ανοίξει όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα / μουσικά και θέατρα μόνο με χρήση μάσκας. Κάποιοι έκαναν τεράστιες περιουσίες απλά γιατί ήταν στο κόλπο.Την εποχή εκείνη που το είπε δεν ειχε ακόμη ξεκαθαρίσει η υποχρεωτικοτητα της χρήσης. Αυτό άλλωστε το λέει κι ο Ευαγγελάτος με την ερώτηση περί κυβερνήσεων που το σκέφτονται. Ακόμη δεδομένα συγκέντρωναν. 2-3 μήνες μετά δέχομαι αυτό που λες. Αργότερα ξεκίνησε και ο Τσερέπας το εργοστάσιο στη Λάρισα, οπότε άλλαξαν εκ νέου και τα δεδομένα.
ο κινκς αναφέρθηκε στη γνώση των αρχαίων περί σφαιρικής Γης χωρίς να την προσδιορίσει χρονικά. Εσύ έβαλες χρόνο, εσύ να μας πεις πως και γιατί τους διαχωρίζεις.Πριν από το 400 δεν ήταν αρχαίοι ;
άσε ρε κακομοίρη που θα μου κανείς και τον Σοπενχάουερ.