Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.411
Πόντοι
6.256
Δε χρειαζεται κομπιουτερακι για αυτα ρε τυπε, μπορεις να πατησεις στο google την πραξη και στο βγαζει απευθειας

Δοκιμασε να γραψεις 1390000/330000000 στη μπαρα του google και θα δεις

Τυπε δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα μολις εγινες Θεος στα ματια του Πισωγλεντακη!!!

Το παιζει στα δακτυλα το google και τωρα που του ειπες το κολπο να κανει πραξεις δεν θα ξανακανει λαθος στην προσθεση και στην αφαιρεση!!!

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
ωραία αυτά που γράφεις, κάτι μου λέει ότι οι "θιασώτες της γρίπης" θα κάνουν ότι δεν το διάβασαν και θα αλλάξουν σελίδα...
για το 3. που λες είχε γράψει ο Antebellum (σελ.1186 ποστ #17778), το έχω επισημάνει 2 φορές στον Λαδάκη για να το αντικρούσει και ακόμη περιμένω....

Άσε τον Λαδκη. Γράφτηκε στα μαθήματα της ΣΤ δημοτικού για να μάθει πως υπολογίζουν το %.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Τζιφος αλανια πανω που πιστεψα στην κεντα...εβγαλε πιατελα η μικρη με το σκουφι και το φορτωσε τιγκα ο ψηστης και σπατσαρανε φουλαρα...
Φτου σου γμτ. φαγαμε ολο το κρυο τσαμπα. :S

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Αυτη η σιγουρια θα σας φαει...η 41χρονη στη Καστορια που πεθανε σπιτι της πως καταγραφηκε;

Με την 41χρονη είχε ειδοποιηθεί ο ΕΟΔΥ, πήγαινε ασθενοφόρο για να γίνει διακομιδή, η Καστοριά ήταν clulster, της έγινε νεκροτομή.

Ο παππούς πέθανε σπίτι του, το άρπαξε τυχαία στο καφενείο, δεν έγινε ιχνηλάτηση επαφών, με υποκείμενα νοσήματα, χωρίς σημαντικά συμπτώματα, κατέληξε γρήγορα, χωρίς νεκροτομή.

Δε νομίζω ότι θα καταγραφεί επίσημα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506
ρε λαδακη δεν πας να γυρνας της πανσετες να γαμησει ο τυπος να παρει και λιγο ματι ο κλο?
μονο για αυτο εισαι ικανος.τι οχι?

Αρκεί να έχει ανοιχτό το google και εγώ τον εμπιστεύομαι.  :S

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.708
Πόντοι
6.256

Συνημμένα

• HappyFreeIndochinesetiger-small.gif
    431,4 KB · Εμφανίσεις: 36

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.283
Πόντοι
5.006
Ρε ΑΝΑΡΧΙΔΕ ΠΟΥΣΤΗ, μήπως είσαι κλώνος του λάκη;;;; Τις ίδιες παπαριές λέτε όταν πέφτει καραμούζα.

Καλά στα λέει : επίτηδες το έγραψε για να μας τεστάρει... Και σε μενα επίτηδες έγραψε ότι ξέρω τον νόμο του 1977 και όχι τον νόμο του 1999...το ήξερε ότι ήταν ίδιο το άρθρο και στους 2 νόμους, απλά ήθελε να με τεστάρει..
Ρε τον γύφτο από τα Λιόσια...
:2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.411
Πόντοι
6.256
Με την 41χρονη είχε ειδοποιηθεί ο ΕΟΔΥ, πήγαινε ασθενοφόρο για να γίνει διακομιδή, η Καστοριά ήταν clulster, της έγινε νεκροτομή.

Ο παππούς πέθανε σπίτι του, το άρπαξε τυχαία στο καφενείο, δεν έγινε ιχνηλάτηση επαφών, με υποκείμενα νοσήματα, χωρίς σημαντικά συμπτώματα, κατέληξε γρήγορα, χωρίς νεκροτομή.

Δε νομίζω ότι θα καταγραφεί επίσημα.

Το ασθενοφορο που λες αν δεν κανω λαθος ειδοποιηθηκε σε δευτερο χρονο οταν πλεον ηταν ετοιμη να καταληξει...μαλιστα πεθανε η γυναικα πριν φτασει στο νοσοκομειο.

Αρχικα ειχε επικοινωνησει τηλ με τον ΕΟΔΥ και της ειχαν πει να μεινει σπιτι....

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.754
Πόντοι
2.606
Πανω που χαρηκα...δεν πειραζει...τωρα πηρα χαμπαρι την καβατζα αυτη ,εδω ειμαστε..καραντινα εχουμε....αν δεν ειχε τρελο κρυο πιστευω ο μυστης μπορει να ρισκαρε...παιζει να χει 2βαθμους τωρα εξω...εμεις καλα την εχουμε μεσα...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.411
Πόντοι
6.256
Καλά στα λέει : επίτηδες το έγραψε για να μας τεστάρει... Και σε μενα επίτηδες έγραψε ότι ξέρω τον νόμο του 1977 και όχι τον νόμο του 1999...το ήξερε ότι ήταν ίδιο το άρθρο και στους 2 νόμους, απλά ήθελε να με τεστάρει..

Ρε μαλακα Τακη εσυ που εχεις ακρες με τη διαχειριση πες κατι να αναδειχτει αυτη η τεραστια μορφη και να τιμηθει για το απλοχερο γελιο που μας χαριζει αυτες τις μαυρες μερες....στηριζω Ταμτακο Πανεπιστημονα ρε νιαμου!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506

Και ο λάκης κάποτε επίτηδες έλεγε οτι το έκλεισε το οδοντιατρείο, να μας τεστάρει αν θα καταλάβουμε πόσο μαλάκας αστείος είναι.

Ξεκαρδιστήκαμε.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.283
Πόντοι
5.006
Ρε μαλακα Τακη εσυ που εχεις ακρες με τη διαχειριση πες κατι να αναδειχτει αυτη η τεραστια μορφη και να τιμηθει για το απλοχερο γελιο που μας χαριζει αυτες τις μαυρες μερες....στηριζω Ταμτακο Πανεπιστημονα ρε νιαμου!!!

Τυπε και εγώ τόσα χρόνια που τον ήξερα εδώ μέσα τον τύπο, δεν είχα πάρει χαμπάρι τι ταλενταρα ήταν... Περνούσε πάντα κάτω από τα ραντάρ μαλακιας και όσες ιχνηλατησεις βλαμμένων είχα κάνει εδώ μέσα δεν κατέληγαν σε αυτόν..
Τώρα όμως με την καραντίνα και τα σκληρά μέτρα εγκλεισμού αποκαλύφθηκε σε όλο του το εύρος ο γύφτος από τα Λιόσια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom