geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.111
- Πόντοι
- 6.515
Κ αν αυτη η παπαρια ξαναρθει next year?
Θα ξαναβαλουν παπαδοπουλο στα καναλια και χαρδαλια να διαταζει
Θα ξαναβαλουν παπαδοπουλο στα καναλια και χαρδαλια να διαταζει
Ε ναι σιγα σιγα πρεπει αναλογα με τα δεδομενα που εχουν να πουνε στον κοσμο τι προγραμματιζουν.
Προς το παρων φαινεται να τη γλυτωνουμε με λιγες απωλειες γρηγορα μετρα κτλ.
Εως εδω ολα καλα.
Την επομενη μερα την εχει σκεφτει κανεις?
Πως θα ειναι οι διαπροσωπικες σχεσεις ας πουμε?
Η οικονομια?
Παράνομα τα πρόστιμα Δειτε σχετικο βιντεο
Αλήθεια η ψέματα??
δεν μπορεί να γίνει αυτό που λες. Όσοι πεθαίνουν έχει προηγηθεί νοσήλια τους κατά την οποία οι συγγενείς τους ενημερώνονται για την κατάσταση τους και λογικά απαιτούν και εξετάσεις. Και οι γιατροί τις απαιτούν. Λες να μην ενημερώνουν τους συγγενείς ότι πρέπει να εξεταστούν για να κρύψουν τον θάνατο? Τι λες?και οι θανατοι μπορει να κρυφτουν,δηλωνουν άλλη αιτια θανατου,η αυτοι που πεθαινουν από κοβιντ μεσα στο σπιτι δεν μετριουνται.
Ναι αλλά η αιτηση αναστολης εκδικαζεται συντομαΟ δικαιώρος λέει, μπορεί να κάνεις και προσφυγή κατα του προστίμου στο διοικητικό πρωτοδικείο.
Για όσους ξέρουν, ζήσε Μάη μου (του 2057) να φας τριφύλλι.
με 22000 τεστ που εχουν γινει περιμενετε να φανερωθεί ο αληθινος αριθμος κρουσμάτων?
στις ηπα εχουν γινει 1.380.000 τεστ και 290000 εχουν βγει θετικα.
εδω εχουν γινει 22000 και 1680 εχουν βγει θετικα.
αν γινονταν στην ελλαδα 1.380.000 τεστ όπως στις ηπα θα είχαμε τωρα αυτή τη στιγμη 105000 κρούσματα.
έτσι συμβούλευαν και τότε με τα διόδια.. "δεν πληρώνω"Λοιπον παιδακια, για να μαθαινετε.
Κι εμενα με ρωτησε σημερα καποιος αν εμαθα οτι καποιος εισαγγελεας ειπε οτι τα προστιμα ειναι παρανομα. Παραξενευτηκα, δεν θα ηταν ποτέ δυνατο ενας εισαγγελεας να πει κατι τοσο εσφαλμενο.
Τωρα λυθηκε η απορια μου.
Η ειδηση προερχεται απο τον συγκεκριμενο συναδελφο, που επικαλείται προσωπικη του γνωση.
Εγω θα πω απλα, οτι ο συγκεκριμενος ειναι οπαδος και δικηγορος του Σωρρα. Δεν τον συκοφαντω, αληθινο γεγονος αναφερω. Απο εκει και περα βγαλτε τα συμπερασματα σας.
πες μου ενα σοβαρο λογο για να μην ξαναρθει.
γιατι εγω το μονο που βρισκω ειναι οτι θα σκοτωσει οσους ειναι ευπαθεις και αναλογικα την επομενη χρονια θα εχει πολυ λιγοτερα υποψηφια κρουσματα.
θυμιζω οτι αντιστοιχα στιν Η1Ν1 ειχε βγει εμβολιο σε λιγοτερο απο 9 μηνες που τελικα δεν ηταν αποτελεσματικο αλλα "ειδηση" για επιδημια Η1Ν1 δεν ξανακουσαμε
Ποια προστιμα και με τι χρημα ρε Αλεξ; Ποιος θα εχει χρηματα μετα απο 3 μηνες; Στο χιονι ειναι αυτα για εκφοβισμο, θα βγει μετα ο Χρυσοχοιδης και θα τα χαρισει.Λοιπον παιδακια, για να μαθαινετε.
Κι εμενα με ρωτησε σημερα καποιος αν εμαθα οτι καποιος εισαγγελεας ειπε οτι τα προστιμα ειναι παρανομα. Παραξενευτηκα, δεν θα ηταν ποτέ δυνατο ενας εισαγγελεας να πει κατι τοσο εσφαλμενο.
Τωρα λυθηκε η απορια μου.
Η ειδηση προερχεται απο τον συγκεκριμενο συναδελφο, που επικαλείται προσωπικη του γνωση.
Εγω θα πω απλα, οτι ο συγκεκριμενος ειναι οπαδος και δικηγορος του Σωρρα. Δεν τον συκοφαντω, αληθινο γεγονος αναφερω. Απο εκει και περα βγαλτε τα συμπερασματα σας.
δεν ισχύει..αν πχ πεθάνει ένας παππούλης 80+ , με γνωστό ιστορικό, θα κάτσει η οικογένεια να ζητήσει εξηγήσεις?δεν μπορεί να γίνει αυτό που λες. Όσοι πεθαίνουν έχει προηγηθεί νοσήλια τους κατά την οποία οι συγγενείς τους ενημερώνονται για την κατάσταση τους και λογικά απαιτούν και εξετάσεις. Και οι γιατροί τις απαιτούν. Λες να μην ενημερώνουν τους συγγενείς ότι πρέπει να εξεταστούν για να κρύψουν τον θάνατο? Τι λες?
Και να "ξαναρθει" θα ειμαστε πολυ πιο προετοιμασμενοι και με ηδη αρκετα μεγαλο μερος του πληθυσμου να εχει ηδη νοσησει αλλα και με διαθεσιμα φαρμακα...
δεν ισχύει..αν πχ πεθάνει ένας παππούλης 80+ , με γνωστό ιστορικό, θα κάτσει η οικογένεια να ζητήσει εξηγήσεις?
Τί ακριβώς μας λες εδώ;με 22000 τεστ που εχουν γινει περιμενετε να φανερωθεί ο αληθινος αριθμος κρουσμάτων?
στις ηπα εχουν γινει 1.380.000 τεστ και 290000 εχουν βγει θετικα.
εδω εχουν γινει 22000 και 1680 εχουν βγει θετικα.
αν γινονταν στην ελλαδα 1.380.000 τεστ όπως στις ηπα θα είχαμε τωρα αυτή τη στιγμη 105000 κρούσματα.
τύπε έτσι όπως πάει εδώ θα νοσήσουν πολύ λίγοι...
Προφανώς.... για να πεθάνεις από αυτό τον ιό εμφανίζεις συμπτώματα...βήχεις, έχεις πυρετό και είσαι σκατά.δεν ισχύει..αν πχ πεθάνει ένας παππούλης 80+ , με γνωστό ιστορικό, θα κάτσει η οικογένεια να ζητήσει εξηγήσεις?
Κάποιοι μάλλον ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι στην Ελλάδα τα μέτρα είναι συγκεκριμένα και παίρνονται (και θα συνεχίσουν να παίρνονται) ανεξάρτητα με την πορεία του αριθμού κρουσμάτων.
Δεν το ξερεις αυτο σιγουρα τυπε αλλα ναι υπαρχει μια πιθανοτητα με τοσο αυστηρα μετρα να μην νοσησει μεγαλο μερος του πληθυσμου....