κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.922
- Πόντοι
- 19.795
Αν το ειπε ο Σταικουρας, παει να πει οτι αρχισε να συζητιεται.ο Σταικουρας αλλα ελεγε Σήμερα στον alpha!
Αν το ειπε ο Σταικουρας, παει να πει οτι αρχισε να συζητιεται.ο Σταικουρας αλλα ελεγε Σήμερα στον alpha!
Δεν ξέρω τι πρεσβεύεις αλλά με αυτό το post μου θυμίζεις αριστερό (φίλο δυστυχώς) εμπαθή που περιμένει νεκρούς για να κράξει τον Κούλη.
Τον γιο του όμως τον έφερε άρον άρον από το Λονδίνο.
Τώρα θα μου πεις αριστερός και στο Λονδίνο? Έτσι γίνονται αυτά. Ευτυχώς ο γιος δεν απέκτησε τα μυαλά του.
τι να πει?ετσι οπως τα καναν οι Γερμανοι αν τολμησει να πει την αληθεια θα ξαναβγει ο Τσιπρας πρωθυπουργος εν μεσω κορονοιου,το αφηνουν να παει και οτι βρεξει..ο Σταικουρας αλλα ελεγε Σήμερα στον alpha!
Γι΄αυτό μη φοβάσαι. Θα βάλουν το χέρι στην τσέπη οι Βόρειοι και θα πουν κι ένα τραγούδι.
Πιστευω στο τελος να πριτανευσει η λογικη. Το συστημα παιζει το κεφαλι του εδω. Δεν νομιζω να το διακινδυνευσουν.
Θα βγει, δεκα χρονια δεν ανοιξε μύτη στο δημόσιο, ουτε τωρα θα το αγγίξουν γιατι ειναι τα δικα τους παιδιά,Θα φανε και αυτοι ψαλιδισμα. Ειδικα οσοι ειναι σε καραντινα, οι περισσοτεροι δηλ. Δεν βγαινει αλλιως ο λογαριασμος.
Ο κούλης ασκεί ασφυκτική περιοριστική πολιτική όπως 10δες άλλα κράτη παγκοσμίως - δεν πρωτοτυπεί σε κάτι.
Η ιδιαιτερότητα της Ελλάδας είναι ότι οι συνολικές επιπτώσεις της καραντίνας στην κοινωνία θα είναι πολλαπλάσια αρνητικές από τις άλλες χώρες λόγω της εύθραυστης οικονομικής κατάστασης μας.
Φιλε, αυτο δεν εχει καμμια σχεση με καμμια αλλη κριση μεχρι τωρα. Εδω εχουμε μια κατασταση που ακομα καλα καλα δεν εχει φτασει στο μισο. Υγειονομικη και οικονομικη βομβα, που ακομα η καταστροφη που προκαλει, γινεται απο το καψιμο του φιτιλιου. Πρεπει να περιμενουμε να σκασει πρωτα η βομβα και μετα θα γινει η αποτιμηση.Αυτή τη στιγμή , είναι ΟΛΟΙ εναντίον ΟΛΩΝ.
Το πετρέλαιο το έχουν κατεβάσει πολύ χαμηλά
για να πλήξουν την οικονομία της Ρωσίας
και του Ιράν.
Οι Κινέζοι κατηγορούν τις ΗΠΑ ότι ο ιος
κατασκευάστηκε στα εργαστήριο βιολογικού πολέμου
των ΗΠΑ.
Και πολλά άλλα .
Πόλεμος όλων εναντίον όλων.
bellum omnium contra omnes
Τόμας Χομπς, 1588-1679
Άγγλος φιλόσοφος
Έτσι έλεγαν και για τα χρηματιστήρια το 2008
ότι δεν είναι δυνατό να γίνει μεγάλη κρίση
και έγινε.
Δεν ισχύουν πλέον αυτά τα νούμερα στη Σουηδία. Έχουν πάει στο 50-60 προς το παρόν.
Ο στόχος είναι στο διάγραμμα κρουσμάτων και νεκρών να αποφύγουμε την κατανομή t-Student.
Αφού πετύχουμε μια οριζοντίωση η φάση αυτή θα περάσει, σιγά σιγά θα χαλαρώνουν τα μέτρα. Ο ιός εδώ θα είναι αλλά θα έχουμε μάθει πράγματα και θα είμαστε καλύτερα οργανωμένοι σε όλους τους τομείς.
Όχι αλλά το κάνει καλά. Όλα τα στατιστικά είναι υπέρ του.
Νομίζω ότι θα μπορέσει να αντιμετωπίσει και την πτώση του ΑΕΠ. Δεν είχε και άλλη λύση, είναι όμως σε σωστό δρόμο θα τα καταφέρει.
Φιλε, αυτο δεν εχει καμμια σχεση με καμμια αλλη κριση μεχρι τωρα. Εδω εχουμε μια κατασταση που ακομα καλα καλα δεν εχει φτασει στο μισο. Υγειονομικη και οικονομικη βομβα, που ακομα η καταστροφη που προκαλει, γινεται απο το καψιμο του φιτιλιου. Πρεπει να περιμενουμε να σκασει πρωτα η βομβα και μετα θα γινει η αποτιμηση.
Και το +50 το σημερινο μια χαρα ειναι σαν αριθμος ποσο μαλλον οταν η Σουηδια εχει ελαχιστες ΜΕΘ.
H Ισπανια με γερη καραντινα βαρεσε σημερα +850 με 4πλασιο πληθυσμο... δλδ αν ειχε τη πληθυσμο της Σουηδιας θα ηταν στους +200-220 περιπου. ΜΕ καραντινα.
Ύποπτος ε? να γινει ιχνηλάτιση?Leclerc = barock ;)
Αν σκοπεύετε να εκμεταλλευθείτε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να ξεσκίσετε τις σάρκες χωρών όπως η Ιταλία και άλλες με πιο εύθραυστες οικονομίες, η Ευρώπη δεν έχει κανένα απολύτως μέλλον».
Όχι αλλά το κάνει καλά. Όλα τα στατιστικά είναι υπέρ του.
Νομίζω ότι θα μπορέσει να αντιμετωπίσει και την πτώση του ΑΕΠ. Δεν είχε και άλλη λύση, είναι όμως σε σωστό δρόμο θα τα καταφέρει.
Κορωνοϊός – Ιταλία: Ο αντιπρόεδρος της βουλής κατέβασε τη σημαία της ΕΕ