Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Το στέλεχος του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ακροαριστερός Παπανικολάου δημοσίευσε ΄καταγγελία' των γιατρών Σωτηρία (δεν αναφέρει κάποιο όνομα) ότι τους έστειλαν λάθος μάσκες...

PGPD93F.png

Η απάντηση...
EUmoLFcWoAYooq4

Κάντε ένα τεστάκι από μόνοι σας όποτε ακούτε καταγγελίες από γιατρούς και σωματεία γιατρών: Απλά πατήστε το όνομά τους στο google μαζί με κάποιο κόμμα από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ και πιο πέρα. ΔΕΝ υπάρχει ΕΝΑΣ που να μην παίρνει γραμμή από το κόμμα του για αντιπολίτευση εν μέσω πανδημίας. Δεν μιλάνε ως γιατροί, κάνουν πολιτική προπαγάνδα.

Πχ ο Παπανικολάου σήμερα, μετά την καταγγελία 'των γιατρών του Σωτηρία', δημοσιεύει καταγγελία της ΟΕΝΓΕ κατά της ΕΡΤ( !!!!!????) επειδή 'ενεργούν ως κυβερνητικοί λογοκριτές' (σοβαρός γιατρός με τι ασχολείται...). Λες, για κάτσε ρε παιδί μου ολόκληρη ΟΕΝΓΕ δεν μπορεί, κάποιοι δίκιο θα έχει. Μπαίνεις να διαβάσεις προεδρείο κλπ...
πρόεδρος: ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΕΤΖΙΟΥ (μέλος και υποψήφια ευροβουλευτής του ΚΚΕ)
ταμίας: ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (μέλος της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ)
     :ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ (Γραμ. Τ Ο ΚΚΕ Πρέβεζας Λευκάδας, υποψήφια δήμαρχος Λευκάδας με το ΚΚΕ)
γραμματέας: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (στέλεχος του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ)
         :ΤΟΣΟΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ: (παλιό μέλος και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ)

Αυτά δεν είναι ιατρικά σωματεία, κομματικά όργανα είναι!
η ΟΕΝΓΕ  όπως και οι περισσότεροι ιατρικοί σύλλογοι ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ για τη χώρα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Το στέλεχος του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ακροαριστερός Παπανικολάου δημοσίευσε ΄καταγγελία' των γιατρών Σωτηρία (δεν αναφέρει κάποιο όνομα) ότι τους έστειλαν λάθος μάσκες...

PGPD93F.png

Η απάντηση...
EUmoLFcWoAYooq4

Κάντε ένα τεστάκι από μόνοι σας όποτε ακούτε καταγγελίες από γιατρούς και σωματεία γιατρών: Απλά πατήστε το όνομά τους στο google μαζί με κάποιο κόμμα από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ και πιο πέρα. ΔΕΝ υπάρχει ΕΝΑΣ που να μην παίρνει γραμμή από το κόμμα του για αντιπολίτευση εν μέσω πανδημίας. Δεν μιλάνε ως γιατροί, κάνουν πολιτική προπαγάνδα.

Πχ ο Παπανικολάου σήμερα, μετά την καταγγελία 'των γιατρών του Σωτηρία', δημοσιεύει καταγγελία της ΟΕΝΓΕ κατά της ΕΡΤ( !!!!!????) επειδή 'ενεργούν ως κυβερνητικοί λογοκριτές' (σοβαρός γιατρός με τι ασχολείται...). Λες, για κάτσε ρε παιδί μου ολόκληρη ΟΕΝΓΕ δεν μπορεί, κάποιοι δίκιο θα έχει. Μπαίνεις να διαβάσεις προεδρείο κλπ...
πρόεδρος: ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΕΤΖΙΟΥ (μέλος και υποψήφια ευροβουλευτής του ΚΚΕ)
ταμίας: ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (μέλος της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ)
      :ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ (Γραμ. Τ Ο ΚΚΕ Πρέβεζας Λευκάδας, υποψήφια δήμαρχος Λευκάδας με το ΚΚΕ)
γραμματέας: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (στέλεχος του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ)
          :ΤΟΣΟΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ: (παλιό μέλος και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ)

Αυτά δεν είναι ιατρικά σωματεία, κομματικά όργανα είναι!

εσενα οταν σ δειχνουνε το δασος κοιτας το χερι

και τι νομιζεις οτι επειδη μας ειπες τι ειναι ο καθε ενας μειωνει την αξια των καταγγελιων του??

και ο νικητας κακλαμανης δεξιος ειναι αλλα την σποντα του καταγγελια μια χαρα την εκανε για ατομα του χωρου του

οπωτε ...

ο λαος λεει αλλα λογια να αγαπιομαστε

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615

και τι νομιζεις οτι επειδη μας ειπες τι ειναι ο καθε ενας μειωνει την αξια των καταγγελιων του??

και ο νικητας κακλαμανης δεξιος ειναι αλλα την σποντα του καταγγελια μια χαρα την εκανε για ατομα του χωρου του

οπωτε ...

Κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον pussy wagon ότι του έχουν χακάρει το λογαριασμό του στο bou και γράφουν μαλακίες...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

οπωτε ...

ασχολείσαι καθόλου με πολιτική; έχεις παρακολουθήσει καθόλου την πορεία του Κακλαμάνη τα τελευταία χρόνια και το πόσο κωλοτρύβεται στον ΣΥΡΙΖΑ;

ναι εννοείται έχει μεγάλη σημασία για την καταγγελία του καθένα, το που ανήκει κομματικά/πολιτικά. Εσένα δηλαδή η ΠΟΛΙΤΙΚΗ καταγγελία ΙΑΤΡΙΚΟΥ συλλόγου κατά της ΕΡΤ για κυβερνητική προπαγάνδα σου φαίνεται άσχετη με τις κομματικές πεποιθήσεις των συγκεκριμένων γιατρών;  

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

poulieros

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Like
62
Πόντοι
1
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

κρίμα που δεν είπε για το 5G, τα τσιπάκια, και τα ποσοστά γρίπης.

Ο τύπος στο βίντεο έχει σπουδάσει βιοιατρική και λέει την άποψή του. Εσύ τι έχεις σπουδάσει; Για πες μας τη δική σου θεωρία πως μεταδίδεται ο ιός.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
τυπε τι ξυλο εφαγες απο τον Ιασονα Σταθαμη  :S :S :S :S :S :S :S :S

Tυπε ο Jason ειναι σκληρος καριολης αλλα σε αλλο εργο το παιξε μαγκια. Ο Πουαρο θα τον τυλιγε σε μια κολλα χαρτι :grin:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Έχει σπουδάσει βιοιατρικές επιστήμες και ασχολείτε με την ολιστική ιατρίκη.

σε ποια πανεπιστήμια; τι τίτλους έχει; πότε; δεν βρήκα τίποτα! μόνο ότι είναι 'Holistic Health Practitioner'.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ο τύπος στο βίντεο έχει σπουδάσει βιοιατρική και λέει την άποψή του. Εσύ τι έχεις σπουδάσει; Για πες μας τη δική σου θεωρία πως μεταδίδεται ο ιός.

παρακολουθουσες καιρο το σαιτ η απλα κλωνος?

:S

v@rv@tarxidos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
1

έχω τελειώσει το πολυτεχνείο ως μηχανικός υπολογιστών, και έχω MSc σε Computer Science, οπότε επειδή δυστυχώς δεν έχω τελειώσει Ιατρική,
γι αυτό το λόγο εμπιστεύομαι τους γιατρούς και τον WHO, και locally τον ΕΟΔΥ που σου εξηγεί με απλά λόγια με ποιους τρόπους μπορεί να μεταδοθεί ο ιός
( )

Εσύ παραθέτεις έναν τυχαίο "holistics practitioner" χωρίς πτυχίο σε ιατρική, χωρίς ούτε ένα δημοσιευμένο paper σε κάποιο συνέδριο, να αραδιάζει αρλούμπες περί μετάδοσης ιών και τον πιστεύεις.

Που έχει σπουδάσει βιοιατρική? Αν το βρεις, βρες μου σε παρακαλώ και την πτυχιακή/διπλωματική. Thanks.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ρε που είναι ο δικηγόρος εσπασε την καραντινα?
εδώ χθες μου το επαιζε νομοταγης μεχρι και 5 χρονια φυλακιση μου δωσε

poulieros

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Like
62
Πόντοι
1
σε ποια πανεπιστήμια; τι τίτλους έχει; πότε; δεν βρήκα τίποτα! μόνο ότι είναι 'Holistic Health Practitioner'.

Γιατί των άλλων γιατρών που μιλάνε δε τους ζήτησες τα πτυχία τους; Όπως και να 'χει γιατί κολλάτε στο τί είναι ο άλλος παρά στο τί λέει; Γράψτε μας αφού ξέρετε που ακριβώς κάνει λάθος.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Δε μπορουν να μαζεψουν λιγο τα καναλια;.
Βιντεακια μεσα απ τις εντατικες; υπαρχει κανεις να τους μαζεψει; εσρ υπαρχει;
Υπαρχει κανας νομικος στο μπου να μας πει αν δικαιουνται να δειχνουν βιντεο απο καθαρα ιατρικα θεματα;

Ρε τυπε περα απο την πλακα βλεπεις τηλεοραση  :think: αληθεια λες  :think: :S :S :S

Συνημμένα

• 91743050_2529772457238612_5946671186711674880_n.jpg
    91743050_2529772457238612_5946671186711674880_n.jpg
    21,5 KB · Εμφανίσεις: 24

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
έχω τελειώσει το πολυτεχνείο ως μηχανικός υπολογιστών, και έχω MSc σε Computer Science, οπότε επειδή δυστυχώς δεν έχω τελειώσει Ιατρική,
γι αυτό το λόγο εμπιστεύομαι τους γιατρούς και τον WHO, και locally τον ΕΟΔΥ που σου εξηγεί με απλά λόγια με ποιους τρόπους μπορεί να μεταδοθεί ο ιός
( )

Εσύ παραθέτεις έναν τυχαίο "holistics practitioner" χωρίς πτυχίο σε ιατρική, χωρίς ούτε ένα δημοσιευμένο paper σε κάποιο συνέδριο, να αραδιάζει αρλούμπες περί μετάδοσης ιών και τον πιστεύεις.

Που έχει σπουδάσει βιοιατρική? Αν το βρεις, βρες μου σε παρακαλώ και την πτυχιακή/διπλωματική. Thanks.

Βιοιατρικη ξερω το εργαστηριο . Επιστημη βιοιατρικη δε ξερω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom