Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τύπε .... μπορεί να είναι εντολή από .... ψηλά !
Και να μην είναι μόνο για την ελλάδα !

Άλλωστε κωλοχώρες σαν εμάς, πιο εύκολο είναι να σωθούν από σπόντα, από τσουνάμι που θα ξεκινήσει από αλλού.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να ζήσουμε ιστορικές στιγμές.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

Δηλαδή πιθανότατα και πριν το καλοκαίρι .
Ενδεχομένως αλλά τον ιό και τους θανάτους δεν μπορεί να τους ''στήσει'' κανείς. Όταν περάσει η μπόρα και το κράτος ανοίξει τις επιχειρήσεις (αλλιώς από που θα κάνει αφαίμαξη?) και όταν όλα λειτουργήσουν κανονικά και όταν βρεθεί εμβόλιο ή έστω περισσότερη γνώση για τον ιό

δεν μπορεί καμία κυβέρνηση να θέσει όρια στις ελευθερίες του λαού και ιδιαίτερα στις μετακινήσεις. Είναι άλλο το να βάζεις χαράτσι και άλλο το να βάζεις πραγματικό λουρί.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506
Μπορεί να ξεκινήσει από νύχτα .... και να γενικευτεί !
Σπίτι όλοι !

Έτσι μπορούν να περάσουν σχέδια , που υπό άλλες συνθήκες, θα έκαναν την κοινωνία , παγκοσμίως, μπουρδέλο .

Το τραπεζικό σύστημα, το ελέγχουν ελάχιστοι.

Μπορεί να έχουν μεγάλα σχέδια, για κάτι πολύ πιο ακραίο από το 1929.
Για να βγάλουν πολύ περισσότερα.

Πάει πάνω από 200 αιώνες η ιστορία.
Τουλάχιστον από τη γαλλική επανάσταση , οι ίδιοι και οι ίδιοι , αυξάνουν συνεχώς τον πλούτο τους.
Και αυτοί που εναντιώνονται μειώνονται .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506
Ενδεχομένως αλλά τον ιό και τους θανάτους δεν μπορεί να τους ''στήσει'' κανείς. Όταν περάσει η μπόρα και το κράτος ανοίξει τις επιχειρήσεις (αλλιώς από που θα κάνει αφαίμαξη?) και όταν όλα λειτουργήσουν κανονικά και όταν βρεθεί εμβόλιο ή έστω περισσότερη γνώση για τον ιό

δεν μπορεί καμία κυβέρνηση να θέσει όρια στις ελευθερίες του λαού και ιδιαίτερα στις μετακινήσεις. Είναι άλλο το να βάζεις χαράτσι και άλλο το να βάζεις πραγματικό λουρί.

Αμφισβητείς το Λάκη τύπε; Το Λάκη;;;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, όλα αυτά περί ΜΟΝΙΜΗΣ απαγόρευσης κίνησης τη νύχτα είναι φαντασιώσεις ενός θεοπάλαβου.

Σε κανονικές συνθήκες δεν έχει ούτε λόγο ύπαρξης, ούτε εφαρμογή τέτοιο μέτρο, εκτός αν ζούμε σε συνθήκες χούντας, φανατικός οπαδός της ήταν ο συγκεκριμένος θεοπάλαβος.

Απλά ΤΩΡΑ δεν έχουμε κανονικές συνθήκες.

Μην το κάνουμε και αυτό λάστιχο, επειδή έγραψε ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΘΕΟΠΑΛΑΒΟΣ.
Αυτό λέω και εγώ...όποια κυβέρνηση προσπαθήσει να περάσει τέτοια δεν θα την βγάλει ούτε μέχρι τις εκλογές. Όχι ότι δεν θα τους βόλευε απλά δεν εφαρμόζεται αυτό και ιδιαίτερα στην Ελλάδα.

Το θέμα είναι ότι όταν έξω υπάρχει πανδημία ο ίδιος ο εαυτός σου θα έπρεπε να σε θέτει σε περιορισμό στο σπίτι όχι το κράτος. Κοινή λογική να μην θέλω να αρρωστήσω εγώ και οι γύρω μου.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.441
Πόντοι
6.256
Ειδα mayday και deadly woman κι ακόμα να μονιάσετε?

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
δεν μπορω να καταλαβω που εξυπηρετει η απαγορευη η νυχτα;;;;;
αφου ουτως η αλλως ποιος θα εβγαινε εξω τη  νυχτα και το ζω στην πολη μου τις τελευταιες 3 μερες

μαλλον αυτος ο νομος βγηκε για να βολεψει τα θελω των αστυνομικων να μην κανυν τωρα τη νυχτα τοσες περιπολιες για το αν εχει ο κοσμος sms kai χαρτακια
οποτε την αραζουν στα τμηματα η μπτσοι και στελνουν τη νυχτα πολλλους λιγοτερους ενω τα νυχτερινα τα επικαρπωννται αλλα μενοντας στο αστ τμημα

εξυπηρετει να σου θυμισει οτι ειμαστε σε εκτακτη κατασταση. Γιατι οπως ειδες, πολλοι μολις ειδαν ηλιο ξεθαρεψαν. Οπως ειπες και μονος σου, κανεις δε κυκλοφορει νυχτα ετσι κι αλλιως, οποτε ειναι ενα μετρο χωρις "κοστος", και θυμιζει στον κοσμο να σοβαρευτει.

Πολυς κοσμος συμπεριφερεται σα παιδακια ακομα. Του κοψανε του γερου το προπατζιδικο, βρηκε τωρα, καθε μερα σουπερ μαρκετ. Και λιγο κουτσομπολιο πηγαινοντας, κι αλλο λιγο γυριζοντας, περναει η μερα. Το επομενο λογικο escalation ειναι θα βγεις μια φορα την εβδομαδα μονο, κανε ολες τις δουλειες σου τοτε. Πριν αναγκαστουν να πανε εκει, σου ριχνουν μια προειδοποιητικη

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
εξυπηρετει να σου θυμισει οτι ειμαστε σε εκτακτη κατασταση. Γιατι οπως ειδες, πολλοι μολις ειδαν ηλιο ξεθαρεψαν. Οπως ειπες και μονος σου, κανεις δε κυκλοφορει νυχτα ετσι κι αλλιως, οποτε ειναι ενα μετρο χωρις "κοστος", και θυμιζει στον κοσμο να σοβαρευτει.

Πολυς κοσμος συμπεριφερεται σα παιδακια ακομα. Του κοψανε του γερου το προπατζιδικο, βρηκε τωρα, καθε μερα σουπερ μαρκετ. Και λιγο κουτσομπολιο πηγαινοντας, κι αλλο λιγο γυριζοντας, περναει η μερα. Το επομενο λογικο escalation ειναι θα βγεις μια φορα την εβδομαδα μονο, κανε ολες τις δουλειες σου τοτε. Πριν αναγκαστουν να πανε εκει, σου ριχνουν μια προειδοποιητικη

Ποτε πανε οι γεροι σουπερ μαρκετ τυπε  :think: Εγω εδω και μια εβδομαδα πλεον που πηγαινω απο τις 4 και μετα ειμαι εγω και το προσωπικο μονο, δεν δινουν καν τις καρτες στην εισοδο, απο τις 4 και μετα νεκρα εξω οι δρομοι. Ολο βλεπεις κοσμο εσυ. :S :S :S

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Σωστα το θετεις, δεν υπαρχει κανενας λογος να κινεισαι το βραδυ

Υ.Γ. Ειδες τι ωραια το ερμηνευσα? Δεν εχω ταλεντο για να αναλαβω κυβερνητικη θεση?
αναλαβε φιλτατε αλλα πες μου πρωτα να κλεισω πτηση για αβανα,οχι ότι αυτοι που κυβερνουν είναι καλυτεροι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827

ρε ειστε καλα?πατε να ελέγξετε τη κοινωνικη ζωη του κοσμου?δεν φτανει που οικονομικα τα ελεγχεται όλα πατε τωρα να του ελέγξετε και την κοινωνικη ζωη?
με το ζορι και με την επιβολή του νομου ολοι μεσα στο μαντρι.
μια κοινωνια αχρηστη θελεται να κανεται μου φαινεται και φοβικη.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Ποτε πανε οι γεροι σουπερ μαρκετ τυπε  :think: Εγω εδω και μια εβδομαδα πλεον που πηγαινω απο τις 4 και μετα ειμαι εγω και το προσωπικο μονο, δεν δινουν καν τις καρτες στην εισοδο, απο τις 4 και μετα νεκρα εξω οι δρομοι. Ολο βλεπεις κοσμο εσυ. :S :S :S

εγω σημερα πηγα εκτακτα γραφειο, γυρισα 8, θανοπουλος, ΑΒ που περναω μπροστα ηταν τιγκα τα παργκινγκ

το αλλο με τους γερους ειναι τρου στορυ παντως. Μου το λεγε μια στο θανοπουλο, ερχονται λεει καθε μερα, σπανε τα ψωνια της βδομαδας σε 6 επισκεψεις. Τους λεμε λεει να σας τα φερουμε σπιτι κλπ, οχι .

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
εγω σημερα πηγα εκτακτα γραφειο, γυρισα 8, θανοπουλος, ΑΒ που περναω μπροστα ηταν τιγκα τα παργκινγκ

το αλλο με τους γερους ειναι τρου στορυ παντως. Μου το λεγε μια στο θανοπουλο, ερχονται λεει καθε μερα, σπανε τα ψωνια της βδομαδας σε 6 επισκεψεις. Τους λεμε λεει να σας τα φερουμε σπιτι κλπ, οχι .

Ναι ναι τα βλεπω ποσο τιγκα τυπε ειναι μετα το 4 το απογευμα.  :S :S :S

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μπορεί να ξεκινήσει από νύχτα .... και να γενικευτεί !
Σπίτι όλοι !

Έτσι μπορούν να περάσουν σχέδια , που υπό άλλες συνθήκες, θα έκαναν την κοινωνία , παγκοσμίως, μπουρδέλο .

Το τραπεζικό σύστημα, το ελέγχουν ελάχιστοι.

Μπορεί να έχουν μεγάλα σχέδια, για κάτι πολύ πιο ακραίο από το 1929.
Για να βγάλουν πολύ περισσότερα.

Πάει πάνω από 200 αιώνες η ιστορία.
Τουλάχιστον από τη γαλλική επανάσταση , οι ίδιοι και οι ίδιοι , αυξάνουν συνεχώς τον πλούτο τους.
Και αυτοί που εναντιώνονται μειώνονται .
Προς ολική κατάργηση των χαρτονομισμάτων πάει το πράγμα!
Η Κίνα έχει 1 τρις δολλάρια σε μετρητα και δεν ξέρουμε πόσα ακόμα € ! Με αυτά αγοράζει ολόκληρη αμερικάνικη πολιτεία άν θέλει και αποτελεί κίνδυνο!
Πάμε μαθηματικά σε κατάρρευση των νομισμάτων και έκδοση κρατικών αξιών ή κάτι άλλο κοινό που θα ισχύει για όσες χώρες ακολουθήσουν την αμερική(οι γνωστες)
Σε 2-3  μήνες δεν θα έχει σημασία τι οικονομικά έχει μια χώρα αλλά τι δυνατότητες έχει να θρέψει τον πλυθισμό της χωρίς εισαγωγές!
Τα κουμούνια μπορούν να πανηγυρίζουν για λίγο διάστημα καθώς αυτή τη στιγμή είτε κάποιος παίρνει 800€ είτε 8000€ το μήνα η αξία τους είναι για όλους το ίδιο! Δηλαδή ένα πιάτο φαΐ στο σπίτι!
Έρχονται πολλά ωραία και πρωτοφανή ..

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Ναι ναι τα βλεπω ποσο τιγκα τυπε ειναι μετα το 4 το απογευμα.  :S :S :S

θα σου βγαλω φωτο αυριο

με το κινητο, μην αρχισεις να μου ζητας ντρον και ξερωγω, απλα στο δρομο μου ειναι

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Προς ολική κατάργηση των χαρτονομισμάτων πάει το πράγμα!
Η Κίνα έχει 1 τρις δολλάρια σε μετρητα και δεν ξέρουμε πόσα ακόμα € ! Με αυτά αγοράζει ολόκληρη αμερικάνικη πολιτεία άν θέλει και αποτελεί κίνδυνο!
Πάμε μαθηματικά σε κατάρρευση των νομισμάτων και έκδοση κρατικών αξιών ή κάτι άλλο κοινό που θα ισχύει για όσες χώρες ακολουθήσουν την αμερική(οι γνωστες)
Σε 2-3  μήνες δεν θα έχει σημασία τι οικονομικά έχει μια χώρα αλλά τι δυνατότητες έχει να θρέψει τον πλυθισμό της χωρίς εισαγωγές!
Τα κουμούνια μπορούν να πανηγυρίζουν για λίγο διάστημα καθώς αυτή τη στιγμή είτε κάποιος παίρνει 800€ είτε 8000€ το μήνα η αξία τους είναι για όλους το ίδιο! Δηλαδή ένα πιάτο φαΐ στο σπίτι!
Έρχονται πολλά ωραία και πρωτοφανή ..

tenor.gif

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Κορονοϊός - Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του Στρατού στους ελέγχους κυκλοφορίας μετά την απαγόρευση που ισχύει από το πρωί της Δευτέρας, άφησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
θα σου βγαλω φωτο αυριο

με το κινητο, μην αρχισεις να μου ζητας ντρον και ξερωγω, απλα στο δρομο μου ειναι

Απο μεσα θελω τυπε , να δω τους διαδρομους γεματους παππουδια, και μετα θα σου βγαλώ εγω απο Lidl και ΑΒ που δεν υπαρχει ψυχη  :S :S :S

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Παιδιά μη βγαίνεται έξω γιατί θα σας φάει ο κακός ο λύκος  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom