Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.699
Πόντοι
5.506
Για να θυμηθουμε λιγο τι μου συρανε καποιοι, οταν τολμησα να απορησω με ποια ειδικοτητα κανει προβλεψεις ιατρικης φυσεως ο Δασκαλακης.
Τωρα περιεργως δεν βλεπω κανεναν να κραζει αυτους που του ασκουν κριτικη. Αρα μαλλον εγω ενοχλω οταν λεω καποια πραγματα, δεν εξηγειται αλλιως.
αδικο....αυτο σου λεω μονο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.457
Πόντοι
6.256
Ξεφτίλας ευαγγελάτος τώρα, έχει απορίες τι θα γίνει με τις λειτουργίες των παπαδων το πασχα,
Όλο το χρόνο δεν πατάει κανεις στις εκκλησίες, τώρα δηλαδή αν δεν πάνε τι θα αλλάξει?
Μαζευονται όλες οι χοντρές την ανάσταση δέκα λεπτά στα κωλοχώρια τους και παριστάνουν τις πτωτευουσιάνες.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Xθες οταν λεγαμε πως η καραντινα θα σταθεροποιησει την καμπυλη.

Βεβαίως και θα την σταθεροποιησει όσο αυτή εφαρμόζεται αυστηρά ΑΛΛΑ δεν μπορεί να εφαρμοστεί επι μακρον γιατί δεν το αντέχει η χώρα , μην τα ξαναλέμε.

Ελπίζουμε σε Καλό καιρό, Εξοπλισμό προστασίας, Κανόνες υγιεινής, Τήρηση αποστάσεων και Μαζικά τεστ μπας και μπορέσουμε να ξεμυτίσουμε από Ιούνη .... μεσοπρόθεσμα Ελπίζουμε σε φάρμακο και μακροπρόθεσμα σε εμβόλιο.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.778
Πόντοι
2.456
Τύπε έχεις καταλάβει ότι εδώ δεν έχουμε πρόβλημα που προέκυψε από τον καπιταλισμό. Τα κράτη είπαν στον καπιταλισμό να σταματήσει να λειτουργεί.... επειδή τα κράτη δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την επιδημία.
Τυπε καπιταλισμός κ δημόσια υγεία δεν γίνεται..
Τα έλεγε ο Άδωνις όταν ήθελε να απολύσει τους γιατρούς,αλλά δεν τον άκουγε κανεις.. :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
αδικο....αυτο σου λεω μονο
Εγω ξερω οτι αν ειχα προλαβει να κανω εγω το νεο σχολιο για τον Δασκαλακη και οχι καποιος αλλος, παλι θα κραζατε καποιοι

Μονο και μονο επειδη το ειπα εγω

Ενω τωρα ειναι απλως Τεταρτη

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.778
Πόντοι
2.456
Ξεφτίλας ευαγγελάτος τώρα, έχει απορίες τι θα γίνει με τις λειτουργίες των παπαδων το πασχα,
Όλο το χρόνο δεν πατάει κανεις στις εκκλησίες, τώρα δηλαδή αν δεν πάνε τι θα αλλάξει?
Μαζευονται όλες οι χοντρές την ανάσταση δέκα λεπτά στα κωλοχώρια τους και παριστάνουν τις πτωτευουσιάνες.
Τύπος αυτά τα λένε οι συριζαιοι.. :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.699
Πόντοι
5.506
Α τωρα καβαλησε το καλαμι ο Δασκαλακης τύπε?

Πριν κατι εβδομαδες ελεγες οτι ειμαι ο τιποτας που τολμαει να του ασκησει κριτικη

Εσυ που τωρα τον λες καβαλημενο καλαμι τι εισαι?
τα χανεις αλεξ...εγω το ιδιο ελεγα το ιδιο λεω.
σε εσενα πηγαινε η κριτικη οχι στον δασκαλακη.
τοτε δε κολαγε με το αφηγημα σου και φυσικα ειναι ενας πανεξυπνος ανθρωπος και πολυ καλος επιστημονας.....
ξεχωρισε και μερικα πραγματα που δεν πανε με το γαμωκομμα.....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Αν καποιος ειναι στρατευμενος τρομολαγνος μικρη σημασια εχει η εξειδικευση του. Πραγματικα θα ηθελα να μας πει με βαση ποιο "μοντελο" βγαινει το μισο εκατομμυριο νεκροι στην Ελλαδα.

Η Σουηδια του "do nothing" μεχρι τωρα εχει 200 νεκρους με παρομοιο πληθυσμο... αλλα η ελλαδα αμα δεν ειχε κανει τιποτα θα ειχε minimum 10.000 νεκρους (lol) ως μισο εκατομμυριο.

Ειπαμε, το γαμησε και ψοφησε.

Καλυτερα που το τερματισε καθ'αυτον τον τροπο για να μην τον λαμβανουμε ποτε σοβαρα υπ'οψην στο μελλον.

Καβουρίδη,

Η Σουηδία έχει 25 νεκρούς / 1 εκατομμύριο κατοίκους ενώ η Ελλάδα έχει 5 νεκρούς / 1 εκατομμύριο κατοίκους.

Και η Σουηδία έχει τον πρώτο νεκρό 5 μέρες μετά την Ελλάδα.

Σε 5 μέρες έλα να τα ξαναπούμε που θα μάθεις μαθηματικά στον Δασκαλάκη.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
να ζησετε να τον θυμοσαστε τον καπιταλισμο :2funny: :2funny: :2funny:

ερχεται η ωρα του κοινωνιστικου Sad Manισμου παντρεμενα λαμογια παντοφλακηδες :rockon: :rockon: :rockon:

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Θα τεθούν περιορισμοί τελικά με τα μηνύματα. Ας ελπίσουμε να είναι λογικοί, διότι φτάνουμε στο δικό μας σημείο καμπής,  που δεν θα πηγαίνει  και άλλο κόψιμο.
Αυτός τύπος ο Ζαν Κλοντ,  απορώ τι θα κάνει τώρα.

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6

Πριν κατι εβδομαδες ελεγες οτι ειμαι ο τιποτας που τολμαει να του ασκησει κριτικη

ο Δασκαλάκης ο μεγιστάνας της θεωριτικής πληροφορικής και των εφαρμοσμένων μαθηματικών
θα έπρεπε να μίλησει για εκθετική αύξηση μαλακίας όταν τα στόματα ορισμένων δεν κλείνουν  :wanker:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
τα χανεις αλεξ...εγω το ιδιο ελεγα το ιδιο λεω.
σε εσενα πηγαινε η κριτικη οχι στον δασκαλακη.
τοτε δε κολαγε με το αφηγημα σου και φυσικα ειναι ενας πανεξυπνος ανθρωπος και πολυ καλος επιστημονας.....
ξεχωρισε και μερικα πραγματα που δεν πανε με το γαμωκομμα.....
Καλα ενταξει

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Βεβαίως και θα την σταθεροποιησει όσο αυτή εφαρμόζεται αυστηρά ΑΛΛΑ δεν μπορεί να εφαρμοστεί επι μακρον γιατί δεν το αντέχει η χώρα , μην τα ξαναλέμε.

Ελπίζουμε σε Καλό καιρό, Εξοπλισμό προστασίας, Κανόνες υγιεινής, Τήρηση αποστάσεων και Μαζικά τεστ μπας και μπορέσουμε να ξεμυτίσουμε από Ιούνη .... μεσοπρόθεσμα Ελπίζουμε σε φάρμακο και μακροπρόθεσμα σε εμβόλιο.

Ασε ρε μαστορα περιμεναμε 10 χρονια επειδη ειχαμε θωρακισμενη οικονομια

Ποσο θα περιμενουμε για την θωρακισμενη χωρα;;

Με την δεξια μια ζωη στο περιμενε ειμαστε

Φτανει το δουλεμα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.699
Πόντοι
5.506
Εγω ξερω οτι αν ειχα προλαβει να κανω εγω το νεο σχολιο για τον Δασκαλακη και οχι καποιος αλλος, παλι θα κραζατε καποιοι

Μονο και μονο επειδη το ειπα εγω

Ενω τωρα ειναι απλως Τεταρτη
φυσικα και ειναι τεταρτη....ακου τυπε να μαθαινεις....
δεν εισαι και καμμια φιγουρα που θα αλλαξει τον κοσμο...εχεις τρελα κομπλεξ και μεγαλη εξαρτηση απο το κομμα σου...

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.284
Πόντοι
2.306

Το πρόβλημα δεν είναι ότι ένας μαθηματικός έχει άποψη, σαφέστατα και το πρόβλημα απειλεί  μίγμα επιστημών στο οποίο τα Μαθημστικα έχουν προεξάρχουσα σημασία.
Το ζήτημα είναι ότι δεν χρειάζεται μα παίρνει σβάρνα τα  media λες και πουλάει πραματια... από μια τέτοια προσωπικότητα περιμένεις το παραπάνω.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Εντωμεταξυ το ανατολικο-Σλαβικο DNA δειχνει σχεδον ...ανεπηρεαστο απο μαζικους θανατους.

Ukraine 0.5 deaths / million
Russia 0.2 deaths / million
Belarus 0.2 deaths / million

Εχω 3 θεωριες...

1) Γονιδιακα εχουν καλυτερες αντοχες οπως και για το HIV... οπου σκανδιναβοι και ρωσοι εχουν ~12-17% φυσικη ανοσια, απ'τα υψηλοτερα ποσοστα του πλανητη.

2) Λογω χαμηλου προσδοκιμου στους αντρες κατα 10-15 χρονια, ο ιος εχει impact μειωμενο κατα πολυ. Αν δεν εχεις 70αρηδες-80αρηδες-90αρηδες-100αρηδες για να "φαει" ο ιος, και το ρισκο στους 50αρηδες/60αρηδες αντε 70αρηδες που εχεις στη κοινωνια πεφτει στο 1/10 ή και λιγοτερο, λογικο να εχεις και πολυ μειωμενα θυματα.

3) Μιγμα μεταξυ 1+2.

Εγώ έχω ΜΙΑ και μόνο θεωρία.

Ότι λες μαλακίες.

Είναι γνωστό ότι Ρωσία και Λευκορωσία λένε ψέματα.

Η Ουκρανία σιγά μην μετράει τους θανάτους από τον κορωνοϊό.

Αυτά που γράφεις για γονίδια είναι ουρανομήκεις βλακείες.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
φυσικα και ειναι τεταρτη....ακου τυπε να μαθαινεις....
δεν εισαι και καμμια φιγουρα που θα αλλαξει τον κοσμο...εχεις τρελα κομπλεξ και μεγαλη εξαρτηση απο το κομμα σου...
Καλα ενταξει

Εγω αυτα που ειχα να πω και να παραθεσω, τα εκανα
Απο εκει και περα βγαζει ο καθενας τα συμπερασματα του ποιος εχει κομπλεξ με ποιον

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Τυπε καπιταλισμός κ δημόσια υγεία δεν γίνεται..
Τα έλεγε ο Άδωνις όταν ήθελε να απολύσει τους γιατρούς,αλλά δεν τον άκουγε κανεις.. :S :S :S
Κανένα σύστημα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την πανδημία. Το πρόβλημα επομένως δεν είναι του καπιταλισμού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom