brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.168
- Πόντοι
- 2.606
το πριαμος επιτασσεται για το καλο του τοπου αν νοσησω θα ζητησω να μπω στη σουιτα 607
Για του "παπάρηδες" στην εκκλησία καλά τα λές. Αλλά να δούμε και τα δικά μας. Είμαι παλιός παίκτης και μεγάλος φαν του σπορ των cg και ct εδώ και χρόνια, με δράση και δημοσιεύσεις και κριτικές εδώ μέσα. Λέω λοιπόν ότι θεωρώ εντελώς απαράδεκτο, ανεύθυνο και αντικοινωνικό να συνεχίζει κανείς τώρα και με όλα όσα έχουν γίνει να πηγαίνει με cg ή ακόμα χειρότερα με ct που κανείς δεν μπορεί να ξέρει από πού έρχονται και με ποιους έχουν πάει ή έρθει σε επαφή. Ιδίως αν αυτός ο κάποιος έχει φίλους, γυναίκα, συναδέλφους, γκόμενα ή οικογένεια. Ξέρω ότι ακούγεται κάπως και λυπάμαι αν στενοχωρώ κάποιους, αλλά φοβάμαι ότι δεν είναι ώρα τώρα για τέτοια sport. Ας κάνουμε μία μικρή παύση. Δεν χάλασε κι ο κόσμος, για μία δύο εβδομάδες μιλάω. Και τα Γραφεία επίσης συμπεριφέρονται άθλια και εντελώς αντιεπαγγελματικά. Για μία βδομάδα ας διακόψουν ή αλλιώς ας ενημερώσουν γιατί δεν διακόπτουν. Τι πιστεύουν? Τι εγγυήσεις έχουν και τι δίνουν?. Και μετά εδώ είμαστε να πηδάμε όσο γουστάρουμε, να περνάμε ωραία, χωρίς άγχος, φόβο και ενοχές. Αυτά και συγνώμη αν κούρασα.
Το πρώτο κρούσμα του ιού επιβεβαίωσαν οι αρχές στην Τουρκία. Τα μέλη της οικογενείας του άνδρα βρίσκονται υπό παρακολούθηση.
μαλιστα, οποτε εφοσον ειναι ηλικιακα αδυναμοι, ας ξεμπερδευουμε μ αυτους μια ωρα γρηγοροτερα.... το ιδιο και με τις αλλες ευπαθεις ομαδες, που πασχουν απο προβληματα υγειας (καρδιοιπαθεις, νεφροπαθεις, καρκινοπαθεις, ασθενεις που λαμβανουν ανοσοκατασταλτικα)...Στον ... Φίλιππο του Εδιμβούργου και τους συν αυτώ τα παράπονά σου, που θέλει να "σε" ξεπαστρέψει.
Οι ηλικιακά αδύναμοι θα έφευγαν και θα φεύγουν με οποιαδήποτε παθολογική επιπλοκή ήθελε προκαλέσει ο κάθε τύπος γρίππης που κυκλοφορεί. Δεν το καταλαβαίνεις αυτό, ότι έχουν δύο τάξεις μεγέθους περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν από την κοινή γρίππη , αν κυκλοφορήσουν σε πολυσύχναστους χώρους, παρά από τον "νέο μπαμπούλα" ;
οι εκ του ασφαλους λεονταρισμοι (ειτε λογω προσωπικης μη βιολογικής ευαλωτότητας ηλικιακα, ειτε λογω α-νοησιας), δειχνουν μοναχα ανευθυνοτητα, εγωισμο και μικρονοικοτητα...
Συμπερασματικά, δεν έχουν σχέση τα ατελή και περιστασιακά μέτρα προστασίας που έπαιρναν παλιά εξ ανάγκης ώστε να μην κολλήσουν, με τα τελευταία μέτρα πολύ μεγαλύτερης κλίμακας αλλά μη συντονισμένα (όπως παραδέχεσθε όλοι σας) - άρα αναποτελεσματικά, που ανακοινώνουν.
Τους διωξαμε ρε!!Στα Χανιά κάνουν διακοπές από χθες 23 άτομα από την Ιταλία! Το γεγονός,έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, καθώς εξαιτίας του κορονοϊού, η Ιταλία έχει τεθεί από την Ιταλική κυβέρνηση σε καραντίνα, ουσιαστικά από χθες Δευτέρα, ενώ άλλες περιοχές βιώνουν ανάλογο καθεστώς εδώ και ημέρες.
Οι Ιταλοί επισκέπτες έχουν καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο των Χανίων, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία και στο προσωπικό, καθώς πρόκειται για τουρίστες από χώρα προέλευσης που μέχρι σήμερα έχει περισσότερους από 450 νεκρούς και αρκετές χιλιάδες κρούσματα.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το γκρουπ των Ιταλών προέρχεται από περιοχή της Ιταλίας που έχει βρεθεί στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες, και έκανε το δρομολόγιο Ρώμη- Αθήνα με τα Χανιά τελικό προορισμό.
Επισημαίνεται όμως πως το παραπάνω ενδεχόμενο, ούτε έχει επιβεβαιωθεί, ούτε όμως έχει αποκλειστεί.
Για το γεγονός έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας Χανίων, που πάντως πέραν του ότι έλαβαν σχετική γνώση για την άφιξη των τουριστών, η όποια παρέμβαση τους μπορεί να είναι μόνον προληπτικού χαρακτήρα.
Πάντως αξίζει να τονισθεί ότι, δεν υπάρχει καμία ανησυχητική πληροφορία που να αφορά την υγεία των 23 Ιταλών, ενώ δεν υπήρχε μέχρι και την άφιξη τους στα Χανιά καμία απαγόρευση σε ότι αφορά την εκτέλεση πτήσεων από και προς την Ιταλία.
Σημειώνεται δε πως σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, δεν υπάρχουν περιορισμοί, προς το παρόν, σε σχέση με ταξίδια ή συστάσεις και ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας.
χανια rest in peace
....τυπε 2 σου συμβαινουν......ειτε εισαι καποιο γνωστο ατενσιον χορ του σαη με αλλο νικ ειτε εισαι ενα νεο ειδος προστιθεμενης αγνης μαλακιας στο σαη.........Δεν είναι δική μου επιθυμία αλλά αντικειμενική περιγραφή της πραγματικότητας και ευσεβείς πόθοι των ιθυνόντων μας και των ασφαλιστικών ταμείων.
Εν πάση περιπτώσει ρε τύπε, εσένα σε ενδιαφέρει η ορθότητα ή η πλάνη αυτών που γράφω ή να μου βάλεις μια ταμπέλα και να εμέσεις επάνω μου χαρακτηρισμούς; Αντε και γα ...ρύφαλλο στη τελική.
https://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/wp-content/uploads/2020/03/apodeiksicovid1.jpg[/img[/URL]]
τα καθικια της κοινωνιας
[/quote]οτι ειναι καθικια το γνωριζουμε αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση που ειναι το λαθος επιχειρησεις ειναι και παρεχουν υπηρεσιες δεν πρεπει να πληρωθουν γι αυτο ?
μαλιστα... ευσεβεις ποθοι των ιθυνοντων και των ασφαλιστικων για πληθυσμιακη "εκκαθαριση" δηλαδη... ισως να γωριζεις πραγματα εκ των εσω, τι να πω...Δεν είναι δική μου επιθυμία αλλά αντικειμενική περιγραφή της πραγματικότητας και ευσεβείς πόθοι των ιθυνόντων μας και των ασφαλιστικών ταμείων.
Εν πάση περιπτώσει ρε τύπε, εσένα σε ενδιαφέρει η ορθότητα ή η πλάνη αυτών που γράφω ή να μου βάλεις μια ταμπέλα και να εμέσεις επάνω μου χαρακτηρισμούς; Αντε και γα ...ρύφαλλο στη τελική.
είναι μεχρι να υπαρξει ο πρωτος νεκρος στη χώρα μας (που κοντοζυγωνει κι αυτο εφοσον ο 67χρονος ειναι πλεον με πολυοργανικη ανεπαρκεια)... μπας και σοβαρευτουν οι ιθυνοντες της "κανονικοτητας"
μ αυτα που ακουω πλεον ειναι θεμα χρονου να παρει ανεξελγκτες διαστασεις...
ενα παραδειγμα: αδελφη φιλου, ηρθε σε επαφη με ατομο το οποιο ηταν φορεας χωρις να το ξερει, εμφανισε συμπτώματα γριπης, πηγε στο σωτηρια, και μετα απο ωρα εφυγε χωρις να ελεχθει, ενω τους ειχε ενημερωσει για το ιστορικο... σχεδον την αγνοησαν, λεγοντας της οτι ο δ/ντης θα κρινει την κατασταση, ενω εκεινη την ωρα ελειπε...
ρδελομπου η φαση
Οι μόνοι που μασάνε και ...αναμασάνε τις ειδήσεις περί του "κινδύνου", αναλισκόμενοι σε περιπτωσιολογίες, είναι οι "αμνοί" και μάλιστα "φτύνουν" τα αναμασήματά τους εναντίον όσων ...δεν μασάνε.