Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.747
Πόντοι
6.256
Εγω εχω 2 μασκες φιλτρου, που τις ειχα παρει περσι στην Κινα. Ειχαν και 2 φιλτρα για ανταλλακτικα, που τωρα τα εχω βαλει και τα τρια μαζι. Ξερει κανεις που μπορω να βρω ανταλλακτικα φιλτρα. Ειναι στρογγυλα στο μεγεθος 2ευρου περιπου.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Εγω εχω 2 μασκες φιλτρου, που τις ειχα παρει περσι στην Κινα. Ειχαν και 2 φιλτρα για ανταλλακτικα, που τωρα τα εχω βαλει και τα τρια μαζι. Ξερει κανεις που μπορω να βρω ανταλλακτικα φιλτρα. Ειναι στρογγυλα στο μεγεθος 2ευρου περιπου.

Θα πας πολεμο μαστορα;;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Μη λες παπαντζες για τα μέτρα. Ιταλία και Ισπανία πήραν μέτρα μόνο όταν βρέθηκαν σε πραγματική ανάγκη και όχι εξαρχής. Άρα αυτή η παπαντζα ότι τα νούμερα Ιταλίας και Ισπανίας είναι πολύ υψηλά παρόλο που έχουν μέτρα πρέπει να σταματήσει.

Άρες, μάρες, κουκουνάρες.

Τα νούμερα Ιταλίας και Ισπανίας είναι πολύ υψηλά γιατί ακριβώς άργησαν να πάρουν μέτρα.

Οπουδήποτε πάρθηκαν μέτρα μετά από ένα χρονικό διάστημα (που ποικίλει) η καμπύλη των κρουσμάτων δίπλωσε.

https://[URL unfurl="true"]www.bsg.ox.ac.uk/sites/default/files/inline-images/six_countries_bydays_1.png[/img[/URL]]

Παντού όμως.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.887
Πόντοι
5.506
Κυβερνητική "διευκόλυνση" στους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών- Δεν θα καταβάλουν φέτος την δόση των 3,5 εκατ. λόγω κρίσης

:think: :think: :think:

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Και οι Ν95 ειναι μιας χρησεως κανονικα...απλα επειδη ειναι πιο ανθεκτικες απο τις απλες θεωρητικα μπορεις να τις φορεσεις και 2η μερα ΑΜΑ τις απολυμανεις σωστα ειτε με UV φωτισμο ειτε με ειδικα διαλυματα.

Πες μου τωρα εσυ ποιος στο ΠΟΥΤΣΟ ξερει να τα κανει αυτα απο τον απλο πληθυσμο;

Αρα στην ουσια ειναι μιας χρησεως και ειναι και ακριβες!Εδω στο Ελλαντα τις πουλανε πανω 10ευρω τη μια και δεν βρισκεις και απο Κινα το πιο φτηνο ειναι 3 ευρω η μια και απο αξιοπιστια ΜΗΔΕΝ.

Επρεπε ομως το κρατος να εχει στοκαρει μασκες Ν95 για ολο το πληθυσμο για 2-3 μηνες!!! :jerking:

δεν διαφωνω μαζι σου οτι ηταν αδυνατο να στοκαρει το οποιοδηποτε κρατος τετοιες ποσοτητες.

αλλα απο την αλλη ολοκληρη ΕΕ, ολοκληρες ΗΠΑ, στελνουμε γαμωπυραυλους στο διαστημα και δε μπορουμε ουτε απλες χειρουργικες να παραξουμε ειναι λιγο καπως.

Γιατι μη κοροιδευομαστε, ναι ο υγειονομικος πρεπει να φοραει Ν95/FFP3 γιατι λειτουργει σε περιβαλλον με υψηλο ιικο φορτιο και δε μπορει να σταθει 2 μετρα απο τον ασθενη, αλλα ο παπους που παει σουπερμαρκετ ειτε ειναι θετικος ειτε αρνητικος με μια χειρουργικη και τον εαυτο του και τους γυρω προστατευει.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.241
Πόντοι
19.795

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.626
Πόντοι
11.445
Το είχαμε ξανασυζητήσει - για ιατρικό προσωπικό που δεν εκτελεί ιατρικές πράξεις σε ασθενείς που έχουν τον ιό θεωρούν ότι η απλή χειρουργική μάσκα είναι επαρκής για εκατέρωθεν προστασία - όχι ιδανική αλλά επαρκής. Αυτή άλλωστε η πολιτική εφαρμόζεται και στα ελληνικά νοσοκομεία - δεν δίνουν N95/FFP2 σε όλο το προσωπικό.

ΔΥστυχως θα πεθανουν γιατροι και νοσηλευτες απο αυτη τους την αγνοια ....

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.252
Πόντοι
1.706
Ενταξει ρε τυπε εγω ειμαι παπαγαλος που το παιζω γιατρος...εσυ τι εισαι;Μαλακας συνωμοσιολογος που απλα αραδιαζει μαλακιες;
Συνωμοσιολογία είναι ότι ο ιός είναι κατασκευασμένος ή ότι δεν υπάρχει καθόλου.
Ότι η ελληνική κυβέρνηση εκμεταλλεύεται αυτό που συμβαίνει παίρνοντας ακραία μέτρα που τα βασίζει σε παλιά πλάνα από παραλίες και αχρείαστη τρομολαγνία, είναι γεγονός.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Εσύ που λες γιατί δεν μοιράζουμε σε όλο τον πληθυσμό μάσκες άντε τράβα εξήγησε στον παππού όλα αυτά που έγραψες εδώ.
Θα σε κοιτάει σαν εξωγήινο....
Εδώ είπαμε να κάτσουμε ένα μήνα στον κώλο μας να το περάσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται αλλά το Μαράκι πρέπει να βγάλει 3 φορές το σκύλο για να χέσει και πρέπει να βγει και άλλες δυο φορές με τη Νικόλ να πάνε για τρέξιμο. Ποιά, το Μαράκι, που στα 25 έχει κυτταρίτιδα μέχρι και στα βλέφαρα....

H σκέψη είναι: λήψη συνδυαστικών μέτρων με γνώμονα το ελάχιστο συνολικό κόστος για τον πληθυσμό μακροπρόθεσμα. ΟΧΙ αδιέξοδες και καταστροφικές γενικές απαγορεύσεις.

πχ Περιορίζεις περισσότερο τους ευπαθείς, λιγότερο τους υπολοίπους, εφαρμόζεις ευλαβικά κανόνες τήρησης υγιεινής και αποστάσεων, διαθέτεις εξοπλισμό προστασίας σε όσους μπορείς περισσότερους, προετοιμάζεις τρόπους αύξησης της δυναμικότητας των νοσοκομείων ΚΑΙ τρόπους αποσυμφόρησης τους αν απαιτηθεί - με θεσμικό πρωτόκολλο ευθανασίας και υποβοηθούμενης αυτοκτονίας των ασθενών με δυσμενή πρόγνωση κτλ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.747
Πόντοι
6.256
δεν διαφωνω μαζι σου οτι ηταν αδυνατο να στοκαρει το οποιοδηποτε κρατος τετοιες ποσοτητες.

αλλα απο την αλλη ολοκληρη ΕΕ, ολοκληρες ΗΠΑ, στελνουμε γαμωπυραυλους στο διαστημα και δε μπορουμε ουτε απλες χειρουργικες να παραξουμε ειναι λιγο καπως.

Γιατι μη κοροιδευομαστε, ναι ο υγειονομικος πρεπει να φοραει Ν95/FFP3 γιατι λειτουργει σε περιβαλλον με υψηλο ιικο φορτιο και δε μπορει να σταθει 2 μετρα απο τον ασθενη, αλλα ο παπους που παει σουπερμαρκετ ειτε ειναι θετικος ειτε αρνητικος με μια χειρουργικη και τον εαυτο του και τους γυρω προστατευει.

Τυπε τα ειπα και πριν...οι απλες χειρουργικες μασκες αρχιδια προστατευουν.Μονο οσοι νοσουν να περιορισει λιγο οχι τελειως το φορτιο ιου που εκκρινουν.

Τωρα οσον αφορα την ικανοτητα παραγωγης παγκοσμιως....κανεις δεν ειχε προβλεψει οτι θα μπορουσε να ξεσπασει τοσο γρηγορα μια πανδημια που να εξαπλωθει σε ολο το πλανητη σε 2-3 μηνες.

Να σκεφτομαστε και λιγο λογικα...δεν ειναι δυνατον να φτιαχνουν εκ μασκες καθημερινα ΜΠΑΣ και χρειαστουν καποτε.

Εκει που μπορεις να τους ψεξεις ειναι οσον αφορα τα νοσοκομεια και το προσωπικο που θα μπορουσαν οντως να τα ειχαν εξοπλισμενα για καθε περιπτωση....ολοκληρο ομως το πληθυσμο δεν γινεται!

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.626
Πόντοι
11.445

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.241
Πόντοι
19.795
Κυβερνητική "διευκόλυνση" στους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών- Δεν θα καταβάλουν φέτος την δόση των 3,5 εκατ. λόγω κρίσης

Θα τα ριξει στις μεταγραφες ο Προεδρας, τυπε. :headbaning1:

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Ότι η ελληνική κυβέρνηση εκμεταλλεύεται αυτό που συμβαίνει παίρνοντας ακραία μέτρα που τα βασίζει σε παλιά πλάνα από παραλίες και αχρείαστη τρομολαγνία, είναι γεγονός.

γεγονος δεν ειναι, γεγονος θελεις εσυ να ειναι. Εσυ λες ο παπους ειπε εχω να παω στην παραλια απο 17/3
17/3 δεν υπηρχε απαγορευση εξοδου, γιατι εχει περιπολικο στη μεση της παραλιας να κοβει βολτες?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.252
Πόντοι
1.706

Τζάμπα προπαγάνδα να κάνουν ρε τύπε; Όλα έχουν το αντάλλαγμά τους. Ο τζάμπας πέθανε. :vomit:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
122
Like
20.094
Πόντοι
27.686
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ενταξει ρε τυπε εγω ειμαι παπαγαλος που το παιζω γιατρος...εσυ τι εισαι;Μαλακας συνωμοσιολογος που απλα αραδιαζει μαλακιες;
τουλαχιστον δεν ειναι πουστης να περιμενει να αρθουν οι απαγορευσεις για να βρει τα πουτσαρια που τοσο του ελλειψαν
:alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.747
Πόντοι
6.256

Στο μυαλο σου τυπε μπορει να ειναι γεγονος οτιδηποτε...αλλωστε και τα 15000 τεστ στο μυαλο σου γινανε 360.000 τεστ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom