You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.144
- Πόντοι
- 1.706
Σε άλλα νέα, 500-1000 άνθρωποι αναρρώνουν καθημερινά στην Ιταλία αλλά αυτός είναι αδιάφορος αριθμός μάλλον. Δεν περιέχει δράμα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
η επιχειρηματολογια της παντως ειναι ορθη παρα το οτι ειναι βρωμοαριστερη
καθαρα επικοινωνιακο/ψηφοθηρικο το να να δωσουν μισο μισθο οι βουλευτες.
δ εθα λυθει ετσι το προβλημα με τον κορωναιο αλλα με τα οσα λεει η κανελη
Ακριβως. Και δινει και τη σωστη διασταση στο οτι θελουν τους βουλευτες δηθεν μπροσταρηδες για να πετσοκοψουν το λαο. Σου λεει η αλλη σε αυτο το σχεδιο πετσοκομματος του λαου εγω πλατη δε βαζω να το παιξω μπροσταρισσα, οτι και καλα να εμεις οι καλοι βουλευτες πρωτοι κοψαμε 50% ωστε να περασει η ατζεντα για να κοπει και 50% στο λαο.
Ασε που θα ηταν και τελειως υποκριτικο γιατι αλλο να κοβεις 3500 απ'τα 7000, και αλλο 350 ευρω απ'τα 700 στον συνταξιουχο / δ.υπαλληλο.
Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην οικογένεια Βαρδινογιάννη! Αυτός δίνει μάχη με τον κορωνοϊό στην εντατική του «Ευαγγελισμού»…
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Μου το έστειλε φίλος σαν μια καλή απάντηση σε όλους τους ...τρομολσγνους εκεί έξω.
Ωραιο
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην οικογένεια Βαρδινογιάννη! Αυτός δίνει μάχη με τον κορωνοϊό στην εντατική του «Ευαγγελισμού»…
Σε δημοσιο νοσοκομειο οι μεγιστανες?????
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.539
- Πόντοι
- 6.256
Σε δημοσιο νοσοκομειο οι μεγιστανες?????
Τα κρουσματα του κορωνοιου νοσηλευονται ΜΟΝΟ σε νοσοκομεια αναφορας που μαντεψε;Ειναι μονο δημοσια...
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.008
- Πόντοι
- 19.795
Κινα καταντησαμε. Λαος και Κολωνακι, στο ιδιο κρεβατακι.Τα κρουσματα του κορωνοιου νοσηλευονται ΜΟΝΟ σε νοσοκομεια αναφορας που μαντεψε;Ειναι μονο δημοσια...
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Εχετε εσείς κανα συγγενή η γνωστο ακομα φιλος φιλου σας με κορονοιο? Εγω κορονοιο ακουω τοσο καιρό ξέρω 300 ατομα και κανενας δεν ειναι άρρωστος. Αν μπορει καποιος απο εσας να κανει ενα νεο θεμα στο μπου κομ με ψηφοφορία να δουμε τι γίνεται. Γιατι η βαλιτσα τραβηξε μακρια με αυτην την ιστορια
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Εγω 5, αλλά οι 4 είναι οικογένεια και κόλλησαν ο ένας τον άλλον.Εχετε εσείς κανα συγγενή η γνωστο ακομα φιλος φιλου σας με κορονοιο? Εγω κορονοιο ακουω τοσο καιρό ξέρω 300 ατομα και κανενας δεν ειναι άρρωστος. Αν μπορει καποιος απο εσας να κανει ενα νεο θεμα στο μπου κομ με ψηφοφορία να δουμε τι γίνεται. Γιατι η βαλιτσα τραβηξε μακρια με αυτην την ιστορια
Antebellum
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Like
- 489
- Πόντοι
- 36
Εχετε εσείς κανα συγγενή η γνωστο ακομα φιλος φιλου σας με κορονοιο? Εγω κορονοιο ακουω τοσο καιρό ξέρω 300 ατομα και κανενας δεν ειναι άρρωστος. Αν μπορει καποιος απο εσας να κανει ενα νεο θεμα στο μπου κομ με ψηφοφορία να δουμε τι γίνεται. Γιατι η βαλιτσα τραβηξε μακρια με αυτην την ιστορια
αδερφος φιλης, μια βδομαδα στο Σωτηρια. Υγιης. 32 ετων. Τρελλος με τη ποδηλασια. Δεν εχει καπνισει ποτε. Μια βδομαδα με οξυγονο τον εχουν κι ακομα μιλαει στο σκαιπ και εξαντλειται αν η προταση ειναι πανω απο 10 λεξεις
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.008
- Πόντοι
- 19.795
Η κορη μιας ξαδερφης μου στην Ρωμη, που το μισο σοι του ανδρα της στη Βιτσενζα εχει τον ιο. (Μια θεια του διασωληνωμενη)Εχετε εσείς κανα συγγενή η γνωστο ακομα φιλος φιλου σας με κορονοιο? Εγω κορονοιο ακουω τοσο καιρό ξέρω 300 ατομα και κανενας δεν ειναι άρρωστος. Αν μπορει καποιος απο εσας να κανει ενα νεο θεμα στο μπου κομ με ψηφοφορία να δουμε τι γίνεται. Γιατι η βαλιτσα τραβηξε μακρια με αυτην την ιστορια
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.539
- Πόντοι
- 6.256
Ετσι τυπε μουφα ειναι...αφου δεν ξερεις εσυ καποιον με κορωνοιο στανταρ απατη ειναι.
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.144
- Πόντοι
- 1.706
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Φτάνει με τις τρομοκρατικές ειδήσεις και τα παλιά/άσχετα πλάνα για να υποστηρίξετε τα μέτρα που παίρνετε για τους δικούς σας πολιτικούς, ψηφοθηρικούς ή όποιους άλλους λόγους. Nα το κάνετε αρχιδάτα και όχι με ψέμματα και επιλεκτική ειδησεογραφία και στατιστική.
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 658
- Πόντοι
- 146
Με την προυποθεση οτι αυτη η ιστορια θα τελειωσει ποτε;
Βασικά το νόημα του πόστ ήταν ότι ο τρομοκρατικός αριθμολαγνεικός τρόπος που παρουσιάζεται το θέμα από τους δημοσιοκάφρους και τους πολιτικούς είναι εκτός προοπτικής και στερεί την δυνατότητα στο κοινό να αντιληφθεί την πραγματική κατάσταση όπως σήμερα διαμορφώνεται, ενώ παράλληλα γίνεται εργαλείο ελέγχου των μαζών μέσω μιας πρωτοφανούς επιχείρησης φόβου και παραπληροφόρησης.
πχ Άλλο να σου πουν ξερά ότι η Ιταλία έχει ~12.000 θανάτους από κωρονοϊό από την έναρξη της επιδημίας και άλλο να σημειώσουν ότι σε κάθε περίπτωση στην ιταλία υπό κανονικές συνθήκες περιμένουμε ~54.000 θανάτους το μήνα - καμιά 300αριά από αυτούς από αυτοκινητιστικά. Άλλο να συμπεριληφθεί ο παράγοντας προσδόκιμου ζωής στους πεθαμένους από τον κωρονοϊό και τα αυτοκινητιστικά και άλλο όχι.
Διότι σε επίπεδο προπαγάνδας η προσλαμβανόμενη πραγματικότητα και όχι η πραγματικότητα καθαυτή είναι το σημαντικό ...
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.539
- Πόντοι
- 6.256
αδερφος φιλης, μια βδομαδα στο Σωτηρια. Υγιης. 32 ετων. Τρελλος με τη ποδηλασια. Δεν εχει καπνισει ποτε. Μια βδομαδα με οξυγονο τον εχουν κι ακομα μιλαει στο σκαιπ και εξαντλειται αν η προταση ειναι πανω απο 10 λεξεις
Τις τελευταιες μερες πεθαναν ενας 14χρονος και μια 12χρονη χωρις καποια παθηση...αυτο για κατι κλανομαγκες-μπετοβλακες που πιστευουν οτι δεν κινδυνευουν παρα μονο οι γεροι.
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 658
- Πόντοι
- 146
Τις τελευταιες μερες πεθαναν ενας 14χρονος και μια 12χρονη χωρις καποια παθηση...αυτο για κατι κλανομαγκες-μπετοβλακες που πιστευουν οτι δεν κινδυνευουν παρα μονο οι γεροι.
Ποσοστό επί του συνολικού αριθμού νοσηλευομένων και ποσοστό επί τους συνολικού αριθμού νεκρών, περικαλώ.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.539
- Πόντοι
- 6.256
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Φτάνει με τις τρομοκρατικές ειδήσεις και τα παλιά/άσχετα πλάνα για να υποστηρίξετε τα μέτρα που παίρνετε για τους δικούς σας πολιτικούς, ψηφοθηρικούς ή όποιους άλλους λόγους. Nα το κάνετε αρχιδάτα και όχι με ψέμματα και επιλεκτική ειδησεογραφία και στατιστική.
Σαν να σου εχει παει το σκατο στη καλτσα λιγακι φιλε με τις "τρομοκρατικες" ειδησεις...αφου ειναι μια απλη ιωσουλα τι φοβασαι;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις