Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
πολλοί, θες νούμερα; Εγώ πρώτη φορά είδα Πακιστανό στην Θεσσαλονίκη επί ΠΑΣΟΚ. Μέχρι τότε μόνο Ευρωπαίους και Αφρικανούς βλέπαμε.Ποσοι;;
πολλοί, θες νούμερα; Εγώ πρώτη φορά είδα Πακιστανό στην Θεσσαλονίκη επί ΠΑΣΟΚ. Μέχρι τότε μόνο Ευρωπαίους και Αφρικανούς βλέπαμε.Ποσοι;;
όχι δεν είμαι μπουστης. Εσύ μήπως είσαι; Γαμιεσαι;εσυ δεν εισαι ο μπουστης που λενε ολοι εδω μεσα?
πολυ...ζορικα τα πραγματα εδω
Να πας να ανοίξεις ένα λεξικό για να μάθεις ότι τις επαναστάσεις δεν μπορούμε να τις ονειρευτούμε.
Την εξέγερση ονειρεύομαι που θα καταλύσει την κανονικότητα που επιβάλλει το παπαδαριό με τη δεξιά.
Ο Μαρινάκης με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.
Η τουριστική προτεραιότητα της χώρας απέναντι στη δημόσια υγεία.
Και μαζί όλα σου τα μπουρδέλα.
Αυτή την εξέγερση ονειρεύομαι.
Χρόνους πολλοὺς μετὰ τὴν Ἀμαρτία ποὺ τὴν εἴπανε Ἀρετὴ μέσα στὶς ἐκκλησίες καὶ την εὐλόγησαν. [...]. Ταραχὴ θὰ πέσει στὸν Ἅδη, καὶ τὸ σανίδωμα θὰ ὑποχωρήσει ἀπό τὴν πίεση τὴ μεγάλη τοῦ ἥλιου. Ποὺ πρῶτα θὰ κρατήσει τὶς ἀχτίδες του, σημάδι ὅτι
καιρὸς νὰ λάβουνε τὰ ὄνειρα ἐκδίκηση.
τυπε πολλα απλα κρουσματα οδηγησαν σε φρακαρισμα των νοσοκομειων....αν γινει το ιδιο και εδω θα εχουμε εκατομβη θανατων.....Πως τα καταφεραν ετσι αυτοι?Κριμα
Πολυς λυρισμος.Φτου σου βλάκα που δεν ξέρεις πού σταματάει το μυαλό σου και πού ξεκινάει η βλακεία σου
Φτου σου που θες ν' αποσείσεις τις ευθύνες της θρασύδειλης κυβέρνησης της οποίας είσαι τσάτσος πάνω σ' ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, αυτό της δημόσιας υγείας που συμπλέκεται με τη διαπλοκή Εκκλησίας και δεξιάς.
Ξανά φτου σου.
τυπε εδω οι μαυραγοριτες θα πουλανε θεσεις στην εντατικη με βλεπω να ψοφαω εξω απο κανα κυλικειο νοσοκομειου ξαπλωμενος πανω σε ψυγειο αλτζιντατυπε πολλα απλα κρουσματα οδηγησαν σε φρακαρισμα των νοσοκομειων....αν γινει το ιδιο και εδω θα εχουμε εκατομβη θανατων.....
φτωχο συστημα υγειας
θειο θα ερθεις κατω απο την γεφυρα να σε φιλοξενησω....τυπε εδω οι μαυραγοριτες θα πουλανε θεσεις στην εντατικη με βλεπω να ψοφαω εξω απο κανα κυλικειο νοσοκομειου ξαπλωμενος πανω σε ψυγειο αλτζιντα
εχω ακρες στο α νεκροταφειο τυπε αλλη χαρη το ενθαδε κειται να ειναι σε μνημα στο μετς και να αγναντευεις παρθενωναθειο θα ερθεις κατω απο την γεφυρα να σε φιλοξενησω....
δεν θα πεσουμε ετσι απλα
σε πτυω.....εχω ακρες στο α νεκροταφειο τυπε αλλη χαρη το ενθαδε κειται να ειναι σε μνημα στο μετς και να αγναντευεις παρθενωνα
Πολυς λυρισμος.
Mπλα μπλα μπλα. Που κολλαει η δεξια και η διαπλοκη τωρα.
Εγω ρωτησα κατι απλο.
Αν παει ο γονιος το παιδι να κοινωνησει, φταιει ο παπας ή ο γονιος?