The-Sex-Pistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2020
- Like
- 113
- Πόντοι
- 6
Άμα επιβιώσουμε και βγούμε κάποτε στις παραλίες, θα είναι σαν εικόνα του national geographic με θαλάσσιους ελέφαντες.Τυπε μερικα πραγματα μεινανε ιδια. :S :S :S
Άμα επιβιώσουμε και βγούμε κάποτε στις παραλίες, θα είναι σαν εικόνα του national geographic με θαλάσσιους ελέφαντες.Τυπε μερικα πραγματα μεινανε ιδια. :S :S :S
Εμένα μια φορά με έχουν σταματήσει μέχρι στιγμής και μάλιστα εν μέσω βροχής. Τους έδειξα το μήνυμα και τους ρώτησα "έχετε ξαναβγεί ποτέ στη ζωή σας με βροχή για έλεγχο;". Μου απάντησαν "πάντα βγαίνουμε κύριε, καλή συνέχεια" και έφυγα γιατί δεν είχα και διάθεση να ανοίξω διάλογο.εμενα με απετρεψαν να παω παραλια.
με σταματησαν και μου ειπαν οτι δικαιουμαι βολτα με μυνημα αλλα σε κοντινη αποσταση απο το σπιτι μεχρι500 μετρα 1 χλμ οποτε γυρισα πισω και βολταρα στο δασος κοντα στο σπιτι μου
Δεν με νοιάζει η κόντρα σας. Αδιάφορη .
Αλλά μήπως όσοι το πήραν τελικά το σκεύασμα, να το δωρίσουν στο σύστημα υγείας? Μην πάει και χαμένο.
ρε συ αν το κανανε εδω για να μειωσουν μισθους στην κορεα γιατι το κανανε και στην κινα? ηθελαν και εκει να μειωσουν μισθους???
Κι αμα πας σε γιατρό και του πεις "μη σκας γιατρέ μου, τι λένε τα πρωτόκολλα, έχω κάργα πλακενίλ στο σπίτι. να πάρω για καμία βδομάδα αυτά των 600;" θα σε κυνηγάει να σε βαρέσει με τον οροστάτη στο κεφάλι για να είναι σίγουρος ότι θα του μείνεις στον τόπο.
φθηνα τη γλυτωσες,Εμένα μια φορά με έχουν σταματήσει μέχρι στιγμής και μάλιστα εν μέσω βροχής. Τους έδειξα το μήνυμα και τους ρώτησα "έχετε ξαναβγεί ποτέ στη ζωή σας με βροχή για έλεγχο;". Μου απάντησαν "πάντα βγαίνουμε κύριε, καλή συνέχεια" και έφυγα γιατί δεν είχα και διάθεση να ανοίξω διάλογο.
Ναι ρε γι αυτό ρωτούσες πως να κάνεις μια παρεμβολή στο matlab ενώ όπως είπες το χειρίζεσαι. Επίσης, η γραμμική παρεμβολή καλύπτεται σε μαθήματα 1ου άντε δευτέρου έτους σε αυτές τις σχολές.... Άρα εσύ που έχεις πτυχίο και phd θα έπρεπε να ήσουν αρκετά εξοικειωμένος. Ακόμα και αν δεν τα είχες κάνει σε matlab αλλά σε άλλο software θα ήξερες....εδώ δεν γνώριζες πως να βγάλεις τα δεδομένα....
Επίσης, ο τρόπος που γράφεις κάνει μπαμ ότι είσαι παπάτζας...ούτε ένας που είναι απόφοιτος τεχνικής σχολής (ιεκ) δεν θα έγραφε έτσι.
Όλοι εσείς που θέλετε να το παίξετε κάποιοι στο μπουρδέλα ή σε οποιοδήποτε σάιτ μπορείτε να επισκεφτείτε κάποιον ψυχολόγο. Δεν είναι φυσιολογικές συμπεριφορές αυτές...να προβάλεις κάτι που δεν είσαι σε κάποιον που δεν πρόκειται να γνωρίσεις ποτέ στην ζωή σου μπας και ψαρέψεις λίγη επιβεβαίωση...
Γιατί ρε τύπε τι θα μου έκαναν; Αφού είχα το μήνυμα. Ή μήπως τους έβρισα; Εγώ απλά καυτηρίασα το γεγονός ότι μόνο για το χαζομήνυμα δείχνουν τόση προσήλωση στους ελέγχους.φθηνα τη γλυτωσες,
η γουνι φαρμα θα χεστει στα λεφτα όπως καταλάβατε.ουτε να αγορασεις χρειαζεται ουτε να το δωρησεις ... ειναι παμφθηνο γεννοσημο φαρμακο και υπαρχει σε επαρκεια
"Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία Uni-pharma έφερε 5 τόνους πρώτης ύλης από την Ινδία και προτίθεται να δωρίσει άμεσα στα ελληνικά νοσοκομεία 24 εκατομμύρια δόσεις φαρμάκου για τη λοίμωξη COVID-19"
Είσαι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ !
ΔΕΝ είναι " γραμμική παρεμβολή"
είναι πολυώνυμα splines
Και αφού ρε ΑΣΧΕΤΕ ξέρεις εσύ καλύτερα το matlab
πάρε τα δεδομένα από το το σάϊτ
![]()
και κάνε εσύ την πρόβλεψη για 20 Απριλίου
Η καμπύλη δείχνει μικρότερη τιμή,
αλλά ανέφερα μεγαλύτερη, χρησιμοποιώντας
διάστημα εμπιστοσύνης
Κάτω από 250 νεκρούς στις 20 Απριλίου
Για εφάρμοσε εσύ , προσέγγιση με το matlab
και εκτίμηση με διάστημα εμπιστοσύνης
και πες μας !
αφου ειπαν οτι θα αλλαξουν οι ζωες μαςΤυπε μερικα πραγματα μεινανε ιδια. :S :S :S
Να μην στελνεις μηνυματα, εκτος και εάν θελεις ο Χαρδαλιας να ξερει ποσες φορες βγαινες για τζόκινγκ ή πας το σκυλο σου βολτα, αγορασε ένα πακο Α4 να κανεις την δουλεια σου!!!!Εμένα μια φορά με έχουν σταματήσει μέχρι στιγμής και μάλιστα εν μέσω βροχής. Τους έδειξα το μήνυμα και τους ρώτησα "έχετε ξαναβγεί ποτέ στη ζωή σας με βροχή για έλεγχο;". Μου απάντησαν "πάντα βγαίνουμε κύριε, καλή συνέχεια" και έφυγα γιατί δεν είχα και διάθεση να ανοίξω διάλογο.
Εδώ αυτό θα κανουνε και μην πουν και στους γερους τωρα που σας "σωσαμε" δωστε και ένα μερος από την συνταξη, για τον Κουλη μιλαμε!!!!ρε συ αν το κανανε εδω για να μειωσουν μισθους στην κορεα γιατι το κανανε και στην κινα? ηθελαν και εκει να μειωσουν μισθους???
το σωστο ειναι γι αυτους που δεν δουλευουν να κοψουν οτι ειναι πανω απο 800Εδώ αυτό θα κανουνε και μην πουν και στους γερους τωρα που σας "σωσαμε" δωστε και ένα μερος από την συνταξη, για τον Κουλη μιλαμε!!!!
Ρε τι έλλειψη να υπάρχει; Παμφθηνο είναι, γενόσημο υπάρχει και οι φαρμακοβιομηχανίες το δωρίζουν παντού σε όλο τον κόσμο, σε εκατομμύρια δόσεις, απευθείας σε νοσοκομεία, για λόγους μάρκετινγκ φυσικά.Και αν είχες νοσήσει και υπήρχε ΕΛΛΕΙΨΗ ;
Έχεις υπόψη σου πόσα φάρμακα ήταν σε ΕΛΛΕΙΨΗ
για διάφορες παθήσεις ΠΡΙΝ
την επιδημία ;
Για ΡΩΤΑ το φαρμακοποιό της γειτονιάς σου,
και θα σου πει, πόσοι αγοράζουν φάρμακα
και κάνουν ΑΠΟΘΕΜΑ ,διότι παρουσιαζόντουσαν
και παρουσιάζονται ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ.
Το έχεις απόθεμα , ΔΕΝ σημαίνει ότι θα
τα χρησιμοποιήσεις χωρίς ιατρική επίβλεψη.
O λαγος βγηκε πρωι, πρωι!!!! μετα ακολουθησαν διαφορα site και την σκυταλη πηραν τα βοθροκαναλα του Κουλη!!!
Στοχος η απαγορευση της κυκλοφοριας και το κλείσιμο των τραπεζων
επισης για μενα οποιος δημοσιος υπαλληλος παιρνει πανω απο 1000 αδικα τα παιρνει,
εξαιρουνται ιατροι και πιλοτοι.