Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.184
Πόντοι
1.706
εμενα με απετρεψαν να παω παραλια.
με σταματησαν και μου ειπαν οτι δικαιουμαι βολτα με μυνημα αλλα σε κοντινη αποσταση απο το σπιτι μεχρι500 μετρα 1 χλμ οποτε γυρισα πισω και βολταρα στο δασος κοντα στο σπιτι μου
Εμένα μια φορά με έχουν σταματήσει μέχρι στιγμής και μάλιστα εν μέσω βροχής. Τους έδειξα το μήνυμα και τους ρώτησα "έχετε ξαναβγεί ποτέ στη ζωή σας με βροχή για έλεγχο;". Μου απάντησαν "πάντα βγαίνουμε κύριε, καλή συνέχεια" και έφυγα γιατί δεν είχα και διάθεση να ανοίξω διάλογο.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Δεν με νοιάζει η κόντρα σας. Αδιάφορη .
Αλλά μήπως όσοι το πήραν τελικά το σκεύασμα,  να το δωρίσουν στο σύστημα υγείας?  Μην πάει και χαμένο.

ουτε να αγορασεις χρειαζεται ουτε να το δωρησεις ... ειναι παμφθηνο γεννοσημο φαρμακο και υπαρχει σε επαρκεια

"Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία Uni-pharma έφερε 5 τόνους πρώτης ύλης από την Ινδία και προτίθεται να δωρίσει άμεσα στα ελληνικά νοσοκομεία 24 εκατομμύρια δόσεις φαρμάκου για τη λοίμωξη COVID-19"

anonymous87

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
143
Πόντοι
1
μαγκες να ξερετε οτι τα πραγματα μετα τον ιο θα ειναι πολυ χειροτερα και να βρεθει αυριο το πρωι το εμβολιο θελει καιρο μεχρι να βγει σε ολον τον γενικο πλυθυσμο αλλα και να βρεθει το εμβολιο η οικονομια θα πεσει παρα πολυ..και ισως ζησουμε στιγμες αναλογες του 2009 αλλα ναι γενικα τα πραγματα θα ειναι πολυ διαφορετικα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Κι αμα πας σε γιατρό και του πεις "μη σκας γιατρέ μου, τι λένε τα πρωτόκολλα, έχω κάργα πλακενίλ στο σπίτι. να πάρω για καμία βδομάδα αυτά των 600;" θα σε κυνηγάει να σε βαρέσει με τον οροστάτη στο κεφάλι για να είναι σίγουρος ότι θα του μείνεις στον τόπο.

Και αν είχες νοσήσει και υπήρχε ΕΛΛΕΙΨΗ ;

Έχεις υπόψη σου πόσα φάρμακα ήταν σε ΕΛΛΕΙΨΗ
για διάφορες παθήσεις ΠΡΙΝ
την επιδημία ;

Για ΡΩΤΑ το φαρμακοποιό της γειτονιάς σου,
και θα σου πει, πόσοι αγοράζουν φάρμακα
και κάνουν ΑΠΟΘΕΜΑ ,διότι παρουσιαζόντουσαν
και παρουσιάζονται ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ.

Το ότι έχεις απόθεμα , ΔΕΝ σημαίνει ότι θα
τα χρησιμοποιήσεις χωρίς ιατρική επίβλεψη.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.185
Πόντοι
6.256
Εμένα μια φορά με έχουν σταματήσει μέχρι στιγμής και μάλιστα εν μέσω βροχής. Τους έδειξα το μήνυμα και τους ρώτησα "έχετε ξαναβγεί ποτέ στη ζωή σας με βροχή για έλεγχο;". Μου απάντησαν "πάντα βγαίνουμε κύριε, καλή συνέχεια" και έφυγα γιατί δεν είχα και διάθεση να ανοίξω διάλογο.
φθηνα τη γλυτωσες,

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ναι ρε γι αυτό ρωτούσες πως να κάνεις μια παρεμβολή στο matlab ενώ όπως είπες το χειρίζεσαι. Επίσης, η γραμμική παρεμβολή καλύπτεται σε μαθήματα 1ου άντε δευτέρου έτους σε αυτές τις σχολές.... Άρα εσύ που έχεις πτυχίο και phd θα έπρεπε να ήσουν αρκετά εξοικειωμένος. Ακόμα και αν δεν τα είχες κάνει σε matlab αλλά σε άλλο software θα ήξερες....εδώ δεν γνώριζες πως να βγάλεις τα δεδομένα....

Επίσης, ο τρόπος που γράφεις κάνει μπαμ ότι είσαι παπάτζας...ούτε ένας που είναι απόφοιτος τεχνικής σχολής (ιεκ) δεν θα έγραφε έτσι.

Όλοι εσείς που θέλετε να το παίξετε κάποιοι στο μπουρδέλα ή σε οποιοδήποτε σάιτ μπορείτε να επισκεφτείτε κάποιον ψυχολόγο. Δεν είναι φυσιολογικές συμπεριφορές αυτές...να προβάλεις κάτι που δεν είσαι σε κάποιον που δεν πρόκειται να γνωρίσεις ποτέ στην ζωή σου μπας και ψαρέψεις λίγη επιβεβαίωση...

Μπα μη νομίζεις τύπε, μπορεί και να λέει αλήθεια. Κι εγω ΗΜΜΥ ΕΜΠ έχω βγάλει και είναι αλήθεια πως ήταν γεμάτη απροσαρμοστους η σχολή.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.184
Πόντοι
1.706
φθηνα τη γλυτωσες,
Γιατί ρε τύπε τι θα μου έκαναν; Αφού είχα το μήνυμα. Ή μήπως τους έβρισα; Εγώ απλά καυτηρίασα το γεγονός ότι μόνο για το χαζομήνυμα δείχνουν τόση προσήλωση στους ελέγχους.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
ουτε να αγορασεις χρειαζεται ουτε να το δωρησεις ... ειναι παμφθηνο γεννοσημο φαρμακο και υπαρχει σε επαρκεια

"Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία Uni-pharma έφερε 5 τόνους πρώτης ύλης από την Ινδία και προτίθεται να δωρίσει άμεσα στα ελληνικά νοσοκομεία 24 εκατομμύρια δόσεις φαρμάκου για τη λοίμωξη COVID-19"
η γουνι φαρμα θα χεστει στα λεφτα όπως καταλάβατε.
πηρε 5 τονους χλωροκινης γενοσιμη και θα τα διαθεσει στην αγορα.
ποιοι νδ κρυβονται πισω από αυτή τη μπιζνα?
ποιοι θα κερδοσκοπισουν?
που θα φτασουν οι μετοχες τις γιουνι φαρμα στο αμεσο μελλον?

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Είσαι ΤΕΛΕΙΩΣ  ΑΣΧΕΤΟΣ !

ΔΕΝ είναι " γραμμική παρεμβολή"
είναι πολυώνυμα splines

Και αφού ρε ΑΣΧΕΤΕ ξέρεις εσύ καλύτερα το matlab

πάρε τα δεδομένα από το το σάϊτ

efe447ca05b188895d15300db8c256766936b761.png

και κάνε εσύ την πρόβλεψη για 20 Απριλίου

Η καμπύλη δείχνει μικρότερη τιμή,
αλλά ανέφερα μεγαλύτερη, χρησιμοποιώντας
διάστημα εμπιστοσύνης

Κάτω από 250 νεκρούς στις 20 Απριλίου

Για εφάρμοσε εσύ , προσέγγιση με το matlab
και εκτίμηση με διάστημα εμπιστοσύνης
και πες μας !

Τελευταίο μήνυμα για χάρη σου....στο διάγραμμα που έχεις πάνω μπορείς να βρεις στον άξονα των x τα τις ημερομηνίες και να τις μετατρέψεις όπως σου είχα γράψει όταν μας ρωτούσες πως να το κάνεις πριν μερικές μέρες...

Matlab πλέον δεν χρησιμοποιώ αλλά στο προπτυχιακό μου μια χαρά είχαμε splines και στην αριθμική ανάλυση και στην ΑΕΣΔΕ και στην ΑΕΜΔΕ.

Είναι τυχαίο που οι περισσότεροι εδώ μέσα σε λένε παπάτζα και επικίνδυνο? Καλό θα ήταν να τα βλέπουν αυτά οι μοντς και να διαγράφουν άτομα ή τουλάχιστον να τους δίνουν strikes( στα 3 πχ καίγεσαι).

Γράφε ότι θέλεις και βρίζε όσο θες, κακό στην περσόνα σου κάνεις. Ζήσε στην φούσκα που σε περιβάλλει.
Πες μας άσχετους και ηλίθιους, δεν θα σε κάνει καθόλου εξυπνότερο...ίσα ίσα θα σε υποβαθμίσει στα μάτια των υπολοίπων ακόμα περισσότερο.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Να μην στελνεις μηνυματα, εκτος και εάν θελεις ο Χαρδαλιας να ξερει ποσες φορες βγαινες για τζόκινγκ ή πας το σκυλο σου βολτα, αγορασε ένα πακο Α4 να κανεις την δουλεια σου!!!!

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
ρε συ αν το κανανε εδω για να μειωσουν μισθους στην κορεα γιατι το κανανε και στην κινα? ηθελαν και εκει να μειωσουν μισθους???
Εδώ αυτό θα κανουνε και μην πουν και στους γερους τωρα που σας "σωσαμε" δωστε και ένα μερος από την συνταξη, για τον Κουλη μιλαμε!!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εδώ αυτό θα κανουνε και μην πουν και στους γερους τωρα που σας "σωσαμε" δωστε και ένα μερος από την συνταξη, για τον Κουλη μιλαμε!!!!
το σωστο ειναι γι αυτους που δεν δουλευουν να κοψουν οτι ειναι πανω απο 800
οσα παιρνουν και αυτοι ως επιδομα που δεν δουλευουν

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επισης για μενα οποιος δημοσιος υπαλληλος παιρνει πανω απο 1000 αδικα τα παιρνει,
εξαιρουνται ιατροι και πιλοτοι.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Και αν είχες νοσήσει και υπήρχε ΕΛΛΕΙΨΗ ;

Έχεις υπόψη σου πόσα φάρμακα ήταν σε ΕΛΛΕΙΨΗ
για διάφορες παθήσεις ΠΡΙΝ
την επιδημία ;

Για ΡΩΤΑ το φαρμακοποιό της γειτονιάς σου,
και θα σου πει, πόσοι αγοράζουν φάρμακα
και κάνουν ΑΠΟΘΕΜΑ ,διότι παρουσιαζόντουσαν
και παρουσιάζονται ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ.

Το έχεις απόθεμα , ΔΕΝ σημαίνει ότι θα
τα χρησιμοποιήσεις χωρίς ιατρική επίβλεψη.
Ρε τι έλλειψη να υπάρχει; Παμφθηνο είναι, γενόσημο υπάρχει και οι φαρμακοβιομηχανίες το δωρίζουν παντού σε όλο τον κόσμο, σε εκατομμύρια δόσεις, απευθείας σε νοσοκομεία, για λόγους μάρκετινγκ φυσικά.
Εκεί στα περισπούδαστα ιατρικά sites που ξημεροβραδιάζεσαι δε βρήκες ότι υπάρχει σε επάρκεια παντού και σε ποσότητες να θεραπεύσουν ακόμα και εξωγήινους;
Κανένας δεν κάνει απόθεμα, γιατί άμα υπάρχει πρόβλημα τροφοδοσίας ο ασθενής είναι ο τελευταίος που το συνειδητοποιεί. Το nolvadex είναι αντικαρκινικό και παρότι πάμφθηνο έχει σοβαρό πρόβλημα τροφοδοσίας της αγοράς. Λες να πρόλαβε καμία γυναίκα να κάνει απόθεμα;
Τι κουταμάρες είναι αυτές που γράφεις;
Είπες κουταμάρα, οκ. Όλοι κατά καιρούς κάνουμε λάθη σε αυτα που γράφουμε. Κόψε και μη συνεχίζεις γιατί ξεφτιλίζεσαι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
O λαγος βγηκε πρωι, πρωι!!!! μετα ακολουθησαν διαφορα site και την σκυταλη πηραν τα βοθροκαναλα του Κουλη!!!
Στοχος η απαγορευση της κυκλοφοριας και το κλείσιμο των τραπεζων

Τρεχα να μαζεψεις τα εκατομμυρια σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom