athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.227
- Πόντοι
- 12.756
μονο ο Χελεγώ δεν έχω καταλάβει, οι κωστας λαδακης και Hellraiser4Ever είναι γιατροί ή μόνο ο Hellraiser4Ever;
μονο ο Χελεγώ δεν έχω καταλάβει, οι κωστας λαδακης και Hellraiser4Ever είναι γιατροί ή μόνο ο Hellraiser4Ever;
Σε καταλαβαινω απολυτα κι εγω αγανακτω πολλες φορες με τα ζωαδια εδω μεσα αλλα πρεπει να εχουμε συνεση.Εχεις δικιο γιαυτο το διεγραψα...μου ανεβασε ο αμορφωτος παλιοπουστας το αιμα στο κεφαλι που πηγε να διαστρευλωσει κατι που εγραψα οταν εδινα συλληπητηρια σε εναν ανθρωπο.
Τετοιο σκουπιδι ειναι ο παλιοπουστας....
εγώ δεν έχω καταλάβει, οι κωστας λαδακης και Hellraiser4Ever είναι γιατροί ή μόνο ο Hellraiser4Ever;
Σε καταλαβαινω απολυτα κι εγω αγανακτω πολλες φορες με τα ζωαδια εδω μεσα αλλα πρεπει να εχουμε συνεση.
Α ειπα και εγω τοσο μεγαλη πτωση...και 4000 καλα ειναι παντως.Αμα συνεχιστει η πτωση και τις επομενες μερες σημαινει οτι πλεον περασε το peak και ερχονται καλυτερες μερες.
Μακαρι...
Ελα τωρα που δεν εχεις καταλαβει....
στην καλυτερη μονο για φετος το ένα δεκατο των νεκρων από ότι στην γριπη όπως εγινε στην Κινα και μετα τελος δεν θα ξαναεχουμε θεμα του χρονου.
Αδιάφορο.εγώ δεν έχω καταλάβει, οι κωστας λαδακης και Hellraiser4Ever είναι γιατροί ή μόνο ο Hellraiser4Ever;
Με το Google...οπως κανει ο καθε αδαης τραχανοπλαγιας.για σένα έχω καταλάβει, ο λαδάκης με τι σπουδές και γνώσεις σε κοντράρει;
Λυπήσου μας τύπε.....Αν άκουσα σωστά τα νούμερα που ανέφερε ο Τσιόρδας, έχουν διενεργηθεί 360.000 τεστ από τα οποία τα 1000 θετικά. 0.2% δηλαδη. Παίζει να είναι παγκόσμιο χαμηλό ρεκόρ, ευρωπαϊκό σίγουρα. Θα πέσει πολύ γέλιο με τα καταπληκικά μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης όταν επανέλθει η καθημερινότητα και αρχίσουν τότε να κολλάνε όλοι.
Ο προγραμματισμός της κυβέρνησης είναι για αυστηρά περιοριστικά μέτρα μέχρι τέλη Μαϊου, οπότε άμα έχετε τίποτα δουλειές λάβετε το υπόψη ...
εγώ δεν έχω καταλάβει, οι κωστας λαδακης και Hellraiser4Ever είναι γιατροί ή μόνο ο Hellraiser4Ever;
Είναι φοβερό πάντως το πώς μπορείς να πουλήσεις μια είδηση όπως θέλεις. Ο Στραβελάκης αυτή τη στιγμή στις ειδήσεις λέει "είναι ΦΟΒΕΡΟ που ο Τραμπ λέει ότι με 100.000 νεκρούς θα έχει επιτύχει". Εντωμεταξύ οι 100.000 είναι το 0.03% του πληθυσμού των ΗΠΑ.
παιζει και το 10 Μαιου ας ειμαστε αισιοδοξοιΕΛα ρε τυπε τωρα περιμενες να το πουνε;Δεν το ηξερες δηλαδη οτι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μεχρι τελη Μαη θα παμε ετσι;
Η χλωροκίνη ΔΕΝ έχει παρενέργειες για το διάστημα
των 6 ημερών που λαμβάνεται και με δόση 600 mg
ΑΣΧΕΤΕ
στην Οφθαλμολογία.
ΜΟΝΟ σε χρήση χρόνια έχουν παρατηρηθεί
σε κάποια άτομα παρενέργειες, και εξαιρετικά
σπάνια σε χρήση 6-7 ημερών, ΑΣΧΕΤΕ
ελα ρε μαλακα που εισαι εσυ;φοβηθηκα για την υγεια σουΟ λαδακης είναι Google grandmaster!!!
Τώρα που ξέσπασε ο κορονοιος διαβάζει κάθε μέρα pubmeb και έγινε γιατρος
Όταν είναι στην επικαιρότητα κάνα νομικό θέμα διαβάζει νομολογία των ευρωπαϊκων δικαστηρίων και γίνεται νομικός
Στις οικονομικές κρίσεις διαβάζει μέρα νύχτα την Washington post και τους ισολογισμούς της HSBC και γίνεται οικονομολογος
Σε μουσικά θέματα ακούει όλη την ώρα Μπετόβεν και Σοπέν και γίνεται μουσικολογος
Τότε με το survivor και τον ντανο διάβαζε συνεχώς παλιές συνεντεύξεις του Μικρούτσικου και έγινε διακεκριμένος πανελιστας
Είναι μεγάλη μορφή του σαιτ ο τυπος