Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.970
- Πόντοι
- 6.256
Δεν εισαι ντελιβερας ρε μλκ;;;; :'(
Ψεμα παντου.
Κατσε γιατι μπορει με τετοια "οικονομικη καταστροφη" που θα εχουμε να γινω...
Δεν εισαι ντελιβερας ρε μλκ;;;; :'(
Ψεμα παντου.
Τα μετρα ΔΕΝ αποτελούν μέσο αντιμετώπισης της επιδημίας καθαυτής - απλά εξομαλύνουν την καμπύλη μετάδοσης και άρα αριθμού ασθενών που θα χρειαστούν ταυτόχρονα νοσηλεία.
Τα μέτρα θα αποδώσουν ως μέσο αντιμετώπισης της επιδημίας, με τις υπόλοιπες παραμέτρους σταθερές, ΜΟΝΟΝ εάν παραταθούν μέχρι να αποκτηθεί συλλογική ανοσία από τον πληθυσμό δηλαδή για πολλούς μήνες.
Και επειδή αφενός το εμβόλιο είναι 1.5 με 2 χρόνια μακριά στην καλύτερη περίπτωση, τα φάρμακα και και τα μαζικά τεστ θα χρειαστούν μήνες για να διατεθούν ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης είναι :
ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ + ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ στον γενικό πληθυσμό.
Και ο ανίκανος κυβερνήτης σου ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ στους πολίτες της χώρας.
τυπε δεν ειπα για 11 εκ κινητα,δεν παρακολουθεις αλλα δεν πειραζει αφου δεν θα καταλαβαινες ετσι κι αλλιως,στησου στις 18 να δεις τσιοδραΓιατι, η παρακολουθηση που λες εσυ θα γινεται απο το θυρωρο σου; Επισης, αν νομιζει κανεις οτι η αστυνομια και το κρατος γενικοτερα παρακολουθει 11 εκατομμυρια κινητα, τουλαχιστον, κλαιω ηδη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με σχεδόν 4000-100000 κρούσματα στη χωρα με κορονοιο δεν το λες επιτυχια.
κριμα :-( ειχα μια ελπιδα οτι αν ξεμεινω απο τροφιμα θα θυσιαστείς για να μου φερεις κανενα σουβλακι :'( :S :S :SΔεν περιμενα τιποτα λιγοτερο τυπε...εντωμεταξυ αυτα που γραφω ειναι αποψεις κορυφαιων επιδημιολογων που μιλαω σχεδον καθημερινα οχι δικες μου.
Εγω αλλωστε οφθαλμιατρος ειμαι....
Πολυ σωστα τα λες .Πως ομως θα ελέγχεις οτι αυτος που παει στο Ξυλοκαστρο παει στο εξοχικο του και οχι να ψησει αρνι και να πιει με τους παιδικους του φιλους?και αποκεντρωση
αφου βλέπουμε θεριζει σε πυκνοκατοικημενες πολεις, μιλανο, παρισι, νεα υορκη…
οποιος εχει ένα εξοχικο στο ξυλοκαστρο πχ γιατι να μην παει να κατσει εκει 2 μηνες αν δεν δουλευει?
(όχι φυσικα στα νησια για ευνόητους λογους)
αλλα ποιος από αυτους τους κομματικους εγκαθετους εχει το στοιχειωδες μυαλο ?![]()
κριμα :-( ειχα μια ελπιδα οτι αν ξεμεινω απο τροφιμα θα θυσιαστείς για να μου φερεις κανενα σουβλακι :'( :S :S :S![]()
Η κυβέρνηση τα πάει πάρα πολύ καλά, δεν είναι τυχαίο πώς ουσιαστικά εκτός από καρνάβαλους τύπου Καψόχα, Κούλογλου δε μιλά κανείς από την αντιπολίτευση.
θα χτυπησω καμια 400-500ρια χιλιόμετρα και θα ρθω για ένα τελευταιο αξιοπρεπες γευμαΣουβλακι Ο Παναγιωτης στον Κορυδαλλο απεναντι απο το γηπεδο της Προοδευτικης....για τους μερακληδες του παλιου καλου σουβλακιου. :S :S :S
σαπουνακια λέει ο μπαρόκ, και για σαπουνακια του απαντάει ο γλάσκος.Τύπε αντισηπτικό λέει πως δεν υπάρχει, όχι σαπούνι.. :S
Γνωρίζουμε ότι το πλέον αποτελεσματικό μέτρο προστασίας κατά του ιού κατα τις εξόδους από το σπίτι είναι ειδικές μάσκες, γάντια και γυαλιά προστασίας όπως και οινοπνευματούχα είδη καθαρισμού.
Η Γερμανία "κρύβει" νούμερα. Ένας από τους λόγους είναι και η διαφήμιση του συστήματος υγείας της ως ένα από τα κορυφαία παγκοσμίως.
θα χτυπησω καμια 400-500ρια χιλιόμετρα και θα ρθω για ένα τελευταιο αξιοπρεπες γευμα:S :S :S
θα κανονιζα αντισηπτικο για μπουρμπουαρ ομωςΕ ναι ρε τυπε γιατι αμα ημουν ντελιβερας θα χτυπουσα 400-500 χλμ προς την αντιθετη κατευθυνση να σου φερω να φας.... :S :S :S
τυπε δεν ειπα για 11 εκ κινητα,δεν παρακολουθεις αλλα δεν πειραζει αφου δεν θα καταλαβαινες ετσι κι αλλιως,στησου στις 18 να δεις τσιοδρα
οχι ειναι 4000 με 11.000.000 .... σιγουρα πράγματα...
ρε τι ακουμε .... απο την καθενα .... για να υπερασπιστούν το κομμα τους ..
εδω ο κοσμος καίγεται και αλλοι ασχολούνται με τον Τσιπρα, Κουλη ...
κριμα :-( ειχα μια ελπιδα οτι αν ξεμεινω απο τροφιμα θα θυσιαστείς για να μου φερεις κανενα σουβλακι :'( :S :S :S![]()