troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 33.139
- Πόντοι
- 5.506
πες μου κατι και πες αληθεια.....Εκτίθεσαι, λες χοντρες μαλακιες!!!!!
εχω πνευμονια μπορω να σε κολησω πνευμονια?
απαντα και τα λεμε
πες μου κατι και πες αληθεια.....Εκτίθεσαι, λες χοντρες μαλακιες!!!!!
πες μου κατι και πες αληθεια.....
απαντα και τα λεμε
οκ.....αν ειναι απο ιοΑν είναι από ιο, σίγουρα ΝΑΙ
αλλά και από βακτήρια , μπορεί να μεταδοθεί
Μπορεις να με κολλησεις τον ιο ή το μικροβιο που σου προκαλεσε την πνευμονια, σε εμενα μπορει να μην κανει πνευμονια, σε εσενα μπορει να κανει.πες μου κατι και πες αληθεια.....
απαντα και τα λεμε
Και εγω αμα μου δινανε μια τρακοσαρου χιλ.(οπως θα ελεγε ο εγγονος) απο τα 11 μυρια για να παιζω απο το πρωι ως το βραδι Παπαδοπουλο, οχι μονο θα ξεχναγα, μεχρι γλυφοκωλαδα θα τους εκανα.ατμός έγινε από τη μια μέρα στην άλλη. Τόσο που ξέχασαν να το αναφέρουν στον σκάι τους διέφυγε![]()
το θέμα -και όχι μόνο σε αυτή την περίπτωση αλλά στα πάντα- δεν είναι τι κάνουν αυτοί αλλά πως το εκλαμβάνουμε εμείς.Και εγω αμα μου δινανε μια τρακοσαρου χιλ.(οπως θα ελεγε ο εγγονος) απο τα 11 μυρια για να παιζω απο το πρωι ως το βραδι Παπαδοπουλο, οχι μονο θα ξεχναγα, μεχρι γλυφοκωλαδα θα τους εκανα.![]()
...μεχρι γλυφοκωλαδα θα τους εκανα.![]()
στα καναλια η κοινωνικη προσφορα δεν πληρωνετε παππου (ουτε οι συντελεστες ουτε οι τεχνικοι ουτε τα στουντιο)....Και εγω αμα μου δινανε μια τρακοσαρου χιλ.(οπως θα ελεγε ο εγγονος) απο τα 11 μυρια για να παιζω απο το πρωι ως το βραδι Παπαδοπουλο, οχι μονο θα ξεχναγα, μεχρι γλυφοκωλαδα θα τους εκανα.![]()
Αυτο ειναι και το χειροτερο απ ολα. Εχουμε παθει ανοσια, και το πετσι μας εχει γινει τοσο χοντρο, που αν δεν ακουσουμε απο 100 μυρια και πανω, δυσκολα αντιδραμε. :Sτο θέμα -και όχι μόνο σε αυτή την περίπτωση αλλά στα πάντα- δεν είναι τι κάνουν αυτοί αλλά πως το εκλαμβάνουμε εμείς.
και εν τέλη πως αντιδρούμε ή αδρανούμε.
Τι να αντιδράσουμε εδώ ο καθένας ανάλογα το κόμμα του κάνει την τρίχα τριχιά ή κρύβει κάτω από το χαλί σιχαμερές καταστάσεις.Αυτο ειναι και το χειροτερο απ ολα. Εχουμε παθει ανοσια, και το πετσι μας εχει γινει τοσο χοντρο, που αν δεν ακουσουμε απο 100 μυρια και πανω, δυσκολα αντιδραμε. :S
Ενδιαφέρουσα, αλλά απευθύνεσαι στον μέσο Έλληνα.Δεν έχουν πάει όλοι στον Στρατηγακη Ούτε στη Σβαρνα.
αυτο σαουλ....Τι να αντιδράσουμε εδώ ο καθένας ανάλογα το κόμμα του κάνει την τρίχα τριχιά ή κρύβει κάτω από το χαλί σιχαμερές καταστάσεις.
Ζούγκλα...βέβαια σε όλους αρέσει η ζούγκλα αρκεί να μην τους πατήσεις την καλύβα τους...
Ενδιαφέρουσα, αλλά απευθύνεσαι στον μέσο Έλληνα.Δεν έχουν πάει όλοι στον Στρατηγακη Ούτε στη Σβαρνα.
ΝΑΙ
"We estimated that an annual mean of 88 100"
αρα για αυτό το τριμηνο περιπου 30.000 σε συγκριση με του 3.000 του κορονοιου.
www.thelancet.com/journals/lanpub/article/PIIS2468-2667(19)30163-X/fulltext]https://www.thelancet.com/journals/lanpub/article/PIIS2468-2667(19)30163-X/fulltext[/url]
για κινα μιλαμε παντα την πρωτη χωρα που επληξε ο εκθετικα απειλητικος κορονοιος