Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Πως λέτε να κρατήσει ο κουλης τους ελληνες μακρυά απ τα χωρια τους το πασχα,
Θα τα καταφέρει?
Να στο ρωτησω εγω αναποδα τύπε

Λες ο Κουλης να επιτρεψει να παει τοσος κοπος μεχρι σημερα χαμενος για χαρη του αθανατου Ελληνα εκδρομέα?
Πώς το βλεπεις?

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Ρε τυπε. Ημερισιως φετος που υπαρχει γριππη και καραντινα ποσοι ηταν οι νεκροι στην Ελλαδα? Και ποσοι στην Ευρωπη? Ανα ημερα. Το 2020

προσπάθησε να καταλαβεις το μεγαλείο της σκέψης του.   :2funny: :2funny:

Aυτη η σκεψη ειναι οπως η γεωμετρια του Ρημαν η οι φανταστικοι αριθμοι : αναφερονται σε ενα αλλο υπερβατικο συμπαν :S

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Να στο ρωτησω εγω αναποδα τύπε

Λες ο Κουλης να επιτρεψει να παει τοσος κοπος μεχρι σημερα χαμενος για χαρη του αθανατου Ελληνα εκδρομέα?
Πώς το βλεπεις?

E βεβαια. Γιατι αν ο Ελληνας εκδρομεας δε παει να αποδεκατισει τα χωρια δε θα του κατσει καλα το αρνι.

Petros123z

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Like
136
Πόντοι
1
Εγω παλι προσπαθω να καταλαβω πως μια επιχειρηση με μηδενικο τζιρο θα πληρωνει μισθους , εξοδα κτλ και θα κραταει και ολους τους εργαζομενους για τους επομενους 4 μηνες τουλαχιστον.
Και αντε να παρετε ενα 800 μια φορα . Μετα ποιος θα σας δωσει ?

Εσεις που με κοροιδευετε για τις κονσερβες και τις σπηλιες λεω
Χμ..
Μια καραντινα μεχρι τον Αυγουστο στις μεγαλουπολεις και στα τσιμεντα θα σας ισιωσει

Petros123z

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Like
136
Πόντοι
1
Κανενα χωριο να πατε να φυτεψετε καμια ντοματουλα εχετε ?
α?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
η κουβα βλακα εχει απιστευτη φτωχια γιατι οι καλες ηπα εχουν κανει οτι περναει απο το χερι τους με καθε μορφη εμπαργκο εδω και 60χρονια...αλλα Δεν μπορω να μην βγαλω το καπελο στους αδερφους μου κουβανους γιατι ειναι ακομα ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 0 ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥΣ, Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ υψηλοτατου επιπεδου,ΓΑΜΑΤΟΥΣ ΜΠΟΞΕΡ,ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΓΚΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΛΙΑΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΑΜΑΤΟ ΡΟΥΜΙ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΟΥΡΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΓΕΛΟΙΕ ΒΛΑΚΑ στα φτωχα τους νοσοκομεια ΔΕΝ αρνουνται την περιθαλψη ουτε καν στους αμερικανους που συρρεουν εκει....ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΟΥΒΑΝΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ...ΩΣ ΤΟΤΕ ΠΙΠΩΝΕ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ...
Πω πω ...  :wanker:ακόμα οι Αμερικάνοι κάθονται στην Αμερική και δεν έχουν πάρει τις βάρκες να πάνε απέναντι σε αυτόν τον παράδεισο ..? Κι αυτοί οι Μεξικάνοι ακόμα δεν έχουν ανακαλύψει  τη πυξίδα η τους χακάρανε το GPS ..για Κούβα ξεκινάνε και πάντα χάνουν το δρόμο τους και καταλήγουν στη καπιταλιστική ιμπεριαλιστική Αμέρικα

Petros123z

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Like
136
Πόντοι
1
Α ξεχασα.. δεν μπορειτε να φυγετε απο εκει γιατι εχει απαγορευση

Αντε ρε μαπα που θα μου πεις και για σπηλιες και κονσερβες
Εγω εχω προνοησει για την σπηλια ρε
Γκεγκε ?

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.948
Πόντοι
2.606
Α ξεχασα.. δεν μπορειτε να φυγετε απο εκει γιατι εχει απαγορευση

Αντε ρε μαπα που θα μου πεις και για σπηλιες και κονσερβες
Εγω εχω προνοησει για την σπηλια ρε
Γκεγκε ?
ναι παικτη γκεγκε...να φανταστω επισης πως στο σαη δεν υπαρχουν κλωνοι βλακομουτρων που τρολαρουν ασυστολως...καλοφαγωτες οι κονσερβες και οι υδροπονικες σου ντοματες...μολις βγεις και ολοι εμεις θα ειμαστε παρελθον ως κοινωνια κατσε με τον μαρκουτσι σου να τα βρειτε...

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.608
Πόντοι
2.886
Ρε τυπε θελει πολυ μυαλο οταν καποιος εχει ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ να θεωρειται ευπαθης σε εναν ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ιο;

ιος του Αναπνευστικού λέγεται στην Ελλάδα
( ελληνική ιατρική ορολογία)

όχι αναπνευστικός ιος

πιο κάτω πόσο επιβιώνει στο περιβάλλον

file-20200327-146724-itrxx8.png

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.254
Πόντοι
1.706
Και μόνο που το καρτουν ο Πολάκης συμφωνεί και επικροτεί τα μέτρα, μπορείτε να καταλάβετε αν είναι σωστά ή όχι...

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Οχι, μου ζητούσε να αποδειξω οτι δεν πεθανε κανενας Ιταλος γιατρος απο κανονικη γριππη
Καποια στιγμη πρεπει να ξαναμπηκε το απογευμα, ειδε οτι τον εκραζαν καμια δεκαρια και δεν τολμησε να ξαναμιλησει

ολα αυτα ειναι ειναι αχρηστα

θανατοι στο Μπεργκαμο, καθε χρονο, ακομα και το 2017 που υποτιθεται πεθαναν 30948θ23094293084293084023948 απο απλη γριπη, μεχρι που ρθε ο κορωνας

ναι το καβλι στο τελος ειναι ο κορωνας

Συνημμένα

• 23423.jpg
    23423.jpg
    62,6 KB · Εμφανίσεις: 24

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Και μόνο που το καρτουν ο Πολάκης συμφωνεί και επικροτεί τα μέτρα, μπορείτε να καταλάβετε αν είναι σωστά ή όχι...

Καταλαβαινουμε αν ειναι σωστα απο το οτι η μεταδοση και οι θανατοι κρατιουνται εξαιρετικα χαμηλοι.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.948
Πόντοι
2.606
οτι ναναι...ο πολακης αψης μαλακας ειναι οχι βλαμενος...

Petros123z

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Like
136
Πόντοι
1
ναι παικτη γκεγκε...να φανταστω επισης πως στο σαη δεν υπαρχουν κλωνοι βλακομουτρων που τρολαρουν ασυστολως...καλοφαγωτες οι κονσερβες και οι υδροπονικες σου ντοματες...μολις βγεις και ολοι εμεις θα ειμαστε παρελθον ως κοινωνια κατσε με τον μαρκουτσι σου να τα βρειτε...
Και τι θες να σου κανω ρε φιλαρακο εγω να ουμε ?
Εσυ θες να κατσεις μεσα στην καραντινουλα σου ησυχα και ωραια και μπραβο σου.
Εσυ επιλεγεις να λιωσεις στην πολη σου στα τσιμεντα νομιζοντας πως θα σε ταιζει μια επιχειρηση με μηδενικο τζιρο ή καποιος με επιταγες voucher..
Συνελθε τρελακο , συγκεντρωσου
Εγω θα την βγαλω περισσοτερο στην σπηλια και στα χωραφια ρε παιχνιδι.
Εσυ θα ψαχνεις μετα οτι σου φταιει ο Μητσοτακης κτλ κτλ γιαυτα που θα συμβουν
Εγω θα ειμαι και στο χωραφι και καραντινατος
Οποτε μην πουλας τρελα για σπηλιες
Γιατι τσι κοροιδευατε και τους ανθρωπους που τρεχανε καποτε για κωλοχαρτα και στα βενζιναδικα
Και τωρα τα κανατε και εσεις .
Οποτε βαστα το στοματακι σου με τις κονσερβες μου που την εχω καταβρει

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.254
Πόντοι
1.706
Καταλαβαινουμε αν ειναι σωστα απο το οτι η μεταδοση και οι θανατοι κρατιουνται εξαιρετικα χαμηλοι.
Μη μπερδεύεσαι. Αυτό σημαίνει ότι είναι αποτελεσματικά, όχι απαραίτητα σωστά. Ότι θα έχει αποτελέσμα στη μείωση της μετάδοσης το να κλειστούμε όλοι σπίτια μας είναι δεδομένο και προφανές. Δεν είναι βιώσιμο όμως.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
οτι ναναι...ο πολακης αψης μαλακας ειναι οχι βλαμενος...

βλαμενος ειναι. Ανακαλυψε μεσα στο χαμο "σκανδαλο". Οτι και καλα κανουν επιταξη τα κρεβατια ΜΕΘ που ανοιγουν οι ιδιωτικες και τα πληρωνουν 2.09 φορες τη τιμη λιστας ΕΟΠΥΥ. Και εχει κανει και υπουργος υγειας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom