Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Δικε μου μιλας λογικα. Οχι δεν γινεται να πληρωσει το κρατος ουτε να ερθουν κρουσματα κτλ.

Καλως η κακως καποιοι βρεθηκανε σε αυτη τη δυσκολη κατασταση λογω αυτης της παπαριας.

Τωρα το γτ φυγανε απο Ελλαδα αν θες να το παμε επαγγελματικα ητανε γτ για παραδειγμα μισθος σερβιτορου στο Ελλαντα ητανε της πεινας

κ στις εξω χωρες ητανε αξιοπρεπεστατος ο μισθος.

Καποιοι ητανε φοιτητες σπυδαζανε παραλληλα κτλ.

Δλδ η Ελλαδα ή η καθε Ελλαδα πρεπει να κλεισει κ στα αρχιδια της?

Εγω δεν ειπα γιατι πηγε ο αλλος στο εξωτερικο. Αλλα λεω εφοσον ειναι καποιος μονιμος κατοικος καποιας χωρας θα παει συμφωνα με το τι ισχυει στην χωρα που μενει. Τελειωσε. Εξαλλου και να ερθει στη χωρα τωρα ποιο το νοημα? Σε καραντινα θα πρεπει να μπει και θα ειναι.
Απλα μυριζομαι οτι καποιο σκεφτηκαν το ιδιο με τους αλλους τους μπαγλαμαδες ελληναρες τις προαλλες που ετρεχαν στα χωρια, οτι ειναι διακοπες και θα παμε τζαμπα στην Ελλαδα να βολταρουμε.
Οπως οι αλλοι που τους φεραν απο την Ισπανια , που γινεται ο κακος χαμος και διαμαρτυρηθηκαν που μπηκαν σε καραντινα στο ξενοδοχειο.

:jerking: :jerking: :jerking:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
συμφωνουμε απολυτα γιατι τσατιζεσαι.

ο κορονοιος κοπασε πχ στην κινα απο που ξεκινησε και αφησε τελικα πολυ λιγοτερους νεκρους απο οτι η γριπη

ΜΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΝΑΙ,

το αποτελεσμα εχει σημασια 500.000-30.000 σημερα

εγω εβαλα στην εικονα μια εκτιμηση για τελικα 100.000 νεκρους απο κορονοιο.

και ΕΝΑΝ λιγοτερο νεκρο να εχει τελικα ο κορωνοιος θα ειναι μικροτερος δολοφονος απο την γριπη, συγγνωμη απο την γριπουλα οπως την λετε εσεις που την υποτιματε.
Ρε τραβελογαμημενε πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι χωρίς την καραντίνα θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα?
Όλα τα εθνικά συστήματα υγείας θα είχαν διαλυθεί.
Οι νεκροί θα ήταν πολλαπλάσιοι.
Τόσο σε έχει επηρεάσει η έλλειψη της ψωλης της φιόνας στο κεφάλι?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.321
Πόντοι
5.506
Εκανε παρεμβαση ο Αντωναρος?
Εχω συγκλονισθει

Ναι και αν εξασφαλιστεί κανένα μύριο σύμφωνα με το μαλάκα θα αγοράσουμε όλοι φλιτ και θα εξαφανιστεί ο ιός.

Ευκαιρία για λαικισμό ο κάθε πικραμένος.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.916
Πόντοι
2.606
Σας κανω λιγο μια εικονα λιγο σφιχτη για οσους πιστευουν πως η χαλαρη σημερινη μας καραντινα ειναι καταστροφη...χωρις κανενα μετρο μεσα στον μηνα μαρτιο αυτο το πουστοπραγμα θα μολυνε εκ.χιλιαδες και απο απριλη θα μετραγαμε 1000 2000 τη μερα νεκρους...και επειδη τα νοσοκομεια θα ειχανε κρασαρει day1 μαλλον θα τους μαζευανε με φορτηγα οι δημοι...μεχρι ενα σημειο...μετα θα μενανε σπιτι μεχρι τι?ωαλτε τωρα και τους νεκρους απο ολα τα αλλα συν αυτους που θα πεθαιναν γιατι πολυ απλα δεν θα υπηρχε νοσοκομειο...και μου λετε πως σε τετοιες συνθηκες θα δουλευε η αγορα....ειστε τελειως αφελεις...δηλαδη περιμενετε αυτο το καλοκαιρι ιταλους γαλους και ισπανους τουριστες ας πουμε?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε τύπε επειδη μας εχετε πρηξει με αυτο το επιχειρημα του κωλου, αντε ανοιξε τα παντα, και αν μπορεσει να λειτουργησει τιποτα ελα και σφυρα μου
μα και τωρα λειτουργουν.

ο ψυκτικος ηρθε και μου εκανε σερβος τα αιρκοντισιον.

στην ασφαλιστρια πηγα και πηγα το ασφαλιστρο του αυτοκινητου.

ο βαφεας εβαψε ενα μαγαζι στην γειτονια.

στον μπακαλι και στον χασαπη βρηκα οτι ηθελα.

και απο ρουχα-παπουτσια-ηλεκτρικα ειδη βρηκα στον σκλαβενιτη.

ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΕΣ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΤΙΣ 360 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΥΤΖΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 45 ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ 25 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 5 ΜΕΡΕΣ

Petros123z

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Like
136
Πόντοι
1
ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΕΛΟΣ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ
ΑΠΛΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.321
Πόντοι
5.506
μα και τωρα λειτουργουν.

ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΕΣ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΤΙΣ 360 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΥΤΖΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 45 ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ 25 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 5 ΜΕΡΕΣ

Δε χάνεις ευκαιρία να γράψεις μια στοχευμένη μαλακία, έτσι;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε τραβελογαμημενε πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι χωρίς την καραντίνα θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα?
Τόσο σε έχει επηρεάσει η έλλειψη της φιόνας στο κεφάλι?
ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι δεν ειμαι κατα της καραντινας για τον κορονοιο, ειμαι υπερ της καραντινας και για την γριπη.

ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ Η ΚΙΝΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ  ΔΕΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ.

τι δεν καταλαβαινεις ηλιθιε?????

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ρε τύπε επειδη μας εχετε πρηξει με αυτο το επιχειρημα του κωλου, αντε ανοιξε τα παντα, και αν μπορεσει να λειτουργησει τιποτα ελα και σφυρα μου
Το θέμα αυτό δεν είναι Ελληνικό αλλά διεθνές! Αεροπορικές έχουν καθηλώσει αεροπλάνα,  εμπορικά κέντρα έχουν κλείσει , κοινωνικές εκδηλώσεις εχουν σταματήσει, αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν παγώσει, εργοστάσια δεν παραγουν γιατί δεν υπάρχει ζήτηση!
Όλα θα ξαναπάρουν γρήγορα μπροστά χωρίς καμιά σοβαρή συνέπεια αν βρεθει θεραπεία!
Αν όχι , τότε ξεχνάμε ότι ξέραμε και ...σώζων εαυτόν σωθήτω  ...

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Εγω δεν ειπα γιατι πηγε ο αλλος στο εξωτερικο. Αλλα λεω εφοσον ειναι καποιος μονιμος κατοικος καποιας χωρας θα παει συμφωνα με το τι ισχυει στην χωρα που μενει. Τελειωσε. Εξαλλου και να ερθει στη χωρα τωρα ποιο το νοημα? Σε καραντινα θα πρεπει να μπει και θα ειναι.
Απλα μυριζομαι οτι καποιο σκεφτηκαν το ιδιο με τους αλλους τους μπαγλαμαδες ελληναρες τις προαλλες που ετρεχαν στα χωρια, οτι ειναι διακοπες και θα παμε τζαμπα στην Ελλαδα να βολταρουμε.
Οπως οι αλλοι που τους φεραν απο την Ισπανια , που γινεται ο κακος χαμος και διαμαρτυρηθηκαν που μπηκαν σε καραντινα στο ξενοδοχειο.

:jerking: :jerking: :jerking:

Τοση πονηρια?

Μια πτηση τζαμπα?

Κ για αυτους που μπηκαν σε καραντινα καλα κανανε κ τους βαλανε. Με τα χιλια.

Απο οτι λενε οι τυποι απλα δεν ενημερωθηκανε εγκαιρως.

Αυτο καταλαβα απο τα λεγομενα τους.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.782
Πόντοι
2.606
μα και τωρα λειτουργουν.

Τυπε με ρουχα απο σουπερ μαρκετ ντυνεσαι  :think:  :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.684
Πόντοι
3.936
Δικε μου το τεντωσες αλλα δν τους αφησες απ οξω.

Συμφωνω.

:cheesy:

Κλειστα κέντρα...
Τα λέει και ο πουαρό,σε 4αστερα τους έχουν με φαγητό και room service και γκρινιάζουν τα ζωντόβολα!!!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ιακωβε  αποφευγουμε σαν τον διαολο με το λιβανι την λαικη για ρουχα  :S :S :S

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.916
Πόντοι
2.606
Οπως σας το γραφω...αν δεν κρατηθει το πραγμα αυτο σε λογικα πλαισια και δεν κερδηθει πολυτιμος χρονος για την εξευρεση ανεκτης λυσης....αν χαθει η μπαλα οχι επιχειρησεις οχι δεκαρα τσακιστη ουτε μπουκια δε θα βρισκουμε πολυ απλα γιατι δεν θα υπαρχει κοινωνια...θα παιζουμε πιστολιες μαντ μαξ φαση...σοβαρευτειτε δεν πειθαρχουμε γιατι μας το λενε...πειθαρχουμε για να βγουμε περα και βλεπουμε μετα...πειθαρχουμε για να λεμε την λεξη ΜΕΤΑ.

Petros123z

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Like
136
Πόντοι
1
Το θέμα αυτό δεν είναι Ελληνικό αλλά διεθνές! Αεροπορικές έχουν καθηλώσει αεροπλάνα,  εμπορικά κέντρα έχουν κλείσει , κοινωνικές εκδηλώσεις εχουν σταματήσει, αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν παγώσει, εργοστάσια δεν παραγουν γιατί δεν υπάρχει ζήτηση!
Όλα θα ξαναπάρουν γρήγορα μπροστά χωρίς καμιά σοβαρή συνέπεια αν βρεθει θεραπεία!
Αν όχι , τότε ξεχνάμε ότι ξέραμε και ...σώζων εαυτόν σωθήτω  ...

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Τόσο σε έχει επηρεάσει η έλλειψη της ψωλης της φιόνας στο κεφάλι?

H καθε λολοπιστολα τις αμολαει αναλογα με το κολημα του. Αλλος ειναι τραβελας και εχει στερηση τραβελοπουτσας, αλλος ειναι παλιος πασοκος και τη λεει στον κουλη, αλλος χρυσαγουλο , αλλος απλος καθαροαιμος βλακας .
 :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom