pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Με μενα? Εγω θα εισηγουμαι διπλασιασμο του προστιμου
εχω αρκετες ακρες στο δικαστικο και το αστυνομικο σωμα
μην ανησυχεις δικε μου
Με μενα? Εγω θα εισηγουμαι διπλασιασμο του προστιμου
Οκ, συμβιβαζομαι. Φαρμακο τον Σεπτεμβριο και εμβολιο τον Δεκεμβριο
Δεν κανω καλυτερη τιμη
Πηρες χαμπαρι τι εγινε χθες?Alex λες να παμε σε νεο μνημονιο;δεν βλεπω καλα τα πραγματα.
....κατι ξερεις εσυ, μαλλον εχουμε την ιδια πηγηΚατσε μηπως οι Ελληνες γιατροι τους βαλουν τα γυαλια και το βρουν νωριτερα απο ολους.
ναι τυπε,οι Κινεζοι φταινε παλι,που πεθαναν 3,500 χιλιαδες και συ μας λες οτι υαπρχουν 250.000 Κινεζοι στην Ιταλια αλλα δεν αρρωστησαν οι ιδιοι αλλα οι Ιταλοιθα ειναι και ενα παραδειγμα του πως τα εισαγωμενα φτηνα εργατικα χερια μπορουν να καταστρεψουν μια χωρα
Η Λομβαρδια εχει απο τις μεγαλυτερες συγκεντρωσεις κινεζων εργατων στην Ευρωπη
Μετα την επιστροφη τους απο την Κινα που περασαν την κινεζικη πρωτοχρονια στις 25 Ιανουαριου η Ιταλια αρχισε να ψοφαει
Πηρες χαμπαρι τι εγινε χθες?
Ιταλοι και Ισπανοι ειπαν οτι δεν συζητανε καν για διαδικασιες μνημονιων, γιατι δεν ευθυνονται οι χωρες για την καταρρευση.
Οι Γερμανοι επιμενουν σε διαδικασιες μνημονιων.
Οχι, δεν θα παμε σε νεα μνημονια, για τον πολυ απλο λογο οτι αν οι Γερμανοι επιμενουν, τοτε θα παψει να υπαρχει η ΕΕ και οι μηχανισμοι της για τα μνημονια. Τοσο απλα.
Και πολυ καλα λενε οι Ιταλοι και οι Ισπανοι, βεβαια. Σου λενε γιατι να μενουμε στην ΕΕ ρε πουστηδες γερμανοι, οταν ακομη και τωρα, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, πατε να εφαρμοσετε τις ιδεοληψιες σας?
Ο "πανυβλακας" μεσα σε δυο μηνες
α) νικησε τους τουρκους στον Εβρο,
χαχαχαχαχα ελεος ρε φιλτατε,εισαι νομοταγηςΜε μενα? Εγω θα εισηγουμαι διπλασιασμο του προστιμου
Εγω να δεις πόσες εχωεχω αρκετες ακρες στο δικαστικο και το αστυνομικο σωμα
μην ανησυχεις δικε μου
Πηρες χαμπαρι τι εγινε χθες?
Ιταλοι και Ισπανοι ειπαν οτι δεν συζητανε καν για διαδικασιες μνημονιων, γιατι δεν ευθυνονται οι χωρες για την καταρρευση.
Οχι, δεν θα παμε σε νεα μνημονια, για τον πολυ απλο λογο οτι αν οι Γερμανοι επιμενουν, τοτε θα παψει να υπαρχει η ΕΕ και οι μηχανισμοι της για τα μνημονια. Τοσο απλα.
Και πολυ καλα λενε οι Ιταλοι και οι Ισπανοι, βεβαια. Σου λενε γιατι να μενουμε στην ΕΕ ρε πουστηδες γερμανοι, οταν ακομη και τωρα, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, πατε να εφαρμοσετε τις ιδεοληψιες σας?
δεν ειμαι τοσο σιγουρος ...μακαρι να γινει ετσι αλλα δεν βαζω στοιχημαΠηρες χαμπαρι τι εγινε χθες?
Εγω να δεις πόσες εχω
Θα σε ταραξω στη νομιμοτητα
Ααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχακαποιες εκατοντάδες αοπλων απελπισμένων εξαθλιωμένων
θα απευθυνθω σε υποστρατηγο μεχρι και τον αδωνι μπόρω να βρω αμα χρειαστει
τυπε ελπιζω να τις χρησιμοποιησεις να ξελασπωσεις τον αλεξ,μιλαει για την Ευρωπη των λαων και οχι των πολυεθνικων,για ζωες και οχι για βιτρινες,ξυριζει κεφαλια,ετοιμαζεται για χοντρα μπαχαλα :S :S :Sεχω αρκετες ακρες στο δικαστικο και το αστυνομικο σωμα
μην ανησυχεις δικε μου
Ούτε πολλά κρούσματα έχει, ούτε απο τι είδα έχει υψηλές θερμοκρασίες.η αυστραλία δεν είναι ενθαρρυντική
τυπε ελπιζω να τις χρησιμοποιησεις να ξελασπωσεις τον αλεξ,μιλαει για την Ευρωπη των λαων και οχι των πολυεθνικων,για ζωες και οχι για βιτρινες,ξυριζει κεφαλια,ετοιμαζεται για χοντρα μπαχαλα :S :S :S
αλεξ σε ειχα για γερμανοφιλο.Πηρες χαμπαρι τι εγινε χθες?
Τύπε αυθαδιαζεις και θα σου φαω το γκομενακι
Να σεβεσαι