Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456
Οκ, συμβιβαζομαι. Φαρμακο τον Σεπτεμβριο και εμβολιο τον Δεκεμβριο

Δεν κανω καλυτερη τιμη

Κατσε μηπως οι Ελληνες γιατροι τους βαλουν τα γυαλια και το βρουν νωριτερα απο ολους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Alex λες να παμε σε νεο μνημονιο;δεν βλεπω καλα τα πραγματα.
Πηρες χαμπαρι τι εγινε χθες?
Ιταλοι και Ισπανοι ειπαν οτι δεν συζητανε καν για διαδικασιες μνημονιων, γιατι δεν ευθυνονται οι χωρες για την καταρρευση.

Οι Γερμανοι επιμενουν σε διαδικασιες μνημονιων.

Οχι, δεν θα παμε σε νεα μνημονια, για τον πολυ απλο λογο οτι αν οι Γερμανοι επιμενουν, τοτε θα παψει να υπαρχει η ΕΕ και οι μηχανισμοι της για τα μνημονια. Τοσο απλα.

Και πολυ καλα λενε οι Ιταλοι και οι Ισπανοι, βεβαια. Σου λενε γιατι να μενουμε στην ΕΕ ρε πουστηδες γερμανοι, οταν ακομη και τωρα, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, πατε να εφαρμοσετε τις ιδεοληψιες σας?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.938
Πόντοι
24.596
θα ειναι και ενα παραδειγμα του πως τα εισαγωμενα φτηνα εργατικα χερια μπορουν να καταστρεψουν μια χωρα
Η Λομβαρδια εχει απο τις μεγαλυτερες συγκεντρωσεις κινεζων εργατων στην Ευρωπη
Μετα την επιστροφη τους απο την Κινα που περασαν την κινεζικη πρωτοχρονια στις 25 Ιανουαριου η Ιταλια αρχισε να ψοφαει
ναι τυπε,οι Κινεζοι φταινε παλι,που πεθαναν 3,500 χιλιαδες και συ μας λες οτι υαπρχουν 250.000 Κινεζοι στην Ιταλια αλλα δεν αρρωστησαν οι ιδιοι αλλα οι Ιταλοι :headbang:
οχι οτι οι Ιταλοι ειναι καραπουτσια και πηγαιναν για ristretto με 50 πυρετο και βηχα φυματικου :S :S :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ωραια ρε μαλακες εγω γιατι να μην μπορω να γαμησω δλδ

εφταιξα σε κανεναν και πρπει να με τιμωρουν ετσι????

τι νοοτροπια ειναι αυτη στα καλα καθουμενα

εγω δεν θα παω ουτε σε λαικη ουτε σε φαρμακειο

να γαμησω θα παω η στο λυκαββητο σε αμαξι η σε χοτελι απο τα λιγα ανοικτα

γαιτι να κυκλοφορω με το φοβο δλδ?????

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ιταλοι και Ισπανοι ειπαν οτι δεν συζητανε καν για διαδικασιες μνημονιων, γιατι δεν ευθυνονται οι χωρες για την καταρρευση.

Οχι, δεν θα παμε σε νεα μνημονια, για τον πολυ απλο λογο οτι αν οι Γερμανοι επιμενουν, τοτε θα παψει να υπαρχει η ΕΕ και οι μηχανισμοι της για τα μνημονια. Τοσο απλα.

Και πολυ καλα λενε οι Ιταλοι και οι Ισπανοι, βεβαια. Σου λενε γιατι να μενουμε στην ΕΕ ρε πουστηδες γερμανοι, οταν ακομη και τωρα, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, πατε να εφαρμοσετε τις ιδεοληψιες σας?

Μνημόνιο πάλι.... :S
Όνειρο ζω... :S

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.111
Πόντοι
6.515
Ο "πανυβλακας" μεσα σε δυο μηνες
α) νικησε τους τουρκους στον Εβρο,

τυπε μη χανεις την οποια σοβαροτητα, αν δεν μπορουσε με στρατο, αστυνομια, φροντεξ κλπ να σταματησει καποιες εκατοντάδες αοπλων απελπισμένων εξαθλιωμένων τοτε να διναμε το κλειδι της χωρας στον ερντογκαν να ξεμπερδεύαμε

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Μακαρι αλλιως να το κλεισουν το μαγαζι

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.801
Πόντοι
12.756

δεν ειμαι τοσο σιγουρος ...μακαρι να γινει ετσι αλλα δεν βαζω στοιχημα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
καποιες εκατοντάδες αοπλων απελπισμένων εξαθλιωμένων
Ααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

Οι στρατευμενες ορδες των Τουρκων εγιναν "απελπισμενοι εξαθλιωμενοι"?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.938
Πόντοι
24.596
εχω αρκετες ακρες στο δικαστικο και το αστυνομικο σωμα

μην ανησυχεις δικε μου
τυπε ελπιζω να τις χρησιμοποιησεις να ξελασπωσεις τον αλεξ,μιλαει για την Ευρωπη των λαων και οχι των πολυεθνικων,για ζωες και οχι για βιτρινες,ξυριζει κεφαλια,ετοιμαζεται για χοντρα μπαχαλα :S :S :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τυπε ελπιζω να τις χρησιμοποιησεις να ξελασπωσεις τον αλεξ,μιλαει για την Ευρωπη των λαων και οχι των πολυεθνικων,για ζωες και οχι για βιτρινες,ξυριζει κεφαλια,ετοιμαζεται για χοντρα μπαχαλα :S :S :S

θα κανω οτι περναει απο το χερι μου

δεν υποσχομαι τπτ και σε κανεναν

ολοι μαζι παμε την ελλαδα μπροστα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

αλεξ σε ειχα για γερμανοφιλο.
εδώ όμως ο κουλης είναι γερμανόφιλος οποτε καπου χανεις κομματικη γραμμη.
εγω δεν συμφωνω καθολου με τη γερμανικη πολιτικη ειδικα στην οικονομια.
εγω είμαι υπερ της αμερικανικης σχολης όπως και ο βαρουφακης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom