pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Δεν θα γαμησεις τύπε
ρε καριολη 21ειναι και μ ζητησε δωρακι το καριολακι
Δεν θα γαμησεις τύπε
εγω θα ηθελα κατά οκτωβρη μηνα να γινουν εκλογεςΠροετοιμαζομαστε για την νουδου
Εχει να φαει που... στις εκλογες
Τύπος πρέπει να πας στο χωριό να φτιάξεις τα τσίπουρα;εγω θα ηθελα κατά οκτωβρη μηνα να γινουν εκλογες
Δεν τον είδα καλά με την οθόνη του κινητού.τυπε ο χαρτης αυτος μιλαει μονος του
Θα βγάλει Τετραετία ο Κουλης!εγω θα ηθελα κατά οκτωβρη μηνα να γινουν εκλογες
Περιγραφή του χάρτη με λόγια κάνω ρε τύπε. Όπου βλέπεις κόκκινο σημαίνει απόλυτο κλείσιμο και όπου κίτρινο ελεγχόμενος περιορισμός. Το κάτω δεξιά εικονίδιο, το καροτσάκι, είναι η αγορά. Πέρα από Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και Αγγλία από χθες, καμία άλλη χώρα πέρα από την Ελλάδα, τη Λιθουανία και το Βέλγιο δεν έχει κλείσει τελείως την αγορά της.Βοήθησε με λίγο.
Αυτά που γράφεις, με το διάγραμμα που παραθέτεις, τι σχέση έχουν?
και σε πιο προηγμένα κράτη μαζικοι έλεγχοι και καραντινες αν δεν είναι ηλεκτρονικοι είναι γτπκ όχι μόνο στο χρεοκοπημένο πασοκισταν,θα μας ταλαιπωρήσουν ακόμα λίγο μέχρι τελικά να μας φέρουν το ηλεκτρονικό βραχιολάκι και να ησυχάσουμε και να πα να ρίξουμε και κάνα πουτσοΤύπε το ξέρουμε ότι οι έλεγχοι στα ελληνικά αεροδρόμια είναι ανύπαρκτοι, για νέο μας το λες;
Έχω ιστορία ανθρώπου που πέρασε ανετότατα με ταυτότητα άλλου προσώπου επειδή η εταιρεία που του έκλεισε το επαγγελματικό ταξίδι δήλωσε καταλάθος τα στοιχεία άλλου συνάδερφου του στην αεροπορική. Δεν ήμουν εγώ, ένας γνωστός μου
σαν την Ισπανία θα ήμασταν και εμείς Αν είχαμε χερσαία σύνορα με την Ιταλία, μόνο αυτό μας έσωσε και όχι τάχα οι σωστοί χειρισμοί του Κούλη που λένε διαφορικά χαχολοιΙταλια +919 νεκρους
τυπε μην αγχώνεσαι...θα σε πουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΜΕ!!!Σε επιφυλακή το Γενικό Λογιστήριο για την ρευστότητα - Εξαντλούνται τα ταμειακά διαθέσιμα μέχρι τον Ιούνιο, ποιες οι εναλλακτικές
Θα βγάλει Τετραετία ο Κουλης!
Σε επιφυλακή το Γενικό Λογιστήριο για την ρευστότητα - Εξαντλούνται τα ταμειακά διαθέσιμα μέχρι τον Ιούνιο, ποιες οι εναλλακτικές
Η αγορά στην Ελλάδα θα έπρεπε να είναι στο κίτρινο. Kαι στο κόκκινο τα ταξιδιωτικά. Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστος είναι αυτός ο χάρτης.Χάρτης της frontex για σύνοψη των μέτρων στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.
Πέρα από Ιταλιά, Ισπανία και Γαλλία που έχουν και αντικειμενικά το μεγαλύτερο πρόβλημα (και Αγγλία από χθες), μόνο η Ελλάδα, η Λιθουανία και το Βέλγιο έχουν προχωρήσει σε καθολικό κλείσιμο της αγοράς.
Καλα τα λες τύπε, αλλωστε η Ιταλια εχει χερσαια συνορα με την Κινα και η Ισπανια εχει χερσαια συνορα με την ΙταλιαΑν είχαμε χερσαία σύνορα με την Ιταλία, μόνο αυτό μας έσωσε και όχι τάχα οι σωστοί χειρισμοί του Κούλη που λένε διαφορικά χαχολοι
Να βγει ο τσιπας καλυτερα να κοψει δραχμες να σωθουμε
Να ψηφισεις Τσιπρα να κανει εφοδο στο νομισματοκοπειοΣε επιφυλακή το Γενικό Λογιστήριο για την ρευστότητα - Εξαντλούνται τα ταμειακά διαθέσιμα μέχρι τον Ιούνιο, ποιες οι εναλλακτικές
εδώ φαινεται ότι η καραντινα που εφαρμοζουν οι περισσοτερες χωρες είναι αναποτελεσματικη.Ιταλια +919 νεκρους
Τραγικό αυτό με την Ιταλία. Εκεί που περιμέναμε όλοι να βρίσκεται πια σε καθοδική πορεία, κάνει νέο ρεκόρ!
Πως σκατά γίνεται αυτό μετά από τόσο καιρό καραντίνας είναι αξιοπερίεργο, έχουν περάσει πάνω από δύο εβδομάδες που είναι η επώαση του ιού. Θα μπορούσε να οφείλεται ενδοοικογενεικά κρούσματα βέβαια, αλλά και πάλι ανεξήγητο μου φαίνεται