jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Καιρός να αναλάβει ένας εισαγγελέας και να κλείνουν σιγά σιγά τα μπουρδελοσαιτ.
Εσενα να δουμε ποιος θα αναλαβει να σε μαζεψει
Μπογιας ;;
Ψυχιατρος ;;
Καιρός να αναλάβει ένας εισαγγελέας και να κλείνουν σιγά σιγά τα μπουρδελοσαιτ.
αν εισαι ανοητος δεν μπορω να κανω κατι συγνωμη
μεχρι και ο αλεξ μιλησε για αυτα για τους γιατρους
ανθρωποι με κριτικη σκεψη ανεξαρτητος ιδεολογιας τα αναγνωριζουν
οι υπολοιποι τραβατε να τσακωθειται στα αθλητικα σαν καλα κομματοσκυλα
Ναι.Αλλά δεν είμαι σε καραντίνα πλέον γιατί το τεστ βγήκε αρνητικό.
Έχεις δίκιο, είμαι εγώ ο ανόητος γιατί δεν πιστεύω ότι αυτή η μαλακία που περνάμε είναι ένας ταξικός πόλεμος, τον ιό τον έβγαλαν οι Εβραίοι, οι μεγαλομασώνοι, ο Λάτσης, ο Ιβάν για να μας κρατήσουν κλεισμένους σπίτια μας για να περάσουν νέα αντιλαϊκά μέτρα, ενώ στις χώρες που κυβερνά η "επανάσταση" όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα.
η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα έχει δείξει μια πρωτόγνωρη ώριμη αντιμετώπιση στο θέμα. Σύμφωνα με τα όσα ξέραμε μέχρι τώρα θα έπρεπε ήδη να είχαν γίνει τα πρώτες συλλήψεις συνεργών του κορονοιού και καπάκια τα πρώτα συλλαλητήρια αλληλεγγύης για την άμεση απελευθέρωση του.λεμε για τους ελληνες... ο αντιστοιχος Σουηδος Τσιοδρας ονομαζεται Anders Tegnell (Οι Σουηδοι τον εχουν βαφτισει Dr Tengelle) δηλωσε δεν μπορουμε να επιτρεψουμε σε καποιους να εργαζονται απο το σπιτι, εξ αποστασεως, λογω κορωνοιου γιατι λεει θα ηταν αδικο αφου δε μπορουν ολοι να εργαστουν εξ αποστασεως.
Πανε για αφανισμο αυτοι
Κράτα τη λύπησή για τον εαυτό σου, εγώ δε την έχω ανάγκη, πρόβατο σε μαντρί δεν υπήρξα ποτέ.ρε τυπε σε οικτιρω αν καταλαβες αυτο απο ολα αυτα
πολιτικη σκεψη νηπιου αν νομιζεις οτι αυτη ειναι η θεση της αριστερας
δεν μπορω να πω κατι αλλο λυπαμαι
Αφανισμο οι Σουηδοι?λεμε για τους ελληνες... ο αντιστοιχος Σουηδος Τσιοδρας ονομαζεται Anders Tegnell (Οι Σουηδοι τον εχουν βαφτισει Dr Tengelle) δηλωσε δεν μπορουμε να επιτρεψουμε σε καποιους να εργαζονται απο το σπιτι, εξ αποστασεως, λογω κορωνοιου γιατι λεει θα ηταν αδικο αφου δε μπορουν ολοι να εργαστουν εξ αποστασεως.
Πανε για αφανισμο αυτοι
Πολυ απλαη αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα έχει δείξει μια πρωτόγνωρη ώριμη αντιμετώπιση στο θέμα. Σύμφωνα με τα όσα ξέραμε μέχρι τώρα θα έπρεπε ήδη να είχαν γίνει τα πρώτες συλλήψεις συνεργών του κορονοιού και καπάκια τα πρώτα συλλαλητήρια αλληλεγγύης για την άμεση απελευθέρωση του.
Ναι και τι να κανουμε ρε τύπε ακριβως γι αυτο?ΣΥΡΙΖΑ: "Καμπανάκι" για αύξηση κρουσμάτων οικογενειακής βίας λόγω καραντίνας
Με ερώτησή τους 40 βουλευτές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για αύξηση κρουσμάτων οικογενειακής βίας ως συνέπεια της καραντίνας λόγω του κορονοϊού.
news24726 Μαρτίου 2020 20:10
«Ο περιορισμός λόγω Covid-19 δε, δημιουργεί εύφορο έδαφος για επιδείνωση της ενδοοικογενειακής βίας», είναι το ζήτημα όπως το αναδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ερώτηση 40 βουλευτών σχετικά με την αύξηση φαινομένων οικογενειακής βίας ως συνέπεια της καραντίνας λόγω Covid 19.
alex σε κουρεψε η γυναικα σου η γυρνας σαν τους γερους με τις τριχες απο την μυτη ως τα ρουθουνια :S :S :SΑφανισμο οι Σουηδοι?
Οι αμερικανοι να δεις
Ερχεται αρμαγεδων
ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣΠοςά εγγεγραμμένων ανέργων στις ΗΠΑ μετά την έναρξη της καραντίνας.
Ο θίασος κουλη σταθερά : Κοιτάζει τους ανθρώπους και όχι τους αριθμούς.
Κράτα τη λύπησή για τον εαυτό σου, εγώ δε την έχω ανάγκη, πρόβατο σε μαντρί δεν υπήρξα ποτέ.
Το αποφασισα τύπε, θα τα ξυρισωalex σε κουρεψε η γυναικα σου η γυρνας σαν τους γερους με τις τριχες απο την μυτη ως τα ρουθουνια :S :S :S
Ναι και τι να κανουμε ρε τύπε ακριβως γι αυτο?
εννοειται δεν τα εκανε αυτα η μικρη κουβα.
Πηγή: Γραμματείς & Φαρισαίοι
η Κούβα ποτέ δεν ήρθε στη γειτονιά σου να σου ΚΛΕΨΕΙ τις πρώτες ύλες,
η Κούβα ποτέ δεν ήρθε σπίτι σου να αδειάσει τις ΜΠΟΜΠΕΣ της,
η Κούβα ποτέ δεν εγκατέστησε ΣΤΡΑΤΟ στη χώρα σου για να ελέγξει το πολίτευμα,
η Κούβα ποτέ δεν σχεδίασε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στη χώρα σου,
η Κούβα ποτέ δεν έβαλε ξεπουλημένους ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ να σε κυβερνάνε,
η Κούβα ποτέ δεν χρησιμοποίησε ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ για να σου πουλήσει όπλα και «προστασία»,
η Κούβα ποτέ δεν έστειλε στη χώρα σου ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ,
η Κούβα ποτέ δεν σε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ,
η Κούβα ποτέ δεν έκανε ΕΜΠΑΡΓΚΟ στα προϊόντα σου όπως η πολυλατρεμένη σου Ε.Ε.,
λεμε για τους ελληνες... ο αντιστοιχος Σουηδος Τσιοδρας ονομαζεται Anders Tegnell (Οι Σουηδοι τον εχουν βαφτισει Dr Tengelle) δηλωσε δεν μπορουμε να επιτρεψουμε σε καποιους να εργαζονται απο το σπιτι, εξ αποστασεως, λογω κορωνοιου γιατι λεει θα ηταν αδικο αφου δε μπορουν ολοι να εργαστουν εξ αποστασεως.
Πανε για αφανισμο αυτοι