Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.167
- Πόντοι
- 2.606
τυπε θα κρατας το χωμα στη χουφτα κι θα το πετας μπρος τα πανω στον ουρανο για να προλαβεις να ξαπλωσεις στο μνημα
τυπε θα κρατας το χωμα στη χουφτα κι θα το πετας μπρος τα πανω στον ουρανο για να προλαβεις να ξαπλωσεις στο μνημα
-στο σημειο αυτο αλανια θελω να τονισω πως οι κωλοι σφιξανε και τα γαλατα γινανε τυρι.....οποτε αναγκαστικα μπηκε και 9η επιλογη στην ψηφοφορια!!!!
αν δεν κανατε χειραψια όχι :S :S :SΠήδηξα μια κωλονοκορη εχθές. Λέτε να κόλλησα κωλονοιο; :S
Ουφ. Ησύχασα τώρα. Ευχαριστώ.αν δεν κανατε χειραψια όχι :S :S :S
μεταξυ μας,καπου ακουσα για μια θαυματουργη κρεμα που μπορεις να κανεις αφοβα 17 ολόκληρες χειραψιες :S :S :SΟυφ. Ησύχασα τώρα. Ευχαριστώ.
Μια το χρόνο κάνω εγώ φίλε μου, έτυχε να είναι η χθεσινή πάνω σε κωλονοκορη.μεταξυ μας,καπου ακουσα για μια θαυματουργη κρεμα που μπορεις να κανεις αφοβα 17 ολόκληρες χειραψιες :S :S :S
με το μαλακο όμως οι χειραψίες λογω ηλικιας
μεταξυ μας,καπου ακουσα για μια θαυματουργη κρεμα που μπορεις να κανεις αφοβα 17 ολόκληρες χειραψιες :S :S :S
με το μαλακο όμως οι χειραψίες λογω ηλικιας
Μια το χρόνο κάνω εγώ φίλε μου, έτυχε να είναι η χθεσινή πάνω σε κωλονοκορη.
ε μεχρι του χρονου θα βρεθει κανενας άλλος ιος :S :S :SΜια το χρόνο κάνω εγώ φίλε μου, έτυχε να είναι η χθεσινή πάνω σε κωλονοκορη.
κατσε ρε τυπε,να βγαλουμε κανενα μεροκαματο,5-6 ευρω πουλανε τη μια μασκα πλεον να μην δωσουμε εμεις την κρεμουλα οσο ένα αιφον :S :S :SΠληροφορίαι κος Βελόπουλος, Πρόεδρος και Βουλευτής.