Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.914
- Πόντοι
- 2.606
τυπε θα κρατας το χωμα στη χουφτα κι θα το πετας μπρος τα πανω στον ουρανο για να προλαβεις να ξαπλωσεις στο μνημα![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
τυπε θα κρατας το χωμα στη χουφτα κι θα το πετας μπρος τα πανω στον ουρανο για να προλαβεις να ξαπλωσεις στο μνημα![]()
-στο σημειο αυτο αλανια θελω να τονισω πως οι κωλοι σφιξανε και τα γαλατα γινανε τυρι.....οποτε αναγκαστικα μπηκε και 9η επιλογη στην ψηφοφορια!!!!
αν δεν κανατε χειραψια όχι :S :S :SΠήδηξα μια κωλονοκορη εχθές. Λέτε να κόλλησα κωλονοιο; :S
Ουφ. Ησύχασα τώρα. Ευχαριστώ.αν δεν κανατε χειραψια όχι :S :S :S
μεταξυ μας,καπου ακουσα για μια θαυματουργη κρεμα που μπορεις να κανεις αφοβα 17 ολόκληρες χειραψιεςΟυφ. Ησύχασα τώρα. Ευχαριστώ.![]()
Μια το χρόνο κάνω εγώ φίλε μου, έτυχε να είναι η χθεσινή πάνω σε κωλονοκορη.μεταξυ μας,καπου ακουσα για μια θαυματουργη κρεμα που μπορεις να κανεις αφοβα 17 ολόκληρες χειραψιες:S :S :S
με το μαλακο όμως οι χειραψίες λογω ηλικιας![]()
μεταξυ μας,καπου ακουσα για μια θαυματουργη κρεμα που μπορεις να κανεις αφοβα 17 ολόκληρες χειραψιες:S :S :S
με το μαλακο όμως οι χειραψίες λογω ηλικιας![]()
Μια το χρόνο κάνω εγώ φίλε μου, έτυχε να είναι η χθεσινή πάνω σε κωλονοκορη.
ε μεχρι του χρονου θα βρεθει κανενας άλλος ιος :S :S :SΜια το χρόνο κάνω εγώ φίλε μου, έτυχε να είναι η χθεσινή πάνω σε κωλονοκορη.
κατσε ρε τυπε,να βγαλουμε κανενα μεροκαματο,5-6 ευρω πουλανε τη μια μασκα πλεον να μην δωσουμε εμεις την κρεμουλα οσο ένα αιφονΠληροφορίαι κος Βελόπουλος, Πρόεδρος και Βουλευτής.