jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Είμαστε ακόμα στην αρχή όπως λένε κ οι ειδικοί!
Μαλλον.αυτο θα λενε κ σε κανα μηνα :S
Α να ρωτησω και κατι, αν γνωριζει καποιος εγκυρα
Πολυς λογος γινεται οτι εχουμε 600 ΜΕΘ, ή καπου τοσες τελος παντων
Μπορει κανενας να μου πόσες απο αυτες ειναι διαθεσιμες αυτη τη στιγμη?
Γιατι καπου οι πιο πολλοι πιστευουν οτι ολες ειναι αδειες και περιμενουν ασθενεις του ιου.
οχι βλακα μπερδεψες τα νουμερα παλι.
200.000 με 500.000 ειναι ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
στην ευρωπη ειναι γυρω στους 50.000.
και αν δεν ειναι 500 το χρονο στην ρωσια και αλλη χρονια μπορει να ειναι 200 και αλλη 800 παλι ειναι πολυ παραπανω πανω τον φοβερο και τρομερο φονικο ιο των 3 νεκρων μεχρι στιγμης
προσεχε τι γραφεις θα βρεις το μπελα σου :SΕ για περπατημα κ αυτο με αδεια :S
προσεχε τι γραφεις θα βρεις το μπελα σου :S
το ιδιο λεω εγω για σενα.
μετρα τους νεκρους ευρωπαικα
ή παγκοσμια
και απαντησε μου γιατι 70 χωρες κλεισανε με το 1 / 10 ή το 1 / 100 των νεκρων και δεν ειχαν κλεισει με τους πολυ περισσοτερους της επισης μεταδοτικης (εστω και 10 φορες λιγοτερο θες να το δεχτω) γριπης.
οι θανατοι ειναι το προβλημα ή το αν μια αρρωστια ειναι καινουρια.
θυμιζει 80's που φοβοντουσαν οτι το aids κολλαει και με την χειραψια και δεν πλησιαζανε για καμακι
συμφωνα με τον υπουργο εχουμε 685Δηλαδή στην Ελλάδα που ακόμα και πριν 2 μήνες με 565 ΜΕΘ έβαζες πολιτικό μέσο για να βρεθεί κρεβάτι σε μία από αυτές, ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι μας περισσεύουν 557 οι οποίες είναι άδειες και περιμένουν τον κορονοιό μπας και βρουν πελάτη να ξαπλώσει...
Και φυσικά όσο κρατάει η επιδημία του κοροναιού είναι 100% σίγουρο ότι κανένας δεν θα πάθει έμφραγμα, εγκεφαλικό, τροχαίο, η οτιδήποτε άλλο θα χρειαστεί ΜΕΘ...
Μάλιστα... Τι άλλα νέα ? Παιδιά, οικογένεια όλοι καλά ???
Δεν τηρούνται προσωπικά δεδομένα από τα sms λέει ο Χαρδαλιάς.
Χεστήκαμε ρε φλούφλη για τα προσωπικά δεδομένα. Έτσι κι αλλιώς πέρα από το ονοματεπώνυμο, για διεύθυνση και λόγο εξόδου μπορώ να γράψω ό,τι μαλακία θέλω αφού αυτά δε μπορείς να τα ελέγξεις. Το ζήτημα είναι ότι το μέτρο είναι λάθος εξ αρχής σαν σκεπτικό όχι τα προσωπικά δεδομένα της πούτσας που πρέπει να βάλει ο χρήστης.
Το έχω πει εκατό φορές.Πες μας ρε τύπε το δικό σου σωστό μέτρο.
ρε τυπε εγω θελω να βγει ειτε ο λεγαμενος ειτε καποιος κυβερνητικος και να μας εξηγησει για το πως σκεφτονται να χειριστουν
ενδεχομενο β' γυρο απο φθινοπωρο κ μετα (πολλοι ηδη το χαρακτηριζουν εποχικο).
ΘΑ φτιαξουν καμια ΜΕΘ, ας πουμε, θα απομονωσουν ευπαθεις - ηλικιωμενους (οπως ηδη πραττουν οι γερμανοι) η θα
μαλακιζομαστε παλι με SMS αφου θαχουμε κατεβασει ξανα ρολα σε οσες επιχειρησεις καταφερουν να επιβιωσουν του Α' γυρου?
Εν πασει περιπτωσει καλο θαταν να μας ενημερωσουν αν ο μονος τροπος να αντιμετωπισουν την κατασταση ειναι να μας γυρισουν στην
εποχη του χαλκου και των παγετωνων. τουλαχιστον να το ξερουμε
τα μετρα σωστα ειναι αλλα γινονται και λαθη,Πες μας ρε τύπε το δικό σου σωστό μέτρο.
κλειστα τα σχολεια το χειμωνα 3 μηνες που κολλανε γριπες και κρυολογηματα και ανοικτα το καλοκαιρι που με ανοικτα τα παραθυρα δεν κολλανε τιποτα, θα γλυτωσουν και τα εξοδα θερμανσης.
τα καφενεια χωρις τσιγαρο ηδη ηταν πολυ καλο , κοιταμε μπροστα οχι πισω.
Ρε Νικολα, ελεος πια με την Εκκλησια, αυτο σε απασχολει μονο?πες τα ρε κολομπουρδα.
αντι να κυνηγησουν τους εκατο γερους που εβγαιναν απο την εκκλησια εδιωχναν 2 κοπελες που καθονταν σε ανοικτο χωρο σε ταβερνα παραλιακη που δεν λειτουργουσε και ο κοντυνοτερος ανθρωπος ηταν στα 50 μετρα.
δεν παει ετσι.πω πω τι λε ρε τυπε, τοσο λιγοι. 4 πλασιος πληθυσμος απο τους Ρωσους η Ευρωπη, 100 φορες περισοτεροι θανατοι λες. Πρεπει τα νοσοκομεια στην Ευρωπη να ναι τελειως για τον πουτσο
Καθολου αστειο δεν ειναι, μην μιλας παιδικα, ενηλικοι ειμαστε.Είναι αστείο να τρώει πρόστιμο κάποιος που κυκλοφορεί μόνος του, επειδή απλά δεν έχει στείλει sms ενημέρωσης.
Το έχω πει εκατό φορές.
Σε εθνικό επίπεδο: Καραντίνα των ηλικιωμένων, ασθματικών και λοιπών ευπαθών ομάδων. Κλείσιμο των χώρων μαζικής παρουσίας ανθρώπων (καφετέριες, γυμναστήρια, κλπ) και μέτρα για μείωση συνωστισμού στα υπόλοιπα (σουπερ μαρκετ, τράπεζες, κλπ).
Σε ατομικό επίπεδο: Αποφυγή συνωστισμού και τήρηση όλων των μέτρων ατομικής υγιεινής και προστασίας (συχνό πλύσιμο χεριών, χρήση μάσκας και γαντιών όταν πρέπει να έρθουμε απαραίτητα σε επαφή με κάποιον ευπαθή).
Αλλά, εφόσον έχει αποφασιστεί η καθολική καταντίνα για αποφυγή συνωστισμών, ας πέφτουν πρόστιμα σε όσους συνωστίζονται. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ο μπάτσος να σταματάει κάποιον που κινείται μόνος του. Ας πηγαίνει σε γκρουπ ανθρώπων και να ρίχνει πρόστιμα εκεί. Είναι αστείο να τρώει πρόστιμο κάποιος που κυκλοφορεί μόνος του, επειδή απλά δεν έχει στείλει sms ενημέρωσης.