athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.641
- Πόντοι
- 12.756
ΣτηριζουμεΤι εγινε??
Μαζι με τον ιο κ μεγαλες επιστροφες στο σαη
Γυρισε κ ο μπολντης
ΣτηριζουμεΤι εγινε??
Γυρισε κ ο μπολντης
Εμπλεος συγκινησηςΤι εγινε??
Γυρισε κ ο μπολντης
Εμπλεος συγκινησης
έχω φίλο μετρ αν θες να κλείσεις κρέβατί καλού κακούΑ να ρωτησω και κατι, αν γνωριζει καποιος εγκυρα
Πολυς λογος γινεται οτι εχουμε 600 ΜΕΘ, ή καπου τοσες τελος παντων
Μπορει κανενας να μου πόσες απο αυτες ειναι διαθεσιμες αυτη τη στιγμη?
Γιατι καπου οι πιο πολλοι πιστευουν οτι ολες ειναι αδειες και περιμενουν ασθενεις του ιου.
έχω φίλο μετρ αν θες να κλείσεις κρέβατί καλού κακού
ίδιος ο Τζέισον αντιγωνη είναι τυπεΔεν ειχε λεει υποκείμενο νόσημα..Πρωτοφανής περίπτωση!!
Για να κανουμε μια διαγνωση εδω μεσα...Να μην το πω εγω...
Εσεις,πώς τον κόβετε?
πρόγραμμα πολιτικης προστασιας υπηρχε στην εε το resceuκαι περσυ τον μαιο ενισχυθηκε@daima703, προφανώς και αντιδρά κάτω από την πίεση των γεγονότων η ΕΕ, δεν έχει πλέον άλλη επιλογή, σε προληπτικά μέτρα αναφερόμουν. Όπως εκ των υστέρων έφτιαξαν τσάτρα πάτρα και πυροσβεστικά τον EFSF/EFSM/ESM για την κρίση χρέους στην ευρωζώνη έτσι ακριβώς συρόμενοι πίσω από τις εξελίξεις κάνουν και τώρα με τον ιό. Αλλά η δουλειά των 10δων χιλιάδων γραφειοκρατών στις Βρυξέλλες δεν είναι να τρέχουν πίσω από τις εξελίξεις αλλά να τις προλαβαίνουν σε επίπεδο διαδικασιών πόρων.
πεθανα στα γελιαγκοου μπακ μιστερ κοροναβαιρους γκοου μπακ κυριες και κυριοι της συντηριτικης νομενκλατουρας της ιολογιας
στο περιπουΑ να ρωτησω και κατι, αν γνωριζει καποιος εγκυρα
Πολυς λογος γινεται οτι εχουμε 600 ΜΕΘ, ή καπου τοσες τελος παντων
Μπορει κανενας να μου πόσες απο αυτες ειναι διαθεσιμες αυτη τη στιγμη?
Γιατι καπου οι πιο πολλοι πιστευουν οτι ολες ειναι αδειες και περιμενουν ασθενεις του ιου.
στο περιπου
«Πριν 2 μήνες το ΕΣΥ είχε 565 κλίνες ΜΕΘ, εμείς προσθέσαμε 80 από τον ιδιωτικό τομέα. Σήμερα έχουμε 685 κλίνες ΜΕΘ και ΜΑΦ. Έχουμε προσθέσει κλίνες από τα στρατιωτικά νοσοκομεία και ολόκληρο το ΝΙΜΙΤΣ. Οι κλίνες που έχουν αναπτυχθεί είναι μέχρι σήμερα 2158. Οι αριθμοί θα συνεχίσουν να αυξάνονται με βάση τις ανάγκες. Το νοσοκομείο Παμμακάριστος, το ΝΙΜΙΤΣ, πτέρυγες του Αγ. Βαρβάρα και το Άττικα, θα νοσηλεύουν αποκλειστικά COVID-19.
ας υποθεσουμε λοιπον ότι εχουμε 650
χθες υπηρχαν 134 ασθενείς και 53 διασωληνωμενοι αρα 81 μη διασωληνωμενοι
αν υποθεσουμε ότι οι μισοι από αυτους είναι στην εντατικη παμε στους 93 εντατικη αρα μενουν 557 κρεββατια μεθ
αν κανεις στην εντατικη από αυτους 597
αν ολοι 463
αρα κενα από 463 μεχρι 597 με ποιο πιθανο τα 557
Δεν εχεις δικιο φιλε...όποιος έχει παιδί σε δημόσιο σχολείο, νομίζω βρίζει τη κεραμέως και τη ζαχαράκη
(φυσικά και τους προηγουμένους άχρηστους),
κοντά μήνας πέρασε,
μάθημα δεν γίνεται,
το σύστημα σέρνεται,
επιτυχία είναι να συνδεθείς,
πανηγυρίζουν οι υπουργίνες,
οι δάσκαλοι ψωλαρμενίζουν,
κανείς δεν διαμαρτύρεται
και ποιός θα πιστέψει τους απαξιωμένους τεμπέληδες συνδικαλιστές,
τα φροντιστήρια και τα ιδιωτικά κάνουν διαδικτυακά μαθήματα,
αλλοίμονο στη φτωχολογιά
Δεν εχεις δικιο φιλε...
Η κορη μου ειναι στη Β' Λυκείου και από Δευτερα κανει μαθημα καθημερινα διωρο 9 εως 13.00 και απογευμα 18.00-20.00 τα μαθηματα της κατευθυνσης.
Ακρωτηρι Χανια,Σχολείο ΓΕΛ Ακρωτηρίου.Εχει καταρτιστει και προγραμμα στην ιστοσελίδα του σχολείου.Και φυσικά και η Γ' Λυκειου κανει μαθηματα,όπως και η Α'.Τα δε Γυμνασια-η μικρη μου κόρη-ειπαν οτι θα αρχισουν απο Δευτερα.
Δεν εχεις δικιο φιλε...
Η κορη μου ειναι στη Β' Λυκείου και από Δευτερα κανει μαθημα καθημερινα διωρο 9 εως 13.00 και απογευμα 18.00-20.00 τα μαθηματα της κατευθυνσης.
Ακρωτηρι Χανια,Σχολείο ΓΕΛ Ακρωτηρίου.Εχει καταρτιστει και προγραμμα στην ιστοσελίδα του σχολείου.Και φυσικά και η Γ' Λυκειου κανει μαθηματα,όπως και η Α'.Τα δε Γυμνασια-η μικρη μου κόρη-ειπαν οτι θα αρχισουν απο Δευτερα.
στο περιπου
ας υποθεσουμε λοιπον ότι εχουμε 650
χθες υπηρχαν 134 ασθενείς και 53 διασωληνωμενοι αρα 81 μη διασωληνωμενοι
αν υποθεσουμε ότι οι μισοι από αυτους είναι στην εντατικη παμε στους 93 εντατικη αρα μενουν 557 κρεββατια μεθ
αν κανεις στην εντατικη από αυτους 597
αν ολοι 463
αρα κενα από 463 μεχρι 597 με ποιο πιθανο τα 557