Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
ωπ ταπιδι αλλα λεμπρον που την κολλησε στο ταμπλογια τον χαρδαλια ελεγες οτι δεν τον θες για γαμπρο,δουλεια να κανει.
μπεεεεεεεεε
ωπ ταπιδι αλλα λεμπρον που την κολλησε στο ταμπλογια τον χαρδαλια ελεγες οτι δεν τον θες για γαμπρο,δουλεια να κανει.
μπεεεεεεεεε
Εσένα σε προσέχω τί λές τύπε..... Για κάντο λίγο λιανική......
Έχεις δει ποτέ άνθρωπο βραβευμένο από την ελληνική μαθηματική εταιρία με νορμαλ μαλλί?
https://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/archive-files/mit-constantinos-daskalakis-texniti-noimosini-apokleistiki-sunenteuksi-1300.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Ο Δασκαλακης το εχει ετσι απο αποψη ρε τύπε
Πηγούλα?τυποι απο οσους νοσηλευονται καμια 50αρια ειναι λαθρο :S :S :S
τυποι απο οσους νοσηλευονται καμια 50αρια ειναι λαθρο :S :S :S
χαλαρωσε τυπε :S :S :SΠηγούλα?
εγκυρο τυπε μου :S :S :SΟντως?????
και τι εγινε ρε τυπε,ανθρωποι δεν είναι?τυποι απο οσους νοσηλευονται καμια 50αρια ειναι λαθρο :S :S :S
Μην ξεχασεις να το γραψεις στην εξουσιοδοτηση τύπεαυτες τις μερες οργωσα σβαρνισα φραζαρα ψεκασα κλαδεψα και παλι ο χρονος δεν κυλα :S
θα αρχισω να βγαζω τις πετρς απο τα χωραφια μια μια :- :-
εγκυρο τυπε μου :S :S :S
Ούτε το ένα ούτε το άλλο τύπε. Οι γείτονες μου ελάχιστα κατέχουν από Διαδίκτυο. Απλώς το φίλο ΝΑΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ήθελα να παραθέσω με χιούμορ. Και συνεχίζω με πολλαπλές παραθέσεις (quote) ή κογιότ κατά κάποιον μακαρίτη :S :S :Sμην τσιμπατε, ποιος ειναι αυτος ο outis? τον ξερεις? ειναι γειτονας σου μηπως?
ενώ λέει αυτάκατσε να μπει ο αλεξ ο λαθρολαγνος τυπε να μας εξηγησει :S :S :S
αμέσως παρακάτωΡε τύποι, να μην βρειτε ενα θεμα να το γαμησετε δηλαδη
ασχολείται με τον παππά :S :S :SΤύποι πηρατε χαμπαρι οτι το νεο μελος ο παπάς ξεκινησε συζητηση με τον ποδολαγνο ε?
ξεκόλλησε από εδώ μέσα για κανένα χρόνο θα σου κάνει καλό να ξέρεις. Ήδη έχεις ξοδέψει ένα χρόνο της ζωής σου βλέποντας τα στατιστικά, κι ο μακαρίτης γύρω στα 6Κ είχε με 14 περίπου έτη "bourdela.com" ζωή.Τύπε ο παπας μού φαινεται οτι ειναι τεραστια μορφη, θα μαθει μπαλιτσα σε πολυ κοσμο εδω μεσα
εγκυρο τυπε μου :S :S :S
ανθρωποι ειναι ρε τυπε αλλα μειον 50 κλινες απο Ελληνες,πως σου φαινεται :S :S :Sκαι τι εγινε ρε τυπε,ανθρωποι δεν είναι?
Ευχαριστω για τις συμβουλες σου τύπεΟύτε το ένα ούτε το άλλο τύπε. Οι γείτονες μου ελάχιστα κατέχουν από Διαδίκτυο. Απλώς το φίλο ΝΑΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ήθελα να παραθέσω με χιούμορ. Και συνεχίζω με πολλαπλές παραθέσεις (quote) ή κογιότ κατά κάποιον μακαρίτη :S :S :S
ΝΑΣΟ
ενώ λέει αυτά
αμέσως παρακάτω
ασχολείται με τον παππά :S :S :S
τov oποίον παρέθεσα εγώ με επίπληξη και λυπάμαι γιατί σε πρόλαβα άλλη μια φορά :S :S :S
Σοβαρεύοντας τώρα, θα καληνυχτίσω την διαδικτυακή παρέα, χρόνια πολλά λόγω της εθνικής επαιτείου, ας είμαστε αισιόδοξοι, εύχομαι υγεία σε όλους και τους οικείους σας αλλά εσένα ειδικά με τα 100Κ plus posts
ξεκόλλησε από εδώ μέσα για κανένα χρόνο θα σου κάνει καλό να ξέρεις. Ήδη έχεις ξοδέψει ένα χρόνο της ζωής σου βλέποντας τα στατιστικά, κι ο μακαρίτης γύρω στα 6Κ είχε με 14 περίπου έτη "bourdela.com" ζωή.
ανθρωποι ειναι ρε τυπε αλλα μειον 50 κλινες απο Ελληνες,πως σου φαινεται :S :S :S
ναι, θα γραψω στο χωραφι αλλα ελα μου ντε που δεν εχει και οδο και το συστημα sms ζητα οδοΜην ξεχασεις να το γραψεις στην εξουσιοδοτηση τύπε
-Απο οσους νοσηλευονται, οι 50 ειναι λαθρο
-Πού το ειδες?
-Χαλαρωσε τύπε