celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.123
- Πόντοι
- 6.056
ο μπαλτας οχι :S :S :SΟ μπαμπουλας εδω πανω βλεπω να κανει χρυσες δουλειες :S
ο μπαλτας οχι :S :S :SΟ μπαμπουλας εδω πανω βλεπω να κανει χρυσες δουλειες :S
Η καλυτερη εποχη να ανοιξεις γραφειο τελετων :Sο μπαλτας οχι :S :S :S
παντα είναι η καλυτερη εποχη για τέτοιες δουλειες :S :S :SΗ καλυτερη εποχη να ανοιξεις γραφειο τελετων :S
Εγώ;... Γκουχ..γκουχ..,.γκουχ. Δεν νομίζω.... Αψού.......ισως ησουν ο μονος που ανηκε στις ομαδες υψηλου κινδυνου :S :S :S
με τις υγειες σου(λεμε τωρα)Εγώ;... Γκουχ..γκουχ..,.γκουχ. Δεν νομίζω.... Αψού.......
Πριν το κοροναιο δεν πεθαινε ευκολα ο κοσμος τυπε :Sπαντα είναι η καλυτερη εποχη για τέτοιες δουλειες :S :S :S
Ευτυχώς έχω antivirus στο pc :SΕγώ;... Γκουχ..γκουχ..,.γκουχ. Δεν νομίζω.... Αψού.......
επι κοροναιου εμεις ειχαμε γιατζογλου και καστρινακη και τους γαμαγαμε
η ναταλι τι λεει?Με το κλασσιμο μεταδίδεται άραγε; Τι λένε οι ειδήμονες του σαι;
Δεν υπάρχει Ναταλι (στην Ελλάδα) λέμε.η ναταλι τι λεει?
Μάλλον λειτουργεί ως αντιβιοτικό, ειδικά μετά από όσπρια και κουνουπίδι...Με το κλασσιμο μεταδίδεται άραγε; Τι λένε οι ειδήμονες του σαι;
πεθαινε αλλα ανασταινοταν κιολας :-( :S :S :SΠριν το κοροναιο δεν πεθαινε ευκολα ο κοσμος τυπε :S
Σε κλειστο χωρο ναι..γινεται και εκρηξη αμα αναψεις αναπτηρα.Με το κλασσιμο μεταδίδεται άραγε; Τι λένε οι ειδήμονες του σαι;
Σας έχω όλους κλασμενους.Σε κλειστο χωρο ναι..γινεται και εκρηξη αμα αναψεις αναπτηρα.
Ειστε υπερμεταδοτης του ιου.Σας έχω όλους κλασμενους.
Και πατέρας του ιού, επίσης.Ειστε υπερμεταδοτης του ιου.
...MHN εισαι υπερβολικος...της δωσανε πρωτοκωλο..Εδώ η άλλη πήγε με συμπτώματα και τους είπε στο νοσοκομείο ότι ήρθε από το Μιλάνο και περίμενε 2 ώρες στην αναμονή. Το κράτος στην Ελλάδα λειτουργεί όπως πάντα, δεν επηρεάζεται από τίποτα