alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εγω της ειπα να το ξυρισω το κεφαλι να τελειωνουμε αλλά δεν το πηρε πολυ καλαΠατε μια μηχανη
Εγω 15 χρονια ετσι κουρευομαι
Οποτε μου γουσταρει
Εγω της ειπα να το ξυρισω το κεφαλι να τελειωνουμε αλλά δεν το πηρε πολυ καλαΠατε μια μηχανη
Εγω 15 χρονια ετσι κουρευομαι
Οποτε μου γουσταρει
Μα μέσα σε 2 εβδομάδες εκδηλώνουν τα συμπτώματα όσοι έχουν νοσήσει. Άρα με 2-3 εβδομάδες απαγόρευση κυκλοφορίας πρέπει να είμαστε εντάξει. Τι, όχι;
Εγω της ειπα να το ξυρισω το κεφαλι να τελειωνουμε αλλά δεν το πηρε πολυ καλα
Ρε τυπε, πότε ειπα εγω οτι η αδεια οδηγησης δεν αποδεικνυει τα στοιχεια ταυτοτητας?
Εγω ειπα οτι η συγκεκριμενη Υπουργικη Αποφαση μιλαει για ταυτοτητα ή διαβατηριο. Καλώς, κακως, αυτο λεει.
Αν εγραφε "οποιοδηποτε εγγραφο αποδεικνυει ταυτοτητα" θα συμφωνουσαμε.
Τι δεν καταλαβες?
Δε θέλει πολυ μυαλό ρε φίλε, ΠΑΛΙ οι δυ θα επιβιώσουν και τα κομματόσκυλλα όπως και στα μνημόνια. Όπως οι κατσαρίδες σε ατομικό πόλεμο.Θα εχουμε ανθρωπους κ θα τρωγομαστε μεταξυ μας.
Περα απο την πλακα τωρα ουτε μακαρονια δεν θα εχουμε να παρουμε.
Αλεξη ηδη καποιοι συναδελφοι μου βγηκαν εκ περιτροπης.
Ακόμα όμως ειναι νωρίς να τα βάλεις στη ζυγαρια, μετα απο μερικούς μήνες θα δείξει.Όσοι μιλάτε για επιτυχημένα μέτρα είστε τουλάχιστον αστείοι, γιατί ΠΡΟΦΑΝΩΣ το να κλειστούμε όλοι σπίτια μας δεν μπορεί να αποτύχει. Ένα μέτρο που είναι αποτελεσματικό για ένα πράγμα αλλά καταστρέφει εκατό άλλα, δεν μπορεί να θεωρείται επιτυχημένο.
το 90% των αφρικανικων χωρων λεει οτι οι ανθρωποι ξαναγινονται, τα λεφτα δε γινονται
Τώρα που το λες, ο Παπαχριστόπουλος τι κάνει;και καλά να μην έχεις σπουδάσει.. εδώ βλέπεις συνάδελφοί μου -ιατροί- πετάνε τέτοιες μπούρδες στο φβ , που πραγματικά είναι να τρελαίνεσαι..σ ε σημείο να λες , δεν ξαναπάω σε νοσοκομείο.. υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που προσπαθούν να προκαλέσουν, να πετάξουν τη "μαλακία" τους με μια δόση ακροαριστερής/ακροδεξιάς συνωμοσίας , στοχεύοντας βέβαια στην επόμενη μέρα.. η κυβέρνηση κάποια στιγμή θα αλλάξει, όχι λόγω ιού .. λόγω οικονομίας και επειδή ο Έλληνας δεν έχει μνήμη.. αυτοί τη στιγμή εγγράφονται οι υποθήκες για τους μελλοντικούς διοικητές νοσοκομείων,ΥΠΕ κτλ
Πες το στους Ισπανους και τους Ιταλους τύπεΌσοι μιλάτε για επιτυχημένα μέτρα είστε τουλάχιστον αστείοι, γιατί ΠΡΟΦΑΝΩΣ το να κλειστούμε όλοι σπίτια μας δεν μπορεί να αποτύχει. Ένα μέτρο που είναι αποτελεσματικό για ένα πράγμα αλλά καταστρέφει εκατό άλλα, δεν μπορεί να θεωρείται επιτυχημένο.
Εγω θελω να κανει κανενα αστειο ο Τραμπ και να αρει ολους τους περιορισμους για να "επανεκκινησει" η οικονομιαΑκόμα όμως ειναι νωρίς να τα βάλεις στη ζυγαρια, μετα απο μερικούς μήνες θα δείξει.
Τώρα το πιό λογικό ειναι η καραντίνα.
το 90% των αφρικανικων χωρων λεει οτι οι ανθρωποι ξαναγινονται, τα λεφτα δε γινονται
Πες το στους Ισπανους και τους Ιταλους τύπε
Και ο Τραμπ με τον Τζονσον αυτα λεγανε και τωρα ζεσταινουν το ελικοπτερο να γλυτωσουν το λιντσαρισμα
Ολοι ασχολουνται με τον ιο
Κ χθες 300 λαθρο μεταφερθηκαν στα σερρας
Μεχρι να τελειωσει η καραντινα θα βγουμε εξω κ θα εχουμε γινει καμπουλ κ καρατσι
Βαριέμαι ν αλλάξω νήμα.Ολοι ασχολουνται με τον ιο
Κ χθες 300 λαθρο μεταφερθηκαν στα σερρας
Μεχρι να τελειωσει η καραντινα θα βγουμε εξω κ θα εχουμε γινει καμπουλ κ καρατσι
Οχι.Στο ΠΡΩΤΟ έτος της ΝΟΜΙΚΗΣ οι φοιτητές
μαθαίνουν στο μάθημα Γενικών Αρχών Δικαίου
ότι ο νόμος υπερισχύει από την υπουργική απόφαη
Σωστά ;