alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Εχω εξηγησει πολλάκις γιατι δεν γραφω κριτικέςΜε 100.000 μηνύματα και 1 κριτική;
Σε ξεχάσαμε ήδη τύπε!
Αν δεν εισαι ενημερος μπορω να στο θυμισω και με πμ
Εχω εξηγησει πολλάκις γιατι δεν γραφω κριτικέςΜε 100.000 μηνύματα και 1 κριτική;
Σε ξεχάσαμε ήδη τύπε!
ετοιμάζεις νέο προφιλ "δαγκας2020" :S :S :SΜωρε θα δουνε μια μερα κατω απο το Alex71 την ενδειξη "επισκεπτης" και θα κλαινε με μαυρο δακρυ
ε ρε πουστη...Μωρε θα δουνε μια μερα κατω απο το Alex71 την ενδειξη "επισκεπτης" και θα κλαινε με μαυρο δακρυ
Εχω εξηγησει πολλάκις γιατι δεν γραφω κριτικές
Αν δεν εισαι ενημερος μπορω να στο θυμισω και με πμ
οχι εδω θα μεινεις κολωφονας της Δεξιας παραταξης μαςΜωρε θα δουνε μια μερα κατω απο το Alex71 την ενδειξη "επισκεπτης" και θα κλαινε με μαυρο δακρυ
Εχεις πμΜε πιάνεις αδιάβαστο η αλήθεια είναι!
και τα ελικόπτερα, να τα λέμε όλα, έτσι!!!μπαι δε γουει πειτε του μαλακα του κουλη να σταματησει τα αεροπλανα που πετανε γιατι και τα αρχιδια μας σπανε και λεφτα χαλανε....ετσι ?
Αν διαβασω αλλη μια φορα για καπιταλ κοντρολ θα αυτοδιαγραφω
Κι εμενα με παιρνουν διαρκως και ειμαι 49, μην σκαςΔεν φταίω εγω ρε φιλε αλλα οταν ξυπνησα το διαβασα στα νεα με την τσιμπλα στο ματι χωρις να εχω πιει καφε ... δεν λεγανε και πολλα ... Διαβασα μονο οτι θα μπορεις απο ατμ να σηκωνεις 400ε .... Αλλα τελικα μαλακιες γραφανε μαλακιες λεγανε ...Τωρα που διαβασα ενα αλλο αρθρο ελεγε οτι 400 και πανω απο τα γκισε και τα ατμ κανονικα οσο εχεις οριο! Σορρυ αλλα μας εχουν κανει χαψομαλακες μας εχουν κλεισμενου μεσα και μας βομβαρδιζουν με μαλακιες απο παντου! Οι γονεις μοου ειναι ηλικιωμένοι καθε φορα που βγενει ο τσιορδας και οι υπολοιπο για ανακοινωσεις μετα με περνουν να μαθω που ειμαι τι κανω ... λες και ειμαι 14 χρονων ...
και εγκρισεις και προσληψειςΕγκρισεις για προσληψεις.
θα κλαίνε οι απανταχού χοντρές τυπεΜωρε θα δουνε μια μερα κατω απο το Alex71 την ενδειξη "επισκεπτης" και θα κλαινε με μαυρο δακρυ
Αν διαβασω αλλη μια φορα για καπιταλ κοντρολ θα αυτοδιαγραφω
Ναι διαβασα πώς ξεκιναει το αρθρο τουΟ ζουγκλας εχει καποιον γιατρο βοβολη που καταγγελει μονοπλευρη ενημερωση για τον ιο
Του κατεβασε το αρθρο το fb
:S
θα κλαίνε οι απανταχού χοντρές τυπε