Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.566
Πόντοι
3.556
Μπραβο!

Μενω αφωνος πως διαβαζω για ατομο που δεν νοσησε με κορονοκοβιδ

Ούτε εγώ έχω νοσήσει ποτέ, με την έννοια ότι δεν αισθάνθηκα ποτέ το παραμικρό. Ούτε κάτι σαν κρύωμα, ούτε τίποτα. Αλλά δεν έκανα και ποτέ κάποιο ράπιντ τεστ, τα εμβόλια ούτως ή άλλως όχι, επειδή δεν εμπιστεύομαι τη διαδικασία. Οπότε ούτε που ξέρω στην τελική, αν με άγγιξε ποτέ ο κορονοϊός.

Πάντως απέφευγα τις μεγάλες συναθροίσεις και τα μέσα μαζικής μεταφοράς στις εποχές έξαρσης του ιού. Και κοιτούσα κάποια θέματα διατροφής λίγο πιο προσεκτικά.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
Ούτε εγώ έχω νοσήσει ποτέ, με την έννοια ότι δεν αισθάνθηκα ποτέ το παραμικρό. Ούτε κάτι σαν κρύωμα, ούτε τίποτα. Αλλά δεν έκανα και ποτέ κάποιο ράπιντ τεστ, τα εμβόλια ούτως ή άλλως όχι, επειδή δεν εμπιστεύομαι τη διαδικασία. Οπότε ούτε που ξέρω στην τελική.

Πάντως απέφευγα τις μεγάλες συναθροίσεις και τα μέσα μαζικής μεταφοράς στις εποχές έξαρσης του ιού. Και κοιτούσα κάποια θέματα διατροφής λίγο πιο προσεκτικά.
μάλλον δε δούλευες και ήσουν εσώκλειστος.
χωρίς ραπιντ δεν πήγαινες πουθενά απλά.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
Μπραβο!

Μενω αφωνος πως διαβαζω για ατομο που δεν νοσησε με κορονοκοβιδ
κυκλοφορούσα κανονικότατα παντού με το ραπιντ.
μέχρι και γκόμενα έβγαλα και περνάγαμε σούπερ.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.566
Πόντοι
3.556
Ούτε εγώ έχω νοσήσει ποτέ, με την έννοια ότι δεν αισθάνθηκα ποτέ το παραμικρό. Ούτε κάτι σαν κρύωμα, ούτε τίποτα. Αλλά δεν έκανα και ποτέ κάποιο ράπιντ τεστ, τα εμβόλια ούτως ή άλλως όχι, επειδή δεν εμπιστεύομαι τη διαδικασία. Οπότε ούτε που ξέρω στην τελική.

ο μόνος ανεμβολιαστος στην εταιρεία που είμαι.
δεν νόσησα ποτέ και δε σταμάτησα δουλειά ποτέ, από την αρχή της "πανδημιας' με απαγορεύσεις, λοκνταουν κλπ γελοιοτητες.
ολοι οι υπόλοιποι, από αφεντικά μέχρι και υπόλοιπους υπαλλήλους, νόσησαν 4-5 φορές ο καθένας... ακόμα μέχρι και φέτος.
στην οικογένεια τα ίδια.
όλοι κάνανε και όλοι νόσησαν, εγώ ποτέ.
όλοι λέγανε να πάω να εμβολιαστω και κάναν τον καμποσο, όπως οι εδώ κουλοεπιστημονες.
τώρα με κοιτάνε με τα μάτια χαμηλά και δεν αναφέρουν τίποτα, γιατί ξέρουν ήδη την απάντηση που θα πάρουν.
πλέον δεν ασχολούμαι καν μαζί τους.

Ναι, τέλεια το χειρίστηκες κι εσύ. Εδώ που τα λέμε, σε κάποιες εταιρίες, στο περιβάλλον εργασίας, η πίεση ήταν αφόρητη.

Εγώ είχα αναγκαστεί να πάρω το καπελάκι μου και να φύγω, από εκεί που δούλευα. Είχα δηλαδή αξιοσημείωτες οικονομικές απώλειες από την όλη υπόθεση συνολικά.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.566
Πόντοι
3.556
μάλλον δε δούλευες και ήσουν εσώκλειστος.
χωρίς ραπιντ δεν πήγαινες πουθενά απλά.

Όχι. Ήμουν πολύ-πολύ ενεργός εκείνη την εποχή, επειδή άρχισα να κάνω όλες μου τις δουλειές διαδικτυακά.

Αλλά ναι, σε κλαμπ δεν πήγαινα, σε μπαρ μόνο έξω. Καπνίζω ούτως ή άλλως. Και για σεξ, μόνο πριβέ καταστάσεις.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
Όχι. Ήμουν πολύ-πολύ ενεργός εκείνη την εποχή, επειδή άρχισα να κάνω όλες μου τις δουλειές διαδικτυακά.

Αλλά ναι, σε κλαμπ δεν πήγαινα, σε μπαρ μόνο έξω. Καπνίζω ούτως ή άλλως. Και για σεξ, μόνο πριβέ καταστάσεις.
άρα χωρίς σάλτσες, αυτό που είπα πιο πάνω.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.566
Πόντοι
3.556
κυκλοφορούσα κανονικότατα παντού με το ραπιντ.
μέχρι και γκόμενα έβγαλα και περνάγαμε σούπερ.

Ναι, έχω κι εγώ μια κάποια νοσταλγία για την εποχή των λοκντάουν, επειδή για διάφορους λόγους πέρασα πραγματικά καλά.

Για να δούμε, αν θα μας ξανακάτσει τόσο όμορφα!

:—)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.566
Πόντοι
3.556
άρα χωρίς σάλτσες, αυτό που είπα πιο πάνω.

Ναι, αν δεν έβαζες εκείνο το (παράνομο) App στο κινητό, που έδειχνε ψευδώς ότι κάποιος έχει κάνει το ράπιντ , σε κάποια μέρη δεν έμπαινες.

Εγώ δεν ήθελα, και δεν θέλω ποτέ παρανομίες. Οπότε δεν.

Αλλά κάποια κορίτσια του χώρου κάναν κάτι τέτοια τρικ. Με πλαστά ράπιντ κι ιστορίες. Οπότε μπαίναν παντού. Και σε μαγαζιά κι όπου. Νεαρές όμως.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.566
Πόντοι
3.556
Πίστευα κιόλας, ότι εκείνους που κυκλοφορούσαν με ψεύτικα ράπιντ στο κινητό, θα τους πιάναν κάποτε μετά. Αλλά μπα. Ούτε που ασχολήθηκαν.

Ποιος ξέρει. Ίσως την επόμενη φορά.

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
148
Like
24.787
Πόντοι
31.348
ο μόνος ανεμβολιαστος στην εταιρεία που είμαι.
δεν νόσησα ποτέ και δε σταμάτησα δουλειά ποτέ, από την αρχή της "πανδημιας' με απαγορεύσεις, λοκνταουν κλπ γελοιοτητες.
ολοι οι υπόλοιποι, από αφεντικά μέχρι και υπόλοιπους υπαλλήλους, νόσησαν 4-5 φορές ο καθένας... ακόμα μέχρι και φέτος.
στην οικογένεια τα ίδια.
όλοι κάνανε και όλοι νόσησαν, εγώ ποτέ.
όλοι λέγανε να πάω να εμβολιαστω και κάναν τον καμποσο, όπως οι εδώ κουλοεπιστημονες.
τώρα με κοιτάνε με τα μάτια χαμηλά και δεν αναφέρουν τίποτα, γιατί ξέρουν ήδη την απάντηση που θα πάρουν.
πλέον δεν ασχολούμαι καν μαζί τους.
στα α@@@@δια μας που δεν κόλλησες Covid εσύ είσαι μολυσμένος από πάνω μέχρι κάτω με την χολέρα των πακιστανών της φυλής Αν. Mr ΜΑΛΑΚΑ @papaphilips caxxaxa axa a a a a. A a a. A sa. A a a a a a a a a a a a a a a a. Axaxaxaxxaaxaxaxxaxxaxaxaxaaxaxxa

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
Ναι, έχω κι εγώ μια κάποια νοσταλγία για την εποχή των λοκντάουν, επειδή για διάφορους λόγους πέρασα πραγματικά καλά.

Για να δούμε, αν θα μας ξανακάτσει τόσο όμορφα!

:—)
αχχχχ ενα λοκνταουν... να κυκλοφορώ μόνος μου έξω οποια ώρα ήθελα και να φτάνω παντού σε 10 λεπτά μαξ, χωρίς να κάνω τον Σουμάχερ με τους παπάρες της αριστερής που πάνε με 40... μου έχει λείψει να σου πω την αλήθεια.
σεξ στο αμάξι με βροχή καταρρακτώδης επίσης.
ωραία φάση ο κουλοϊος τελικά, έπεφτε πολυ γέλιο με τους κουλοεπιστημονες.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.566
Πόντοι
3.556

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.566
Πόντοι
3.556
αχχχχ ενα λοκνταουν... να κυκλοφορώ μόνος μου έξω οποια ώρα ήθελα και να φτάνω παντού σε 10 λεπτά μαξ, χωρίς να κάνω τον Σουμάχερ με τους παπάρες της αριστερής που πάνε με 40... μου έχει λείψει να σου πω την αλήθεια.
σεξ στο αμάξι με βροχή καταρρακτώδης επίσης.
ωραία φάση ο κουλοϊος τελικά, έπεφτε πολυ γέλιο με τους κουλοεπιστημονες.

Ναι αυτό, που οι δρόμοι ήταν άδειοι, που το πας! Ασύγκριτη πολυτέλεια! Απόλαυση η στοιχειωμένες λεωφόροι της Αθήνας.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
στα α@@@@δια μας που δεν κόλλησες Covid εσύ είσαι μολυσμένος από πάνω μέχρι κάτω με την χολέρα των πακιστανών της φυλής Αν. Mr ΜΑΛΑΚΑ @papaphilips caxxaxa axa a a a a. A a a. A sa. A a a a a a a a a a a a a a a a. Axaxaxaxxaaxaxaxxaxxaxaxaxaaxaxxa
δοκίμασες κιμά και πεπονι 2λεπτε? :think:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.566
Πόντοι
3.556
Τελευταία τροποποίηση:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.566
Πόντοι
3.556
Επιστροφή στο μέλλον τώρα !

Εδώ κάποιες πρώτες πληροφορίες για τα εμβόλια νέας γενιάς. Ρινικά εμβόλια. Ινδικής έμπνευσης. Πιο κοντά στον εγκέφαλο, κι όποιος αντέξει.:confused:

Για εκείνους που θα επιλέξουν να τα κάνουν στο μέλλον, μια και θα μας πουν, τα παλιά είναι πια ξεπερασμένα.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.566
Πόντοι
3.556
Αν τώρα τυχόν φοβάται κανείς, ότι από τα πολλά φάρμακα ή εμβόλια θα αναπτύξει στο τέλος και κανάν καρκίνο του εγκεφάλου, ή αλλού, η επιστήμη έχει προβλέψει και για αυτήν την πάθηση εμβόλιο.

Οι ίδιες εταιρίες είναι στο κάτω-κάτω, που έχουν mRNA εμβόλια για όλα στα σκαριά, και σε λίγο στο ράφι !

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.566
Πόντοι
3.556
Πέμπτο συνεχόμενο καλοκαίρι με τον Κορονοϊό. Και συνεχίζουν να πιέζουν τους ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν.

Τι θράσος.:grin:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.566
Πόντοι
3.556

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.566
Πόντοι
3.556
Η καθηγήτρια επιδημιολογίας κ. Θεοδώρα Ψαλτοπούλου μας τα ψέλνει για τα θέματα ατομικής προστασίας, καθώς έχουμε πια πάνω από εκατό εισαγωγές την ημέρα στο νοσοκομείο.

Οι θάνατοι ως τώρα περιορίζονται σε άτομα άνω των 60 χρονών με προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom