Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.643
Πόντοι
3.556
Από τη Ρωσία, που χρησιμοποίησε το Σπούτνικ και όχι mRNA εμβόλια, δεν μοιάζει να έχουμε στοιχεία περί της εξάπλωσης του Covid για αυτό το καλοκαίρι.

Τα τελευταία δεδομένα που βλέπω είναι από τα μέσα Απριλίου 2024.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.643
Πόντοι
3.556
Οι ευάλωτοι που δεν έχουν κάνει κάποια αναμνηστική δόση τους τελευταίους μήνες κινδυνεύουν σοβαρά από την παραλλαγή Flirt, σύμφωνα με τον Μαγιορκίνη.

Όποιος λοιπόν το κρίνει σκόπιμο, αρχίζει να τρέχει καλοκαιριάτικα για ράπιντ τεστ και εμβόλια.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.534
Πόντοι
12.756
Οι ευάλωτοι που δεν έχουν κάνει κάποια αναμνηστική δόση τους τελευταίους μήνες κινδυνεύουν σοβαρά από την παραλλαγή Flirt, σύμφωνα με τον Μαγιορκίνη.

Όποιος λοιπόν το κρίνει σκόπιμο, αρχίζει να τρέχει καλοκαιριάτικα για ράπιντ τεστ και εμβόλια.
θα παρουν τα αρχιδια μου εχω να πω εγω

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.583
Πόντοι
27.261

ευκαιρια να μαθουν να... flirtαρουν :sunglasses:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.188
Πόντοι
34.538
Αυτα τα μουνοπανα οι λομωξιολογοι δεν μας ελεγαν πριν χρονια
οτι ο κορονοιος δεν αντεχει στη πολυ ζεστη θερμοκρασια?

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.643
Πόντοι
3.556

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
903
Πόντοι
81
δεν θα τελειωσουμε ποτε με αυτη τη μαλακια. εχω 3 μερες βηχα, τρεχει η μυτη μου και πονοκεφαλο. Μαλλον ξανα κολησα. Αυριο παω για τεστ

• Like
Αντιδράσεις: riding

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.188
Πόντοι
34.538
δεν θα τελειωσουμε ποτε με αυτη τη μαλακια. εχω 3 μερες βηχα, τρεχει η μυτη μου και πονοκεφαλο. Μαλλον ξανα κολησα. Αυριο παω για τεστ
Τα ιδια ειχα και γω..
Τεστ αρνητικο...απλο κρυωμα απο τα κλιματιστικα.

• Like

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.643
Πόντοι
3.556

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.188
Πόντοι
34.538
  • Αγάπη

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
Αν ξαναπουν τίποτα για υποχρεωτικές μάσκες πάντως , έχω βρεί την λύση. Θα κάνω όπως ο τύπος στο βίντεο.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.775
Πόντοι
3.715
κωλοχανείο
διατροφή φτωχή
διακοπές σε πιο καθαρό αέρα γιοκ για πολλούς φέτος
ανοσοποιητικό μαντάρα
ένα φύσημα και πάνε στο διάολο οι αδύναμοι

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
669
Πόντοι
81
Να ξέρετε η μόνη χώρα που έχει πάρει στα σοβαρά τον κοροϊδοϊό είναι η Ελλαδάρα. Μια ζωή ο απόπατός της Ευρώπης είμαστε, τώρα θα μάθουμε;! ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.775
Πόντοι
3.715
Να ξέρετε η μόνη χώρα που έχει πάρει στα σοβαρά τον κοροϊδοϊό είναι η Ελλαδάρα. Μια ζωή ο απόπατός της Ευρώπης είμαστε, τώρα θα μάθουμε;! ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αγελλαδιστάν

• Like

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.643
Πόντοι
3.556

Δεν συμφωνώ. Είμαι σε συνεχή επαφή με άτομα από Αγγλία, Γερμανία, Αυστρία και το θέμα συνεχίζει να συζητείται αρκετά.

Ιδιαίτερα ανάμεσα σε εκείνους που δεν έχουν κάνει εμβόλια, και κοιτάνε να μην αιφνιδιαστούν κι αναγκαστούν να τα κάνουν.

Στις κουβέντες σαραντάρηδων επανέρχεται συχνά τούτη η ατζέντα, καθώς όλο και για κάποιον ακούν, που την έπαθε από την όποια περίεργη ξαφνικίτιδα.

Στους δικούς μου κύκλους, το θέμα το συζητάνε ευχαρίστως αρκετοί, και ειδικά εκείνοι, που έχουν αποφύγει παντελώς τα εμβόλια ως τώρα.

Τα διεθνή μήντια δεν έχουν πάψει στιγμή να ασχολούνται, κι ειδικά όχι τώρα που αναμένεται μεσοπρόθεσμα μια κορύφωση.

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
669
Πόντοι
81
Δεν συμφωνώ. Είμαι σε συνεχή επαφή με άτομα από Αγγλία, Γερμανία, Αυστρία και το θέμα συνεχίζει να συζητείται αρκετά.

Ιδιαίτερα ανάμεσα σε εκείνους που δεν έχουν κάνει εμβόλια, και κοιτάνε να μην αιφνιδιαστούν κι αναγκαστούν να τα κάνουν.

Στις κουβέντες σαραντάρηδων επανέρχεται συχνά τούτη η ατζέντα, καθώς όλο και για κάποιον ακούν, που την έπαθε από την όποια περίεργη ξαφνικίτιδα.

Στους δικούς μου κύκλους, το θέμα το συζητάνε ευχαρίστως αρκετοί, και ειδικά εκείνοι, που έχουν αποφύγει παντελώς τα εμβόλια ως τώρα.

Τα διεθνή μήντια δεν έχουν πάψει στιγμή να ασχολούνται, κι ειδικά όχι τώρα που αναμένεται μεσοπρόθεσμα μια κορύφωση.

Ρε φίλε μου βάζεις άρθρα από εφημερίδες τύπου "λίστας Πέτσα" του εξωτερικού για να με πείσεις??!! ΓΕΛΑΩ!! Μένω εξωτερικό και επαναλαμβάνω, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΤΕ RAPID ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!!!! Δηλώνω πλήρως ανεμβολίαστος και με μόλις 2 rapid test!! Couldn't be happier!!

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.643
Πόντοι
3.556
Η χώρα μας τα αγκάλιασε τα ράπιντ τεστ και τα εμβόλια.

Με οίστρο, με ενθουσιασμό, με αγάπη.

:—)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.643
Πόντοι
3.556
Ψάχνουν μέχρι και στα σκουπίδια να βρουν κορονοϊό. Ε, άμα ψάχνεις συνεχώς και παντού, θα βρεις.:-)

Απότομη αύξηση του ιικού φορτίου στα λύματα στη Θεσσαλονίκη.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.212
Πόντοι
1.056
Πρεπει να χα και γω κανα καψουλι τετοιο την περασμενη παρασκευη.

Εξω καυσωνας,η θαλασσα τσουσι κ γω ετρεμα,το βραδυ δεινοπαθησα ιδρωνα συνεχως.

Σαββατο δεν πηγα θαλασσα,ντουζ ολη την ωρα,μπυρες κ κοκακολες παντα κρυες και κυριακη ξανα θαλασσα.

Εχθες ημουν κομπλε σημερα τελεια.

Ουτε ραπιντ ουτε το μουνι που τους γλυστραγε.

Ελπιζω να κολησα καμμια δεκαρια πουσταραιους,γαμω την κοινωνικη ευθυνη.

Καλη ανοσια κ παμε για 7 δοση γερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom