BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.643
- Πόντοι
- 3.556
Εγώ τον κολλησα ξανά μετά από 2 χρόνια με 3 εμβολια
Ελπίζω να μην ήταν σοβαρό, να μην είχες τίποτα σπουδαίες επιπλοκές.
Εγώ τον κολλησα ξανά μετά από 2 χρόνια με 3 εμβολια
θα παρουν τα αρχιδια μου εχω να πω εγωΟι ευάλωτοι που δεν έχουν κάνει κάποια αναμνηστική δόση τους τελευταίους μήνες κινδυνεύουν σοβαρά από την παραλλαγή Flirt, σύμφωνα με τον Μαγιορκίνη.
Όποιος λοιπόν το κρίνει σκόπιμο, αρχίζει να τρέχει καλοκαιριάτικα για ράπιντ τεστ και εμβόλια.
ευκαιρια να μαθουν να... flirtαρουνΟι ευάλωτοι που δεν έχουν κάνει κάποια αναμνηστική δόση τους τελευταίους μήνες κινδυνεύουν σοβαρά από την παραλλαγή Flirt, σύμφωνα με τον Μαγιορκίνη.
Όποιος λοιπόν το κρίνει σκόπιμο, αρχίζει να τρέχει καλοκαιριάτικα για ράπιντ τεστ και εμβόλια.
Αυτα τα μουνοπανα οι λομωξιολογοι δεν μας ελεγαν πριν χρονια
οτι ο κορονοιος δεν αντεχει στη πολυ ζεστη θερμοκρασια?
Τα ιδια ειχα και γω..δεν θα τελειωσουμε ποτε με αυτη τη μαλακια. εχω 3 μερες βηχα, τρεχει η μυτη μου και πονοκεφαλο. Μαλλον ξανα κολησα. Αυριο παω για τεστ
Eχει τρεις βδομαδες που ειμαι περδικι...Και εγώ έτσι ήμουν, την τρίτη μέρα όμως, μετά τα συμπτώματα βγήκε θετικό. Μακάρι να την γλυτώσεις.
ΑγελλαδιστάνΝα ξέρετε η μόνη χώρα που έχει πάρει στα σοβαρά τον κοροϊδοϊό είναι η Ελλαδάρα. Μια ζωή ο απόπατός της Ευρώπης είμαστε, τώρα θα μάθουμε;! ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Να ξέρετε η μόνη χώρα που έχει πάρει στα σοβαρά τον κοροϊδοϊό είναι η Ελλαδάρα. Μια ζωή ο απόπατός της Ευρώπης είμαστε, τώρα θα μάθουμε;! ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ρε φίλε μου βάζεις άρθρα από εφημερίδες τύπου "λίστας Πέτσα" του εξωτερικού για να με πείσεις??!! ΓΕΛΑΩ!! Μένω εξωτερικό και επαναλαμβάνω, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΤΕ RAPID ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!!!! Δηλώνω πλήρως ανεμβολίαστος και με μόλις 2 rapid test!! Couldn't be happier!!Δεν συμφωνώ. Είμαι σε συνεχή επαφή με άτομα από Αγγλία, Γερμανία, Αυστρία και το θέμα συνεχίζει να συζητείται αρκετά.
Ιδιαίτερα ανάμεσα σε εκείνους που δεν έχουν κάνει εμβόλια, και κοιτάνε να μην αιφνιδιαστούν κι αναγκαστούν να τα κάνουν.
Στις κουβέντες σαραντάρηδων επανέρχεται συχνά τούτη η ατζέντα, καθώς όλο και για κάποιον ακούν, που την έπαθε από την όποια περίεργη ξαφνικίτιδα.
Στους δικούς μου κύκλους, το θέμα το συζητάνε ευχαρίστως αρκετοί, και ειδικά εκείνοι, που έχουν αποφύγει παντελώς τα εμβόλια ως τώρα.
Τα διεθνή μήντια δεν έχουν πάψει στιγμή να ασχολούνται, κι ειδικά όχι τώρα που αναμένεται μεσοπρόθεσμα μια κορύφωση.
The Guardian view on the Covid inquiry’s first report: poor preparation with tragic consequences | Covid inquiry | The Guardian
Citizens were failed by a lack of planning, and Lady Hallett wants a better system to be built fastamp.theguardian.com
(S+) Hohe Infektzahlen: Stehen wir vor einer neuen Coronawelle?
Obwohl Sommer ist, schniefen und husten momentan sehr viele Menschen. Welche Rolle das Coronavirus dabei spielt: ein Blick in die Zahlen.www.spiegel.de