Πιστοποιητικό νόσησης για 3 μήνες;oxi μορφονιε, δεν ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια. Τα ιδια εγιναν και εδω, στη Γερμανια. Απο εκει αντιγραφτικαν τα μετρα.
Εδω οι υγιονομικοι εχουν υποστει μεγαλες πιεσεις. Καποιοι αλλαξαν μαλιστα εργασια, αλλα Γερμανια ειναι ευκολοτερο να βρεις μια δουλεια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.610
- Πόντοι
- 506
και λιγοτερο μπορω να σου πω. Στην αρχη εκαναν καποια τσαλιμακια, μετα εγινε 3 μηνες. Τρομολαγνια κ εμπαιγμος.Πιστοποιητικό νόσησης για 3 μήνες;
Εχουν ενα υπουργο υγειας των σοσιαλιστων, ασε..
Μπα 6 μήνες ήταν σε όλη την ΕΕ..και λιγοτερο μπορω να σου πω. Στην αρχη εκαναν καποια τσαλιμακια, μετα εγινε 3 μηνες. Τρομολαγνια κ εμπαιγμος.
Εχουν ενα υπουργο υγειας των σοσιαλιστων, ασε..
Τελευταία τροποποίηση:
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.391
- Πόντοι
- 786
New South Wales scraps tens of thousands of Covid fines
A Supreme Court decision deems the fines invalid after they were challenged for being "too vague".
www.bbc.com
ένας αυστραλός δικαστής,
ευτυχώς εμείς έχουμε ΣτΕ
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Πάρτε να έχετε ψέκια.....Σας γλεντάει η ίδια σας η κυβέρνηση...Σας πάνε π1π@ κ0λ0.....
Αναπληρώτρια υπουργός υγείας Μίνα Γκάγκα : Έμφαση στους εμβολιασμένους γιατί κολάνε περισσότερο και αρρωσταίνουν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
Αναπληρώτρια υπουργός υγείας Μίνα Γκάγκα : Έμφαση στους εμβολιασμένους γιατί κολάνε περισσότερο και αρρωσταίνουν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.904
- Πόντοι
- 3.446
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.469
- Πόντοι
- 27.261
αριστα καριολια
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Βασιλακόπουλος: Λοκντάουν και οι μάσκες μείωσαν την ανοσία έναντι των κοινών ιών
Ο καθηγητής είπε πως έχουμε παραπάνω από ό,τι είχαμε συνηθίσει γιατί τα μέτρα που παίρναμε μείωναν τη μεταδοτικότητα των ιώσεων
www.voria.gr
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.469
- Πόντοι
- 27.261
ξαναγυρισε η γριπη, μετα απο 2-3 χρονια...Βασιλακόπουλος: Λοκντάουν και οι μάσκες μείωσαν την ανοσία έναντι των κοινών ιών
Ο καθηγητής είπε πως έχουμε παραπάνω από ό,τι είχαμε συνηθίσει γιατί τα μέτρα που παίρναμε μείωναν τη μεταδοτικότητα των ιώσεωνwww.voria.gr
μιλαμε για αριστους τσαρλατανους
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Που ειναι οι ψεκασμενοι φανατισμενοι καραντινακηδες να μας ενημερωσουν σχετικα; Εχει μεγαλη βαρυτητα η αποψη τους, γιατι οι επιστημονες δεν ξερουν, αυτοι γνωριζουν καλυτερα.
μιλαμε για αριστους τσαρλατανους
Αν και ακομη και τωρα βλεπω αρκετες και αρκετους να φορανε μασκα, 20 χρονων!, 30, 40, οχι μονο ηλικιωμενους. Αυτοι γνωριζουν καλυτερα.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ανησυχία στη Βρετανία: Έξι παιδιά πέθαναν από στρεπτόκοκκο Α - Σε συναγερμό εκατοντάδες γονείς
Συναγερμός έχει σημάνει στην Βρετανία μετά τον θάνατο έξι παιδιών από στρεπτόκοκκο Α. Πώς μεταδίδεται η ασθένεια.
www.ertnews.gr
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.469
- Πόντοι
- 27.261
στο ρωσικο θρεντ λογικα, μοιραζουν "γνωση" και εκει.Που ειναι οι ψεκασμενοι φανατισμενοι καραντινακηδες να μας ενημερωσουν σχετικα; Εχει μεγαλη βαρυτητα η αποψη τους, γιατι οι επιστημονες δεν ξερουν, αυτοι γνωριζουν καλυτερα.
Αν και ακομη και τωρα βλεπω αρκετες και αρκετους να φορανε μασκα, 20 χρονων!, 30, 40, οχι μονο ηλικιωμενους. Αυτοι γνωριζουν καλυτερα.
Τελευταία τροποποίηση:
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ακόμη πρώτη η Ελλάδα σε θανάτους λόγω COVID-19 στην Ευρώπη, σύμφωνα με το ECDC - Healthstories.gr - υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,
Μπορεί να έχουν μειωθεί τα κρούσματα της COVID-19 στη χώρα μας, αλλά είναι ακόμη πρώτη στους θανάτους, διατηρώντας αυτή τη θλιβερή πρωτιά.
healthstories.gr
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.469
- Πόντοι
- 27.261
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Οι ψεκασμενοι με τον Αρχηγο τους τον Πλευρη εφαρμοσαν τα πιο αυστηρα μετρα. Εχουν ακομη τα υποχρεωτικα τεστ για προσελευση στην εργασια. 2 στην αρχη, 1 τωρα. Εχουν χιλιαδες Υγειονομικους σε αναστολη, γιατι λεει <ειναι επικινδυνοι>! Φιμωναν επι χρονια καθε αλλη επιστημονικη αποψη. Εστελναν εισαγγελεα σε <αντιφρονουντες> που δεν συμορφωνονταν, (β΄λεπε Κουβελας), εβριζαν τον Γακη, τον Βοβωλη.
Και παρ ολα αυτα η Ελλαδα ειναι πρωτη σε θανατους ανα εκατομμυριο;
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.469
- Πόντοι
- 27.261
γιατι εδω τα δικα μας τα καμαρια τι κανανε ?Οι ψεκασμενοι με τον Αρχηγο τους τον Πλευρη εφαρμοσαν τα πιο αυστηρα μετρα. Εχουν ακομη τα υποχρεωτικα τεστ για προσελευση στην εργασια. 2 στην αρχη, 1 τωρα. Εχουν χιλιαδες Υγειονομικους σε αναστολη, γιατι λεει <ειναι επικινδυνοι>! Φιμωναν επι χρονια καθε αλλη επιστημονικη αποψη. Εστελναν εισαγγελεα σε <αντιφρονουντες> που δεν συμορφωνονταν, (β΄λεπε Κουβελας), εβριζαν τον Γακη, τον Βοβωλη.
κατι πιμπο, δωδωχλεχλεδες φαντομαδες πολυκλωνοι, πιξουλες κλπαδες κουλοεπιστημονες ???
τα ξεχασες ???????????
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.456
- Πόντοι
- 34.538
«Ο κορονοϊός κατασκευάστηκε και διέρρευσε από τη Γουχάν με ευθύνη των ΗΠΑ» καταγγέλλει Αμερικανός επιστήμονας
Προκαλεί και σοκάρει ένας Αμερικανός επιστήμονας που συνεργάστηκε στενά με το εργαστήριο της Γουχάν στην Κίνα, καθώς ισχυρίζεται ότι ο κορονοϊός είναι μια
www.newsit.gr
Xrononaytis1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2019
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
Περαστικα σε ολους που περασανε και περνανε covid , οι οικογενεια μου την περασε μανα πατερας ετων 82 83 ετων ευτηχως ελαφρα με λιγο πυρετο 37 38 τις πρωτες μερες 4 φορες εμβολιασμενοι ... γυναικα το ιδιο παιδια το ενα εχω τρια παιδια .... εγω ακομα ευτηχως τιποτα ακομα 3 φορες εμβολιασμενος ... καθε μερα ειμαι αναμεσα σε 50 100 ατομα ... ειμαι σεκιυριτυ σε εταιριες εργοστασια σε πολλα ποστα με προσωπικο .....
31 / 12 / 2022 ληγει οι εμβολιαστοι να κανουν ενα rapid test την εμβομαδα για να δουμε τι θα γινει και με αυτο , ισως δεν παρει αλλη παραταση ... Το 2023 εχει βουλευτικες εκλογες δεν τους συμφερει να εχουν rapidtest ετσι θα χασουν ... οτι χασουν ποτε δεν ξερεις ....
31 / 12 / 2022 ληγει οι εμβολιαστοι να κανουν ενα rapid test την εμβομαδα για να δουμε τι θα γινει και με αυτο , ισως δεν παρει αλλη παραταση ... Το 2023 εχει βουλευτικες εκλογες δεν τους συμφερει να εχουν rapidtest ετσι θα χασουν ... οτι χασουν ποτε δεν ξερεις ....
Και να τα καταργήσουν τώρα τα rapid , αυτοί που τα πλήρωναν τόσο καιρό δεν νομίζω να σκέφτονται να τους (ξανα)ψηφίσουν , και δεν είναι μόνο οτι τα πληρώνουν , είναι και το βρές φαρμακείο ανοιχτό είναι και το περίμενε στην ουρά να κάνεις τέστ. Αν πάλι κάποιος ζορίζεται οικονομικά μάλλον θα χρειαζόταν να ψάξει και για πιό φτηνό φαρμακείο.Περαστικα σε ολους που περασανε και περνανε covid , οι οικογενεια μου την περασε μανα πατερας ετων 82 83 ετων ευτηχως ελαφρα με λιγο πυρετο 37 38 τις πρωτες μερες 4 φορες εμβολιασμενοι ... γυναικα το ιδιο παιδια το ενα εχω τρια παιδια .... εγω ακομα ευτηχως τιποτα ακομα 3 φορες εμβολιασμενος ... καθε μερα ειμαι αναμεσα σε 50 100 ατομα ... ειμαι σεκιυριτυ σε εταιριες εργοστασια σε πολλα ποστα με προσωπικο .....
Εν το μεταξύ κάτι έλεγαν πιό πάνω για Γερμανία και οτι αντιγράψαμε τα μέτρα απο εκεί , εκεί όμως τα τέστ απο ότι άκουσα ηταν δωρεάν για όλους. Θα μπορούσαν να είναι και εδω δωρεάν. Δεν ειχαν πεί για 47 δις η κάτι τέτοιο , ένα ποσό που υπήρχε για την πανδημία τέλος πάντων ; Εκείνα τι έγιναν μήπως φτιάξαμε κανένα νοσοκομείο και τελείωσαν ;
Και στην τελική εφόσον κολλάνε και μεταδίδουν και οι εμβολιασμένοι , το να υποχρεώνονται μόνο οι ανεμβολίαστοι για τέστ και να το πληρώνουν και απο πάνω δεν ξέρω ποιά λογική έχει. Επίσης δεν ξέρω αν βοήθησαν κάπου τελικά όλα αυτά τα τέστ που έγιναν , υπήρξε περιορισμός της μετάδοσης λόγω τέστ ; Δεν νομίζω.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Υποχρεωτικό το rapid test μέχρι τον Μάρτιο για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους
Παρατείνεται η υποχρέωση των ανεμβολίαστων εργαζόμενων για υποχρεωτικό rapid test μέχρι και τις 31 Μαρτίου. Με διάταξη του νομοσχεδίου Υγείας που μπήκε σε διαβούλευση, υποχρεωτικό θα είναι το rapid test για όλους τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους μέχρι και τον Μάρτιο. Σύμφωνα με νέα διάταξη σε...
www.makeleio.gr
Νεα παραταση εως τελος Μαρτιου στα υποχρεωτικα ραπιντ τεστ για προσελευση στην εργασια. Και βλεπουμε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις