Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.767
- Πόντοι
- 2.816
Πάει αυτός ξέχνα τον..Η θα ξαναβγαλουν Τσιπρα τυπε!
Πάει αυτός ξέχνα τον..Η θα ξαναβγαλουν Τσιπρα τυπε!
Γερςσες κ μυαλό δεν έβαλες ....θειουλη ..Που είναι οι σκατο-ρουφηχτές Σαρηγιάννης και Νικολαϊδης; Που χάθηκαν να κάνουν τις προβλέψεις τους και να μας πουν που πάει η πανδημία;
Δεν γαμιεται... αφου εκανα τρια και δεν επαθα τιποτα θα κανω και το τεταρτοΚαλως τα δεχτήκατε…Βγηκε απ την φορμόλη ….
Μονο που τωρα τα καναλια,σχετικα με τα δυο περασμένα καλοκαιρια,οπου και τοτε μονιμα κορονοιο παίζανε,εχουν Πισπιριγκου και Άνοδο τιμών καυσιμων λογω Πουτιν
ετοιμαζουν καλοκαιρινη δοση τυπε, θα προστατευει κι απ τις τσουχτρες ακουγεταιΠάλι δεν πήρες τα υπόθετα σου μωρή χρυσαυγίτικη λουλού και σε έπιασε επιληπτική κρίση;
εχεις το μαυρο εμβολιο εσυ και γινεσαι περδικι μωρη κολοχοντρη τζατζογριαΔυστυχώς για σας τα χρυσαύγουλα, εμβόλιο που να θεραπεύει τη μαλακία δεν έχει βγει ακόμη.
Που είναι οι σκατο-ρουφηχτές Σαρηγιάννης και Νικολαϊδης; Που χάθηκαν να κάνουν τις προβλέψεις τους και να μας πουν που πάει η πανδημία;
φυγε τωρα γιατι εχουμε κουβεντα,τραβα να δεις εκει γιατι τσακωσανε κατι ρωσικες αρκουδες λεει που χεζαν στο δασος να τις στειλουν στη χαγηΜη μιλάς εσύ μωρή κακιασμένη παλιαδέρφω, που έχεις ρουφήξει όλο τον Ειρηνικό ωκεανό σε πάκικο σπέρμα.
και εσενα τι σε πειραξε?ολοι οι γαμιαδες σου αγγραμματοι ειναι,εσυ τους συμπληρωνεις την αιτησηΤι κουβέντα να κάνεις εσύ μωρή αγράμματη ναζίστρω, που γέρασες και ακόμη αντί για υπογραφή βάζεις σταυρό.
Παντα οι γκεμπαιλισκοι του κουλη προβαλουν κατι που να φταινε οι αλλοι,Καλως τα δεχτήκατε…Βγηκε απ την φορμόλη ….
Μονο που τωρα τα καναλια,σχετικα με τα δυο περασμένα καλοκαιρια,οπου και τοτε μονιμα κορονοιο παίζανε,εχουν Πισπιριγκου και Άνοδο τιμών καυσιμων λογω Πουτιν
όποτε πηγαίνει
Σε πιστεύω ειμαι ρουφι@νος και νεον@ζίδιο. Εγω και τα υπόλοιπα μπάστ@ρδα σαν εμενα εχουμε διδακτορικό στη ρουφι@νιά
ο κλωνοχλεχλες παιρνει το κουλομυξομανδηλακι η' ο πιμποδικηγορος ?
Πάλι κλαις ρε ναζίδιο;
Μυξοτάκη γαμιέσαι.
αργει να περασει το γαμημενο το καλοκαιρι να ερθει Σεπτεμβρης να κανουμε τεταρτη δοση....νιωθω τα αντισωματα μου στο ναδιρ θελω ΜΠΟΥΣΤΑΡΙΣΜΑ