geoliol1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2021
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Αφου μας ειπαν οτι τον εδιωξε ο πουτινιαρης τον κορόναΤο συμπερασμα ειναι ενα .Ειτε εμβολιασμενος ειτε ανεμβολιαστος προσεχτε κυριως μην συνωστιζεστε . .Επισης υπαρχουν ορισμενοι εμβολιασμενοι με κορωνα κυκλοφορουν ελευθεροι λογω πιστοποιητικου ουτε καραντινα κανουν να στα τετοια τους.Ενα παραδειγμα ο αλλος του ελεγε ελα στην δουλεια λες ψεματα δεν εχεισ κοβιντ δεν εχεις τιποτε
Δεν ξεμπερδευουμε ετσι ευκολα με την παπαρια .
ρε πουστη γτ τοσο ερωτας;;; ενταξει ειπαμε κανα μια δυο τρεις δοσεις αλλα γτ τοσο ερωτας;;;ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΟ που θα τα εχει ολα....ΔΕΛΤΑ,ΟΜΙΚΡΟΝ1,2,ΔΕΛΤΑΚΡΟΝ.....ΨΕΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
παραλλαγες του κοβιντ....ρε πουστη γτ τοσο ερωτας;;; ενταξει ειπαμε κανα μια δυο τρεις δοσεις αλλα γτ τοσο ερωτας;;;
και απο κει λεφτα παιρνεις ρε μουνε;;παραλλαγες του κοβιντ....
οχι το κανω ανιδιοτελως..ειμαι με την επιστημη και τον ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΡΛΑκαι απο κει λεφτα παιρνεις ρε μουνε;;
ενταξει εχεις και συ τις ανωμαλιες σου τι να πω...οχι το κανω ανιδιοτελως..ειμαι με την επιστημη και τον ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΡΛΑ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΡΛΑ ΜΕ ΤΟ ΙΧΩΡ ΤΟΥενταξει εχεις και συ τις ανωμαλιες σου τι να πω...
αηδιεςΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΡΛΑ ΜΕ ΤΟ ΙΧΩΡ ΤΟΥ
παμε παρακατωαηδιες
Το νέο αφήγημα απο οτι έχω ακούσει είναι πως η όμικρον 2 είναι 50% πιο μεταδοτική απο την όμικρον , και επίσης οτι μένει περισσότερες μέρες στις επιφάνειες απο ότι το αρχικό στέλεχος ... μήπως να φοράμε και γάντια καλού κακού ; Η μήπως να γράψουμε τον κορωνοιό στα @@ μας μπας και ησυχάσουμε ;Αφου μας ειπαν οτι τον εδιωξε ο πουτινιαρης τον κορόνα
Τρεις βδομαδες δεν ελεγαν τιποτα
Tυπε προσοχη θελει και τιποτε αλλο αν ειχαν βγαλει ενα αποτελεσματικο εμβολιο που να καλυπτει και τισ μεταλλαξεισ κατι θα γινοταν .Οτι θα κολλησουμε ολοι ειναι δεδομενο ο σκοποσ ειναι ποτε για μενα αν ειναι να κολλησεισ καλοκαιρι ειναι καλυτερα .Επισησ εχω δει και σε τριπλο εμβολιασμενουσ ο ενασ να την περναει ζαχαρη και ο αλλοσ να του εχει πεσει το οξυγονο και να παει νοσοκομειο .Ειναι και θεμα τυχησΤο νέο αφήγημα απο οτι έχω ακούσει είναι πως η όμικρον 2 είναι 50% πιο μεταδοτική απο την όμικρον , και επίσης οτι μένει περισσότερες μέρες στις επιφάνειες απο ότι το αρχικό στέλεχος ... μήπως να φοράμε και γάντια καλού κακού ; Η μήπως να γράψουμε τον κορωνοιό στα @@ μας μπας και ησυχάσουμε ;
Το κουίζ της ημέρας πάντως θα μπορούσε να είναι το να βρούμε πόσες φορές πιο μεταδοτική είναι η όμικρον 2 απο το αρχικό στέλεχος που ηταν επίσης πολύ μεταδοτικό
Ιχωρ έχουμε μόνο εμείς τα καθαρόαιμα ψεκιαΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΡΛΑ ΜΕ ΤΟ ΙΧΩΡ ΤΟΥ
Ναι , η αν είχαν βρεί κάποια αποτελεσματική θεραπεία που να μην χρειαζεσαι διασωλήνωση , εκτός πάλι αν έχουν βάση οι θεωρίες που λένε οτι όσες θεραπείες δούλευαν τις σαμποτάρισαν για να κυκλοφορήσουν τα εμβόλια , γιατί λένε πως σε περίπτωση που είχες εγκεκριμένη θεραπεία με φάρμακα που είχαν κανονική άδεια τότε δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν τα εμβόλια με προσωρινή άδεια.Tυπε προσοχη θελει και τιποτε αλλο αν ειχαν βγαλει ενα αποτελεσματικο εμβολιο που να καλυπτει και τισ μεταλλαξεισ κατι θα γινοταν .Οτι θα κολλησουμε ολοι ειναι δεδομενο ο σκοποσ ειναι ποτε για μενα αν ειναι να κολλησεισ καλοκαιρι ειναι καλυτερα .Επισησ εχω δει και σε τριπλο εμβολιασμενουσ ο ενασ να την περναει ζαχαρη και ο αλλοσ να του εχει πεσει το οξυγονο και να παει νοσοκομειο .Ειναι και θεμα τυχησ
τυπε αν δεν μετρησεις το οξυγονο δεν ξερεισ τι παιζει πολλοι ειχαν σαν πλακωμα στο στηθοσ και δυσκολευοταν στην αναπνοη αλλα δεν τουσ ειχε πεσει το οξυγονοΝαι , η αν είχαν βρεί κάποια αποτελεσματική θεραπεία που να μην χρειαζεσαι διασωλήνωση , εκτός πάλι αν έχουν βάση οι θεωρίες που λένε οτι όσες θεραπείες δούλευαν τις σαμποτάρισαν για να κυκλοφορήσουν τα εμβόλια , γιατί λένε πως σε περίπτωση που είχες εγκεκριμένη θεραπεία με φάρμακα που είχαν κανονική άδεια τότε δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν τα εμβόλια με προσωρινή άδεια.
Εγώ είχα κολλήσει τον Σεπτέμβριο αλλά την έβγαλα σπίτι με depon και algofren , μου πεσε και το οξυγόνο σε κάποια φάση αρχές της δεύτερης εβδομάδας ... βασικά υποθέτω πως μου έπεσε γιατί δυσκολευόμουν στην αναπνοή , αλλά δεν πήγα νοσοκομείο. Βασικά δεν ήξερα κιόλας οτι το πρόβλημα στην αναπνοή το βγάζει 7η - 8η μέρα , τότε νόμιζα πως στις αρχές κάνει οτι είναι να κάνει
Το νέο αφήγημα απο οτι έχω ακούσει είναι πως η όμικρον 2 είναι 50% πιο μεταδοτική απο την όμικρον , και επίσης οτι μένει περισσότερες μέρες στις επιφάνειες απο ότι το αρχικό στέλεχος ... μήπως να φοράμε και γάντια καλού κακού ; Η μήπως να γράψουμε τον κορωνοιό στα @@ μας μπας και ησυχάσουμε ;
Το κουίζ της ημέρας πάντως θα μπορούσε να είναι το να βρούμε πόσες φορές πιο μεταδοτική είναι η όμικρον 2 απο το αρχικό στέλεχος που ηταν επίσης πολύ μεταδοτικό
Εγώ είχα κολλήσει τον Σεπτέμβριο αλλά την έβγαλα σπίτι με depon και algofren , μου πεσε και το οξυγόνο σε κάποια φάση αρχές της δεύτερης εβδομάδας ... βασικά υποθέτω πως μου έπεσε γιατί δυσκολευόμουν στην αναπνοή , αλλά δεν πήγα νοσοκομείο. Βασικά δεν ήξερα κιόλας οτι το πρόβλημα στην αναπνοή το βγάζει 7η - 8η μέρα , τότε νόμιζα πως στις αρχές κάνει οτι είναι να κάνει
Παροτι ψέκι, καλα τα λες.Το νέο αφήγημα απο οτι έχω ακούσει είναι πως η όμικρον 2 είναι 50% πιο μεταδοτική απο την όμικρον , και επίσης οτι μένει περισσότερες μέρες στις επιφάνειες απο ότι το αρχικό στέλεχος ... μήπως να φοράμε και γάντια καλού κακού ; Η μήπως να γράψουμε τον κορωνοιό στα @@ μας μπας και ησυχάσουμε ;