Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΟ που θα τα εχει ολα....ΔΕΛΤΑ,ΟΜΙΚΡΟΝ1,2,ΔΕΛΤΑΚΡΟΝ.....ΨΕΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Το συμπερασμα ειναι ενα .Ειτε εμβολιασμενος ειτε ανεμβολιαστος προσεχτε κυριως μην συνωστιζεστε . .Επισης υπαρχουν ορισμενοι εμβολιασμενοι με κορωνα κυκλοφορουν ελευθεροι λογω πιστοποιητικου ουτε καραντινα κανουν να στα τετοια τους.Ενα παραδειγμα ο αλλος του ελεγε ελα στην δουλεια λες ψεματα δεν εχεισ κοβιντ δεν εχεις τιποτε

Δεν ξεμπερδευουμε ετσι ευκολα με την παπαρια .
Αφου μας ειπαν οτι τον εδιωξε ο πουτινιαρης τον κορόνα
Τρεις βδομαδες δεν ελεγαν τιποτα

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΟ που θα τα εχει ολα....ΔΕΛΤΑ,ΟΜΙΚΡΟΝ1,2,ΔΕΛΤΑΚΡΟΝ.....ΨΕΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ρε πουστη γτ τοσο ερωτας;;; ενταξει ειπαμε κανα μια δυο τρεις δοσεις αλλα γτ τοσο ερωτας;;;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736
Αφου μας ειπαν οτι τον εδιωξε ο πουτινιαρης τον κορόνα
Τρεις βδομαδες δεν ελεγαν τιποτα
Το νέο αφήγημα απο οτι έχω ακούσει είναι πως η όμικρον 2 είναι 50% πιο μεταδοτική απο την όμικρον , και επίσης οτι μένει περισσότερες μέρες στις επιφάνειες απο ότι το αρχικό στέλεχος ... μήπως να φοράμε και γάντια καλού κακού ; Η μήπως να γράψουμε τον κορωνοιό στα @@ μας μπας και ησυχάσουμε ; :P

Το κουίζ της ημέρας πάντως θα μπορούσε να είναι το να βρούμε πόσες φορές πιο μεταδοτική είναι η όμικρον 2 απο το αρχικό στέλεχος που ηταν επίσης πολύ μεταδοτικό :dancing:

• Like
Αντιδράσεις: enduro

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166
Το νέο αφήγημα απο οτι έχω ακούσει είναι πως η όμικρον 2 είναι 50% πιο μεταδοτική απο την όμικρον , και επίσης οτι μένει περισσότερες μέρες στις επιφάνειες απο ότι το αρχικό στέλεχος ... μήπως να φοράμε και γάντια καλού κακού ; Η μήπως να γράψουμε τον κορωνοιό στα @@ μας μπας και ησυχάσουμε ; :P

Το κουίζ της ημέρας πάντως θα μπορούσε να είναι το να βρούμε πόσες φορές πιο μεταδοτική είναι η όμικρον 2 απο το αρχικό στέλεχος που ηταν επίσης πολύ μεταδοτικό :dancing:
Tυπε προσοχη θελει και τιποτε αλλο αν ειχαν βγαλει ενα αποτελεσματικο εμβολιο που να καλυπτει και τισ μεταλλαξεισ κατι θα γινοταν .Οτι θα κολλησουμε ολοι ειναι δεδομενο ο σκοποσ ειναι ποτε για μενα αν ειναι να κολλησεισ καλοκαιρι ειναι καλυτερα .Επισησ εχω δει και σε τριπλο εμβολιασμενουσ ο ενασ να την περναει ζαχαρη και ο αλλοσ να του εχει πεσει το οξυγονο και να παει νοσοκομειο .Ειναι και θεμα τυχησ

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736
Tυπε προσοχη θελει και τιποτε αλλο αν ειχαν βγαλει ενα αποτελεσματικο εμβολιο που να καλυπτει και τισ μεταλλαξεισ κατι θα γινοταν .Οτι θα κολλησουμε ολοι ειναι δεδομενο ο σκοποσ ειναι ποτε για μενα αν ειναι να κολλησεισ καλοκαιρι ειναι καλυτερα .Επισησ εχω δει και σε τριπλο εμβολιασμενουσ ο ενασ να την περναει ζαχαρη και ο αλλοσ να του εχει πεσει το οξυγονο και να παει νοσοκομειο .Ειναι και θεμα τυχησ
Ναι , η αν είχαν βρεί κάποια αποτελεσματική θεραπεία που να μην χρειαζεσαι διασωλήνωση , εκτός πάλι αν έχουν βάση οι θεωρίες που λένε οτι όσες θεραπείες δούλευαν τις σαμποτάρισαν για να κυκλοφορήσουν τα εμβόλια , γιατί λένε πως σε περίπτωση που είχες εγκεκριμένη θεραπεία με φάρμακα που είχαν κανονική άδεια τότε δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν τα εμβόλια με προσωρινή άδεια.

Εγώ είχα κολλήσει τον Σεπτέμβριο αλλά την έβγαλα σπίτι με depon και algofren , μου πεσε και το οξυγόνο σε κάποια φάση αρχές της δεύτερης εβδομάδας ... βασικά υποθέτω πως μου έπεσε γιατί δυσκολευόμουν στην αναπνοή , αλλά δεν πήγα νοσοκομείο. Βασικά δεν ήξερα κιόλας οτι το πρόβλημα στην αναπνοή το βγάζει 7η - 8η μέρα , τότε νόμιζα πως στις αρχές κάνει οτι είναι να κάνει :confused:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166
Ναι , η αν είχαν βρεί κάποια αποτελεσματική θεραπεία που να μην χρειαζεσαι διασωλήνωση , εκτός πάλι αν έχουν βάση οι θεωρίες που λένε οτι όσες θεραπείες δούλευαν τις σαμποτάρισαν για να κυκλοφορήσουν τα εμβόλια , γιατί λένε πως σε περίπτωση που είχες εγκεκριμένη θεραπεία με φάρμακα που είχαν κανονική άδεια τότε δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν τα εμβόλια με προσωρινή άδεια.

Εγώ είχα κολλήσει τον Σεπτέμβριο αλλά την έβγαλα σπίτι με depon και algofren , μου πεσε και το οξυγόνο σε κάποια φάση αρχές της δεύτερης εβδομάδας ... βασικά υποθέτω πως μου έπεσε γιατί δυσκολευόμουν στην αναπνοή , αλλά δεν πήγα νοσοκομείο. Βασικά δεν ήξερα κιόλας οτι το πρόβλημα στην αναπνοή το βγάζει 7η - 8η μέρα , τότε νόμιζα πως στις αρχές κάνει οτι είναι να κάνει :confused:
τυπε αν δεν μετρησεις το οξυγονο δεν ξερεισ τι παιζει πολλοι ειχαν σαν πλακωμα στο στηθοσ και δυσκολευοταν στην αναπνοη αλλα δεν τουσ ειχε πεσει το οξυγονο
Η μαλακια ειναι και με τουσ φαρμοκοποιουσ που δεν σου μετρανε το οξυγονο αλλα σε παραμπεπουν να αγοραζεισ τον μετρητη .Αν δεν τον ξερεισ δεν σου παιρνει μετρηση πρεπει να αγοραζεισ τον μετρητη η κεντρο υγειασ η νοσοκομειο

Τελευταία τροποποίηση:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.750
Πόντοι
3.656

τυπε το πολυ πολυ να πεθανουμε.τι χειροτερο μπορει να συμβει; :confused: :confused: :confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.750
Πόντοι
3.656

και ο τραγκας ετσι νομιζε τυπε :priest: :confused: :confused: :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256

Παροτι ψέκι, καλα τα λες.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Πατε ρε για εμβολιακι. Φορατε μασκες κρατατε αποστασεις.
Ακομα δεν εχει τελειωσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom