Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.315
Πόντοι
1.446
@Hellraiser4Ever Θυμασαι τι λέγαμε για τους ανοσοκατεσταλμενους και τις μεταλλαξεις

Συνημμένα

• SSRN-id4014499.pdf
    353,7 KB · Εμφανίσεις: 72

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.954
Πόντοι
6.256
@Hellraiser4Ever Θυμασαι τι λέγαμε για τους ανοσοκατεσταλμενους και τις μεταλλαξεις
Αποκλειεται δακτυλος του Γκειτς και της Παγκομιας Ταξης να ωθησουν τα προβατα να εμβολιαστουν....εγω ακουω μονο τους καρδιολογους Στρατοκαυλιξ και Βουβαλη.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
με δικό του μαντζούνι καλύτερο απο τα δικά τους και διατήρησε τις ζώνες επιρροής του.
καλα εδω μεχρι και ο τουρκος εβγαλε το δικο του, η πλάκα ειναι που τα λαμογια κανανε εξαρχης διαχωρισμο σε καλα και κακα εμβολια και μετα κανανε και στα παλια δικα τους για να πουλησουνε τα καινουρια και τα προβατα τους παιρνουν στα σοβαρα και πάνε βουρ για 4η και 5η δοση αμα λάχει:crazy:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ...
Ανάμεσα σε όλα τα εμβόλια που έχω γνωρίσει στη ζωή μου (διφθερίτιδα, τέτανος, ιλαρά, ερυθρά, ανεμοβλογιά, ηπατίτιδα, μηνιγγίτιδα και φυματίωση), θέλω να προσθέσω επίσης τη γρίπη και την πνευμονία, δεν έχω δει ποτέ εμβόλιο που με ανάγκασε να φορέσω μάσκα και να διατηρώ την κοινωνική μου απόσταση, ακόμα και όταν είμαι πλήρως εμβολιασμένη.
Δεν είχα ακούσει ποτέ για εμβόλιο που μεταδίδει τον ιό ακόμα και μετά τον εμβολιασμό.
Δεν έχω ακούσει ποτέ για ανταμοιβές, εκπτώσεις, κίνητρα, για εμβολιασμό. Δεν είδα ποτέ διακρίσεις και πρόστιμα για όσους δεν το έκαναν.
Εάν δεν έχετε εμβολιαστεί, κανείς δεν έχει προσπαθήσει να σας κάνει να νιώσετε κακός άνθρωπος.
Δεν έχω δει ποτέ εμβόλιο που να απειλεί τη σχέση μεταξύ οικογένειας, συναδέλφων και φίλων.
Δεν έχω δει ποτέ εμβόλιο να χρησιμοποιείται για να απειλήσει τα προς το ζην, την εργασία ή σχολείο.
Δεν έχω δει ποτέ εμβόλιο που θα επέτρεπε σε ένα 12χρονο να παρακάμψει τη γονική συναίνεση.
Μετά από όλα τα εμβόλια που ανέφερα παραπάνω, δεν έχω ξαναδεί εμβόλιο σαν αυτό, που να κάνει διακρίσεις, να διχάζει, να τιμωρεί με πρόστιμα και να κρίνει την κοινωνία για τις επιλογές της. Τα κάνει όλα αυτά ⬆️ εκτός από την ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ.
Εάν χρειαζόμαστε ακόμα μια αναμνηστική δόση μετά τον πλήρη εμβολιασμό, και πρέπει ακόμα να πάρουμε αρνητικό τεστ αφού εμβολιασθούμε πλήρως, και πρέπει να φοράμε μάσκα μετά τον πλήρη εμβολιασμό και να νοσηλευόμαστε ακόμα στο νοσοκομείο αφού έχουμε εμβολιαστεί πλήρως, τότε πιθανότατα ήρθε η ώρα να παραδεχτούμε ότι εξαπατηθήκαμε εντελώς...
ΠΗΓΗ: ιντερνετ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.954
Πόντοι
6.256
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ...
Ανάμεσα σε όλα τα εμβόλια που έχω γνωρίσει στη ζωή μου (διφθερίτιδα, τέτανος, ιλαρά, ερυθρά, ανεμοβλογιά, ηπατίτιδα, μηνιγγίτιδα και φυματίωση), θέλω να προσθέσω επίσης τη γρίπη και την πνευμονία, δεν έχω δει ποτέ εμβόλιο που με ανάγκασε να φορέσω μάσκα και να διατηρώ την κοινωνική μου απόσταση, ακόμα και όταν είμαι πλήρως εμβολιασμένη.
Δεν είχα ακούσει ποτέ για εμβόλιο που μεταδίδει τον ιό ακόμα και μετά τον εμβολιασμό.
Δεν έχω ακούσει ποτέ για ανταμοιβές, εκπτώσεις, κίνητρα, για εμβολιασμό. Δεν είδα ποτέ διακρίσεις και πρόστιμα για όσους δεν το έκαναν.
Εάν δεν έχετε εμβολιαστεί, κανείς δεν έχει προσπαθήσει να σας κάνει να νιώσετε κακός άνθρωπος.
Δεν έχω δει ποτέ εμβόλιο που να απειλεί τη σχέση μεταξύ οικογένειας, συναδέλφων και φίλων.
Δεν έχω δει ποτέ εμβόλιο να χρησιμοποιείται για να απειλήσει τα προς το ζην, την εργασία ή σχολείο.
Δεν έχω δει ποτέ εμβόλιο που θα επέτρεπε σε ένα 12χρονο να παρακάμψει τη γονική συναίνεση.
Μετά από όλα τα εμβόλια που ανέφερα παραπάνω, δεν έχω ξαναδεί εμβόλιο σαν αυτό, που να κάνει διακρίσεις, να διχάζει, να τιμωρεί με πρόστιμα και να κρίνει την κοινωνία για τις επιλογές της. Τα κάνει όλα αυτά ⬆️ εκτός από την ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ.
Εάν χρειαζόμαστε ακόμα μια αναμνηστική δόση μετά τον πλήρη εμβολιασμό, και πρέπει ακόμα να πάρουμε αρνητικό τεστ αφού εμβολιασθούμε πλήρως, και πρέπει να φοράμε μάσκα μετά τον πλήρη εμβολιασμό και να νοσηλευόμαστε ακόμα στο νοσοκομείο αφού έχουμε εμβολιαστεί πλήρως, τότε πιθανότατα ήρθε η ώρα να παραδεχτούμε ότι εξαπατηθήκαμε εντελώς...
ΠΗΓΗ: ιντερνετ
Ολοι οι ψεκες ειστε τερμα για το πουτσο.

Πηγη:Ιντερνετ

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Γεμάτο Θεματοφύλακες και ακραίες τρομοκρατικές οργανώσεις αρνητών ο Καναδάς σύμφωνα με το Σκαι και τους γνωστούς του Μπου :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Γεμάτο Θεματοφύλακες και ακραίες τρομοκρατικές οργανώσεις αρνητών ο Καναδάς σύμφωνα με το Σκαι και τους γνωστούς του Μπου :confused:

Εσείς εδώ κότες...δε κουνιέται φύλλο..

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

ο αλαφουζος με την προπαγανδα που κανει σε γενικα πλαισια κανει οτι μπορει αθελα του για να ξαναβγαλει κυβερνηση αλλα 2015

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.663
Πόντοι
3.506
μονο στο χρονο εκανε λαθος :tooth: :tooth::tooth:
Screenshot_3.png

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
Το Ισραήλ γέμισε ψεκες!! Ευτυχώς εδώ έχουμε σοβαρούς επιστήμονες, γιατρούς με @@ και πρωθυπουργαρα που υποκλίνονται όλοι... Κορωνοϊός - Ισραήλ: Υπό συζήτηση η κατάργηση του υγειονομικού πιστοποιητικού
Εγώ πάλι ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί το δέχτηκαν εξαρχής το πιστοποιητικό οι κυβερνώντες των χωρών ενώ αρχικά είχε ακουστεί πως ήταν αρνητικοί οι περισσότεροι. :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εγώ πάλι ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί το δέχτηκαν εξαρχής το πιστοποιητικό οι κυβερνώντες των χωρών ενώ αρχικά είχε ακουστεί πως ήταν αρνητικοί οι περισσότεροι. :confused:
Σας γράφουν στα παπάρια τους, θα κάνετε κάτι γι'αυτό; ? ? ?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
Σας γράφουν στα παπάρια τους, θα κάνετε κάτι γι'αυτό; ? ? ?
Μπα δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος ... αν μας ρωτούσαν και λέγαμε οτι δεν θέλουμε πιστοποιητικά και μας τα έφερναν , τότε θα μας έγραφαν ... απο την άλλη βέβαια το οτι δεν μας ρώτησαν δείχνει οτι μας μας γράφουν όντως :confused:

Σαν τί να κάνουμε το πολύ πολύ να μην τους ξαναψηφίσουμε :P

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Μπα δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος ... αν μας ρωτούσαν και λέγαμε οτι δεν θέλουμε πιστοποιητικά και μας τα έφερναν , τότε θα μας έγραφαν ... απο την άλλη βέβαια το οτι δεν μας ρώτησαν δείχνει οτι μας μας γράφουν όντως :confused:

Σαν τί να κάνουμε το πολύ πολύ να μην τους ξαναψηφίσουμε :P
giphy.gif

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εσείς οι αψέκαστοι που φαντάζομαι οτι εκτός απο ψεκασμένοι δεν είστε ούτε κότες , κάντε εσείς την αρχή !!! Απο εμάς τους ψεκασμένους περιμένετε ;
Εμείς είμαστε με το σύστημα, τα εμβόλια, τα πιστοποιητικά....το σφράγισμα!!!:headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Κοτούλες του καναπέ ψέκια...

Of3Z.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom