Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Αμα αυτός ο τενεκές έχει τελειώσει Πολυτεχνείο εγώ είμαι αστροφυσικός στη ΝΑΣΑ.Σεβασμο στον αποφοιτο ΕΜΠ με μαστερ και ντοκτορα!!!
Αμα αυτός ο τενεκές έχει τελειώσει Πολυτεχνείο εγώ είμαι αστροφυσικός στη ΝΑΣΑ.Σεβασμο στον αποφοιτο ΕΜΠ με μαστερ και ντοκτορα!!!
Για να μην ξεχνιομαστε η Τιτικα29 ειναι μια Πακογαμημενη αμορφωτη αδερφαρα με κωλοτρυπηδα μεγαλυτερη απο τη τρυπο του Οζοντος....οριστε και οι αποδειξεις.Για να μην ξεχνιόμαστε, η αδερφή νοσοκόμα Hellreiser, είναι ένα νικ που πριν κάτι χρόνια και για μια αρκετά μεγάλη χρονική περίοδο, γέμιζε ολόκληρες σελίδες του σάιτ με φωτογραφίες και γκιφάκια με τον κώλο του …Λίλα…
Τότε είχε αγανακτήσει όλο το σάιτ, γιατί έμπαινες στα επίκαιρα θέματα της εποχής και έπεφτες πάνω στη σούφρα του Λίλα και σε κούτσουρα, όσες σελίδες κι αν άλλαζες.
Ετσι η διοίκηση και οι αντμιν τον έστειλαν για «ΜΠΑΝιο» να ξεβρωμίσει το σάιτ από το άρρωστο μυαλό του και τα ψυχολογικά του απωθημένα.
Πόσο ναυάγιο της ζωής μπορεί να είσαι για να σε πετάει με τις κλωτσιές το σάιτ γιατί ποστάρεις εμμονικά τον κώλο του Λίλα ?
Στη πορεία ξαναμπήκε κολλώντας το 4ever κάπως πιο προσεκτικός αλλά απο τη περίοδο της έναρξης της πανδημίας μέχρι τώρα βλέπουμε σε κάθε τι που γράφει για τον ιό, πως ο κώλος του Λίλα δεν έχει βγει από το μυαλό του και οτι λέει έχουν την αντίστοιχη αξία.
Συνεπώς με τέτοιο ανισόρροπο σκουπιδαριό οποιαδήποτε συζήτηση είναι μόνο για να ισχύουν τα αντίθετα. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα πως ένθερμος υποστηρικτής των ιατρικών-επιδημιολογικών του απόψεων που αποτελούν δεκανίκι στην υποστήριξη της υγειονομικής δικτατορίας της κυβέρνησης, είναι ο πιμπσδικηγόρος.
αν κατάλαβα καλά, ισχυρίζεσαι πως ο εν λόγω κλήθηκε στο πειθαρχικό του ΙΣΑ, χωρίς κάποιο λόγο; Εξήγησέ μας τις απόψεις σουΟ Βοβολης τύπε δεν είπε ποτέ για τον ιό και ποτέ για το εμβόλιο, αγωνίζεται όμως κατά της υποχρεωτικοτητας που επιβάλλεται με πρόσχημα τον ιό καθώς και των εμβολιασμών.
Άλλη μία επιτυχία διαστρέβλωσης της πραγματικότητας
Καλα νταξει θα πουνε τωρα οτι ο Βοβολης δεν ειναι ψεκας,οπως λεγανε και οτι ο Τραγκας δεν ηταν ψεκας και οτι ηθελε να κανει το εμβολιο τελικααν κατάλαβα καλά, ισχυρίζεσαι πως ο εν λόγω κλήθηκε στο πειθαρχικό του ΙΣΑ, χωρίς κάποιο λόγο; Εξήγησέ μας τις απόψεις σου
Δεν τον χαρακτήρισα ψέκα. Έχω άλλη άποψη για τους Γιατρούς που μπλέκονται με τους αντιεμβολιαστές. Την άποψη του μέλους ρώτησα, για ποιο λόγο θεωρεί πως τον καλούν σε Πειθαρχικό οι δικοί τουΚαλα νταξει θα πουνε τωρα οτι ο Βοβολης δεν ειναι ψεκας,οπως λεγανε και οτι ο Τραγκας δεν ηταν ψεκας και οτι ηθελε να κανει το εμβολιο τελικα
Αν θυμάμαι καλά το πειθαρχικό του ανέστειλλε την αδεια για 6 μηνες,ποινη χαδι κατ εμε. Για πες μου λιγο την αποψη σου για αυτην την κατηγορια γιατρων με ενδιαφερειΔεν τον χαρακτήρισα ψέκα. Έχω άλλη άποψη για τους Γιατρούς που μπλέκονται με τους αντιεμβολιαστές. Την άποψη του μέλους ρώτησα, για ποιο λόγο θεωρεί πως τον καλούν σε Πειθαρχικό οι δικοί του
Η ανάρτηση του Φαίδωνα Βόβολη η οποία προκάλεσε αντιδράσεις:αν κατάλαβα καλά, ισχυρίζεσαι πως ο εν λόγω κλήθηκε στο πειθαρχικό του ΙΣΑ, χωρίς κάποιο λόγο; Εξήγησέ μας τις απόψεις σου
Δεν ειναι ψεκας...μουνοπανο ειναι που εκανε ενα κομματακι και πουλαει στους mounoxalastides του κοσμου ευκολες παπαριες για ατομικα δικαιωματα και ελευθεριες μπας και χωθει στη βουλη.Δεν τον χαρακτήρισα ψέκα. Έχω άλλη άποψη για τους Γιατρούς που μπλέκονται με τους αντιεμβολιαστές. Την άποψη του μέλους ρώτησα, για ποιο λόγο θεωρεί πως τον καλούν σε Πειθαρχικό οι δικοί του
Ανταγωνιζεται καραβανα καρδιολογο με τα αιλουροειδηΗ ανάρτηση του Φαίδωνα Βόβολη η οποία προκάλεσε αντιδράσεις:
«ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΙΑΦΩΝΩ με τα μέτρα αυτά. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Με 500 κρούσματα και 15 νεκρούς έκλεισαν μέσα μία χώρα… ΕΛΕΓΧΟΥΝ το μυαλό σας μέσω ΜΜΕ. Είναι και τεστ πειθαρχίας. ΜΗΝ τους αφήνετε. Έχουν βάλει αναμεταδότες πολλούς (και συναδέλφους μου) να σας τρομοκρατούν.
Όσοι γιατροί είναι γνώστες της παθοφυσιολογίας, απλά γελάνε με όλα αυτά! Δεν μιλάμε για θεωρίες συνωμοσίας εδώ, αλλά για το ότι οι αριθμοί δεν βγαίνουν!
Οι αναλύσεις που διαβάζετε είναι αστείες…».
Εντωμεταξυ τι σκατα ρε τυπε ολοι καρδιολογοι ειναι οι κουραδομαλακες;Ανταγωνιζεται καραβανα καρδιολογο με τα αιλουροειδη
Γιατί ασχολείσαι με αυτούς ρε; Γράψε την άποψη σου ελεύθερα και άσε τα γίδια να βελάζουν...Για να μην ξεχνιόμαστε, η αδερφή νοσοκόμα Hellreiser, είναι ένα νικ που πριν κάτι χρόνια και για μια αρκετά μεγάλη χρονική περίοδο, γέμιζε ολόκληρες σελίδες του σάιτ με φωτογραφίες και γκιφάκια με τον κώλο του …Λίλα…
Τότε είχε αγανακτήσει όλο το σάιτ, γιατί έμπαινες στα επίκαιρα θέματα της εποχής και έπεφτες πάνω στη σούφρα του Λίλα και σε κούτσουρα, όσες σελίδες κι αν άλλαζες.
Ετσι η διοίκηση και οι αντμιν τον έστειλαν για «ΜΠΑΝιο» να ξεβρωμίσει το σάιτ από το άρρωστο μυαλό του και τα ψυχολογικά του απωθημένα.
Πόσο ναυάγιο της ζωής μπορεί να είσαι για να σε πετάει με τις κλωτσιές το σάιτ γιατί ποστάρεις εμμονικά τον κώλο του Λίλα ?
Στη πορεία ξαναμπήκε κολλώντας το 4ever κάπως πιο προσεκτικός αλλά απο τη περίοδο της έναρξης της πανδημίας μέχρι τώρα βλέπουμε σε κάθε τι που γράφει για τον ιό, πως ο κώλος του Λίλα δεν έχει βγει από το μυαλό του και οτι λέει έχουν την αντίστοιχη αξία.
Συνεπώς με τέτοιο ανισόρροπο σκουπιδαριό οποιαδήποτε συζήτηση είναι μόνο για να ισχύουν τα αντίθετα. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα πως ένθερμος υποστηρικτής των ιατρικών-επιδημιολογικών του απόψεων που αποτελούν δεκανίκι στην υποστήριξη της υγειονομικής δικτατορίας της κυβέρνησης, είναι ο πιμπσδικηγόρος.
I see a pattern,επίσης ξέρω αλλον έναν στο Μαρουσι πάλι καρδιολογο που ειναι και κολληταρι του Πουλα και του Φαρσαλινου και ανεβαζει ψεκιες στο site τουΕντωμεταξυ τι σκατα ρε τυπε ολοι καρδιολογοι ειναι οι κουραδομαλακες;
ένα πολύ μικρό τμήμα είναι θρησκόληπτοι, για σκέψου τον Επιστήμονα που χτύπησε ξύλο πριν εμβολιαστεί. Η τεράστια πλειονοψηφία είναι ανέντιμοι άνθρωποι, οι οποίοι βλέπουν την ηλιθιότητα του κοπαδιού των Αντιεμβολιαστών και προσπαθούν να την εκμεταλλευτούν, συμπλέοντας μαζί τους. Άλλοι να τους αποσπάσουν χρήματα, άλλοι για να αποκτήσουν μια πελατεία προσκολλημένη σε αυτούς. Ο Βόβολης μέχρι κόμμα ήθελε να φτιάξειΑν θυμάμαι καλά το πειθαρχικό του ανέστειλλε την αδεια για 6 μηνες,ποινη χαδι κατ εμε. Για πες μου λιγο την αποψη σου για αυτην την κατηγορια γιατρων με ενδιαφερει
...Όσοι γιατροί είναι γνώστες της παθοφυσιολογίας, απλά γελάνε με όλα αυτά! Δεν μιλάμε για θεωρίες συνωμοσίας εδώ, αλλά για το ότι οι αριθμοί δεν βγαίνουν!....Η ανάρτηση του Φαίδωνα Βόβολη η οποία προκάλεσε αντιδράσεις:
«ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΙΑΦΩΝΩ με τα μέτρα αυτά. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Με 500 κρούσματα και 15 νεκρούς έκλεισαν μέσα μία χώρα… ΕΛΕΓΧΟΥΝ το μυαλό σας μέσω ΜΜΕ. Είναι και τεστ πειθαρχίας. ΜΗΝ τους αφήνετε. Έχουν βάλει αναμεταδότες πολλούς (και συναδέλφους μου) να σας τρομοκρατούν.
Όσοι γιατροί είναι γνώστες της παθοφυσιολογίας, απλά γελάνε με όλα αυτά! Δεν μιλάμε για θεωρίες συνωμοσίας εδώ, αλλά για το ότι οι αριθμοί δεν βγαίνουν!
Οι αναλύσεις που διαβάζετε είναι αστείες…».
Και γιατί φοβάται την αλήθεια; θα μου πεις, Πολιτικός προσπάθησε να γίνειΕκατσα μέσα 9 μέρες. Το αποκρύψαμε. Δεν έπρεπε να μαθευτεί».
Ουτε το ονομα δεν πετυχε Long Covid λεγεται του βρηκα θεραπεια μαζι με γαργαρες με κολχικινη Anti-vaxxers are touting another new Covid ‘cure’ – drinking urine. But they are not the only obstacles to ending the pandemic | Arwa MahdawiΕντωμεταξυ ο μαλακας λεει οτι η πνευμονια που επαθε απο το κορωνοιο ειναι το post covid syndrome...αυτα τα σκουπιδια αφηνουν να παραπληροφορουν ολους τους εγκεφαλικα ΑΜΕΑ.
Αφου ελεγε οτι γελουσε με τον κορωνοιο και οτι δεν υπηρχε περιπτωση να κινδυνεψει ποτε πως σκατα μετα να βγει μετα και να πει στους Πισωγλεντοσκοπους και στου Μουνοχαλαστηδες που τον ακολουθουσαν οτι 9 μερες εκανε τσιμπουκια και παρακαλια στους γιατρους να τον κρατησουν στη ζωη;Και γιατί φοβάται την αλήθεια; θα μου πεις, Πολιτικός προσπάθησε να γίνει