Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.656
Πόντοι
3.506
00_001_ao_062320161466719410.jpg
O Boris Johnson απελευθερώνει το Ηνωμένο Βασίλειο από την τυραννία των πιστοποιητικών εμβολιασμού και σπέρνει το σαράκι της αμφιβολίας για το ρόλο της Ε.Ε. Κόμμα ετοιμάζει πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας - Κουρδιστό Πορτοκάλι

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.656
Πόντοι
3.506
Ποιός Τζόνσον ρε βλάκα;
Αυτός που όπου να'ναι παίρνει τον πούλο;
διαβαζεις καζαμια φιλε? ετσι ετσι δες τον καλα τον ξανθο φωτια θα σας αναψει -με πιστοποιητικο στο χερι θα μεινετε :alivedick:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
δεν χρειαζεται το βλακα:birdman: ειμαι τερας ψυχραιμιας ΤΕΡΑΣ εχω κανει και 7 χρονια στο θιβετ :tooth:
Ναι αλλά ο "βλάκας" δεν έχει σχέση με τέρας ψυχραιμίας. Το τέρας ψυχραιμίας το λέμε "κρύο αίμα", όχι "βλάκα" :) Αυτό το μάθημα το έχασες όταν ήσουν στο Θιβέτ? :)

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.656
Πόντοι
3.506
Ναι αλλά ο "βλάκας" δεν έχει σχέση με τέρας ψυχραιμίας. Το τέρας ψυχραιμίας το λέμε "κρύο αίμα", όχι "βλάκα" :) Αυτό το μάθημα το έχασες όταν ήσουν στο Θιβέτ? :)
για να δουμε και εσενα μπαρμπα - για το συνθημα μητσοτακη γαμιεσαι τι γνωμη εχεις?

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
για να δουμε και εσενα μπαρμπα - για το συνθημα μητσοτακη γαμιεσαι τι γνωμη εχεις?
Έχω την γνώμη ότι:

α) Ο Κούλης πάει πριονοκορδέλα όλα τα λαμόγια, τους άχρηστους, αυτούς που ζούσαν εις βάρος των υπολοίπων φορολογουμένων, σούργελα κατωτάτου επιπέδου, εκπαίδευσης, μόρφωσης, αντίληψης και κοινωνικής τάξης.
β) Τα παραπάνω σούργελα, ακριβώς επειδή είναι επιπέδου sub zero, πλέμπα και σκουπίδια, έβγαλαν αυτό το σύνθημα γιατί τέτοια συνθήματα ξέρουν να βγάζουν μόνο.

Εσύ? Τι γνώμη έχεις? :)

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
Έχω την γνώμη ότι:

α) Ο Κούλης πάει πριονοκορδέλα όλα τα λαμόγια, τους άχρηστους, αυτούς που ζούσαν εις βάρος των υπολοίπων φορολογουμένων, σούργελα κατωτάτου επιπέδου, εκπαίδευσης, μόρφωσης, αντίληψης και κοινωνικής τάξης.
Δηλαδή ρε μπαρμπα αμα εσενα οι δικοι σου δεν ειχανε λεφτα να σε στειλουν εξωτερικο να μορφωθεις (οπως λες εσυ) θα ησουν στην κατηγορια αυτη που αναφερεις μιας και δεν καταφερες να περασεις πουθενα στην ελλαδα;;; βγες απο το υπογειο να παρεις λιγο αερα γτ δεν εχεις και παραθυρα εκει περα

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.656
Πόντοι
3.506
Έχω την γνώμη ότι:

β) Τα παραπάνω σούργελα, ακριβώς επειδή είναι επιπέδου sub zero, πλέμπα και σκουπίδια, έβγαλαν αυτό το σύνθημα γιατί τέτοια συνθήματα ξέρουν να βγάζουν μόνο.

Εσύ? Τι γνώμη έχεις? :)
ειμαι ο λαος η πλεμπα που λετε και εσεις και το φωναζω και εγω δικαια αγανακτηση λεγεται -ενα ξερω να πω οτι οσο υπαρχετε εσεις τα δεξια και τα αλλα τα αριστερα καθικια ουτε κρατος θα εχουμε ουτε χωρα - ειστε το παλιο που πρεπει να "πεθανει¨ για να ερθει το καινουργιο και πιο ειναι το καινουργιο? ανθρωποι που νιαζονται πραγματικα και οχι για την κονομα μονο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ειμαι ο λαος η πλεμπα που λετε και εσεις και το φωναζω και εγω δικαια αγανακτηση λεγεται -ενα ξερω να πω οτι οσο υπαρχετε εσεις τα δεξια και τα αλλα τα αριστερα καθικια ουτε κρατος θα εχουμε ουτε χωρα - ειστε το παλιο που πρεπει να "πεθανει¨ για να ερθει το καινουργιο και πιο ειναι το καινουργιο? ανθρωποι που νιαζονται πραγματικα και οχι για την κονομα μονο
Εντάξει, εντάξει μας έπεισες. Μια φορά λοιπόν η πλέμπα πήρε εξουσία και η έκανε γλέντια με τις κονόμες και γαμήσανε τον κόσμο στους φόρους. Πάλι καλά που νοιάζονταν!!!

Τράβα παραπέρα ρε! :jerking2:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.656
Πόντοι
3.506
Εντάξει, εντάξει μας έπεισες. Μια φορά λοιπόν η πλέμπα πήρε εξουσία και η έκανε γλέντια με τις κονόμες και γαμήσανε τον κόσμο στους φόρους. Πάλι καλά που νοιάζονταν!!!

Τράβα παραπέρα ρε! :jerking2:
γιατι ρε θα βαλεις την μικρη στη φωτο να φωναζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom