jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.656
- Πόντοι
- 3.506
Πλεον 95% στην Ελλαδα ειναι Ομικρον, οπως ανακοινωσαν.oxi εκανε σελφ και ραπιντ αλλα εικαζουμε ομικρον
διαβαζεις καζαμια φιλε? ετσι ετσι δες τον καλα τον ξανθο φωτια θα σας αναψει -με πιστοποιητικο στο χερι θα μεινετεΠοιός Τζόνσον ρε βλάκα;
Αυτός που όπου να'ναι παίρνει τον πούλο;
απο τον τζονσον πηγαμε στον κασιδα καταλαβα μπερδεμενα καλωδια στο κεφαλιΝαι, και ο Κασίδας θα βγει πρώτο κόμμα.
Βλάκα.
δεν χρειαζεται το βλακα ειμαι τερας ψυχραιμιας ΤΕΡΑΣ εχω κανει και 7 χρονια στο θιβετΤα δικά σου δεν είναι απλώς μπερδεμένα, είναι καρβουνιασμένα.
Βλάκα.
Ναι αλλά ο "βλάκας" δεν έχει σχέση με τέρας ψυχραιμίας. Το τέρας ψυχραιμίας το λέμε "κρύο αίμα", όχι "βλάκα" Αυτό το μάθημα το έχασες όταν ήσουν στο Θιβέτ?δεν χρειαζεται το βλακα ειμαι τερας ψυχραιμιας ΤΕΡΑΣ εχω κανει και 7 χρονια στο θιβετ
για να δουμε και εσενα μπαρμπα - για το συνθημα μητσοτακη γαμιεσαι τι γνωμη εχεις?Ναι αλλά ο "βλάκας" δεν έχει σχέση με τέρας ψυχραιμίας. Το τέρας ψυχραιμίας το λέμε "κρύο αίμα", όχι "βλάκα" Αυτό το μάθημα το έχασες όταν ήσουν στο Θιβέτ?
Έχω την γνώμη ότι:για να δουμε και εσενα μπαρμπα - για το συνθημα μητσοτακη γαμιεσαι τι γνωμη εχεις?
Γάμησε τους τα πρέκια και πότισέ τους ΙΧΩΡ.ΨΕΚΙΑ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΜΙΛΑΤΕ;
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ εχω κουραστει...ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΤΩΡΑΓάμησε τους τα πρέκια και πότισέ τους ΙΧΩΡ.
Δηλαδή ρε μπαρμπα αμα εσενα οι δικοι σου δεν ειχανε λεφτα να σε στειλουν εξωτερικο να μορφωθεις (οπως λες εσυ) θα ησουν στην κατηγορια αυτη που αναφερεις μιας και δεν καταφερες να περασεις πουθενα στην ελλαδα;;; βγες απο το υπογειο να παρεις λιγο αερα γτ δεν εχεις και παραθυρα εκει περαΈχω την γνώμη ότι:
α) Ο Κούλης πάει πριονοκορδέλα όλα τα λαμόγια, τους άχρηστους, αυτούς που ζούσαν εις βάρος των υπολοίπων φορολογουμένων, σούργελα κατωτάτου επιπέδου, εκπαίδευσης, μόρφωσης, αντίληψης και κοινωνικής τάξης.
ειμαι ο λαος η πλεμπα που λετε και εσεις και το φωναζω και εγω δικαια αγανακτηση λεγεται -ενα ξερω να πω οτι οσο υπαρχετε εσεις τα δεξια και τα αλλα τα αριστερα καθικια ουτε κρατος θα εχουμε ουτε χωρα - ειστε το παλιο που πρεπει να "πεθανει¨ για να ερθει το καινουργιο και πιο ειναι το καινουργιο? ανθρωποι που νιαζονται πραγματικα και οχι για την κονομα μονοΈχω την γνώμη ότι:
α) Ο Κούλης πάει πριονοκορδέλα όλα τα λαμόγια, τους άχρηστους, αυτούς που ζούσαν εις βάρος των υπολοίπων φορολογουμένων, σούργελα κατωτάτου επιπέδου, εκπαίδευσης, μόρφωσης, αντίληψης και κοινωνικής τάξης.
β) Τα παραπάνω σούργελα, ακριβώς επειδή είναι επιπέδου sub zero, πλέμπα και σκουπίδια, έβγαλαν αυτό το σύνθημα γιατί τέτοια συνθήματα ξέρουν να βγάζουν μόνο.
Εσύ? Τι γνώμη έχεις?
αθηναιε πες τρεις φορες απεταξαμην τον μπουρλα και μπορει να συγχωρεθουν οι αμαρτιες σουΨΕΚΙΑ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΜΙΛΑΤΕ;
Εντάξει, εντάξει μας έπεισες. Μια φορά λοιπόν η πλέμπα πήρε εξουσία και η έκανε γλέντια με τις κονόμες και γαμήσανε τον κόσμο στους φόρους. Πάλι καλά που νοιάζονταν!!!ειμαι ο λαος η πλεμπα που λετε και εσεις και το φωναζω και εγω δικαια αγανακτηση λεγεται -ενα ξερω να πω οτι οσο υπαρχετε εσεις τα δεξια και τα αλλα τα αριστερα καθικια ουτε κρατος θα εχουμε ουτε χωρα - ειστε το παλιο που πρεπει να "πεθανει¨ για να ερθει το καινουργιο και πιο ειναι το καινουργιο? ανθρωποι που νιαζονται πραγματικα και οχι για την κονομα μονο
ΣΩΤΗΡ ΜΟΥαθηναιε πες τρεις φορες απεταξαμην τον μπουρλα και μπορει να συγχωρεθουν οι αμαρτιες σου
γιατι ρε θα βαλεις την μικρη στη φωτο να φωναζειΕντάξει, εντάξει μας έπεισες. Μια φορά λοιπόν η πλέμπα πήρε εξουσία και η έκανε γλέντια με τις κονόμες και γαμήσανε τον κόσμο στους φόρους. Πάλι καλά που νοιάζονταν!!!
Τράβα παραπέρα ρε!
Όχι ρε, δυστυχώς αυτή η μικρή στην φωτό δεν είναι δικιά μουγιατι ρε θα βαλεις την μικρη στη φωτο να φωναζει
ο πετρος απαρνηθηκε 3 φορες το χριστο και στο τελος του δωσαν και κλειδια μην εισαιΣΩΤΗΡ ΜΟΥ