enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
Ασημαντα προβληματα= Βομβαρδισμος με πυρηνικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε θα μπορουσαμε να πουμε οτι του εγινε μια ευγενικη συσταση
Ασημαντα προβληματα= Βομβαρδισμος με πυρηνικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι νομιζεις δε διαβαζει;το ξερει οτι μπαινω![]()
![]()
![]()
της εχω εξηγησει φαντασου δεν ασχολειται καν..καταντια για τον Ντοπατυπε μιλησε της γιατι θα βλεπει τους γυναικειους κλωνους του ντοπα και θα νομιζει οτι θα κανει φιλες στο μπου![]()
![]()
![]()
να ερθει απο εκει η τζοαννα να σε βοηθησει ?της εχω εξηγησει φαντασου δεν ασχολειται καν..καταντια για τον Ντοπα![]()
![]()
![]()
της εχω εξηγησει φαντασου δεν ασχολειται καν..καταντια για τον Ντοπα![]()
![]()
![]()
Μπολιο δεν παιζει εκτος και αν με πανε σηκωτο δεμενοΣΕ ΣΤΗΡΙΖΩ. Ποτέ μην εμβολιαστείς λοιπόν
μου ειπανε φερνεις αυτοκινητα απο βουλγαρια δινω 15 για Χ1 του 2018.Μπολιο δεν παιζει εκτος και αν με πανε σηκωτο δεμενο
Αν βρω κατι θα σε ενημερωσω,αυριο δινω ενα πασσατ fsi 2008 5.5χιλιαρικαμου ειπανε φερνεις αυτοκινητα απο βουλγαρια δινω 15 για Χ1 του 2018.![]()
κυβικα και χλμ ?Αν βρω κατι θα σε ενημερωσω,αυριο δινω ενα πασσατ fsi 2008 5.5χιλιαρικα
Μπορείς να μοy φέρεις ένα πουντο gt του 96 με τον σκορπιό;Αν βρω κατι θα σε ενημερωσω,αυριο δινω ενα πασσατ fsi 2008 5.5χιλιαρικα
Θα το κάνει ανταλλακτικά ο Νίπλης και θα πουλάει τους ημιαγωγούς έναν έναν. Λαμποργκίνι θα βγάλει απο το πασάτκυβικα και χλμ ?
θες να βαλεις κοντρα με τον αθηναιο?Μπορείς να μοy φέρεις ένα πουντο gt του 96 με τον σκορπιό;
Ραντεβού θανάτου λιμανάκια στις 3 το πρωί.θες να βαλεις κοντρα με τον αθηναιο?![]()
![]()
![]()
Κουβαλάς και κανέναν λαθραίο στο πορτ μπαγκάζ τυπε? ?Αν βρω κατι θα σε ενημερωσω,αυριο δινω ενα πασσατ fsi 2008 5.5χιλιαρικα
κατεχακη και δεν δεχομαι να μπειτε στις στροφες με κατω απο 150.Ραντεβού θανάτου λιμανάκια στις 3 το πρωί.
κατεχακη και δεν δεχομαι να μπειτε στις στροφες με κατω απο 150.![]()
ρε μαλακα περα απο το Μοσχατο εχεις ανεβει ποτέ ?κατεχακη και δεν δεχομαι να μπειτε στις στροφες με κατω απο 150.![]()
οχι.ρε μαλακα περα απο το Μοσχατο εχεις ανεβει ποτέ ?