Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.514
Πόντοι
2.606
120,αλλα ειχε κορμοστασια 1,60 :2funny::2funny::2funny:
...το μονο προβλημα ηταν οτι την ειχε την κορμοστασια στο φαρδος και δεν μπορουσε να μπει σε πορτα ευθεια....μονο σφηνωτος διαγωνια περναγε!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.514
Πόντοι
2.606
Δεν έχεις καταλάβει ότι τα ψέκια είναι ένα 20-25% maximum παντού?

Απλά σκούζουν και ακούγονται.... κατά το "αραιώστε ρε να φαινόμαστε πολλοί!!!" :tooth:
...κοιμηθηκε τωρα τρελακια,ζεσταθηκες και με το κουμτελακι και ειπες να μπεις για την νυχτερινη σου θεραπεια......

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.703
Πόντοι
6.256
...κοιμηθηκε τωρα τρελακια,ζεσταθηκες και με το κουμτελακι και ειπες να μπεις για την νυχτερινη σου θεραπεια......
Ρε μαλεα το σκηνικο με τον Βολταιρο επι κορωνοιου που του ελεγε οτι εχει κανει αναφορα σε εισαγγελεα για οσα λεει τη θυμασαι;Αχαχαχαχα,,,,,

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
140
Like
52.707
Πόντοι
27.261
Κ τα χρήματα από το έπαθλο θα τα δώσει στα ανεμβολιαστα παιδιά της Αφρικής από μηνιγγίτιδα υπατητιδα κίτρινο πυρετό :headbaning1: :headbaning1:
ετσι ακριβως, για να τους κατουρησει στο τελος κιολας.
ολος ο κοσμος ειναι μαζι με ντζοκο και μονο οι βατσινοβλακες τρεμουν, μη φανουν πιο γελοιοι απο οτι ειναι ηδη.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.790
Πόντοι
26.141
Volcano θυμάσαι ποιός εδώ μέσα έλεγε ότι είναι κολλητοί και έχουν μεγαλώσει μαζί;
E πως δε θυμάμαι ;!!!αφού αν εξαιρέσεις μερικούς τους υπόλοιπους σας ξέρω :confused:
Για αυτό δυσκολεύομαι να αρπαχτω πλεον:cry::cry::confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Εσύ από τι ώρα είσαι εδώ ρε σούργελο? Τι ρωτάω... από το πρωί που σε δούλευα πάλι :)

Εγώ τώρα τελείωσα την εργασία μου. Αύριο-μεθαύριο πληρώνομαι. Θα σου ανεβάσω μισθοδοσία για να την βάλεις στην κωλότρυπά σου σαν υποτακτικό σκουπίδι, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως έκανες και με το εμβόλιο :)

Σε γλεντάει ο Κούλης άχρηστε χρεοκοπημένε! Τράβα πάρε μια τσιμπούκα στον Άδωνι τώρα μπας και πάρεις καμιά επιστρεπτέα να αγοράσεις πατατάκια :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε μαλεα το σκηνικο με τον Βολταιρο επι κορωνοιου που του ελεγε οτι εχει κανει αναφορα σε εισαγγελεα για οσα λεει τη θυμασαι;Αχαχαχαχα,,,,,
Για ανέβασε το ποστ. Εκτός αν μπερδεύτηκες :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.790
Πόντοι
26.141
ετσι ακριβως, για να τους κατουρησει στο τελος κιολας.
ολος ο κοσμος ειναι μαζι με ντζοκο και μονο οι βατσινοβλακες τρεμουν, μη φανουν πιο γελοιοι απο οτι ειναι ηδη.
Θα γελάσει κ η Παρδάλη κατσίκα αν τον απελάσουν για το ότι δε δήλωσε σε ποιες χώρες ήταν τις τελευταίες 14 μέρες.
Τότε έπρεπε τρία δισεκατομμύρια τουρίστες να απελασσονται:2funny::2funny::2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.790
Πόντοι
26.141
Κ να με δέσεις να με μαστιγώνει δεν θα το πω :confused:

Άλλο εδώ μέσα στο νήμα κ άλλο τι γνωρίζει ο καθένας μας για τον άλλον στη πραγματική ζωή
Ελπίζω να το σέβεσαι αυτό κ να μη μου κρατάς μουτρα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Θα γελάσει κ η Παρδάλη κατσίκα αν τον απελάσουν για το ότι δε δήλωσε σε ποιες χώρες ήταν τις τελευταίες 14 μέρες.
Τότε έπρεπε τρία δισεκατομμύρια τουρίστες να απελασσονται:2funny::2funny::2funny:
Το πλαστό PCR δύστυχος δεν μπορούν να το αποδείξουν...:(

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
140
Like
52.707
Πόντοι
27.261
ψειριζουν τη μαϊμου οι βατσινοβλακες, αλλα και τι αλλο να κανουν, πως να δικαιολογηθουν ?
να πουνε σορρυ ειμαστε μαλακες που την πατησαμε ?
εδω θα ειμαστε και θα γελασουμε ακομα μια φορα με τα χαλια τους.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.790
Πόντοι
26.141
Το πλαστό PCR δύστυχος δεν μπορούν να το αποδείξουν...:(
Θα τον καλύψει η κλινική σε αυτό

Δε νομίζω κοτζαμ νολε να εκτεθεί για αυτό..θα είναι για κλάματα ο τύπος κ θα σημαίνει ότι τον έδωσε στεγνά κάποιος πολιτικός αντίπαλος του σημερινού Σέρβου πρωθυπουργού

Για εμένα έπρεπε να φύγει από χτες
Πλέον απορώ με τη ψυχολογία θα παίξει στο μπουρδέλο της Αυστραλίας που δεν ξέρει τι της γίνεται εδώ κ δύο χρόνια κ έχει κλείσει τη χώρα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Θα τον καλύψει η κλινική σε αυτό

Δε νομίζω κοτζαμ νολε να εκτεθεί για αυτό..θα είναι για κλάματα ο τύπος κ θα σημαίνει ότι τον έδωσε στεγνά κάποιος πολιτικός αντίπαλος του σημερινού Σέρβου πρωθυπουργού

Για εμένα έπρεπε να φύγει από χτες
Πλέον απορώ με τη ψυχολογία θα παίξει στο μπουρδέλο της Αυστραλίας που δεν ξέρει τι της γίνεται εδώ κ δύο χρόνια κ έχει κλείσει τη χώρα
Μακάρι να έχει δίκιο ο άλεξ και να τον κλείσουν στη μπουζού....αν και δύσκολο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.790
Πόντοι
26.141
ψειριζουν τη μαϊμου οι βατσινοβλακες, αλλα και τι αλλο να κανουν, πως να δικαιολογηθουν ?
να πουνε σορρυ ειμαστε μαλακες που την πατησαμε ?
εδω θα ειμαστε και θα γελασουμε ακομα μια φορα με τα χαλια τους.
Βγήκε ο κυργιος κ έλεγε τι καραηκιοζικικια είναι αυτά με την Αυστραλία κ βγήκε κ ο ίδιος ο Ναδάλ κ κατά λέξη είπε ότι αυτά είναι για τσίρκο

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Κ να με δέσεις να με μαστιγώνει δεν θα το πω :confused:

Άλλο εδώ μέσα στο νήμα κ άλλο τι γνωρίζει ο καθένας μας για τον άλλον στη πραγματική ζωή
Ελπίζω να το σέβεσαι αυτό κ να μη μου κρατάς μουτρα
Οχι ρε, ουτε για αστείο να σου κρατήσω μούτρα.
Κι εγω θυμάμαι ενα νικ χρήστη αλλά σε ρώτησα για τη μία στο εκατομμύριο που δε θυμάμαι σωστά. Μεγάλος τενεκές ο εν λόγω. Άξιος συνοδοιπόρος του Νικ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.790
Πόντοι
26.141
Μακάρι να έχει δίκιο ο άλεξ και να τον κλείσουν στη μπουζού....αν και δύσκολο.
Σαχλαμάρες
Όσοι έχουν πολλά λεφτά δεν μπαίνουν στη μπουζου
Εκτός του ήρωα Αρτέμη της καρδιάς μας που θυσιάζεται για την Ελλάδα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
140
Like
52.707
Πόντοι
27.261
Βγήκε ο κυργιος κ έλεγε τι καραηκιοζικικια είναι αυτά με την Αυστραλία κ βγήκε κ ο ίδιος ο Ναδάλ κ κατά λέξη είπε ότι αυτά είναι για τσίρκο
ναδαλ εμβολιασμενος, ειδα οτι βγηκε θετικος by the way :tooth:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
φθινει,κανα μπινελικι δεν θα παιξει σημερα? :confused: :confused: :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

«Ανεξάρτητα από το εάν συμφωνώ ή διαφωνώ για ορισμένα πράγματα με τον Τζόκοβιτς, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Δικαιοσύνη μίλησε» είπε ο Ναδάλ στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero. «Έκριναν ότι έχει το δικαίωμα να παίξει στο Australian Open και πραγματικά πιστεύω ότι το πιο δίκαιο είναι να επιλυθεί το ζήτημα και να παίξει»

Που λέει για τσίρκο? Χμμμμ... κάτσε να το ξαναδιαβάσω....!!!! ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom