Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.771
Πόντοι
26.141
Μπρο , ταξιτζης ? πως παει ο κλαδος ?
Νταλίκα με εμπορεύματα τυπε :confused:
αρχείο λήψης (5).jpeg

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Βρε γαμωμαλακα σκουπιδι κανεις δεν διελυσε καμμια ομαδα ηλιθιε!!!Ουτε υπηρχε βεβαια ομαδα...εγω για πλακα ειχα φτιαξει μπανερακι που ειχα βαλει αυτους και καλα οτι ηταν η Μπαχαλ Τιμ!!!

Και τις φωτογραφιες του Λιλα τις εβαζε και τις βαζει ο Εντουρο συνεχεια....

Αλλα τα ξερεις ολα αυτα αναρχιδο πουστρακι και απλα επειδη σου εχω γαμησει τη ψυχουλα σκουζεις σαν κακογαμημενο πουτανακι... :tooth:
ο εντούρο κάτι άστεγους έβαζε αλλά τότε εσύ τον παρέσυρες για να γεμίζετε τις σελίδες με τα γνωστά gif και τα κούτσουρα.. :confused:
Τι ψυχανωμαλία έχεις ρε κακομοίρη .. Μήπως φτιαχνώσουν σαν τον Στάθη με αυτά που ανέβαζες; :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zesty

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.699
Πόντοι
6.256
ο εντούρο κάτι άστεγους έβαζε αλλά τότε εσύ τον παρέσυρες για να γεμίζετε τις σελίδες με τα γνωστά gif και τα κούτσουρα.. :confused:
Τι ψυχανωμαλία έχεις ρε κακομοίρη .. Μήπως φτιαχνώσουν σαν τον Στάθη με αυτά που ανέβαζες; :2funny:
Εχεις καταλαβει ρε αυτιστικε πιθηκα οτι δεν σε πιστευει κανενας...εχεις το μυαλο ενος 5χρονου ρε μαλακα! :tooth:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτό που γράφει το Spiegel, ότι με το ιδιο QR βγαίνουν δύο τεστ του Τζόκοβιτς, ένα θετικό και ένα αρνητικό, άμα είναι αλήθεια θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.
Μαγείρεψε τα τέστ για να φαίνεται ψεύτικη νόσηση; Δε μπορεί να έκανε τέτοια παπαριά.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.699
Πόντοι
6.256
Αυτό που γράφει το Spiegel, ότι με το ιδιο QR βγαίνουν δύο τεστ του Τζόκοβιτς, ένα θετικό και ένα αρνητικό, άμα είναι αλήθεια θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.
Μαγείρεψε τα τέστ για να φαίνεται ψεύτικη νόσηση; Δε μπορεί να έκανε τέτοια παπαριά.
Τετοιο μπουρδελο που ειναι η Σερβια σαν κρατος χαλαρα θα μπορουσε να παιξει τετοια πουστια...να του βγαλανε ψευτικο πιστοποιητικο νοσησης.Θα εξηγουσε γιατι ο ψεκας κυκλοφορουσε τις επομενες μερες χωρις μασκα σε διαφορες εκδηλωσεις....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.436
Πόντοι
12.756

Κοιτα να δεις τελικα ποσο μαλάκας μπορει να ειναι καποιος της κλάσης του

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.699
Πόντοι
6.256
ρε τους πουστηδες τι δουλεμα τρωμε
Να σου θυμισω οτι στη πρωτη καραντινα αυτο το σκουπιδι ο Πετσας ειχε δωσει οδηγιες στο πως να πας στις Εκκλησιες χωρις να πληρωσεις προστιμο.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακόμα και πεντάχρονα πιο πολύ σκαμπάζουν από εσένα :tn36:
Πηρες τα αρχιδια μου ακομα μια φορα Πιθηκα...τραβα τωρα να σε γαμησει ο Πακιστανος σου να ερθεις στα ισα σου. :tooth:

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
μπορείς να μου εξηγήσεις, για ποιο λόγο θεωρείς πως οι Νόμοι, που εφαρμόστηκαν σε όλους τους Αυστραλούς, πρέπει να μην εφαρμοστούν σε κάποιο Αλλοδαπό;
Φυσικα και πρεπει να εφαρμοστουν.
Αποφανθηκε ομως η δικαιοσυνη οτι δεν παραβιασε τελικα τους Νομους και τον ελευθερωσε απο την κρατηση που του ειχαν επιβαλλει.

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
Eρώτηση:

Κάπου πήρε το μάτι μου σε κάποιο νήμα (ίσως και σε αυτό, δεν θυμάμαι) ότι ο μπούλης βατσινώθηκε??? Αν ναι, γι' αυτό δεν μπαίνει? ή τον έχουν ακόμα για μπάνια?
Έλεγε πως θα το κάνει τελικά λόγω πιέσεων ... δεν θυμάμαι ακριβώς απο ποιούς ... τώρα αν το έκανε τελικά δεν ξέρω :sad2:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.267
Πόντοι
12.756
Έλεγε πως θα το κάνει τελικά λόγω πιέσεων ... δεν θυμάμαι ακριβώς απο ποιούς ... τώρα αν το έκανε τελικά δεν ξέρω :sad2:
να παραδειγματιστεις φιλε Σαββα και εσυ απο τις αφορητες πιεσεις μου και να κανεις και εσυ το ΙΧΩΡ να εισαι στην καστα των ΑΡΙΣΤΩΝ και εσυ :wanker: :wanker: :wanker:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.699
Πόντοι
6.256
Η αληθεια ειναι οτι απο τον γραπτο του λογο φαινεται για μεγαλη ανωμαλαρα ο ντοκτορας :confused:
Τυπε βαλε κανα πακο με χρηματα με σημερινη ημερομηνια να γελασουμε λιγακι.... :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom