sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 187
- Like
- 48.771
- Πόντοι
- 26.141
Νταλίκα με εμπορεύματα τυπεΜπρο , ταξιτζης ? πως παει ο κλαδος ?
Νταλίκα με εμπορεύματα τυπεΜπρο , ταξιτζης ? πως παει ο κλαδος ?
Φερνεις κοσμο για να ψηφίσουν δεξιά ?Νταλίκα με εμπορεύματα τυπε
Δεν περιμεναμε κατι καλυτερο απο τον ψηφοθηρακια Κουλη....
ο εντούρο κάτι άστεγους έβαζε αλλά τότε εσύ τον παρέσυρες για να γεμίζετε τις σελίδες με τα γνωστά gif και τα κούτσουρα..Βρε γαμωμαλακα σκουπιδι κανεις δεν διελυσε καμμια ομαδα ηλιθιε!!!Ουτε υπηρχε βεβαια ομαδα...εγω για πλακα ειχα φτιαξει μπανερακι που ειχα βαλει αυτους και καλα οτι ηταν η Μπαχαλ Τιμ!!!
Και τις φωτογραφιες του Λιλα τις εβαζε και τις βαζει ο Εντουρο συνεχεια....
Αλλα τα ξερεις ολα αυτα αναρχιδο πουστρακι και απλα επειδη σου εχω γαμησει τη ψυχουλα σκουζεις σαν κακογαμημενο πουτανακι...
Εχεις καταλαβει ρε αυτιστικε πιθηκα οτι δεν σε πιστευει κανενας...εχεις το μυαλο ενος 5χρονου ρε μαλακα!ο εντούρο κάτι άστεγους έβαζε αλλά τότε εσύ τον παρέσυρες για να γεμίζετε τις σελίδες με τα γνωστά gif και τα κούτσουρα..
Τι ψυχανωμαλία έχεις ρε κακομοίρη .. Μήπως φτιαχνώσουν σαν τον Στάθη με αυτά που ανέβαζες;
ρε τους πουστηδες τι δουλεμα τρωμεΔεν περιμεναμε κατι καλυτερο απο τον ψηφοθηρακια Κουλη....
Τετοιο μπουρδελο που ειναι η Σερβια σαν κρατος χαλαρα θα μπορουσε να παιξει τετοια πουστια...να του βγαλανε ψευτικο πιστοποιητικο νοσησης.Θα εξηγουσε γιατι ο ψεκας κυκλοφορουσε τις επομενες μερες χωρις μασκα σε διαφορες εκδηλωσεις....Αυτό που γράφει το Spiegel, ότι με το ιδιο QR βγαίνουν δύο τεστ του Τζόκοβιτς, ένα θετικό και ένα αρνητικό, άμα είναι αλήθεια θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.
Μαγείρεψε τα τέστ για να φαίνεται ψεύτικη νόσηση; Δε μπορεί να έκανε τέτοια παπαριά.
Αυτό που γράφει το Spiegel, ότι με το ιδιο QR βγαίνουν δύο τεστ του Τζόκοβιτς, ένα θετικό και ένα αρνητικό, άμα είναι αλήθεια θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.
Μαγείρεψε τα τέστ για να φαίνεται ψεύτικη νόσηση; Δε μπορεί να έκανε τέτοια παπαριά.
Ο ύποπτος κωδικός QR του Nόβακ Τζόκοβιτς: Τελικά είναι θετικά ή αρνητικά τα αποτελέσματα PCR; [photo, video]
Το θρίλερ μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και των αυστραλιανών αρχών μπορείhellasjournal.com
Ακόμα και πεντάχρονα πιο πολύ σκαμπάζουν από εσέναΕχεις καταλαβει ρε αυτιστικε πιθηκα οτι δεν σε πιστευει κανενας...εχεις το μυαλο ενος 5χρονου ρε μαλακα!
Να σου θυμισω οτι στη πρωτη καραντινα αυτο το σκουπιδι ο Πετσας ειχε δωσει οδηγιες στο πως να πας στις Εκκλησιες χωρις να πληρωσεις προστιμο.....ρε τους πουστηδες τι δουλεμα τρωμε
Πηρες τα αρχιδια μου ακομα μια φορα Πιθηκα...τραβα τωρα να σε γαμησει ο Πακιστανος σου να ερθεις στα ισα σου.Ακόμα και πεντάχρονα πιο πολύ σκαμπάζουν από εσένα
Κρυφοπουστα ειναι αλλα τεσπα...Ο Κυριάκος είναι κρυφοεμβολιασμένος...
Και κρυφοαριστερός...
Σαν το βολκανο...
Πάλι εκεί το γύρισες ?Κρυφοπουστα ειναι αλλα τεσπα...
Την μπάχαλ τιμ την θυμάσαι με Ιάκωβο εντουρο κτλ?
Φυσικα και πρεπει να εφαρμοστουν.μπορείς να μου εξηγήσεις, για ποιο λόγο θεωρείς πως οι Νόμοι, που εφαρμόστηκαν σε όλους τους Αυστραλούς, πρέπει να μην εφαρμοστούν σε κάποιο Αλλοδαπό;
Η αληθεια ειναι οτι απο τον γραπτο του λογο φαινεται για μεγαλη ανωμαλαρα ο ντοκτοραςΑκριβώς έτσι εμμονικά και επίμονα γέμιζε gifάκια με τον Λίλα τα νήματα
Έλεγε πως θα το κάνει τελικά λόγω πιέσεων ... δεν θυμάμαι ακριβώς απο ποιούς ... τώρα αν το έκανε τελικά δεν ξέρωEρώτηση:
Κάπου πήρε το μάτι μου σε κάποιο νήμα (ίσως και σε αυτό, δεν θυμάμαι) ότι ο μπούλης βατσινώθηκε??? Αν ναι, γι' αυτό δεν μπαίνει? ή τον έχουν ακόμα για μπάνια?
να παραδειγματιστεις φιλε Σαββα και εσυ απο τις αφορητες πιεσεις μου και να κανεις και εσυ το ΙΧΩΡ να εισαι στην καστα των ΑΡΙΣΤΩΝ και εσυΈλεγε πως θα το κάνει τελικά λόγω πιέσεων ... δεν θυμάμαι ακριβώς απο ποιούς ... τώρα αν το έκανε τελικά δεν ξέρω
Τυπε βαλε κανα πακο με χρηματα με σημερινη ημερομηνια να γελασουμε λιγακι....Η αληθεια ειναι οτι απο τον γραπτο του λογο φαινεται για μεγαλη ανωμαλαρα ο ντοκτορας
Ποσα θελεις ?Τυπε βαλε κανα πακο με χρηματα με σημερινη ημερομηνια να γελασουμε λιγακι....