Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Ρε γαμημενο σκουπιδι...16 εγινε το τεστ και το ιδιο βραδυ εμαθε τα αποτελεσματα.Εχει και φωτογραφιες με αποδειξεις το αρθρο.

Η επομενη ερωτηση λοιπον ειναι εισαι τοσο ηλιθιος ή απλα αναρχιδος;
Ναι τα ιδια στοιχεια και αποδειξεις που ειδε ο δικαστης που τον αθωωσε...σηκω να κανεις καμια δουλεια καταχαζε....στα απαντησα ολα και αρχιζεις απο την αρχη να λες τα ιδια

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Τα αποτελεσματα του τεστ ηλιθιε

1641835059434.png

16/12 και ωρα 20.20 το βραδυ...

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Τα χάλια της Σερβίας δεν τα χουμε ούτε χάσαμε τη μισή μας χώρα σε 10 χρόνια.
Η κατσικα του γειτονα να ψοφησει δηλαδη...
Ας δουμε τα δικα μας χαλια και μετα βλεπουμε και τους αλλους

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
σε εμας τους πτωχους μια επανασταση- εμεινε κρυψτε τους κουμπαραδες
Εγώ σας χαίρομαι, είστε σαν το παλικάρι που έπεσε πέρυσι να πιάσει το σταυρό, έμεινε τετραπληγικός και βγήκε φέτος στο καροτσάκι να δώσει συνέντευξη με τον σταυρό αγκαλιά...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Μαλακα εισαι ηλιθιος ετσι;Ολες οι απαντησεις σου ειναι τι κανεις Γιαννη κουκια σπερνω! :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ σας χαίρομαι, είστε σαν το παλικάρι που έπεσε πέρυσι να πιάσει το σταυρό, έμεινε τετραπληγικός και βγήκε φέτος στο καροτσάκι να δώσει συνέντευξη με τον σταυρό αγκαλιά...
Επαιξε τετοιο σκηνικο ρε τυπε;:2funny:

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Τα αποτελεσματα του τεστ ηλιθιε

1641835059434.png

16/12 και ωρα 20.20 το βραδυ...
Εχεις βγει ποτέ θετικός σε PCR ??? Τα διαγνωστικά δεν σε παιρνουν πάντα τηλέφωνο αμεσως ουτε το καταχωρουν στο συστημα αμεσως ...ποσο μαλλον στην οργανωμενη σερβια...απαντησε σε αυτο η οικογενεια του νομιζω οτι το εμαθε στις 18...τωρα οτι και να πουμε εμεις ιστοριες

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Εχεις βγει ποτέ θετικός σε PCR ??? Τα διαγνωστικά δεν σε παιρνουν πάντα τηλέφωνο αμεσως ουτε το καταχωρουν στο συστημα αμεσως ...ποσο μαλλον στην οργανωμενη σερβια...απαντησε σε αυτο η οικογενεια του νομιζω οτι το εμαθε στις 18...τωρα οτι και να πουμε εμεις ιστοριες
Αλλο παραμυθι τωρα ε καραγκιοζη;Γιατι πριν εσκουζες οτι το τεστ το εκανε 17 και τα αποτελεσματα τα πηρε 18!

Και ναι εχεις δικιο μαλακα δεν σε παιρνουν τηλ αμεσως...σε αφηνουν 2 μερες να τριγυρνας ελευθερος και να μεταδιδεις τον ιο στους παντες!!! :2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εσύ συγκρίνεις.
Τα χάλια τα δικά μας σε χώρες σαν τη Σερβία είναι ο στόχος για να βελτιώσουν το βιοτικό τους επίπεδο.
Δυστυχώς.

Σκέψου πόσο μπουρδέλο είναι...

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Εσύ συγκρίνεις.
Τα χάλια τα δικά μας σε χώρες σαν τη Σερβία είναι ο στόχος για να βελτιώσουν το βιοτικό τους επίπεδο.
Δυστυχώς.

Εντάξει τυπε είναι όντως μπουρδελο αλλά η δυση τους διέλυσε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Εσύ συγκρίνεις.
Δυστυχώς.

Εσυ ρε μαλακα απαντας σε ανθρωπο που του ειπες οτι η Σερβια ειναι χειροτερη απο εμας και αυτος σου απαντησε "προτιμας να ψοφησει η κατσικα του γειτονα"....θα μου πεις και εγω με την αμοιβαδα τοση ωρα εχω πιασει διαλογο. :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Αλλο παραμυθι τωρα ε καραγκιοζη;Γιατι πριν εσκουζες οτι το τεστ το εκανε 17 και τα αποτελεσματα τα πηρε 18!

Και ναι εχεις δικιο μαλακα δεν σε παιρνουν τηλ αμεσως...σε αφηνουν 2 μερες να τριγυρνας ελευθερος και να μεταδιδεις τον ιο στους παντες!!! :2funny:
Δεν εγραψα ποτε οτι εκανε τεστ 17 καταχαζε...ειπα ενημερωθηκε την επομενη της εκδηλωσης με τα παιδακια...ξυπνα
Εχεις βγει θετικός και σε πηραν αμεσως λογικα εσενα...οποτε οκ

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.628
Πόντοι
3.506
προσεχως ρακετες σε σχημα πεος θα κονομησει οποιος τις βγαλει- δεν ειμαι χριστιανος τις παιδικες αρρωστιες τις περασα νωρις :tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Δεν εγραψα ποτε οτι εκανε τεστ 17 καταχαζε...ειπα ενημερωθηκε την επομενη της εκδηλωσης με τα παιδακια...ξυπνα
Εχεις βγει θετικός και σε πηραν αμεσως λογικα εσενα...οποτε οκ
Να σου πω σε ποιο ιδρυμα εισαι...να αγοραζω καρτουλες και τετραδια να σας ενισχυσω γιατι ειναι προφανες οτι δεν κανουν καλη δουλεια.

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Εσυ ρε μαλακα απαντας σε ανθρωπο που του ειπες οτι η Σερβια ειναι χειροτερη απο εμας και αυτος σου απαντησε "προτιμας να ψοφησει η κατσικα του γειτονα"....θα μου πεις και εγω με την αμοιβαδα τοση ωρα εχω πιασει διαλογο. :confused: :confused: :confused:
αγορι μου ειπα οτι οσα χαλια και να εχει η σερβια ας κοιταξουμε τα δικα μας πρωτα...με τον ανθρωπο μια χαρα τα βρηκαμε...εσυ λες οτι ναναι παντου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να σου πω σε ποιο ιδρυμα εισαι...να αγοραζω καρτουλες και τετραδια να σας ενισχυσω γιατι ειναι προφανες οτι δεν κανουν καλη δουλεια.
Οτι ναναι

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
προσεχως ρακετες σε σχημα πεος θα κονομησει οποιος τις βγαλει- δεν ειμαι χριστιανος τις παιδικες αρρωστιες τις περασα νωρις :tooth:
Για ψεκι είσαι ωραίος ρε Τζίμη...:tooth:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ας πρόσεχαν να μην το παίζουν μάγκες...
Μπήκε η Αμερικη επί Κλίντον και πετούσε βόμβες σε αμαχο πληθυσμό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μπει ένα τρίτο κράτος για να λύσει διάφορες μεταξύ γειτονικών λαών. Δεν δίνω άλλοθι στην Σερβία απλά η Ελλάδα είναι καλύτερα σαν χώρα λόγο ένταξης σε ΕΕ. Αλλιώς και εμείς βαλκανισταν θα ημασταν που ήδη λίγο πολυ εχουμε καταντήσει.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Μπήκε η Αμερικη επί Κλίντον και πετούσε βόμβες σε αμαχι πληθυσμό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μπει ένα τρίτο κράτος για να λύσει διάφορες μεταξύ γειτονικών λαών. Δεν δίνω άλλοθι στην Σερβία απλά η Ελλάδα είναι καλύτερα σαν χώρα λόγο ένταξης σε ΕΕ. Αλλιώς και εμείς βαλκανισταν θα ημασταν που ήδη λίγο πολυ εχουμε καταντήσει.
Έτσι είναι αυτά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom