kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.052
- Πόντοι
- 6.256
Πού πήγες.γαμιολες βραδυατικα εχασα το γλεντι
Απήλαυσες τα προνόμια του τριπλά εμβολιασμένου;
Πού πήγες.γαμιολες βραδυατικα εχασα το γλεντι
Τα μπερδεψες. Αυτη η συνταγη μαζι με καποιες βιταμινες ειναι για το νημα με τα φακ ακαπέλαΌντως
Μεγάλη δύναμη η επιστήμη
Φαντα λεμονάδα ή πορτοκολαδα;
και προσεξε
Σκούξε πιο δυνατά αποτυχημένε μαλάκα. Δεν σε ακούμε καλά...Για οσους αναρωτιομασταν ποσο πιο χαμηλα παει μετα τα κολλητηλικια με καθυστερα τρελακια αυνανιστη μπαρμπαπηδουλα ,μολις πηραμε την απαντηση μας....εγινες κολλητος και με τον τζωνυ 64 της καρδιας μας!
ουισκακι,γαμησακι,ταινιουλαΠού πήγες.
Απήλαυσες τα προνόμια του τριπλά εμβολιασμένου;
Ζωάρα , μπράβο.ουισκακι,γαμησακι,ταινιουλα
Οχι ρε τυπε γιατι μου το εκανες τωρα αυτο;Ειχα φτασει σε ενα σημειο στη ζωη μου και διαβαζω τοn Pezoporo να με απαξιωνει,Τα γκρεμισες ολα ρε τυπε....είναι απογοητευτικό το επίπεδο του μπουρδελιάρη γιατρού χελρέιζερ
Μην ζητάς τέτοια γιατί παρεξηγούν εύκολα εδώ μέσαΚυριάκο, βάλε μας τώρα και τη πούτσα σου κρύβοντας μόνο το πρόσωπό σου να ψαρώσουμε. ??
εχει θειο (μπαρμπα) στο καπιτωλειο των ηπα και ο μπαρμπας του εχει πολλα κονε στο κομμα των δημοκρατικων εκειΡώτησα πριν μερικά χρόνια έναν βετεράνο βουλευτή της ΝΔ από που κι'ως που ο Κικίλιας έχει γίνει υπουργός και μεγαλοστέλεχος δεδομένου ότι δεν έχει κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες ούτε στη διοίκηση, ούτε στον πολιτικό σχεδιασμό, ούτε είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός.
Την ίδια απορία είχε και ο ίδιος.
Πιθηκα βαλε κανα ψευτικο διαλογο με τον φτασμενο γιατρο απο Σουηδια να γελασουμε ρε....Τι σούργελο no lifer είναι ο κομπλεξικός ανισόρροπος και φανατισμένος γιατρουδάκος...
Όλη μέρα και νύχτα χτες χωρίς διακοπή και πάλι σήμερα εδώ
Πρέπει να είναι τελείως παραπληγικός και για να νιώσει καλύτερα θα ήθελε όλοι να γίνουν σαν κι αυτόν.
Στο παρελθόν για όσους δεν θυμούνται είχε προσαρτηθεί στους μπαχαλάκιδες του σάιτ να γελάει με τα φίδια του Ιάκωβου και τις φώτο του enduro και να ποστάρει τον λίλα σε κάθε νήμα μέχρι που έφαγε το μπάν. Μιλάμε για πραγματικό ναυάγιο της ζωής.
Μέχρι που φτάσαμε στα χρόνια του κόβιντ που οι κυβερνήσεις έδωσαν λόγο σε τέτοια σκουπίδια
. Τώρα είναι η καλύτερή του γιατί βλέπει πως με τα εμβόλια θα εξισωθεί με όσους δεν φτάνει. Έτσι εξηγείται η μανία του για καθολικούς υποχρεωτικους εμβολιασμούς ακόμα και αν δεν συντρέχει λόγος.
Η γνωστή νοοτροπία του να ψηφίσει η κατσίκα του γείτονα με τη διαφορά πως αντί για το οικονομικό, το οραματίζεται για την υγεία του πληθυσμού.
"Τους ανεμβολίαστους θέλω πολύ να τους τσαντίσω. Και άρα θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η στρατηγική.Δεν θα τους βάλω φυλακή, δεν θα τους εμβολιάσω με το ζόρι. Και άρα πρέπει να τους πούμε: από τις 15 Ιανουαρίου δεν θα μπορείτε να πάτε σε ένα εστιατόριο, δεν θα μπορείτε να πιείτε ένα ποτό, δεν θα μπορείτε να πιείτε έναν καφέ, δεν θα μπορείτε να πάτε στο θέατρο, δεν θα μπορείτε να πάτε στον κινηματογράφο".
ρε βλαμενο ξεμυτισες....τι εγινε ?Εχει βγει για ψωνια η μανουλα και εισαι ανετος στο νετ και το παιζεις καμποσος.....τρελακια θελω να δω μολις σε δει στο ξεπαρθενων να σου κανουν τον λωκο βουλγαρικο θυμιατο ,ποσο μαγκας εισαι ....θα σε βαραει τρια μερονυχτα ακαταπαυστα ,θα μιλας κακομοιρη και θα φτυνεις δοντια.....πολυ φοβαμαι οτι θα σου αλλαξουν παλι αγωγη με τον τρελογιατρο γιατι εχεις ξεφυγει!Σκούξε πιο δυνατά αποτυχημένε μαλάκα. Δεν σε ακούμε καλά
Και δεν είμαι κολλητός με κανέναν από εδώ μέσα, ουτε πρόκειται να γίνω! Για ποιον με πέρασες? Για κάναν σουργελο-Nio και κάτι άλλους αρχιμαλάκες εδώ μέσα που δηλώνουν υπερήφανοι με τις γνωριμίες-ναυάγια που έχουν κάνει εδώ μέσα?
Έχω φίλους έξω, εδώ απλά ξεφτιλίζω κάτι γελοία σούργελα
Παρε τωρα και τους αληθινους σου διαλογους με τον "γιατρο" σου.....ΠΙΘΗΚΑ!Έλα πάρε μαλάκα να δούμε πόση ξεφτίλα αντέχεις
Για τους υγιείς αναγνώστες του νήματος, αυτός είναι διάλογος με ένα φιλαράκι μου γιατρό στη Σουηδία με σουηδική παιδεία.
*ψαλτοπολιτικοί στον μεταξύ μας κώδικα είναι οι πολιτικοί που ακολουθούν τη γραμμή του ψάλτη τσιοδρα (εννοεί τον ΠΟΥ στην περίπτωση της Φιλανδίας)