Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756

Ειχε κορωνοιο απο 16 Δεκεμβρη και αυτος εκανε εμφανισεις σε διαφορες εκδηλωσεις την αμεσως επομενη μερα....ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ στο ψευτικο σκουπιδι.
να τον γαμησουν με ρακετα απο τον κωλο , οπως εκανε ο Ψωμιαδης στα φιλαρακια του που τον πουλαγαν

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Ειχε κορωνοιο απο 16 Δεκεμβρη και αυτος εκανε εμφανισεις σε διαφορες εκδηλωσεις την αμεσως επομενη μερα....ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ στο ψευτικο σκουπιδι.
Απορώ τι καθοσαστε και τσακώνεστε για τον Νολε. Απλά ο καθένας κάνει αυτά που κάνει όπου τον παίρνει. Ο Νολε λοιπόν πήγε σε μία χώρα όπου η νομοθεσία είναι σαφής (δεν μπαίνουν ανεμβολιαστοι) και, το κυριότερο, είναι μία χώρα που ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ το νόμο.

Πιο απλά δεν γίνεται, απλά τα ελληνικά λαμογια συνηθισμένοι σε άλλες καταστάσεις δεν μπορούν να χωνεψουν το γεγονός ότι οι νόμοι εφαρμόζονται!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Οκ ανακαλώ για τον Ερρικσεν αλλά όχι για τα υπόλοιπα!
Εδώ το ποστ του CEO μας
Ελα Πιθηκα!!!Μπανανααααααααααα!!!! :tooth:

1641647493360.png

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εντάξει, χρόνο άπλετο όπως εσύ δεν έχω για να κάθομαι να ψάχνω το κάθε τι. Τις 10 (και πλέον) ώρες μάλλον τις χρησιμοποιείς εσύ για να ψάχνεις στο Internet διάφορα. Κάνε το λοιπόν, απλά μην σηκώνεις πίεση :)

Τα ίδια έχω να πω για τις πίπες που λες εσύ στα site που ψάχνεις. Και θα πιστέψω πιο πολύ τον Χατζηδάκη παρά έναν τύπο ανόματι στοκαδουρα σε site με μπουρδέλα :) Sorry, μην το πάρεις προσωπικά :)

By the way, χαραμίζεσαι, στείλε βιογραφικά! :tooth:
Δεν το το παίρνω ποτέ προσωπικά. Ειδικά με ξερολες παπαρολογους σαν και σένα. Εγώ εχω και 42 στρέμματα δεσμευμένα σε ενεργειακή Κοινότητα για ΑΠΕ. Δε χρειάζεται να ψαξω κάτι. Αποτελούν μέρος της καθημερινότητας και του εισοδήματός μου.
Σε σχεση με σένα που μας παρεθεσες την προσφυγή της Τσεχίας κατά της Πολωνίας για παράνομη λειτουργία ορυχείου, ως πρόστιμο για μόλυνση απο εκπομπή ρυπων για ηλεκτροπαραγωγή. Ούτε κσν τι παρέθεσες δεν κατάλαβες. Γελάνε κι οι γλομπαιοι με τα ποστ σου.
Εσύ δυστυχώς ουτε για κυβερνητικό παπαγαλακι δε μπορείς να καταθέσεις βιογραφικό.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν το το παίρνω ποτέ προσωπικά. Ειδικά με ξερολες παπαρολογους σαν και σένα. Εγώ εχω και 42 στρέμματα δεσμευμένα σε ενεργειακή Κοινότητα για ΑΠΕ. Δε χρειάζεται να ψαξω κάτι. Αποτελούν μέρος της καθημερινότητας και του εισοδήματός μου.
Σε σχεση με σένα μου μας παρεθεσες την προσφυγή της Τσεχίας κατά της Πολωνίας για παράνομη λειτουργία ορυχείου, ως πρόστιμο για μόλυνση απο εκπομπή ρυπων για ηλεκτροπαραγωγή. Ούτε κσν τι παρέθεσες δεν κατάλαβες. Γελάνε κι οι γλομπαιοι με τα ποστ σου.
A, γι' αυτό σε τσούζει! Ε, πες έτσι να καταλάβουμε! :tooth:

Να 'στε καλά... εαυτούληδες!!! Η Ελλάδα θα πάει μπροστά όμως, no doubt :wink:

Όσο για μένα... εγώ λεβεντάκο μου πλέον δεν στέλνω βιογραφικα. Έστελνα στα 25 μου. Με ξέρει όλη η αγορά και πουλάω από μόνος μου πια :wink:

A... και ρίξε πίεση... θα βγάλεις ρυτίδες! :)

Τελευταία τροποποίηση:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
A, γι' αυτό σε τσούζει! Ε, πες έτσι να καταλάβουμε! :tooth:

Να 'στε καλά... εαυτούληδες!!! Η Ελλάδα θα πάει μπροστά όμως, no doubt :wink:

A... και ρίξε πίεση... θα βγάλεις ρυτίδες! :)
Με τσούζει το οτι βγαζω εξαιρετικό εισόδημα και η κυβέρνηση στρέφει την παραγωγή προς τις ΑΠΕ; Για να επεκταθω και να βγαζω ακομα περισσότερα;
Αστο τυπε. Γελάει ο κόσμος με κάθε νεο σου ποστ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756
Εσένα ανισόρροπο μουνόπανο σου ετοιμάζω χοντρό γαμήσι με τις μαλακίες που έγραφες το πρωί! Μην τυχόν και τις σβήσεις.
Γιατι ρε μαν ξηγιεσαι ετσι ? ειναι καλο παιδι ο Χελ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Εσένα ανισόρροπο μουνόπανο σου ετοιμάζω χοντρό γαμήσι με τις μαλακίες που έγραφες το πρωί! Μην τυχόν και τις σβήσεις.
Παλι με τον κωλο θα ερθεις πιθηκα; :effemine: :effemine: :effemine:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατι ρε μαν ξηγιεσαι ετσι ? ειναι καλο παιδι ο Χελ
Θα παει να τον γαμησει ο Πακιστανος να του ενισχυσει το ανοποιητικο και μετα θα μπει να γραψει καινουρια καραγκιοζιλικια....:tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Με τσούζει το οτι βγαζω εξαιρετικό εισόδημα και η κυβέρνηση στρέφει την παραγωγή προς τις ΑΠΕ; Για να επεκταθω και να βγαζω ακομα περισσότερα;
Αστο τυπε. Γελάει ο κόσμος με κάθε νεο σου ποστ.
Άλλο σε τσούζει αλλά δεν το κατάλαβες.

Δεν πειράζει, οοοοοοοοοτι πεις λεβεντακο μου. Πάλι ΝΔ θ ψηφισεις. Κατηγορία kontolagnou δηλαδή!

Οοοοοοοτι πεις! :)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Ξέρουμε αν 8 μέρες μετά έχουν αυξηθεί οι νοσηλείες Πακιστανών στα νοσοκομεία της αττικής; :confused:
Η ο ιός αφορά μόνο Έλληνες;
Αθηναίε εσύ πως το βλέπεις που μια τεράστια ανεμβολίαστη μάζα κόσμου συναθροίζεται χωρίς καμιά υγειονομική επίπτωση;
Ρωτα τον γαμια σου Πιθηκα αυτος θα ξερει....

ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΙΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :tooth:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Άλλο σε τσούζει αλλά δεν το κατάλαβες.

Δεν πειράζει, οοοοοοοοοτι πεις λεβεντακο μου. Πάλι ΝΔ θ ψηφισεις. Κατηγορία kontolagnou δηλαδή!

Οοοοοοοτι πεις! :)
Βρε ότι θέλεις εσύ να συμβαίνει. Γράψαμε κι οι δύο την άποψή μας ας κρίνουν οι μύστες εδώ ποιός λέει τι και ποση αξία έχει. Κάτι άλλο δεν εχω να προσθέσω.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Οκ ανακαλώ για τον Ερρικσεν αλλά όχι για τα υπόλοιπα!
Εδώ το ποστ του CEO μας
Παρών , αν και έχω μείνει λίγο πίσω στο νήμα έχω πάλι μπόλικες σελίδες αδιάβαστες :confused:

Θα φροντίσω να ενημερωθώ αργότερα που θα έχω ελεύθερο χρόνο.

Παρουσίες πήραμε σήμερα ; Κυκλοφοράει και η φονική Όμικρον :P

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Βρε ότι θέλεις εσύ να συμβαίνει. Γράψαμε κι οι δύο την άποψή μας ας κρίνουν οι μύστες εδώ ποιός λέει τι και ποση αξία έχει. Κάτι άλλο δεν εχω να προσθέσω.
Me neither :)

Εξάλλου ποτέ δεν με απασχόλησε η κρίση των μυστών* του site. :)

* Eξαίρεση τα news για πουτάνες!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.695
Πόντοι
12.756
Παρών , αν και έχω μείνει λίγο πίσω στο νήμα έχω πάλι μπόλικες σελίδες αδιάβαστες :confused:

Θα φροντίσω να ενημερωθώ αργότερα που θα έχω ελεύθερο χρόνο.

Παρουσίες πήραμε σήμερα ; Κυκλοφοράει και η φονική Όμικρον :P
καλησπερα Σαββα... :happy:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Έχουμε δουλέψει στην Σουηδία κύριε, κι αν όντως είχατε φίλο εκεί δεν θα γράφατε τις βλακείες που γράφετε.
Έλα καλά νέα :2funny: Ετοιμάσου για δουλειά
Σε έφτιαξα κουφάλα
FCEBCE55-10A4-428A-8331-C94366934F3C.jpeg

Απέκρυψα βέβαια πως την πρώτη φορά που προσπάθησες, πήρες το πούλο συνοπτικά και με κλωτσιές.:2funny:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Για ένα πράγμα παραδέχομαι τον κο Μπουρλά, απέδειξε ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός κτηνίατρος! Μπράβο του!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ψέκια...:alivedick::alivedick::alivedick:

Πλήρης αποκλεισμός των ανεμβολίαστων πελατών και από τους εξωτερικούς χώρους εστίασης, όπου μέχρι σήμερα μπορούν να κάθονται επιδεικνύοντας αρνητικό rapid test.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom