Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.441
- Πόντοι
- 3.936
Γελαω με αμορφωτους
Γελαω με αμορφωτους
Εσύ γιατί τα έχεις με τους Εβραίους;;;Όχι ρε τύπε...ένα κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των ''νοσταλγών'' είναι ότι δε λένε ποτέ σε κοινή θέα ότι είναι ναζί....ούτε το απαρνιούνται...πάρε για παράδειγμα τη χρυσή αυγή....ήταν κότες και δεν είπαν ούτε μια φορά στην τηλεώραση ότι ήταν ναζοφασίστες του κερατά...αλλά όταν τους ρώταγαν για τον χίτλερ έλεγαν θα τον κρίνει η ιστορία.....
άρα δε θα σου πουν έτσι....αυτά τα συζητάνε κρυφά στις συναντήσεις τους όταν κρύβονται σα τις κατσαρίδες
Αφού ο FDA λέει ότι μπορεί να κυκλοφορήσει δεδομένα εμβολίων COVID-19 έως το 2097, ομοσπονδιακός δικαστής διατάζει όλες τις πληροφορίες να κοινοποιηθούν φέτος
·
Ρε συ volcano. Ασε τις εξυπνάδες πριν διαβάσεις. Λεει ποιός δικαιούται βίζα, απλή ή essential, αν καταθέτει online την αίτηση, αυτός ή τρίτος για λογαριασμό του, ο οποίος τρίτος μπορεί να είναι μόνιμος κάτοικος Αυστραλίας, τι υποχρεώσεις φέρει όποιος ταξιδεύει για Αυστραλία 72 ώρες πριν ξεκινήσει, τι χαρτιά πρέπει να συμπληρώσει ως υπεύθυνη δήλωση και ότι οι τοπικές αρχές έχουν την ευθύνη της συμμορφωσης με τα μέτρα για covid όσων ταξιδεύουν, αφού κάποιες έχουν δική τους πολιτική και αναφέρει τρεις, μεταξύ αυτών και τις αρχές της Βικτόρια. Η οποία κάνει και το σχετικό έλεγχο όσων φτάνουν στην επικράτειά της.Δλδ λέει εδώ στο λινκ ότι για τη βίζα και την ιατρική γνωμάτευση υπεύθυνος ειναιί η tennis australia ???
Μάλιστα
Εμένα μου τη σπάνε γιατί είμαι ένα μισάνθρωπο ον με ψυχολογικά προβλήματα που έτρωγα ξύλο μικρός και βρήκα καταφύγιο σε κάτι συμμορίες με καραφλά κεφάλια και αρβύλες....δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάω αφού γεννήθηκα από το 80 και μετά...Εσύ γιατί τα έχεις με τους Εβραίους;;;
Εμένα μου τη σπάνε διότι είναι καχύποπτοι κ ότι στο αεροδρόμιο τελ αβίβ πρέπει να είσαι τρεις τέσσερεις ώρες νωρίτερα για την καθιερωμένη συνέντευξη τους
Ρε συ volcano. Ασε τις εξυπνάδες πριν διαβάσεις. Λεει ποιός δικαιούται βίζα, απλή ή essential, αν καταθέτει online την αίτηση, αυτός ή τρίτος για λογαριασμό του, ο οποίος τρίτος μπορεί να είναι μόνιμος κάτοικος Αυστραλίας, τι υποχρεώσεις φέρει όποιος ταξιδεύει για Αυστραλία 72 ώρες πριν ξεκινήσει, τι χαρτιά πρέπει να συμπληρώσει ως υπεύθυνη δήλωση και ότι οι τοπικές αρχές έχουν την ευθύνη της συμμορφωσης με τα μέτρα για covid όσων ταξιδεύουν, αφού κάποιες έχουν δική τους πολιτική και αναφέρει τρεις, μεταξύ αυτών και τις αρχές της Βικτόρια. Η οποία κάνει και το σχετικό έλεγχο όσων φτάνουν στην επικράτειά της.
Αυτό το ξεκαθαρίσαμε χθες. Το κειμενο από το πρώτο θε΄μα που σου παρέθεσα χθες γρα΄φει ακριβώς τα ίδια. Τι νόημα έχει να μου το παραθέτεις ξανά από την Καθημερινή;Άρα από όπου κ να το δεις δεν φτάνει ο νολε
ο Μανιμαλ ποσταρε την Hannya ,μου την εστειλε και την εβαλαΑθηναιε αυτή τη φωτο εσυ την εφτιαξες η τη βρήκες? Το αβαταρ
ευκολα και αναιμακτα κιολας...να τα λεμε ολαο Μανιμαλ ποσταρε την Hannya ,μου την εστειλε και την εβαλα
ε ναι ρε συ..οταν κανουμε μια δουλεια την κανουμεευκολα και αναιμακτα κιολας...να τα λεμε ολα
Εκνευριστικο είναι ότι πολλοί φανατικοί της καραντινας κ εμβολιαστικου κινήματος κάθονται κ τα βάζουν κ βρίζουν το νολε ενώ κανονικά έπρεπε να τα έχουν με την ανικανότητα των κυβερνήσεων τουςΑυτό το ξεκαθαρίσαμε χθες. Το κειμενο από το πρώτο θε΄μα που σου παρέθεσα χθες γρα΄φει ακριβώς τα ίδια. Τι νόημα έχει να μου το παραθέτεις ξανά από την Καθημερινή;
ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΙ επρεπε ηδη να φυλακιστει και επισης οι αξιωματουχοι της Αυστραλια παραιτηση και 2 χρονια φυλακηΕκνευριστικο είμαι ότι πολλοί φανατικοί της καραντινας κ εμβολιαστικου κινήματος κάθονται κ τα βάζουν κ βρίζουν το νολε ενώ κανονικά έπρεπε να τα έχουν με την ανικανότητα των κυβερνήσεων τους
Λιθοδωρουν το νολε κ εθελοτυφλουν στο χάος που προέκυψε από την ασυνεννοησία των αυστραλιανών αρχών
Είμαι κρίμα για το νολε που έπεσε στο χάος τους
Οχι τυπε το 2017 που πηγα ηταν πολυ χαλαρα. Ενα χαρτινο πιστοποιητικο μου εδωσαν(κατι σαν ταυτοτητα) στο αεροδρομιο καθως εμπαινα στη χωρα τους κι ολα καλα. Και οταν εφευγα το ιδιο χαλαροι ηταν. Γενικα ηταν φιλικοι. Οι ισραηλιτισσες μεσα σε ολα. Φανηκε οτι κουνουσαν την ουρα τους.Εσύ γιατί τα έχεις με τους Εβραίους;;;
Εμένα μου τη σπάνε διότι είναι καχύποπτοι κ ότι στο αεροδρόμιο τελ αβίβ πρέπει να είσαι τρεις τέσσερεις ώρες νωρίτερα για την καθιερωμένη συνέντευξη τους
Λοιπον ακου τωρα και εσυ γιατι λες χαζομαρες....Εκνευριστικο είμαι ότι πολλοί φανατικοί της καραντινας κ εμβολιαστικου κινήματος κάθονται κ τα βάζουν κ βρίζουν το νολε ενώ κανονικά έπρεπε να τα έχουν με την ανικανότητα των κυβερνήσεων τους
Λιθοδωρουν το νολε κ εθελοτυφλουν στο χάος που προέκυψε από την ασυνεννοησία των αυστραλιανών αρχών
Είμαι κρίμα για το νολε που έπεσε στο χάος τους
Η απέλαση του νολε τώρα μόνο στο μπου Προβολή συνημμένου 786815ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΙ επρεπε ηδη να φυλακιστει και επισης οι αξιωματουχοι της Αυστραλια παραιτηση και 2 χρονια φυλακη
Σε καταλαβαμε και εσυ με μικροφαλλια και αυτισμο. Για να το γνωριζεις εκτελεις και χρεη τσατσας φαινεται. Ελα ρε χαζοχαζε που δεν εχεις ανοιξει βιβλιο στην ζωη σου θα μας την πεις κιολαςπουτανων....
Πόσοι από αυτούς που τον βρίζουν ήξεραν ότι είναι αντιεμβολιαστης με κίνημα σε αυτό;;;Λοιπον ακου τωρα και εσυ γιατι λες χαζομαρες....
Με τον ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΛΑΚΑ Νολε δεν τα βαζουμε γιατι πηγε στην Αυστραλια και εμπλεξε...τα βαζουμε γιατι ενω ειναι απο τους πιο διασημους αθλητες του κοσμου και επηρεαζει με οσα λεει εκατομμυρια ανθρωπους οποτε ανοιγει το γαμωστομα του λεει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μαλακιες.
Σαν κατι γραφικους που εχουμε εδω μεσα και ακομα χειροτερα!Παρε ενα δειγμα για να δεις....
Ο αντι-εμβολιαστής Τζόκοβιτς κι η συνωμοσιολόγος γυναίκα του - Μικροπράγματα
Η πνευματικότητα του τενίστα έχει και τις επικίνδυνες πλευρές της που μέχρι χτες δεν ήταν ορατέςmikropragmata.lifo.gr
ΕΓΩ το ηξερα και τον εβριζα οπως και τον Τσιτσιπα..ευτυχως εμβολιαστηκε αυτοςΠόσοι από αυτούς που τον βρίζουν ήξεραν ότι είναι αντιεμβολιαστης με κίνημα σε αυτό;;;