Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.441
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    96,3 KB · Εμφανίσεις: 21

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.444
Πόντοι
22.266
Όχι ρε τύπε...ένα κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των ''νοσταλγών'' είναι ότι δε λένε ποτέ σε κοινή θέα ότι είναι ναζί....ούτε το απαρνιούνται...πάρε για παράδειγμα τη χρυσή αυγή....ήταν κότες και δεν είπαν ούτε μια φορά στην τηλεώραση ότι ήταν ναζοφασίστες του κερατά...αλλά όταν τους ρώταγαν για τον χίτλερ έλεγαν θα τον κρίνει η ιστορία.....

άρα δε θα σου πουν έτσι....αυτά τα συζητάνε κρυφά στις συναντήσεις τους όταν κρύβονται σα τις κατσαρίδες :zombie:
Εσύ γιατί τα έχεις με τους Εβραίους;;;
Εμένα μου τη σπάνε διότι είναι καχύποπτοι κ ότι στο αεροδρόμιο τελ αβίβ πρέπει να είσαι τρεις τέσσερεις ώρες νωρίτερα για την καθιερωμένη συνέντευξη τους :confused: :confused:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.660
Πόντοι
3.506

Evangelou Marianna

12 ώρ. ·

Ομοσπονδιακός δικαστής διατάζει όλες τις πληροφορίες για τις μελέτες του εμβολίου της φάιζερ να κοινοποιηθούν φέτος, ενώ ο FDA ζητούσε να κυκλοφορήσει δεδομένα εμβολίων COVID-19 έως το 2097.
https://www.facebook.com/whitehousebrief/?__cft__[0]=AZUo9cujXqvepLPfdnpV1rsEgViW-UELyAwHhvXAqLJwUah9l017kEsfxTegFQojpYaE45uceCD5uFCZSqGQatF5pjhvcj8c9eusm2xtNYwLgwxJqm108jdjhVFNAUM0DZxXIQ3VfWx2lTdUQjFuZ9GmSY7MsFfA8OdrnhYbfybIBQ&__tn__=<<,P-y-R

White House Brief

13 ώρ. ·
Αφού ο FDA λέει ότι μπορεί να κυκλοφορήσει δεδομένα εμβολίων COVID-19 έως το 2097, ομοσπονδιακός δικαστής διατάζει όλες τις πληροφορίες να κοινοποιηθούν φέτος

·
After FDA says it can release COVID-19 vaccine data by 2097, federal judge orders all info to be shared this year

THEBLAZE.COM
=AT3b9YjIfR49GmG_NmM0I7Ar3grnNT8HsQFS5AgYBSB4UZ_pyuQ0whdt_I2jObvgpVNFsjoNxF-3JdfzbnKpEHnAceC06aFKuvydkfMfGV5tlaCXc3J9agnKVmpfA9VNiXo-Z0YhhAvdPQd_ZVKVjyXXu_Yfymwl8BYkobxZPNVjWojCxyb_dYp7020BpZpWG3DTfWrd']After FDA says it can release COVID-19 vaccine data by 2097, federal judge orders all info to be shared this year
=AT3b9YjIfR49GmG_NmM0I7Ar3grnNT8HsQFS5AgYBSB4UZ_pyuQ0whdt_I2jObvgpVNFsjoNxF-3JdfzbnKpEHnAceC06aFKuvydkfMfGV5tlaCXc3J9agnKVmpfA9VNiXo-Z0YhhAvdPQd_ZVKVjyXXu_Yfymwl8BYkobxZPNVjWojCxyb_dYp7020BpZpWG3DTfWrd']The Food and Drug Administration was told that it ca

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δλδ λέει εδώ στο λινκ ότι για τη βίζα και την ιατρική γνωμάτευση υπεύθυνος ειναιί η tennis australia ???
Μάλιστα
Ρε συ volcano. Ασε τις εξυπνάδες πριν διαβάσεις. Λεει ποιός δικαιούται βίζα, απλή ή essential, αν καταθέτει online την αίτηση, αυτός ή τρίτος για λογαριασμό του, ο οποίος τρίτος μπορεί να είναι μόνιμος κάτοικος Αυστραλίας, τι υποχρεώσεις φέρει όποιος ταξιδεύει για Αυστραλία 72 ώρες πριν ξεκινήσει, τι χαρτιά πρέπει να συμπληρώσει ως υπεύθυνη δήλωση και ότι οι τοπικές αρχές έχουν την ευθύνη της συμμορφωσης με τα μέτρα για covid όσων ταξιδεύουν, αφού κάποιες έχουν δική τους πολιτική και αναφέρει τρεις, μεταξύ αυτών και τις αρχές της Βικτόρια. Η οποία κάνει και το σχετικό έλεγχο όσων φτάνουν στην επικράτειά της.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.111
Πόντοι
3.656
Εμένα μου τη σπάνε διότι είναι καχύποπτοι κ ότι στο αεροδρόμιο τελ αβίβ πρέπει να είσαι τρεις τέσσερεις ώρες νωρίτερα για την καθιερωμένη συνέντευξη τους :confused: :confused:
Εμένα μου τη σπάνε γιατί είμαι ένα μισάνθρωπο ον με ψυχολογικά προβλήματα που έτρωγα ξύλο μικρός και βρήκα καταφύγιο σε κάτι συμμορίες με καραφλά κεφάλια και αρβύλες....δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάω αφού γεννήθηκα από το 80 και μετά...

αλλά για να το λέει ο μπάμπης ο τανάλιας που πάμε μαζί γήπεδο και ξύλο....κάτι θα ξέρει του το είπε ένας από το κόμμα που λέει θα μας βολέψει σε ένα από τα γραφεία...οπότε δε ρωτάω πολλά μπας και βολευτούμε γιατί η εναλλακτική είναι να δουλέψω πραγματικά σε μια από τις Σιωνιστικές τους πολυεθνικές...και να αποδεχτώ το γεγωνός ότι είμαι ένας μέσος μαλάκας...

τραγική ειρωνία...τα ίδια περίπου ισχύουν και για τα μπλέ...πράσινα και κόκκινα κομματόσκυλα... :confused: :zombie:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.444
Πόντοι
22.266
Ρε συ volcano. Ασε τις εξυπνάδες πριν διαβάσεις. Λεει ποιός δικαιούται βίζα, απλή ή essential, αν καταθέτει online την αίτηση, αυτός ή τρίτος για λογαριασμό του, ο οποίος τρίτος μπορεί να είναι μόνιμος κάτοικος Αυστραλίας, τι υποχρεώσεις φέρει όποιος ταξιδεύει για Αυστραλία 72 ώρες πριν ξεκινήσει, τι χαρτιά πρέπει να συμπληρώσει ως υπεύθυνη δήλωση και ότι οι τοπικές αρχές έχουν την ευθύνη της συμμορφωσης με τα μέτρα για covid όσων ταξιδεύουν, αφού κάποιες έχουν δική τους πολιτική και αναφέρει τρεις, μεταξύ αυτών και τις αρχές της Βικτόρια. Η οποία κάνει και το σχετικό έλεγχο όσων φτάνουν στην επικράτειά της.

Ευθύνες όχι στο πολίτη αλλά στη κυβέρνηση κ στην κρατική ομοσπονδία tennis Australia που είναι government body
Άρα από όπου κ να το δεις δεν φτάει ο νολε αλλά η κυβέρνηση κ το χάος τους

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Άρα από όπου κ να το δεις δεν φτάνει ο νολε
Αυτό το ξεκαθαρίσαμε χθες. Το κειμενο από το πρώτο θε΄μα που σου παρέθεσα χθες γρα΄φει ακριβώς τα ίδια. Τι νόημα έχει να μου το παραθέτεις ξανά από την Καθημερινή;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.792
Πόντοι
12.756

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.444
Πόντοι
22.266
Αυτό το ξεκαθαρίσαμε χθες. Το κειμενο από το πρώτο θε΄μα που σου παρέθεσα χθες γρα΄φει ακριβώς τα ίδια. Τι νόημα έχει να μου το παραθέτεις ξανά από την Καθημερινή;
Εκνευριστικο είναι ότι πολλοί φανατικοί της καραντινας κ εμβολιαστικου κινήματος κάθονται κ τα βάζουν κ βρίζουν το νολε ενώ κανονικά έπρεπε να τα έχουν με την ανικανότητα των κυβερνήσεων τους

Λιθοδωρουν το νολε κ εθελοτυφλουν στο χάος που προέκυψε από την ασυνεννοησία των αυστραλιανών αρχών

Είμαι κρίμα για το νολε που έπεσε στο χάος τους

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.792
Πόντοι
12.756
Εκνευριστικο είμαι ότι πολλοί φανατικοί της καραντινας κ εμβολιαστικου κινήματος κάθονται κ τα βάζουν κ βρίζουν το νολε ενώ κανονικά έπρεπε να τα έχουν με την ανικανότητα των κυβερνήσεων τους

Λιθοδωρουν το νολε κ εθελοτυφλουν στο χάος που προέκυψε από την ασυνεννοησία των αυστραλιανών αρχών

ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΙ επρεπε ηδη να φυλακιστει και επισης οι αξιωματουχοι της Αυστραλια παραιτηση και 2 χρονια φυλακη

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.441
Πόντοι
3.936
Εμένα μου τη σπάνε διότι είναι καχύποπτοι κ ότι στο αεροδρόμιο τελ αβίβ πρέπει να είσαι τρεις τέσσερεις ώρες νωρίτερα για την καθιερωμένη συνέντευξη τους :confused:
Οχι τυπε το 2017 που πηγα ηταν πολυ χαλαρα. Ενα χαρτινο πιστοποιητικο μου εδωσαν(κατι σαν ταυτοτητα) στο αεροδρομιο καθως εμπαινα στη χωρα τους κι ολα καλα. Και οταν εφευγα το ιδιο χαλαροι ηταν. Γενικα ηταν φιλικοι. Οι ισραηλιτισσες μεσα σε ολα. Φανηκε οτι κουνουσαν την ουρα τους. :wink:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.951
Πόντοι
6.256
Εκνευριστικο είμαι ότι πολλοί φανατικοί της καραντινας κ εμβολιαστικου κινήματος κάθονται κ τα βάζουν κ βρίζουν το νολε ενώ κανονικά έπρεπε να τα έχουν με την ανικανότητα των κυβερνήσεων τους

Λοιπον ακου τωρα και εσυ γιατι λες χαζομαρες....

Με τον ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΛΑΚΑ Νολε δεν τα βαζουμε γιατι πηγε στην Αυστραλια και εμπλεξε...τα βαζουμε γιατι ενω ειναι απο τους πιο διασημους αθλητες του κοσμου και επηρεαζει με οσα λεει εκατομμυρια ανθρωπους οποτε ανοιγει το γαμωστομα του λεει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μαλακιες.

Σαν κατι γραφικους που εχουμε εδω μεσα και ακομα χειροτερα!Παρε ενα δειγμα για να δεις....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.444
Πόντοι
22.266
Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.441
Πόντοι
3.936
Σε καταλαβαμε και εσυ με μικροφαλλια και αυτισμο. Για να το γνωριζεις εκτελεις και χρεη τσατσας φαινεται. Ελα ρε χαζοχαζε που δεν εχεις ανοιξει βιβλιο στην ζωη σου θα μας την πεις κιολας :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.444
Πόντοι
22.266
Λοιπον ακου τωρα και εσυ γιατι λες χαζομαρες....

Με τον ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΛΑΚΑ Νολε δεν τα βαζουμε γιατι πηγε στην Αυστραλια και εμπλεξε...τα βαζουμε γιατι ενω ειναι απο τους πιο διασημους αθλητες του κοσμου και επηρεαζει με οσα λεει εκατομμυρια ανθρωπους οποτε ανοιγει το γαμωστομα του λεει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μαλακιες.

Σαν κατι γραφικους που εχουμε εδω μεσα και ακομα χειροτερα!Παρε ενα δειγμα για να δεις....

Πόσοι από αυτούς που τον βρίζουν ήξεραν ότι είναι αντιεμβολιαστης με κίνημα σε αυτό;;;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.792
Πόντοι
12.756
Πόσοι από αυτούς που τον βρίζουν ήξεραν ότι είναι αντιεμβολιαστης με κίνημα σε αυτό;;;
ΕΓΩ το ηξερα και τον εβριζα οπως και τον Τσιτσιπα..ευτυχως εμβολιαστηκε αυτος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom