Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.377
Πόντοι
22.266
Δεν ξέρω πως κινείται η Αυστραλία σε αυτά τα θέματα. Σου γράφω ότι διαβάζω. Ούτως ή άλλως για να γίνει δεκτός για αγώνες, λογικά υπάρχει γραπτή πρόσκληση της Ομοσπονδίας. Μπορεί εκεί να έγραφαν πως έγινε έλεγχος των δικαιολογητικών και ηταν σωστά. Δε νομίζω ότι η Πρεσβεία θα το έψαχνε περισσότερο. Δε μιλάμε και για το Ντιλινγκερ. Και από ότι γράφουν υπάρχουν κι άλλοι αθλητές που εχουν το ίδιο θέμα. Δε μπορεί να λαδωθηκαν τέσσερεις διαφορετικές Πρεσβείες.
Ουδεμία τρίτη αρχή ή εταιρία έχει δικαιοδοσία για έκδοση βίζα εκτός από την προξενική αρχή
Η εταιρία australia open στέλνει invitation και ο πολίτης με αυτής απευθύνεται στις προξενικές αρχές της χώρες ή οποίες ζητάνε τα απαραίτητα δικαιολογητικά κ εφόσον πληρεί τους κανόνες τότε εκδίδεται η βίζα

Μαλάκια έκανε το κράτος της Αυστραλίας κ κάποιος καλοθελητης ανταγωνιστής που ήξερε τι μαλάκια απλώς το σφύριξε στα κανάλια κ παρευρέθηκαν στο αεροδρόμιο μόλις έφτασε ο νολε

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ουδεμία τρίτη αρχή ή εταιρία έχει δικαιοδοσία για έκδοση βίζα εκτός από την προξενική αρχή
Η εταιρία australia open στέλνει invitation και ο πολίτης με αυτής απευθύνεται στις προξενικές αρχές της χώρες ή οποίες ζητάνε τα απαραίτητα δικαιολογητικά κ εφόσον πληρεί τους κανόνες τότε εκδίδεται η βίζα

Μαλάκια έκανε το κράτος της Αυστραλίας κ κάποιος καλοθελητης ανταγωνιστής που ήξερε τι μαλάκια απλώς το σφύριξε στα κανάλια κ παρευρέθηκαν στο αεροδρόμιο μόλις έφτασε ο νολε
Εξακολουθείς να μου απαντάς κάτι άσχετο με αυτό που σου γράφω. Πουθενά δε σου είπα ότι τη Βίζα τη βγάζει η Ομοσπονδία. Προφανώς η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον παίκτη ότι τα δικαιολογητικά του την καλύπτουν και αντιστοίχως ενημέρωσε την Πρεσβεία. Γιατί χωρίς έγγραφο της Ομοσπονδίας βίζα δεν έπαιρνε κανενας παίκτης. Το παραδέχθηκε και η ίδια ότι δεν χειρίστηκε σωστά το θέμα.
Βρήκα αυτό που τα γράφει ακόμα πιο αναλυτικά. Ριξτου μια ματιά.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.377
Πόντοι
22.266
Εξακολουθείς να μου απαντάς κάτι άσχετο με αυτό που σου γράφω. Πουθενά δε σου είπα ότι τη Βίζα τη βγάζει η Ομοσπονδία. Προφανώς η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον παίκτη ότι τα δικαιολογητικά του την καλύπτουν και αντιστοίχως ενημέρωσε την Πρεσβεία. Γιατί χωρίς έγγραφο της Ομοσπονδίας βίζα δεν έπαιρνε κανενας παίκτης. Το παραδέχθηκε και η ίδια ότι δεν χειρίστηκε σωστά το θέμα.
Βρήκα αυτό που τα γράφει ακόμα πιο αναλυτικά. Ριξτου μια ματιά.
Αυτό δε σου εξηγώ τόση ώρα
Ότι ευθύνη έχει η προξενική αρχή ;;πως έδωσε βίζα ;;;;δε φτάνει ο πολίτης για την ασυνεννοησία των αρχών της Αυστραλίας

Ο πρωθυπουργός αντί να κουνάει το δάχτυλο στον πολίτη Νολε κ να το παίζει ήρωας καλά θα κάνει να δώσει εξηγήσεις για τις αθλιότητες τις δικές τους

Εσύ επικαλεισε ότι φταίει ο νολε κ εγώ σού λέω ότι φταίνε οι αρχές κ το χάος τους

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτό δε σου εξηγώ τόση ώρα
Ότι ευθύνη έχει η προξενική αρχή ;;πως έδωσε βίζα ;;;;δε φτάνει ο πολίτης για την ασυνεννοησία των αρχών της Αυστραλίας

Ο πρωθυπουργός αντί να κουνάει το δάχτυλο στον πολίτη Νολε κ να το παίζει ήρωας καλά θα κάνει να δώσει εξηγήσεις για τις αθλιότητες τις δικές τους

Εσύ επικαλεισε ότι φταίει ο νολε κ εγώ σού λέω ότι φταίνε οι αρχές κ το χάος τους
Εγώ ποτέ δεν είπα ότι φταίει ο παίκτης. Απο το πρώτο μου ποστ σου γράφω ότι την ευθύνη έχει η Ομοσπονδία κι ο παίκτης έχει δίκιο. Που αυτό γράφουν οι πάντες. Σε εκείνο που διαφώνησα είναι τα περί διαφθοράς της πρεσβείας. Κι αν επιμένεις ότι έγραψα ότι φταίει ο παίκτης βάλε μου το ποστ που το λεω αυτό.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.377
Πόντοι
22.266
Εγώ ποτέ δεν είπα ότι φταίει ο παίκτης. Απο το πρώτο μου ποστ σου γράφω ότι την ευθύνη έχει η Ομοσπονδία κι ο παίκτης έχει δίκιο. Που αυτό γράφουν οι πάντες. Σε εκείνο που διαφώνησα είναι τα περί διαφθοράς της πρεσβείας. Κι αν επιμένεις ότι έγραψα ότι φταίει ο παίκτης βάλε μου το ποστ που το λεω αυτό.

Νόμιζα ότι έριχνες ευθύνες στον πολίτη νολε

η προξενική αρχή που είναι υπεύθυνη για τις βίζες ,,,,δεν έχει ευθύνη που εξέδωσε βίζα essential με πιστοποιητικό νόσησης ενώ αυτό το απαγορεύει η Αυστραλίανη κυβέρνηση;;;
Ναι ή οχι

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Νόμιζα ότι έριχνες ευθύνες στον πολίτη νολε

η προξενική αρχή που είναι υπεύθυνη για τις βίζες ,,,,δεν έχει ευθύνη που εξέδωσε βίζα essential με πιστοποιητικό νόσησης ενώ αυτό το απαγορεύει η Αυστραλίανη κυβέρνηση;;;
Ναι ή οχι
Αν η Ομοσπονδία ενημέρωσε την Πρεσβεία πως οι αρχές υγείας της Βικτώρια ήλεγξαν το πιστοποιητικο και το βρήκαν εντάξει καμία. Δεν έχει ιατρικό τμήμα η Πρεσβεία για να αξιολογεί ιατρικές βεβαιώσεις.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.377
Πόντοι
22.266
Αν η Ομοσπονδία ενημέρωσε την Πρεσβεία πως οι αρχές υγείας της Βικτώρια ήλεγξαν το πιστοποιητικο και το βρήκαν εντάξει καμία. Δεν έχει ιατρικό τμήμα η Πρεσβεία για να αξιολογεί ιατρικές βεβαιώσεις.
Ούτε καν
Γελοιοτητες
Για έκδοση esssntial visa τον έλεγχο των δικαιολογητικών δεν το κάνει κανείς τρίτος παρά μόνο η προξενική αρχή

Φαντάζουν γελοιοτητες το προξενείο να ζητά περιμένει να αξιολογηθούν ιατρικά χαρτιά από έναν τρίτο

Πχ στέλνω το χαρτί μου στο προξενείο κ αυτό μετέπειτα για να το ελέγξει πχ το στέλνει στο αντίστοιχο υπουργείο υγείας εοδδυ

Αυτά που ακούγονται περί ομοσπονδία τέννις ότι κ καλά έστειλε αυτή την έγκριση των ιατρικών εγγράφων είναι αστεία κ για παιδάκια

Πάμε παρακατω

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ούτε καν
Γελοιοτητες
Για έκδοση esssntial visa τον έλεγχο των δικαιολογητικών δεν το κάνει κανείς τρίτος παρά μόνο η προξενική αρχή

Φαντάζουν γελοιοτητες το προξενείο να ζητά περιμένει να αξιολογηθούν ιατρικά χαρτιά από έναν τρίτο

Πχ στέλνω το χαρτί μου στο προξενείο κ αυτό μετέπειτα για να το ελέγξει πχ το στέλνει στο αντίστοιχο υπουργείο υγείας εοδδυ

Αυτά που ακούγονται περί ομοσπονδία τέννις ότι κ καλά έστειλε αυτή την έγκριση των ιατρικών εγγράφων είναι αστεία κ για παιδάκια

Πάμε παρακατω
Aφου είσαι τοσο εμπεριστατωμένης γνωστης του πως λειτουργούν οι Αυστραλιανές Αρχές, τι να πούμε οι υπόλοιποι; Εννοείται ότι αν καταθέσεις μια ιατρική βεβαίωση εξαίρεσης από τον εμβολιασμό, ο διπλωματικός υπάλληλος που θα την παραλάβει, δε θα απευθυνθεί στις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, θα την αξιολογήσει ο ίδιος. Με τις πλούσιες ιατρικές του γνώσεις. Αυτά είναι τα αστεία για παιδάκια και όντως πάμε παρακάτω.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.377
Πόντοι
22.266
Aφου είσαι τοσο εμπεριστατωμένης γνωστης του πως λειτουργούν οι Αυστραλιανές Αρχές, τι να πούμε οι υπόλοιποι; Εννοείται ότι αν καταθέσεις μια ιατρική βεβαίωση εξαίρεσης από τον εμβολιασμό, ο διπλωματικός υπάλληλος που θα την παραλάβει, δε θα απευθυνθεί στις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, θα την αξιολογήσει ο ίδιος. Με τις πλούσιες ιατρικές του γνώσεις. Αυτά είναι τα αστεία για παιδάκια και όντως πάμε παρακάτω.
Έγραψα ότι θα τη στείλει στο υπουργείο υγείας αντίστοιχο εοδδυ
Μην παραποιεις αυτά που έγραψα καταντάει αηδία

Ασφαλώς κ δε θα περιμένει το προξενείο από τρίτους (σustraloan open)να αξιολογούν τα δικσιολογητικα

Υπάρχουν υπουργεία υγείας κ αντίστοιχος εοδδυ

Και να υπενθυμίσω ότι το australian open το διοργανώνει το tennis australia κυβερνητικο σώμα του υπουργείου αθλητισμού

Όπως κ να το δούμε δλδ η ευθύνη είναι της Αυστραλιανής κυβέρνησης από όλες τις μεριές ( εκτός αν ο Τζόκοβιτς πλαστογράφησε βίζα ή βεβαιωσεις :confused: )

Τελευταία τροποποίηση:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.951
Πόντοι
1.056
Εξοχότατη

main-qimg-065fc0cd91ccfccb77e05259d18f6632-lq.jpeg.jpg
Την Καλημερα Φιλε Tony......."Τα Παχυ μας.....τα Καλλη Μας.....Κυριε....."!!!!!!!!

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.951
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα στους Φιλους.....Αυστραλια.......τι μου θυμιζει....anyway.....απο το facebook υπαρχει μια φιλη και στελνει κανενα ραπορτο....πεφτει Κλωτσιδι...ψιλο αυταρχικο καθεστως παει να γινει ....Οι Εγγλεζοι Αποικοι δεν ειχαν μαθει σε τοσο περιορισμο....ας στειλουν ενα μηνυμα στην Βασιλισσα μιας και ανηκουν ακομα στην Βρετανικη Κοινοπολιτεια για λιγο λασκα....τα λουρια.....
υσ.Αντε...να πει και μια Καλημερα ο δικος μας.....

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    18,1 KB · Εμφανίσεις: 17

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
μεχρι το 2050

σε εμας θα πρεπει οι λιγνιτικες μοναδες να εχουν κοπει οριστικα μεχρι το 2023
Με λίγα λόγια ,μας λένε παπάντζες ότι σκέφτονται το περιβάλλον και λοιπά φαιδρά. Στα παπάρια τους το περιβάλλον που οι ίδιοι έχουν καταστρέψει και τώρα δήθεν τρέχουν και δε φτάνουν να το σώσουν. Με τις δασικές φωτιές του καλοκαιριού εκλύθηκαν αέρια που τα βγάζουν όλες οι λιγνιτικές μονάδες μαζί σε 10 χρόνια.
Επέβαλαν και περιβαλλοντικό τέλος στις σακούλες και στα πλαστικά ποτηράκια, τρομάρα τους. Στη μεν πρώτη περίπτωση οι μόνοι που κέρδισαν ήταν οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ που τώρα τις χρεώνουν ενώ πριν τις διέθεταν τζάμπα. Ρε πως το έσωσαν πάλι έτσι το περιβάλλον!

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Τελειώνουν οι δόσεις της. Εφορίας Φεβρουάριο κ λένε. Ξεκινάν οι νέες από Μάρτη λόγω ότι φέτος οι δηλώσεις θα γίνουν νωρίτερα
Οπότε είμαστε μόνιμα. Σε φόρμα να μην υπάρχει κενο
Φάστε σκατά κερνάει το κράτος. Απανωτές θα είναι όπως φαίνεται οι @@τσες. Ανάσα δεν θα προλάβουμε φέτος και το νέο φουσκωμένο ΕΝΦΙΑ στο καπάκι από Μάρτιο κι αυτό για να συνηθίζουμε σιγά-σιγά σε μόνιμο σκίσιμο. Είμαστε τελικά όλοι πολύ ζωάδια (οι προγενέστεροι έσκιζαν μνημόνια και χόρευαν γκαρσιλαμά, οι μεταγενέστεροι γκαντεμόσαυροι υπόσχονταν καταργήσεις ΕΝΦΙΑ, αυξήσεις μισθώς και απογείωση του κράτους και της οικονομίας και τελικά εμείς τρώμε πολύ δούλεμα).

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.377
Πόντοι
22.266
Φάστε σκατά κερνάει το κράτος. Απανωτές θα είναι όπως φαίνεται οι @@τσες. Ανάσα δεν θα προλάβουμε φέτος και το νέο φουσκωμένο ΕΝΦΙΑ στο καπάκι από Μάρτιο κι αυτό για να συνηθίζουμε σιγά-σιγά σε μόνιμο σκίσιμο. Είμαστε τελικά όλοι πολύ ζωάδια (οι προγενέστεροι έσκιζαν μνημόνια και χόρευαν γκαρσιλαμά, οι μεταγενέστεροι γκαντεμόσαυροι υπόσχονταν καταργήσεις ΕΝΦΙΑ, αυξήσεις μισθώς και απογείωση του κράτους και της οικονομίας και τελικά εμείς τρώμε πολύ δούλεμα).
Κ εκεί που ο ελληνικός λαός ήταν ο πιο αντιδραστικός κ φημιζομασταν για αυτό ,,μετά το 2014 ότι κ να γίνεται απλά κοιμόμαστε όρθιοι χωρίς αντιδράσεις

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Κ εκεί που ο ελληνικός λαός ήταν ο πιο αντιδραστικός κ φημιζομασταν για αυτό ,,μετά το 2014 ότι κ να γίνεται απλά κοιμόμαστε όρθιοι χωρίς αντιδράσεις
Αν θυμάμαι καλά ήταν εκείνες οι εποχές...

1641626258476.png

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.377
Πόντοι
22.266

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Όχι κ οι πιο παλιές με τους συνδικαλιστές κ τους δημ υπαλλήλους που τους εΚοβαν το επίδομα κουλουριου :confused:
Α εσύ μιλάς για τότε που οι συνταξιούχοι του δημοσίου παίρνανε 3Κ από τα 52 τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom