Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.093
- Πόντοι
- 12.756
ο Rez το μουνοπανο ο ψυχάκιας απο το πρωι εχει κατεβασει ολα τα ΘείαΕτσι τυπε μονο εσυ και εγω επιπεδο...κατι νιαμου Reznov,Celebre πρωτα φτυαρια να πουμε.
ο Rez το μουνοπανο ο ψυχάκιας απο το πρωι εχει κατεβασει ολα τα ΘείαΕτσι τυπε μονο εσυ και εγω επιπεδο...κατι νιαμου Reznov,Celebre πρωτα φτυαρια να πουμε.
Γιατι που μας το επαιζε οτι εχει κορωνοιο η attention whore;ο Rez το μουνοπανο ο ψυχάκιας απο το πρωι εχει κατεβασει ολα τα Θεία
Αλλο δεξιος , αλλο μπραβοκούλης,Πιο μεγαλος ξεφτιλας ειναι αυτος που ψηφιζει Κουλη και λεει αλλους μπραβοκουληδες
στο τσακ ημουν για αναφορα , αλλα μερες που ειναι λεω γαμησε τονΓιατι που μας το επαιζε οτι εχει κορωνοιο η attention whore;
Μπηκε να τακτοποιήσει λιγο το φόρουμ και θα κοιμηθεί νωρις, θα ονειρευθεί κούλη ως το 2040καλησπερα Αλεξουκο
εγω πιστευω ηταν σε νοητικη περιδινηση δεν φταιειστο τσακ ημουν για αναφορα , αλλα μερες που ειναι λεω γαμησε τον
Οχι, ρωτω γιατί τους τα εχωνεςΔεν ξερω ρε τυπε ολο σε ειρωνευονταν για τον τροπο που απαντας στα αντιπαλα κομματοσκυλα....τελειως ασεβεις τα σκουπιδια.
Χελ εσενα ρωταειΟχι, ρωτω γιατί τους τα εχωνες
Τι γιατι ρε τυπε πλακα μου κανεις;Ειναι σωστο αυτο ο αρκιντις ο Reznov να ανεβαζει εικονες με χοντρες να ασκουν σωματικη βια πανω σε λιποσαρκους ανδρες και να λενε οτι εισαι εσυ;Οχι, ρωτω γιατί τους τα εχωνες
Κουλη ψηφισες και Κουλη θα ξαναψηφισεις, ομως εμεις ειμαστε οι μπραβοκουληδεςΑλλο δεξιος , αλλο μπραβοκούλης,
Γιατι σνομπαρεις το νήμα σου, τόσο κόπο εκανες
Ευχαριστω τυπε για τη διευκρινηση....Χελ εσενα ρωταει
ναι σαι καλα , στην διαθεση σουΕυχαριστω τυπε για τη διευκρινηση....
Απογραφη στις κλεμενες σοκοφρέτες εγινε? Η σιδεροβεργα βρεθηκε?στην επομενη συνστιαση λιγω εκατονταδων λαθρο θα ανεβει η διαφορα τησ κυβερνησης..ουπς ψεμματα δεν εγραψε κατι ο σκαι δεν εγινε τιποτα
Αλεξ πηρε το ματι σου τι γινεται στο Καζακσταν ?Κουλη ψηφισες και Κουλη θα ξαναψηφισεις, ομως εμεις ειμαστε οι μπραβοκουληδες
Με ανωμαλους δεν μιλαω
Ναι, ειδαΑλεξ πηρε το ματι σου τι γινεται Καζακσταν ?
να ερθεις αν τα παντελονια δεν τα εχεις για να μην κρυωνεις να σου φερω καποια ατομα και να σου δειξω τι παθανε να σου βαλουν τα φοφικο στον πατοΑπογραφη στις κλεμενες σοκοφρέτες εγινε? Η σιδεροβεργα βρεθηκε?
Ετσι τυπε μονο εσυ και εγω επιπεδο...κατι νιαμου Reznov,Celebre πρωτα φτυαρια να πουμε.
Αθηναιε δεν ειμαι καρφι αλλα ο Αλεξ σε ειρωνευεται....στην επομενη συνεστιαση λιγων εκατονταδων λαθρο με ειρηνικα αλαου αχμπαρ θα ανεβει η διαφορα τησ κυβερνησης..ουπς ψεμματα δεν εγραψε κατι ο σκαι δεν εγινε τιποτα