Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.291
Πόντοι
26.141
Και ράπιντ σε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ από αυτά που πηγαίνουν ανά περιοχή αν κάνεις, το δηλώνουν αυτοί, είτε θετικό είτε αρνητικό. Απλά περιμένεις στην ουρά.
Όχι δεν το δηλώνουν
Θυμάσαι πριν είκοσι μέρες που ήρθα Ελλάδα κ ζήτησα οικειοθελώς να μού κάνουν ραπίντ τεστ κ όταν βγήκε θετικό απλώς ενημερώνουν την πολιτική προστασίας για να ενημερώσει για καραντίνα

Για να θεωρηθω βάσει εοδυ θέλει να κάνω pcr test κ να είναι θετικό ώστε να πάρω κ το νόσησης

100% για αυτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πλεον τα δηλωνουν και τα ραπιντ και δεν χρειαζεται pcr....
Από πότε ισχύει αυτό;; Διότι πριν είκοσι μέρες δεν ισχυει

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Θα χαιρόσουν να δεις περισσότερους νεκρούς για να βγει η πρόβλεψη του οποιουδήποτε φάουλ?
Σε όλα τα υπόλοιπα δεν έχει πέσει έξω και προφανώς δε θα πάρω την μεζούρα για το αν έχει πέσει έξω 1 ή 2 μέρες.
Την κατάσταση την βλέπουμε όλοι μας.
Φίλε δεν σε καταλαβαίνω! Εγώ χαίρομαι που έπεσε έξω όπως και συνεχώς υποβαθμίζω την επικινδυνότητα της Ο και του κόβιντ και εξυμνώ το πετυχημένο σουηδικό μοντέλο! Ο «δικός σου» που είναι κορονοκαυλος του ελέους και εδώ και δυο χρόνια βρίσκεται σε κατάσταση ηδονής με την εξουσία που πήρε η γνώμη του σαν γιατρουδάκος, έγραφε χαιρέκακα σε ένα ευχάριστο γεγονός να περιμένουμε γιατί δεν είναι έτσι και ανέμενε στην γωνία να μας πει «σας τα έλεγα» και να ξεροχύνει!
έπεσε όμως έξω και νόμιζε πως θα περάσουν έτσι οι παπαριες του!
Άλλον λοιπόν να κατηγορήσεις πως χαίρεται με νεκρούς!

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
Πλεον τα δηλωνουν και τα ραπιντ και δεν χρειαζεται pcr....
το ραπιντ ετσι και αλλιως δηλωνονταν απο το φαρμακειο ή το κεντρο. το θεμα ειναι οτι ο ανεμβολιαστος πρεπει να κανει και pcr για να ειναι καλυμμένος στην εργασια του λογικα. μονο για τους εμβολιασμενους πιανει το σκετο ραπιντ

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Aυτο θα ηθελε κι ο τσιπρας.
Κλιμάκωση σε νεκρούς θα ήθελαν,αντιπολιτευόμενοι, φαρμακευτικες, κορονοκαυλοι, λάτρεις πιστοποιητικών και καραντίνων!
Εγώ θα ήθελα άμεση υπαγωγή του κοβιντ σε εποχιακή ίωση και Να συνεχιστεί η ζωή.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Όχι δεν το δηλώνουν
Θυμάσαι πριν είκοσι μέρες που ήρθα Ελλάδα κ ζήτησα οικειοθελώς να μού κάνουν ραπίντ τεστ κ όταν βγήκε θετικό απλώς ενημερώνουν την πολιτική προστασίας για να ενημερώσει για καραντίνα

Για να θεωρηθω βάσει εοδυ θέλει να κάνω pcr test κ να είναι θετικό ώστε να πάρω κ το νόσησης

100% για αυτο

Το δηλωνουν φίλε. Εμενα μου δηλωσαν και το θετικό και το αρνητικό και το τσεκαρα μεσω της έκδοσης βεβαίωσης αρνητικού αποτελεσματος

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.288
Πόντοι
6.256
Όχι δεν το δηλώνουν

100% για αυτο

Απο τοτε που ειδαν τις τριτοκοσμικες εικονες με τις ατελειωτες ουρες για τα pcr...ειπαν οτι πλεον για την εργασια σου δεν χρειαζεσαι pcr μονο θετικο ραπιντ μπας και αποσυμφορηθει η κατασταση.Νομιζω βγαλανε και ΚΥΑ προσφατα...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.291
Πόντοι
26.141
Απο τοτε που ειδαν τις τριτοκοσμικες εικονες με τις ατελειωτες ουρες για τα pcr...ειπαν οτι πλεον για την εργασια σου δεν χρειαζεσαι pcr μονο θετικο ραπιντ μπας και αποσυμφορηθει η κατασταση.Νομιζω βγαλανε και ΚΥΑ προσφατα...
Άρα είναι κάτι Καινούργιο στις τελευταίες 10-15 μερες

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Άρα είναι κάτι Καινούργιο στις τελευταίες 10-15 μερες
Μη το πολυψάχνεις. Εγώ βεβαίωσα το θετικό του ράπιντ και με PCR. Πέρασε ο καιρός μου βγήκε αρνητικό το ράπιντ κυκλοφορώ κανονικά. Μη φανταστείς ότι με πήρε κανένας τηλέφωνο από την πολιτική προστασία.
Kαι να σου πω και ένα τελείως παλαβό. Αν είσαι θετικός στις 28/12 μπαίνεις καραντίνα για δέκα μέρες. Αν είσαι θετικός 29/12 μπαίνεις καραντίνα για 5 μέρες, γιατί βγήκε νέα εγκύκλιος από τον ΕΟΔΥ.
Οι άνθρωποι έχουν χάσει τον έλεγχο και έχουν κάνει τη μαλακία εργόχειρο.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Ο Τζόκοβιτς, όπως αναφέρει το SPORT24, δεν έχει την απαραίτητη visa από τη στιγμή που έφτασε στην Αυστραλία με ιατρική εξαίρεση (δεν επιτρέπεται η είσοδος στην χώρα σε μη εμβολιασμένους), με αποτέλεσμα να βρίσκεται τις τελευταίες ώρες υπό κράτηση, σε απομόνωση, με δύο αστυνομικούς ακριβώς έξω από την αίθουσα στην οποία περιμένει να μάθει τι θα συμβεί τις επόμενες ώρες

untitled_1.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.113
Πόντοι
12.756
Μη το πολυψάχνεις. Εγώ βεβαίωσα το θετικό του ράπιντ και με PCR. Πέρασε ο καιρός μου βγήκε αρνητικό το ράπιντ κυκλοφορώ κανονικά. Μη φανταστείς ότι με πήρε κανένας τηλέφωνο από την πολιτική προστασία.
Kαι να σου πω και ένα τελείως παλαβό. Αν είσαι θετικός στις 28/12 μπαίνεις καραντίνα για δέκα μέρες. Αν είσαι θετικός 29/12 μπαίνεις καραντίνα για 5 μέρες, γιατί βγήκε νέα εγκύκλιος από τον ΕΟΔΥ.
σε λιγο θα καθεσαι καραντινα οπως τα φαουλ στο γουτερ πολο , θα σου λεει κατσε 10 λεπτα ακρη πισινα και ξαναμπες στο παιχνιδι

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.288
Πόντοι
6.256
Γιαπ;;;;;;;
Εμείς μεγαλωμένοι στα νήματα του στρατηλάτη κμάν ξέρουμε μόνο το ....да
Izvinite.....

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

untitled_1.jpg

Ετσι ΜΠΟΥΤΣΑ στον ψεκα!!! :alivedick:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.291
Πόντοι
26.141
Εμένα με πήραν 4-5 φορές τηλ πάντως το πολιτικής προστασίας
Ίσως επειδή ήμουν κρούσμα των συνόρων

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.113
Πόντοι
12.756
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Ετσι ΜΠΟΥΤΣΑ στον ψεκα!!! :alivedick:
Γιατί εκεί ό,τι λένε το κάνουνε....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.288
Πόντοι
6.256
Γιατί εκεί ό,τι λένε το κάνουνε....

Εδω θα ειχε παει να τον υποδεχτει στο αεροδρομιο ο Κουλακας να βγαλουν σελφι χωρις μασκες....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.113
Πόντοι
12.756
Εδω θα ειχε παει να τον υποδεχτει στο αεροδρομιο ο Κουλακας να βγαλουν σελφι χωρις μασκες....
θα πηγαινει το γιο του που θα ειχε χωρισει με την Σακαρη και θα τα εφτιαχνε με το Τζοκο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom