Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Ότι πεις.Σε γαμησε σημερα ο Πακιστανος;Δυσκολα τα πραγματα με τον κορωνοιο σε βλεπω διασωληνωμενο απο το κωλο....
Έγινες το πουτανάκι μου πλέον.?
Ότι πεις.Σε γαμησε σημερα ο Πακιστανος;Δυσκολα τα πραγματα με τον κορωνοιο σε βλεπω διασωληνωμενο απο το κωλο....
Αρχιδια καπαμα τυπε ακομα και αυτο που εβαλες δειχνει ποσο αυτιστικος αυστραλοπιθηκος εισαι...ρωτα τον γαμια σου τι αγωγη να παρεις.Ότι πεις.
Έγινες το πουτανάκι μου πλέον.?
Κρύψου κάτω από τη γη ρε άσχετε και δημόσιε κίνδυνε που έχεις ακόμα μούτρα και απαντάς ! Σκάσε να ξεβρωμίσει ο τόποςΑρχιδια καπαμα τυπε ακομα και αυτο που εβαλες δειχνει ποσο αυτιστικος αυστραλοπιθηκος εισαι...ρωτα τον γαμια σου τι αγωγη να παρεις.
Τραβα να σε γαμησει ο Πακιστανος τυπε και μετα πες μας τι σου ειπε να λες για τον κορωνοιο....Κρύψου κάτω από τη γη ρε άσχετε και δημόσιε κίνδυνε που έχεις ακόμα μούτρα και απαντάς ! Σκάσε να ξεβρωμίσει ο τόπος
λογικό είναι να έχεις αμηχανία μετά το παραπάνω επικό γαμήσι που έφαγες και βλέπεις φαντάσματα!Τραβα να σε γαμησει ο Πακιστανος τυπε και μετα πες μας τι σου ειπε να λες για τον κορωνοιο....
Αντε μπες σαν Αραβοτουρκος τωρα αυτιστικε....
Οποιος ξαναπεί κάτι για μας θα του χώσω τα εξαρτήματα του σάξο που άλλαξα στον πάτο του και ασαλιωτα κιόλαςευτυχως που ολοι εχετε να λετε για μενα με τον Αθηναιο οταν μπαχαλευουμε νηματα....
Βλεπω οτι δεν ειμαστε τιποτα μπροστα σε Τραβαδουρο και Nik , και Χελ με Μπαρμπανανοσεκοντ
o alex71 διαδιδει κατι περιεργα για εσενα να ξεςΟποιος ξαναπεί κάτι για μας θα του χώσω τα εξαρτήματα του σάξο που άλλαξα στον πάτο του και ασαλιωτα κιόλας
Θα δινει χρηματιστηριακες συμβουλες στον τζεφ μπεζος και στον ελον μασκ
ρε ανθρωπα αν μπορεις μην ανεβαζεις τα ιδια με τον σιχαμενο... μετα θα νομιζει οτι ειναι και πετυχημεναλογικό είναι να έχεις αμηχανία μετά το παραπάνω επικό γαμήσι που έφαγες και βλέπεις φαντάσματα!
δεν ξέρεις τι λες από τις ροχάλες σκουπιδι
o alex71 διαδιδει κατι περιεργα για εσενα να ξες
Ο γαμιας σου τυπε;Μολις σε γαμαει σε φτυνει κιολας;λογικό είναι να έχεις αμηχανία μετά το παραπάνω επικό γαμήσι που έφαγες και βλέπεις φαντάσματα!
δεν ξέρεις τι λες από τις ροχάλες σκουπιδι
Sorry φίλε αλλά αναγκάστηκα για να τελειώνουμε με τον ανισσόροπο ανάρχιδο γιατρουδάκο. Ο Μπάρμπας είναι ότι είναι για τον εαυτό του, αλλά ο άλλος δηλώνοντας γιατρός και λέγοντας ανισορροπίες παίρνει αδαή κόσμο στον λαιμό του.ρε ανθρωπα αν μπορεις μην ανεβαζεις τα ιδια με τον σιχαμενο... μετα θα νομιζει οτι ειναι και πετυχημενα
Σκάσε ξεπατωμένη και εξαφανίσου. Ούτε για να κουσαλάς τσάντες γιατρών δεν κάνεις… ?Ο γαμιας σου τυπε;Μολις σε γαμαει σε φτυνει κιολας;
Ο Πακιστανος σε γαμαει 5 λεπτα σαν τον Μπαρμπαπηδουλα;Σκάσε ξεπατωμένη και εξαφανίσου. Ούτε για να κουσαλάς τσάντες γιατρών δεν κάνεις… ?
Περναει αδαη κοσμο στο λαιμο του....Ελληνικα εμαθες απο τον Πακογαμια σου τυπε;Sorry φίλε αλλά αναγκάστηκα για να τελειώνουμε με τον ανισσόροπο ανάρχιδο γιατρουδάκο. Ο Μπάρμπας είναι ότι είναι για τον εαυτό του, αλλά ο άλλος δηλώνοντας γιατρός και λέγοντας ανισορροπίες πέρνει αδαή κόσμο στον λαιμό του.
τον γραφω στα αρχιδια μου φιλε-τρουμπ..εφτασε σε τετοιο σημειο αμετροεπειας ο αρχιδας που αμφισβητησε οτι λεω ψεμματα οτι δεν πηρα τα ψιχουλα της επιδοτησης ρευματος..μιλαμε γαι παπαρα τεραστιου βεληνεκους..o alex71 διαδιδει κατι περιεργα για εσενα να ξες
Άσε τους πακιστανούς και την ορθογραφία και βρες πρώτα τα αρχίδια να απαντήσεις στο μύνημα καυλί που έφαγες και μετά τα ξαναλέμε πουτανίτσαΟ Πακιστανος σε γαμαει 5 λεπτα σαν τον Μπαρμπαπηδουλα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Περναει αδαη κοσμο στο λαιμο του....Ελληνικα εμαθες απο τον Πακογαμια σου τυπε;
Καταρχην ειναι λιγακι προκλητικο αμορφωτη αμοιβαδα να μιλας εσυ για αρχιδια οταν εισαι χυσοσακουλα Πακιστανων αλλα ας το προσπερασω...Βρες πρώτα αρχίδια να απαντήσεις στο μύνημα καυλί που έφαγες και μετά τα ξαναλέμε πουτανίτσα
Τέρμα ανισόρροπος ΤΕΡΜΑΚαταρχην ειναι λιγακι προκλητικο αμορφωτη αμοιβαδα να μιλας εσυ για αρχιδια οταν εισαι χυσοσακουλα Πακιστανων αλλα ας το προσπερασω...
Να σου απαντησω σε τι ρε βλακα πιθηκε;
Υπαρχει κατι απο οσα γραφω βρε νουμερο που δεν ισχυουν;
Εγραφα μερες πριν οτι σε μια εβδομαδα τωρα που αυξηθηκαν τα κρουσματα θα δεις τι νοσηλειες θα εχουμε...ΧΘΕΣ λοιπον ΖΩΟ που ηταν η 7η μερα ειχαμε 40% αυξηση στις εισαγωγες ασθενων.
Το αλλο που παραθετεις Πακοχυσοδοχειο λεει οτι τα συμπτωματα εμφανιζονται κατα μεσο ορο 2-5 μερες μετα τη μολυνση...τι δεν καταλαβαινεις ηλιθια αμοιβαδα;
Και χθες εγραφα οτι θα χρειαστουμε αλλες 3-4 μερες για να δουμε με τις διασωληνωσεις αν θα αυξηθουν ή οχι....οι νοσηλειες ηδη απο ΧΘΕΣ αυξηθηκαν και απο αυτους θα δουμε αν θα εχουμε πολλες διασωληνωσεις ή οχι ακριβως οπως το εγραψα ΖΩΟ σε 3-4 μερες.
Τραβα τωρα να σε γαμησει κανενας Πακιστανος να παρεις την αγωγη σου μαλακα!
Ενα ευχαριστω ομως ρε αρχιδια δεν λετε....αυτες τις μερες σας εχω προσφερει αφθονο γελιο.Να δειτε που μπουκαρε η μανα του ερπην και τον επιασε στα πρασα με το σαη ανοικτο.....και διαβασε τι εγινε το 20ρικο που ειχε χασει τις προαλλες.....που το ειχε υπολογισμενο η γυναικα να βγαλει μια βδομαδα και ο παλαβιαρης πηγε και το φυτιλιασε για τριλεπτο πιπονι!....ε τον εσπασε στο ξυλο μαλλον......φοβαμαι πως θα αργησουμε να ξαναδουμε τον μουρλακια να γραφει ,δυσκολο με σπασμενα δακτυλα......
Ετσι ετσι παρε τωρα τα αρχιδια μου αμορφωτη αμοιβαδα και μπες με αλλο λογαριασμο γιατι με αυτον σε εχω κερασει αμετρητες πουτσες....ανοιξε και ενα Ελληνικο λεξικο γιαβριμ μου!!!Τέρμα ανισόρροπος ΤΕΡΜΑ
Δεν το μαζεύεις όσο και να προσπαθείς.