Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
οντως γινεται χαμος..πιστευω σχεδον ολοι θα τον αρπαξουμε πλεον εχει απλωσει παρα πολυ και κολλαει πολυ ευκολα ο γαμηδης..
Κι εγώ βλέπω πως πάμε για φυσική ανοσία αγέλης αν συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ευτυχως να λες....γιατι ετσι θα κολλησουν ολοι σε μικρο χρονικο διαστημα και ετσι τα ψεκια που δεν εμβολιαζονταν ειτε θα αποκτησουν ανοσια ειτε θα μας χαιρετησουν.
Αν είναι να ξεκινήσει η μείωση των μολύνσεων από Φεβρουάριο κομμάτια να γίνει. Μπας και ηρεμήσουμε λίγο. Στο κάτω κάτω, αν για κάποιους ο πνευματικός έχει μεγαλύτερη πειθώ από την επιστήμη, καλή τους ώρα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.471
Πόντοι
6.256
Διάβασα και αυτή την αναφορά στη μελέτη των Αμερικανών στο Nature, οι οποιοι ανακάλυψαν τμήματα του ιού σε καρδιά και εγκέφαλο μέχρι και 230 ημέρες μετά τη μόλυνση και έκαναν συσχετισμούς με long covid, καρδιακή ανεπάρκεια και άνοια και μου έφτιαξαν την μέρα...... :confused:
Αυτα ειναι καιρο γνωστα.....αλλα οι ψεκες φοβουνται το εμβολιο μην τους αλλαξει το dna και προτιμουν να νοσησουν φυσικα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν είναι να ξεκινήσει η μείωση των μολύνσεων από Φεβρουάριο κομμάτια να γίνει. Μπας και ηρεμήσουμε λίγο. Στο κάτω κάτω, αν για κάποιους ο πνευματικός έχει μεγαλύτερη πειθώ από την επιστήμη, καλή τους ώρα.
Με αυτους τους ρυθμους τελη Γεναρη θα ξεκινησει η αποκλιμακωση....οτι εγινε και στη Νοτια Αφρικη.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.067
Πόντοι
27.261
Τελευταία τροποποίηση:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
Κυριος Μπουρλα αμα δεν ξεστοκαρει απο το τωρινο δεν προκειται απο μονος του να σου δωσει τιποτα....πρεπει να τον πιεσουν ΗΠΑ και Ευρωπαικη Ενωση.
πιστευω θα πραξει το σωστο ο ΜΕΓΑΣ φιλανθρωπος

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.471
Πόντοι
6.256
Καιρια παρεμβαση Μπουμπουκου για τα PCR....απο 60 ευρωπουλα θα τα παει στα 50 ευρωπουλα!!!Τσακισε το κατεστημενο των ιδιωτικων κλινικων και εργαστηριων!!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
και για να εχουμε καλο ερωτημα...αν βγει Απριλη το νεο ΙΧΩΡ εγω θα μπορω να το κανω;Δεκεμβρη εκανα τριτη δοση..θα μεινει πισω η εξελιξη του dna μου αν δεν το κανω..

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.471
Πόντοι
6.256
και για να εχουμε καλο ερωτημα...αν βγει Απριλη το νεο ΙΧΩΡ εγω θα μπορω να το κανω;Δεκεμβρη εκανα τριτη δοση..θα μεινει πισω η εξελιξη του dna μου αν δεν το κανω..
Τσαμπα αγχωνεσαι μεχρι να βγει,να παρει εγκριση και να ερθει Ελλαδα θα περασουν τουλαχιστον 6 μηνες....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
Τσαμπα αγχωνεσαι μεχρι να βγει,να παρει εγκριση και να ερθει Ελλαδα θα περασουν τουλαχιστον 6 μηνες....
θα αργησω λιγο αλλα θα ειμαι ετοιμος για τεταρτη δοση με τα απαραιτητα updates :wanker:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.067
Πόντοι
27.261
τα βατσινοειδη να ετοιμαζονται για την επομενη δοση

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
θα αργησω λιγο αλλα θα ειμαι ετοιμος για τεταρτη δοση με τα απαραιτητα updates :wanker:
Είμαστε πλέον αναμφισβήτητα ανώτερη φυλή....???

Τα ψέκια έθεσαν εαυτόν στην ίδια κατηγορία με λαθροπακιστάνια και λοιπές πλέμπες...υπάνθρωποι...:undecided:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
Είμαστε πλέον αναμφισβήτητα ανώτερη φυλή....???

Τα ψέκια έθεσαν εαυτόν στην ίδια κατηγορία με λαθροπακιστάνια και λοιπές πλέμπες...υπάνθρωποι...:undecided:
ειμεθα οι ΑΡΙΣΤΟΙ που θα κληρονομησουμε την ΓΑΙΑ ΜΑΣ παρεα με ΜΠΙΛΑΡΟ ΓΚΕΙΤΣ :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Mάλλον δε θα υπάρξει τέταρτη. Από ότι φαίνεται ετοιμάζουν εμβόλια που εστιάζουν σε τμήματα που ιού που παραμένουν αμετάβλητα στη διάρκεια των μεταλλάξεων. Ώστε να καλύψουν κάθε μελλοντική μετάλλαξη.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
Mάλλον δε θα υπάρξει τέταρτη. Από ότι φαίνεται ετοιμάζουν εμβόλια που εστιάζουν σε τμήματα που ιού που παραμένουν αμετάβλητα στη διάρκεια των μεταλλάξεων. Ώστε να καλύψουν κάθε μελλοντική μετάλλαξη.
να γινει προαιρετικη η τεταρτη δοση αυτο ειναι το σωστο για μας τους τριπλοιχωριτες..

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.471
Πόντοι
6.256
Αυτα θα αργησουν τυπε....μην τα περιμενεις πριν το 2023.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
να γινει προαιρετικη η τεταρτη δοση αυτο ειναι το σωστο για μας τους τριπλοιχωριτες..
Εν τω μεταξύ, η μαλακία που γίνεται τώρα είναι πως είσαι καλυμμένος από την τριπλή δόση και κυκλοφορείς κανονικά, αλλά μπορεί να μεταδίδεις τον ιό εν αγνοία σου. Η ξαδέρφη μου είχε ένα σκέτο συναχάκι. Ο γιατρός της με τον οποίο είναι και φίλοι επέμενε και πήγε για τεστ. Μετά το είπε και σε μας που επίσης είχαμε της πλάκας συμπτώματα και πήγαμε κι εμείς για τεστ. Θετικοί ο ένας μετά τον άλλον. Αλλά κυκλοφορούσαμε κανονικά μέχρι τότε. Γενικά το σύστημα αυτό με την Ο δεν προσφέρει τίποτα όσον αφορά την παρεμπόδιση της μετάδοσης.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.789
Πόντοι
2.606
πανω στην ωρα θα σου ερθει,θα χει ολα τα φερμγουεαρς και θα σου σβησει και ολα τα σφαλματα απο το cache.....βεντουζα θα σε φτιαξει ο κυριος μπουρλας ,θα σου κανει και νεα cookies δωρο να γουσταρεις!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
Εν τω μεταξύ, η μαλακία που γίνεται τώρα είναι πως είσαι καλυμμένος από την τριπλή δόση και κυκλοφορείς κανονικά, αλλά μπορεί να μεταδίδεις τον ιό εν αγνοία σου. Η ξαδέρφη μου είχε ένα σκέτο συναχάκι. Ο γιατρός της με τον οποίο είναι και φίλοι επέμενε και πήγε για τεστ. Μετά το είπε και σε μας που επίσης είχαμε της πλάκας συμπτώματα και πήγαμε κι εμείς για τεστ. Θετικοί ο ένας μετά τον άλλον. Αλλά κυκλοφορούσαμε κανονικά μέχρι τότε. Γενικά το σύστημα αυτό με την Ο δεν προσφέρει τίποτα όσον αφορά την παρεμπόδιση της μετάδοσης.
ισχυει..τουλαχιστον η καραντινα ειναι 5 μερες αν εχεις πολυ ηπια συμπτωματα....αν και προβλεπω να ερημωσουν δουλειες απο τα πολλα κρουσματα οπως Ευαγγελισμος πχ

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.789
Πόντοι
2.606
ισχυει..τουλαχιστον η καραντινα ειναι 5 μερες αν εχεις πολυ ηπια συμπτωματα....αν και προβλεπω να ερημωσουν δουλειες απο τα πολλα κρουσματα οπως Ευαγγελισμος πχ
ναι αλλα θα αυξηθει η κινηση στο σαη τυπε......της πουτανας θα γινει απο μολυσμενους .....καλο ειναι οσοι γραφουμε να φοραμε μασκα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom